Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 laillista tapaa saada palkkaa katsoa mainoksia vapaa-ajallasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 laillista tapaa saada palkkaa katsoa mainoksia vapaa-ajallasi

Maksun saaminen mainosten katsomisesta kuulostaa huijaukselta.

Olemme kaivaneet itse ja kokeilleet tätä sivua. Tuomio? Se on laillista, mutta merkityksellisen rahasumman ansaitseminen on erittäin hidas prosessi. Niin kauan kuin odotuksesi ovat kohtuullisia, tämä on helppo tapa ansaita muutama ylimääräinen dollari kuukaudessa.

Mutta kuinka tarkalleen ottaen voit saada palkkaa mainosten katsomisesta ja kuinka paljon voit odottaa tienaavasi?

Näin se toimii

On olemassa erilaisia rahaa tienaavat sovellukset ja sivustot, jotka maksavat sinulle rahaa verkkosisällön katselemisesta. Jotkut heistä tarjoavat myös muita tapoja ansaita käteistä osallistumalla maksettuihin verkkokyselyihin, suorittamalla tehtäviä ja lunastamalla kuponkeja.

Se ei ole paljon aikaa vievää, ja voit saada palkkaa katsoaksesi mainoksia lyhyessä ajassa, kuten lounastauolla tai lasten nukkuessa päiväunia. Toinen temppu ansaita enemmän on toistaa videoita puhelimellasi tai tabletillasi ja antaa niiden käydä taustalla samalla kun teet tavanomaisia ​​tehtäviäsi – näin et vietä tuntikausia kiinni näytössä.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita katsomalla mainoksia?

Kuinka paljon ansaitset, riippuu siitä, kuinka paljon aikaa haluat sijoittaa, mutta on kohtuullista odottaa 5–20 dollaria kuukaudessa maksuja ja palkintoja. Tulot vaihtelevat käyttämäsi alustan mukaan, joten varmista, että tutustut muutamaan alla oleviin ideoihin.

Jotkut luettelomme sovelluksista ja verkkosivustoista tarjoavat jopa bonusluokkia, jotka voivat lisätä voittojasi. Vaikka maksutapa vaihtelee, useimmat tarjoavat mahdollisuuden lunastaa palkintosi lahjakorteilla tai PayPalin kautta.

5 parhaiten arvioitua sovellusta mainosten katseluun

Tässä on seitsemän tapaa, joilla voit saada palkkaa mainosten katsomisesta.

1. InboxDollaria

Jos etsit nopeaa ja helppoa tapaa ansaita rahaa katsomalla videoita ja mainoksia, tutustu InboxDollaria. Voit ansaita palkintoja katsomalla päivittäin erilaisia ​​lyhyitä videoita. Tarkista joka päivä uusia videoita ja muita rahan ansaitsemismahdollisuuksia, mukaan lukien verkkohakujen tekeminentäyttämällä online-kyselyitä, pelaamalla pelejä ja rekisteröitymällä kampanjatarjouksiin.

🔥 Empfohlen:  SurveyClub-arvostelu: Onko se laillista vai huijausta?

On olemassa useita tapoja ansaita rahaa InboxDollarsilla, ja saat 5 dollaria pelkästä rekisteröitymisestä.

Sinun on ansaittava vähintään 30 dollaria ennen kuin saat maksun. Saat käteismaksusi PayPal-käteisenä, ePaymentina (kauppiaan lahjakortit, prepaid Visa -kortti tai hyväntekeväisyyslahjoitus) tai sekillä postitse. Sekkien saapuminen voi kestää 10–16 arkipäivää.

Aiheeseen liittyvä: DollarSproutin InboxDollars Review

2. Swagbucks

Swagbucks on ilmainen online-palkintosivusto. Ansaitse pisteitä tai Swagbuckeja (SB) katsomalla erilaisia ​​videoita – jotkin lyhyitä ja toiset pidempiä. Videoluokkia ovat viihde, muoti, ruoka, terveys, koti ja puutarha, uutiset ja politiikka, vanhemmuus ja urheilu.

Videoiden katselun lisäksi voit ansaita SB-pisteitä vastaamalla kyselyihin, käyttämällä kuponkeja, tekemällä ostoksia verkossa cash-back-portaalin kautta ja paljon muuta. Lunasta pisteesi lahjakorteilla tai PayPal-käteisellä.

