Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 lukemisen arvoista freelance-kirjoittajien tuloraporttia: Kuinka paljon freelance-kirjoittajat tienaavat?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 lukemisen arvoista freelance-kirjoittajien tuloraporttia: Kuinka paljon freelance-kirjoittajat tienaavat?

Itsenäisistä ammatinharjoittajista 68 prosenttia oli freelancereita vuonna 2020 työtilastokeskuksen mukaan. Jotkut näkevät edelleen freelance-kirjoittamisen tilapäisenä korvaajana kokopäivätyöhön. On yhä yleisempää, että freelance-kirjailijat ansaitsevat enemmän kuin kokopäiväiset kollegansa.

Jokainen, joka on koskaan harkinnut työskentelemistä freelancerina, on luultavasti miettinyt: “Kuinka paljon freelance-kirjailijat tienaavat?”

Tässä tarkastellaan tarkemmin, kuinka hyvin freelance-kirjoittamisesta maksetaan kirjoittajille eri yrityksissä, erikoisaloilla ja koko maailmassa. Saadaksesi elantonsa freelance-kirjoittajana, katsomme myös, kuinka voit kasvattaa liiketoimintaasi.

Viisi riippumattomien kirjoittajien tuloraporttia kannattaa lukea. Haluatko tietää kuinka paljon freelance-kirjoittajat tienaavat? Tässä esitetyt mielipiteet ovat viiden erityyppisen freelance-kirjailijan mielipiteitä, joista toisilla on enemmän kokemusta kuin toisilla.

Miltä freelance-kirjoittajan palkkataulukko näyttää? 5 freelance-kirjoittajan tuloraporttia, jotka kannattaa lukea

1) Kat Boogaardin vuosittainen tulokatsaus 2020

Kat boogaardin freelance-tuloraportti näyttää kuinka paljon freelance-kirjoittajat tienaavat.

Kat Boogaard on amerikkalainen freelance-kirjailija, joka on työskennellyt seitsemän vuotta. Hänen asiakkaistaan ​​on yrityksiä, kuten Trello ja Quickbooks, joille hän tuottaa ura- ja tuottavuussisältöä. Kat tarjoaa joka vuosi katsauksen vuosituloihinsa. Hänen artikkeliprojektinsa keskimääräinen hinta on 550 dollaria, jonka hän paljasti vuoden 2020 raportissaan. 23 eri asiakkaan avulla hän tienasi yhteensä 127 000 dollaria.

2) Paul Maplesdenin raportti riippumattomien kirjoittajien tuloista vuonna 2020

Paul Maplesden, freelance-kirjoittaja Yhdysvalloista, on työskennellyt alalla vuodesta 2015. Yritys-, teknologia- ja rahoitusalalla hän on erikoistunut B2B-sisällön kirjoittamiseen ja markkinointiin. Sisältö toimitusketjuun/logistiikkaan, SaaS, kirjanpito ja liiketoiminnan kehittäminen ovat vain muutamia hänen käsittelemistä aiheista.

Maplesdenilla on laaja kirjoituskokemus artikkeleista valkoisiin papereihin. 800–1 200 sanan esseestä hän veloittaa 395 dollaria, kun taas 160 dollarin tuntipalkka on tyypillinen hänen työlleen. COVID-viruksen takia hän tienasi viime vuonna 88 000 dollaria, mikä on vähemmän kuin hän oli ansainnut aiemmin. Hänen odotettiin tienaavan 115 000 dollaria vuonna 2021.

🔥 Empfohlen:  Kuinka 3 suurta brändiä määritteli toimialansa uudelleen

3. Jessica Pereiran lokakuun 2021 freelance-tulosraportti.

Jessica Pereira aloitti freelancerina vuonna 2020 tarkoituksenaan ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa. Hän kirjoittaa B2B SaaS- ja digitaalisen markkinoinnin yrityksille. Pereira päivittää yleisöään säännöllisesti tuloraporteilla, joissa kerrotaan hänen voitoistaan ​​ja menoistaan. Pereiralta oppiminen ja hänen tulojensa vaihtelun näkeminen auttaa uusia freelancereita saamaan jalat kasaan alalla.

4. Lindy West: Tulosraportti joulukuulta 2020

Lindy West on australialainen matkakirjailija, joka esittelee ja kirjoittaa artikkeleita sellaisiin julkaisuihin kuin Travel + Leisure ja National Geographic. Hänellä on myös muutamia yritysasiakkaita, joille hän kirjoittaa. Hänen kuukausittainen tuloraporttinsa on jotain, mitä hän on tehnyt vuosia, ja se on innostanut muita freelancereita tekemään samoin.

Zuli Rane on freelance-kirjoittaja, joka osallistuu sekä omalle Medium-tililleen että asiakkaiden tilille. Tulot paljastavat, kuinka hän ansaitsee rahaa freelance-kirjoituksista ja muista lähteistä. Zuli väittää tienaneensa yli 6000 dollaria viimeisimmässä kuukausiraportissaan. Kirjailijat, jotka haluavat monipuolistaa tulojaan, voivat oppia paljon tämän naisen esimerkistä.

Skaalaa freelance-kirjoitusuraasi käyttämällä Jasper AI -työkalua:

Freelance-kirjailijaksi tulemiseen liittyy paljon työtä. Näiden ihmisten on muun muassa keksittävä blogitekstiaiheita, tuotettava SEO-ystävällisiä blogiartikkeleita ja laadittava pitkäkestoista sisältöä asiakkaille. Assistentti, joka ei koskaan väsy, voi auttaa, jos olet freelance-kirjoittaja, joka ei pysty pysymään jatkuvasti sisällön tuottamisen vaatimuksissa.

Tapaa Jasper, tekoälyn kirjoitusassistentti, jolla on yli 52 esivalmistettua mallia, jotka auttavat sinua artikkelin kirjoittamisessa. Jasperin Long-Form Assistant -malli auttaa sinua laatimaan pitkiä artikkeleita ja blogiviestejä. AIDA Framework ja PAS Framework ovat vain kaksi esimerkkiä monista saatavilla olevista copywriting-malleista.

Jessica Clark, freelance-kirjailija, käyttää Jasperia ja kutsuu sitä “uskomattomaksi hengenpelastajaksi” yritykselleen. Se nopeuttaa artikkeleiden hahmottelua ja luomista hänelle. Uusien asiakkaiden hankkiminen ja enemmän rahaa on nyt mahdollista Jasperin avun ansiosta, jonka hän pitää tuottavuuden kasvuna. Työkalun suosikkiominaisuuksiani ovat Boss Mode ja Recipes. “Voin luoda sisältöraportin, johdannon ja päätelmän muutamassa minuutissa.”

🔥 Empfohlen:  Mitä startup-yritykseltä vaaditaan, jotta se olisi valmis listautumiseen vuonna 2023? | Täydellinen opas

Hän on oikeassa, ja uskomme sinun olevan samaa mieltä. Jasperin avulla voit automatisoida ikävystyttävät kirjoittamisen tehtävät ja kasvattaa freelance-liiketoimintaasi.

Nyt on aika selvittää, kuinka Jasper voi auttaa sinua kasvattamaan freelance-liiketoimintaasi.

Lue myös: