Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 inspiroivaa sosiaalisen median markkinointiesimerkkiä (+ tärkeimmät huomiot)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 inspiroivaa sosiaalisen median markkinointiesimerkkiä (+ tärkeimmät huomiot)

Tarvitsetko muutamia sosiaalisen median markkinointiesimerkkejä inspiroidaksesi seuraavaa suurta kampanjaasi?

Oikealla sosiaalisen median kampanjalla on määritelty tavoite ja strateginen sisältö, joka on suunniteltu auttamaan brändiäsi saavuttamaan tämä tavoite.

Siksi olemme koonneet tähän viestiin kourallisen sosiaalisen median markkinoinnin esimerkkejä, jotka kattavat eri kampanjatyypit.

Jotkut näistä esimerkeistä ovat suurilta brändeiltä, ​​kun taas toiset ovat tuottelias bloggaajia.

Siitä huolimatta he auttavat sinua keksimään muutamia ideoita seuraavaa kampanjaasi varten.

Mennään asiaan.

Parhaat sosiaalisen median markkinoinnin esimerkit

Tässä luettelossa esimerkkejä sosiaalisen median markkinoinnista:

 • Käyttäjien luoma sisältö – Seuraajien luomia valokuvia, videoita ja tekstipohjaisia ​​viestejä, joissa esitellään tuotteitasi tai mainitaan brändisi.
 • Edunvalvonta – Sponsoroidut vaikuttajat monimutkaisessa sosiaalisen median kampanjassa, joka lisää bränditietoisuutta ja parantaa merkittävästi myyntiä.
 • Tuoteyhteistyö – Yhteistyö yrityksesi ja toisen (tai vaikuttajan) välillä, joka tuottaa molempien merkkien esanssit sisältävän tuotteen.
 • Tulokset – Kampanja, joka on suunniteltu lisäämään tuloksia klikkausten, rekisteröitymisten, myynnin jne. muodossa.
 • Bränditietoisuus – Yksinkertainen sosiaalisen median markkinointikampanja, joka lisää bränditietoisuutta.

1. Apple: Kannustetaan käyttäjien luomaa sisältöä

 • Vaikuttajaluokka: Tuotemerkki (tekniikka)
 • Kampanjatyyppi: Käyttäjien luoma sisältö
 • Kampanja: Kannustetaan käyttäjiä julkaisemaan iPhonella otettuja kuvia Instagramissa hashtagilla #shotoniphone.
 • Kampanjan sitoutumiset yhteensä: 27,4 miljoonaa viestiä
 • Kampanjan ensisijainen alusta: Instagram

Shot On iPhone -kampanja on yksi menestyneimmistä (ja pisimpään käynnissä olevista) sosiaalisen median markkinointikampanjoista.

Hashtag, johon se liittyy, #shotinphone, on tuottanut yli 27,4 miljoonaa viestiä pelkästään Instagramissa sen jälkeen, kun Apple käynnisti kampanjan vuonna 2014.

Kampanja on yksinkertainen: sosiaalisen median käyttäjiä pyydetään ottamaan kuvia iPhonellaan ja lisäämään ne sosiaalisen median julkaisuihin hashtagilla #shotoniphone.

Tämäntyyppisiä viestejä kutsutaan markkinointialalla “käyttäjien luomaksi sisällöksi”. Termi kuvaa brändättyä sisältöä, joka on käyttäjien luoma, mutta hyödyttää brändejä, joihin he liittyvät.

Apple on myös käyttänyt Shot On iPhone -kampanjaa kilpailujen järjestämiseen ja suurempien markkinointikampanjoiden käynnistämiseen, kuten markkinointikampanjaan, jonka he käynnistivät Selena Gomezin kanssa kuvaamalla hänen musiikkivideonsa kappaleelle “Lose You to Love Me” iPhonella.

Kappaleen videomainoksissa oli tunnuslause “Shot On iPhone”.

Keskeiset takeawayt

Apple on yksi kannattavimmista teknologiayrityksistä ympäri maailmaa, joten on järkevää, että heidän kampanjansa tuottaa miljoonia ja miljoonia julkaisuja ja tulee yhdeksi parhaista sosiaalisen median markkinoinnin esimerkeistä.

Siitä huolimatta voit toistaa tämän sosiaalisen median markkinointikampanjan ja nähdä silti kunnollisia tuloksia omalta kohdeyleisösi.

Pyydä seuraajiasi jakamaan jokin osa yrityksestäsi tavalla tai toisella.

Esimerkiksi ruokabloggaaja Pinch of Yum pyytää lukijoitaan jakamaan kuvia heidän valmistamistaan ​​resepteistä käyttämällä Instagramin hashtagia #pinchofyum.

Jos haluat todella lisätä sitoutumistasi tämäntyyppisistä kampanjoista, harkitse SweepWidgetin kaltaisen työkalun käyttöä.

Sen avulla voit järjestää sosiaalisen median kilpailuja, jotka varmistavat, että kilpailijat lähettävät Instagram-kuvan kilpailuun muiden osallistumistapojen ohella.

Voit myös ajoittaa omia julkaisujasi Agorapulsella, sosiaalisen median ajoitustyökalulla, jonka avulla voit luoda hashtag-ryhmien kirjaston lisätäksesi nopeasti hashtageja uusiin viesteihin.

Voit käyttää tätä ominaisuutta luodaksesi ryhmän, joka on täynnä brändättyjä hashtageja.

Tämän kampanjan suurimmat poiminnat ovat tavat, joilla se auttaa brändiäsi.

Ensinnäkin se varmistaa, että brändisi on jatkuvasti läsnä useilla sosiaalisen median markkinointialustoilla ilman, että sinun tarvitsee julkaista mitään. Seuraajasi tekevät sen puolestasi!

Toiseksi se antaa sinulle enemmän sisältöä työskentelyyn. Voit helposti lähettää seuraajiesi viestit uudelleen omille sosiaalisen median tileillesi.

Muista vain merkitä heidät, jotta he saavat myös sitoutumisen.

2. Kauneuden tehtävä: YouTube-käyttäjien tuki

 • Vaikuttajaluokka: Tuotemerkki (kauneus)
 • Kampanjatyyppi: Edunvalvonta
 • Kampanja: Useille YouTuberille ja vaikuttajille ilmaisia ​​tuotteita, kumppanilinkkejä ja erityisiä promokoodeja vastineeksi heidän sisällössään näkymisestä.
 • Kampanjan sitoutumiset yhteensä: Tuntematon, mutta satojatuhansia videoiden katselukertoja ja julkaisujen tykkäyksiä.
 • Kampanjan ensisijainen alusta: YouTube

Function of Beauty on kauneustuote, jossa on kierre.

Kun he lanseerasivat ensimmäisen shampoo- ja hoitoainevalikoimansa, he erottuivat samankaltaisista merkeistä tarjoamalla yksilöllisiä hiustenhoitokoostumuksia.

Sinun ei tarvinnut tehdä muuta kuin vastata yksinkertaiseen tietokilpailuun, jossa kysyttiin muutama kysymys hiustyypistäsi, lempiväri- ja tuoksumieltymyksistäsi, ja brändi valmistaa (ja tekee edelleen) yksilöllisiä shampoo- ja hoitoainepulloja, jotka sopivat hiustyyppiisi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä sosiaalisen median kilpailuanalyysi

Tämä houkutteli monia vaikuttajia, nimittäin YouTubereita, brändiin, kun Function of Beauty pyysi heitä tekemään yhteistyötä vuonna 2019 ja sen jälkeen.

Pian kiinnostus brändiä kohtaan alkoi nousta pilviin.

Function of Beauty tarjoutui tekemään yhteistyötä ja lähettämään ilmaisia ​​tuotteita vaikuttajille, jotka nostavat brändin nimen alan eturintamaan.

Joillekin vaikuttajille annettiin yksinkertaisia ​​affiliate-linkkejä, kun taas toiset saivat omia brändättyjä alennuskoodeja ja affiliate-linkkejä tarjotakseen yleisölleen.

Useimmat vaikuttajat arvostelivat brändin tuotteita käyttämällä niitä tavallisten hiustenhoitotuotteidensa tilalla.

Toiset käyttivät tuotteita erityisiin sisältötyyppeihin, kuten uusien hiustenhoitorutiinien kokeilemiseen. Jotkut jopa näyttäisivät itsensä suorittamassa hiustenhoitotietokilpailua vastaavissa videoissaan.

Keskeiset takeawayt

Function of Beautyn kampanja oli tehokas kahdesta syystä.

Vaikka he tarjosivat samaa tuotetta kuin kilpailijansa, he tarjosivat sitä eri tavalla.

Sen sijaan, että he olisivat vain kehottaneet tilaajiaan “klikkaamaan tätä linkkiä” ja “käytä tarjouskoodiani kassalla”, YouTube-käyttäjät kehottivat yleisöään osallistumaan brändin hiustenhoitotietokilpailuun luomaan omia kaavojaan.

Tämä teki ostoprosessista uskomattoman interaktiivisen. Tuotteen personointinäkökohta oli vain kirsikka päällä.

Voit luoda omia tietokilpailuja Interactin kaltaisella työkalulla.

Tässä työkalussa on samat kysymys ja vastaus -toiminnot, joita olet tottunut näkemään tietokilpailuissa, mutta siinä on useita lisäominaisuuksia, jotka tekevät siitä tehokkaan työkalun markkinoijille.

Sähköpostin valintakenttien ja sähköpostimarkkinoinnin työkalujen integroinnin, mukaan lukien segmentointivaihtoehdot, avulla voit käyttää tätä työkalua suuremman liidien luontikampanjan talteenottovaiheessa.

Voit jopa vaatia liidejä tilaamaan nähdäksesi niiden tulokset.

Toinen syy, miksi tämä kampanja on yksi parhaista sosiaalisen median markkinoinnin esimerkeistä, on se, että Function of Beauty ei luottanut omiin seuraajiinsa saadakseen sanaa brändistään.

He hyödynsivät sen sijaan lukuisten YouTube-käyttäjien yleisöjä, jotka esittelivät brändin nimen sadoille tuhansille katsojille.

Kun seuraavan kerran haluat käynnistää tuotteellesi sosiaalisen median kampanjan, valitse tietty sosiaalisen median alusta, johon kohdistat, etsi kyseiseltä alustalta vaikuttaja

3. Lauren Conrad: Tuoteyhteistyö

 • Vaikuttajaluokka: Lifestyle Instagram Blogger
 • Kampanjatyyppi: Tuoteyhteistyö
 • Kampanja: Laurenin yritys The Little Market teki yhteistyötä Saje Natural Wellnessin kanssa tarjotakseen rajoitetun erän aromaterapiahajottimen.
 • Kampanjan sitoutumiset yhteensä: Yli 949 000 videon katselukertaa
 • Kampanjan ensisijainen alusta: Instagram (934 571 videon katselukertaa tuli pelkästään Laurenin tililtä)

Lauren Conrad on Instagramin lifestyle-bloggaaja, joka sai alkunsa vaikuttajateollisuudessa esiintyessään 2000-luvun MTV:n todellisuusohjelmissa Laguna Beach ja The Hills.

Nykyään Lauren omistaa kodintarvikeliikkeen nimeltä The Little Market, joka myy käsityönä valmistettuja kodin tuotteita ja lahjoja.

Vuoden 2021 puolivälissä The Little Market teki yhteistyötä Saje Natural Wellnessin kanssa tuottaakseen rajoitetun erän aromaterapiahajottimen, jonka suunnittelivat Lauren ja hänen toinen perustajansa Hannah Skvarla.

Tuotteen kampanja käynnistettiin a mainosvideo julkaistu kaikkien neljän osapuolen Instagram-tileille 4.6.2021.

Sillä oli vaihtelevia tuloksia, jotka riippuivat kunkin osapuolen seuraajatilistä.

Laurenilla oli tuolloin miljoonia seuraajia, joten hänen viestinsä sai yli 900 000 katselukertaa ja 13 000 tykkäystä, kun taas kaikki muut saivat muutaman tuhannen katselukerran ja muutaman sadan tykkäyksen.

Keskeiset takeawayt

Tämä on yksi parhaista sosiaalisen median markkinoinnin esimerkeistä, koska se osoittaa pari ratkaisevaa tosiasiaa, jotka monet markkinoijat unohtavat sosiaalisen median markkinoinnissa.

Ensimmäinen on tapa, jolla sosiaalisen median käyttäjät ovat mieluummin vuorovaikutuksessa yksilöiden kuin brändien kanssa.

Tästä syystä Laurenin ja monien muiden lifestyle-Instagram-bloggaajien on helppoa kasvattaa seuraajiaan ja saada tuhansia ja tuhansia tykkäyksiä postausta kohden samalla, kun hänen yrityksensä Instagram-tilillä on vaikeuksia saada sitoumuksia.

Toinen todellisuus on se, jonka monet bloggaajat ja vaikuttajat kohtaavat, kun he perustavat oman yrityksen ja perustavat omistettuja sosiaalisen median tilejä rinnalleen.

