Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 kiehtovaa YouTube-videoideaa vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 kiehtovaa YouTube-videoideaa vuodelle 2023

Mahdollisuus kehittyä YouTubessa ja levitä viraaliksi tarkoittaa, että tuhannet sisällöntuottajat kilpailevat eniten katsojamääristä eri toimialoilla. Onneksi ydinideat, jotka tekevät erinomaisesta videosta, pysyvät samoina, vaikka trendit tulevat ja menevät.

WebFX:n digitaalisen markkinoinnin asiantuntijatiimi on koonnut joukon parhaita YouTube-videoideoita yleisösi kasvattamiseksi.

Oletko valmis oppimaan lisää? Jatka lukemista tutkiaksesi YouTube-markkinoinnin maailmaa tai soita 800-280-1062 puhua suoraan strategin kanssa!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

YouTube-strategian perusteet

YouTuben perustamisesta vuonna 2005 lähtien markkinoijat ovat kehittäneet mainonnan taitoa verkkovideoiden avulla. Kokeile näitä parhaita käytäntöjä, joiden avulla pääset alkuun:

  • Valitse aiheet viisaasti: Löydä aiheita, jotka tiimisi tuntee ja joista voi puhua pitkään. Katsojasi arvostavat aitouttasi ja harkitsevat tuotteitasi tai palveluitasi, mikä johtaa hyvään muuntoprosenttiin.
  • Optimoi kanavasi: On myös elintärkeää hallita YouTube-videoiden hakukoneoptimointia (SEO), jotta voit sijoittua hauissa. Vaikka houkuttelevien otsikoiden ja kuvausten luominen on tärkeää, aihetunnisteiden ja kuvatekstien optimointi on myös tärkeää hakukoneoptimoinnin kannalta.
  • Rakenna markkinointisuunnitelma: Seuraava ratkaiseva askel on YouTube-markkinointistrategian rakentaminen. Sinun on asetettava tavoitteita, kuten yleisön sitoutumisen, liikenteen tai myynnin lisääminen, ja käytettävä eri sisältötyyppejä niiden saavuttamiseksi. On myös tärkeää päättää kanavasi sävy ja sisältötyyli. Voit jopa asettaa tai optimoida YouTube-lähetysaikojasi.

Kun olet asettanut YouTube-kanavasi tavoitteet, voit alkaa luoda sisältöä, joka yhdistää sinut ja yleisösi.

Miten YouTube voi hyötyä videomarkkinoinnistasi

YouTube on yksi tehokkaimmista markkinoinnin ja viestinnän työkaluista. YouTuben laajat edut voivat tehostaa markkinointikampanjaasi, mukaan lukien:

  • Yleisö: YouTube on maailman toiseksi suurin sosiaalisen median alusta, jolla miljardit katsojat katsovat sisältöä päivittäin. Kun julkaiset videon alustalla, sinulla on hyvät mahdollisuudet tavoittaa kohdeyleisösi.
  • Taloudellinen: YouTube on erittäin kustannustehokas. Voit valita maksullisen mainonnan, mutta brändikanavan luominen sisältömarkkinointiin on ilmaista.
  • Demografinen segmentointi: YouTube mahdollistaa syvimmän yleisökohdistuksen. Voit ohjata sisältöä kaikille suhdeyleisöistä, joilla on tiettyjä kiinnostuksen kohteita, katsojille, jotka ovat jo olleet vuorovaikutuksessa sisältösi kanssa.
🔥 Empfohlen:  Videoiden julkaiseminen uudelleen Instagram-keloilla, TikTokilla ja YouTube-shortseilla ilman päänsärkyä

5 YouTube-videoideaa kanavallesi

YouTubessa on nykyään saatavilla satoja miljoonia videoita. Näistä monista vaihtoehdoista digitaaliset markkinoijat ovat löytäneet useita tehokkaita muotoja, jotka voivat auttaa yleisöä suhtautumaan brändiisi. Voit tehdä monenlaisia ​​videomarkkinointia jopa itse!

Olemme kirjoittaneet luettelon viidestä suosikkistamme, jotta voit aloittaa sisällön luomisen YouTube-kanavallesi jo tänään.

1. “Tietoja meistä” -videot

“Tietoja meistä” -video tarjoaa yleisöllesi lämpimän kättelyn esitellen yritystäsi ja brändiäsi oikealla sävyllä. Ydintavoitteena on kertoa heille, kuka olet, mitä teet ja mikä tärkeintä, miksi yrityksesi on olemassa.