Voit lunastaa vain 160 SB:tä 1 dollarin Amazon-lahjakortilla. Jos haluat mieluummin käteistä, PayPalin maksukynnys on 5 dollaria tai 500 pistettä.

Aiheeseen liittyvä: Onko Swagbucks sen arvoinen? Tässä on virallinen Swagbucks-arvostelumme

3. Ibotta

Yksi suosituimmista tavoista saada käteistä takaisin päivittäistavaroistasi ja muista tavaroistasi, Ibotta saattaa vaatia sinua katsomaan mainoksia saadaksesi hyvityksen. Mutta jos teet niin, saatat saada jopa $1 (tai enemmän) alennusta tuotteesta, kun skannaat kuitin.

Se on nopea ja yksinkertainen tapa saada ylimääräistä rahaa takaisin ostoksistasi, sillä mainokset kestävät usein alle 30 sekuntia. Ja älä unohda, että jos et tällä hetkellä käytä Ibottaa, voit saada jopa 20 dollaria bonuksia, kun luot tilin ja lunasta ehdot täyttävät tarjoukset 30 päivän kuluessa rekisteröitymisestä.

Aiheeseen liittyvä: Ibotta Review 2023: plussat, miinukset ja kuinka Grocery Cash-Back -sovellus toimii

4. iRazoo

Sivustonsa mukaan iRazoo on maksanut käyttäjilleen yli 55 miljoonaa dollaria käteispalkkioita. Liittyminen on ilmaista, ja saat maksun mainosten ja videoiden katselusta puhelimellasi.

🔥 Empfohlen:  10 vinkkiä kotona työskentelemiseen pandemian aikana

Voit myös jakaa mielipiteesi uusimmista mainoksista tai elokuvatrailereista, katsoa lyhytelokuvia, sovellustrailereita, ruoanlaitto-opetusohjelmia ja paljon muuta. Sisältökanavaa on yli 50, ja varasto päivittyy päivittäin.

Ansaitset pisteitä jokaisesta iRazoossa suorittamastasi toiminnasta. Lisäksi Videoiden katsominen ja mainoksia, voit ansaita pisteitä syöttämällä tarjouskoodeja, lukemalla sähköpostiviestejä ja täyttämällä muita tarjouksia. Kun ansaitset 3 000 iRazoo-pistettä, voit lunastaa ne lahjakorteilla vähittäiskauppiaille, kuten Amazonille tai AMC:n teattereille, tai valita käteisen PayPalin kautta.

Aiheeseen liittyvä: 15 laillista tapaa ansaita rahaa puhelimestasi

5. Nielsen TV Ratings

Nielsen tunnetaan parhaiten televisio-ohjelmien luokitusjärjestelmänä. Yritys mittaa televisio-ohjelmia katsovien ihmisten määrää ja kerää tietoja, jotka myydään sitten televisio- ja kaapeliverkoille, mainostajille ja medialle.

Jokainen yhdysvaltalainen kotitalous, jossa on televisio, voidaan valita a Nielsenin perhe. Osallistuminen on vain kutsusta, joten et voi ilmoittautua mukaan. Muista kuitenkin pitää silmällä postilaatikkoasi kutsuasi varten.

Jos saat kutsun ja hyväksyt sen, saat korvauksen osallistumisestasi ohjelmaan. Se ei ole paljon – tyypillisesti noin 200 dollaria vuodessa – mutta se on silti tapa saada palkkaa television katselusta.

Aiheeseen liittyvä: 15 laillista maksettua kohderyhmää, joihin voit rekisteröityä jo tänään

Pidä iso kuva mielessä

Mainosten katsominen ei korvaa kokopäivätyötäsi – ei edes läheltä – mutta se on tapa ansaita rahaa verkossa maksamaan tuhlauksesta.

Pitkällä aikavälillä on parempia tapoja sijoittaa aikasi. Opi uusi taito, kokeile jotakin niistä korkeampipalkkaisia ​​keikkojatyöskentele ylimääräisiä tunteja päivätyössäsi jne. Ansaitset paljon enemmän rahaa tällä tavalla ja tunnet myös olosi tyytyväisemmäksi.

Ei ole kuitenkaan mitään väärää käyttää muutaman minuutin seisokkeja tähän täällä täällä. Jokainen pieni summa lisää!