Todellisuus on, että jälleen kerran sosiaalisen median käyttäjät seuraavat mieluummin yksittäisiä tilejä, eivät brändejä.

Loppujen lopuksi tapahtuu, että Laurenin Instagram-tilin tapaan bloggaajan omat sosiaalisen median tilit päätyivät heidän tavallisen sisällönsä ja heidän yrityksensä sisällön keskukseksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Tara Williams kasvatti vauvaliiketoimintaansa 25 miljoonaan dollariin vuodessa sosiaalisen median markkinoinnin kautta

He eivät yksinkertaisesti saa tarpeeksi sitoutumista, jos he rajoittavat yrityksensä sisällön yrityksensä sosiaalisen median tileihin.

Lopulta tämä sosiaalisen median kampanja toimi yksinkertaisen yhteistyön ansiosta.

Löytämällä samanmielisen yrityksen, joka tuotti hänen markkinarakoaan täydentäviä tuotteita, Lauren pystyi tarjoamaan uudenlaisen tuotteen, jota hän ei ollut koskaan tarjonnut yleisölleen.

Kaikesta huolimatta, jos yrität toistaa tätä kampanjaa itse, aloita etsimällä samanhenkinen brändi tai vaikuttaja, jonka kanssa voit tehdä yhteistyötä.

Jos heillä on paljon enemmän seuraajia kuin sinulla, kokoa mediapaketti ennen kuin otat yhteyttä heihin.

Kun käynnistät kampanjasi, julkaise se kaikkien mukana olevien sosiaalisen median tileillä riippumatta siitä, kuinka vähän heidän seuraajansa on, jotta kampanjan kattavuus kasvaisi.

4. Marjat: Uudelleenlähetys

 • Vaikuttajaluokka: Tuotemerkki (rullalautailu)
 • Kampanjatyyppi: Tulokset (napsautukset)
 • Kampanja: Viraalisen rullalautailuuutisen julkaiseminen eri sosiaalisen median alustoilla.
 • Kampanjan sitoutumiset yhteensä: 135 224 tykkäystä
 • Kampanjan ensisijainen alusta: Instagram (130 939 tykkäystä, 1 115,32 % kasvua tavallisesta keskiarvosta)

Berrics on tuottelias nimi rullalautailualalla.

Yrityksen perustivat ammattirullalautailijat Steve Berra ja Eric Koston, kun he avasivat yksityisen skeittipuiston (The Berrics) Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Puistossa järjestettävien rullalautailukilpailujen lisäksi yritys alkoi ansaita seuraajia verkossa varhain historiansa aikana julkaisemalla viikoittaisia ​​videoita verkkosivuillaan.

Vaikutus on jatkunut sosiaalisessa mediassa.

Berrics järjestää sosiaalisen median sisältönsä muutamiin eri luokkiin, jotka he ovat luoneet itse ja julkaisevat säännöllisesti.

Jotkut näistä luokista on omistettu rullalautailuleikkeiden ja uutisaiheiden uudelleenjulkaisemiseen verkosta.

Tässä nimenomaisessa Instagram-postausBerrics jakoi rullalautailumaailmassa viruksen leviävän uutisen, jossa palkittu räppäri ja rullalautailija Lil Wayne ei välittänyt Grammyn jälkijuhlista ja katsoi rullalautailuleikkeitä puhelimellaan.

Vaikka suurin osa Berricsin uudelleenpostauksista saa enemmän tykkäyksiä kuin Berricsin alkuperäinen sisältö, tämä viesti oli selkeä markkinointimahdollisuus brändille, sillä puisto on Lil Waynen usein pysähdyspaikka aina kun hän on LA:ssa.

Jakamalla uutisen uudelleen sosiaalisen median kanavissaan Berrics pystyi myös mainiosti Lil Waynen toistuvista esiintymisestä puistossa.

He linkittivät uutisartikkeliin, joka julkaistiin omilla verkkosivuillaan Twitterissä ja Facebookissa, mutta käyttivät karusellijulkaisua Instagramissa.

Karusellipostaus antoi heille mahdollisuuden sisällyttää muutamia videoita Lil Waynesta The Berricsin skeittipuistossa.

He päättivät kuvatekstillä “Napsauta linkkiä biossa nähdäksesi lisää @liltunechi luistelussa TheBerrics.com #skateboardingisfun #berrics”.

Keskeiset takeawayt

Berrics julkaisi tämän uutisartikkelin Twitterissä, Facebook ja Instagram.

Se keräsi 185 tykkäystä Twitterissä, 4 100 tykkäystä Facebookissa ja 130 939 tykkäystä Instagramissa.

Tämä lisäsi valtavasti sitoutumista kautta linjan, ja 1 115,32 %:n lisäys tykkäyksissä Instagramissa, jossa Berrics ansaitsee keskimäärin 10 774 tykkäystä viestiä kohden.

On selvää, että trendaavien uutisten julkaiseminen Instagram-syötteeseesi on tehokas sosiaalisen median strategia, mutta miksi juuri tämä sosiaalisen median kampanja oli yksi parhaista sosiaalisen median markkinointiesimerkeistä?

Kuten sanoimme, se antoi Berricsille mahdollisuuden yhdistää brändinsä trendikkääksi uutisjutukseksi.

Vielä tärkeämpää on, että he pystyivät käyttämään yhtä suosituimmista sosiaalisen median kampanjoista: konversioita napsautusten muodossa.

Nämä napsautukset kohdistettiin TheBerrics.com-linkkiin Berricsin Instagram-biossa, mutta jos päätät käyttää tätä strategiaa omalla Instagram-tililläsi, harkitse linkin käyttöä biotyökalussa, kuten Shorby.

Sen avulla voit suorittaa useita napsautuskampanjoita kerralla antamalla sinulle yksinkertaistetun aloitussivun, josta voit jakaa linkkejä.

Se antoi myös Berricsille mahdollisuuden merkitä Lil Wayne.

Vaikka hän ei tunnustanut viestiä suoraan, hän huusi Berricsin pari päivää myöhemmin kun rullalaudan työntekijä Anthony Medina kuoli auto-onnettomuudessa.

Loppujen lopuksi, kun käytät tämäntyyppistä kampanjaa, yritä sitoa brändisi siihen ja yrittää löytää tuottelias vaikuttaja tunnistettavaksi, vaikka heillä olisi vain muutama seuraaja kuin sinulla.

5. Nomadic Matt: Sisällön uudelleenkäyttö

 • Vaikuttajaluokka: Matkailubloggaaja
 • Kampanjatyyppi: Bränditietoisuus
 • Kampanja: Blogin sisällön uudelleenkäyttö Twitter-ketjuksi ja sitten Instagram-karuselliviestiksi.
 • Kampanjan sitoutumiset yhteensä: 6 147 tykkäystä
 • Kampanjan ensisijainen alusta: Instagram (5 901 tykkäystä, 992,78 % kasvua tavallisesta keskiarvosta)

Tämä on tekniikka, jota Nomadic Matt käyttää tehostaakseen sitoutumista Instagramiin.

Suurin osa hänen viesteistään saa 75–1 000 tykkäystä, kun taas nämä viestit saavat kukin muutaman tuhannen.

🔥 Empfohlen:  6 askelta sosiaalisen median tarkastuksen suorittamiseen

Hän käyttää vanhoja blogiviestejä uudelleen Twitter-säikeiksi.

Jos et ole sosiaalisen median taitava, Twitter-säie on sarja twiittejä, jotka kaikki liittyvät toisiinsa ja joista suurin osa on vastauksia muista Twitterin käyttötavoista.

Kun julkaiset oman viestiketjusi, myöhemmät twiittisi julkaistaan ​​vastauksina alkuperäiseen twiittiisi ja näkyvät kaikkien muiden vastausten yläpuolella.

Matt julkaisi tämän ketjun 24. toukokuuta 2022.

Hän käytti blogikirjoitusta tuottoisan matkablogistaan ​​Nomadic Matt. Viesti on nimeltään “Matkailuvirheet: 16 asiaa, joita ei kannata tehdä tien päällä”.

Vaikka hänen alkuperäinen twiittinsä esitteli ketjun aiheen, hänen seuraavaan yhdeksään twiittiinsä sisältyi yksi virhe alkuperäisestä blogikirjoituksesta ennen kuin se päättyi sulkevaan twiittiin.

Hän muutti blogin sisältöä uudelleen Twitter-ketjun julkaiseminen Instagramissa 2. helmikuuta 2023.

Tämä on tekniikka, jota monet Instagram-vaikuttajat käyttävät. He luovat karuselliviestin, jossa kuvakaappaus jokaisesta ketjun twiitistä edustaa yhtä kuvaa karusellissa.