Kuluttajat haluavat tietää, keneltä he ostavat – 59 % asiakkaista ostaa mieluummin brändeiltä, ​​joihin he luottavat. Sisällytä seuraavat asiat yrityskeskeisiin videoihisi:

  • Joukkueiden esittelyt
  • Yhtiön uutisia
  • Sinun tehtäväsi, arvosi ja tavoitteesi
  • Yhteisöpalvelu tai kumppanuus

Yleisösi pitäisi ymmärtää arvosi ja kulissien takana oleva tarinasi loppuun mennessä.

2. Selittäviä videoita

Selitysvideot tarjoavat katsojille nopean ja kätevän tavan ymmärtää brändiäsi. Esimerkiksi tuotteen uudessa ohjelmistokorjauksessa voi olla kolmen minuutin selitysvideo uusista ominaisuuksista.

Selittävät videot voivat lisätä kiinnostusta siihen, mitä valitset valokeilassa, ja helpottaa potentiaalisten asiakkaiden ymmärtämistä tuotteestasi.

3. Tarkista videot

Arvosteluvideo auttaa sinua saamaan yhteyden yleisöösi tuotteidesi mainonnan ulkopuolella. Esimerkiksi mekaanikkoautotalli voisi käydä läpi alueen klassisia autonäyttelyitä tai esitellä suosittujen korjauslaitteiden ja varaosien laatua.

Voit myös arvioida viihdettä, kuten televisio-ohjelmia tai yleisöösi liittyvää musiikkia, luodaksesi yrityksesi tuotteidesi ja palveluidesi ulkopuolelle.

4. Opetusvideot

Tutoriaalit ovat yksi YouTuben suosituimmista videoista. Ne ovat erittäin jaettavissa – asiakkaat voivat näyttää ne ystäville ja perheelle, jotka haluavat samat tiedot.

Oletetaan, että tarjoat leivontatarvikkeita ja opetat valmistamaan suosittuja jälkiruokia. Yleisösi voi valmistaa ruokaa ja jakaa reseptin ystävien kanssa sosiaalisessa mediassa. Tai jos sinulla on tuote, jossa on useita liikkuvia osia, voit esitellä tuotteen käytön. Nämä videot auttavat myös asiakkaiden kysymyksiin!

🔥 Empfohlen:  10 pienyritystilastoa, jotka sinun on tiedettävä vuodelle 2023

Bissell loi ohjevideon yhden matonpuhdistusaineen käyttämisestä:

Visuaaliset näkökohdat ovat opetusvideon kriittinen osa. Yleisön tulisi nähdä esittäjän kasvot, jotta he voivat muodostaa yhteyden ja nähdä selvästi. On myös tärkeää esitellä prosessin vaiheet ja selittää ne yksityiskohtaisesti.

5. Tuotepromovideot

Tuotetarjoukset esittelevät tuotteesi parhaat ominaisuudet. Tämän tehokkaan ja vakuuttavan työkalun avulla voit sitouttaa yleisösi ja saada myyntisuppilon alaosassa olevat asiakkaat ostamaan.

Esimerkiksi PlayStation loi viraalisen tapahtuman nimeltä “The State of Play”. Nämä tuoteesittelyt putoavat huomaamatta tai huomaamatta ja paljastavat useita jännittävimpiä videopelien trailereita ja kehittäjien kommentteja.

Päätätpä sitten esitellä tuotteitasi, muista, että jopa tuotemainos on mahdollisuus tavoittaa yleisösi viihdyttävässä muodossa.

Hyvillä toimistoilla on yli 50 suosittelua.

Suurilla virastoilla on yli 100 suosittelua.

WebFX:llä on yli 1000+ hehkuvia asiakaskertomuksia.

Katso, mikä saa meidät erottumaan joukosta

Toteuta YouTube-videoideasi ammattilaisten kanssa

Brändisi vision muuttaminen informatiiviseksi, viihdyttäväksi ja jaettavaksi videoksi voi tuntua monimutkaiselta tehtävältä. Onneksi WebFX on täällä auttamassa! Ammattitiimillämme on vuosikymmenten kokemus videotuotannosta, markkinoinnista, mainonnasta, strategioista ja muusta.

WebFX on tuottanut asiakkaillemme yli 3 miljardia dollaria digitaalisten strategioiden avulla viimeisen viiden vuoden aikana. Tiimimme kävelee rinnallasi löytääkseen markkinointinäkemyksiä, jotka voivat tarjota erinomaista YouTube-sisältöä brändillesi.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen? Ota yhteyttä tiimiimme verkossa jo tänään saadaksesi lisätietoja videotuotannostamme ja YouTube-mainospalveluistamme!