Mattin alkuperäinen ketju sai yhteensä 246 tykkäystä.

Kun hän muutti ketjun Instagram-viestiksi, hän sai 5 901 tykkäystä, mikä on 992,78 %:n lisäys Matin tavallisesta tykkäyksen keskiarvosta, joka on noin 540 tykkäystä viestiä kohden, ja 2 298,78 %:n lisäys tykkäyksissä alkuperäisestä Twitter-ketjusta.

Keskeiset takeawayt

Syy tähän on yksi parhaista sosiaalisen median markkinointiesimerkeistä, koska se käyttää menestyksekkäästi bloggaajien suosittua sosiaalisen median strategiaa: blogin sisällön uudelleenkäyttöä muihin sisältötyyppeihin.

Tässä tapauksessa kyseessä oli Twitter-säie ja Instagram-viesti, mutta voit myös muokata blogisisältöä e-kirjoiksi, resurssien tarkistuslistoiksi, verkkokursseiksi ja muuksi.

Jotkut bloggaajat mieluummin käyttävät uudelleen julkaisuja, jotka jo toimivat hyvin, kun taas toiset käyttävät huonommin toimivia viestejä nähdäkseen, menestyisivätkö ne paremmin muualla.

Mattin alkuperäisen blogiviestin sivun auktoriteettipistemäärä on 49, mikä ei ole huono, mutta se ei todellakaan ole yksi sivuston tärkeimmistä liikenteen lähteistä.

Se palveli uutta tarkoitusta Mattille keinona lisätä bränditietoisuutta Instagramissa, ja sinä voit tehdä saman omilla blogikirjoituksillasi.

Muista vain käyttää työkalua, kuten Missinglettr, helpottaaksesi asioita itsellesi. Se muuttaa blogin sisällön automaattisesti sosiaalisen median sisällöksi.

Lopulliset ajatukset

Toivoimme, että nämä sosiaalisen median markkinointiesimerkit antavat sinulle uusia ideoita seuraavaa kampanjaasi varten.

Kerrataanpa jokainen niistä lyhyesti.

Käyttäjien luoma sisältö on yksi tehokkaimmista sosiaalisen median kampanjoista, joita voit käyttää, varsinkin jos sinulla on aktiivinen yleisö.

Vaikka sinulla ei olisi aktiivista yleisöä, voit rohkaista yleisöäsi sitoutumaan brändiisi sosiaalisessa mediassa järjestämällä kilpailun tai lahjan (SweepWidgetin avulla), joka vaatii seuraajiasi lähettämään käyttäjien luomaa sisältöä.

Advocacy on loistava strategia käytettäväksi, jos sinulla on huonosti toimiva tuote, jonka haluat tuoda uusien silmien eteen.

Se on erityisen hyödyllinen strategia, jos oma seuraajamääräsi on liian pieni myynnin tuottamiseen.

Tämä pätee myös tuoteyhteistyöhön. Jos haluat herättää yrityksellesi keskustelua sosiaalisessa mediassa, tee yhteistyötä uuden tuotteen kehittämiseksi brändin tai vaikuttajan kanssa auttaaksesi lisäämään molempien tietoisuutta useissa sosiaalisen median kanavissa.

Bränditietoisuus- ja tulospohjaiset kampanjat ovat yksinkertaisimpia kampanjoita, joita voit toteuttaa sosiaalisessa mediassa, mutta ne voivat olla myös tehokkaimpia.

Voit tehdä jotain niin yksinkertaista kuin Berricsin ja Nomadic Mattin käyttämät strategiat: voit lähettää uudelleen klippejä ja uutisia omilta sosiaalisen median tileiltäsi ja blogin sisältöä sosiaalisen median sisällöksi.

Riippumatta siitä, mitä strategiaa päätät käyttää, varaa aikaa suunnitteluvaiheeseen, jotta voit tehdä mahdollisimman suuren ja rohkean.

Harkitse myös oikean sosiaalisen median ajoitustyökalun, kuten Agorapulsen, käyttöä.

Siinä on tehokkaat sosiaalisen median analytiikkaominaisuudet, joiden avulla voit analysoida jokaisen suorittamasi kampanjan, jotta voit optimoida ne tulevaisuudessa.

Sillä välin voit keskittyä seuraajasi kasvattamiseen parantaaksesi seuraavan kampanjasi tehokkuutta.