Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 nopeasti kasvavaa yritystä, joihin kannattaa investoida

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 nopeasti kasvavaa yritystä, joihin kannattaa investoida

Yrittäjillä ja ihmisillä, jotka haluavat sijoittaa yrityksiin, ei ole koskaan ollut paremmin kuin nykyään. Yritykset eivät nykyään vain vaadi itselleen markkinarakoa, ratkaisevat lukuisia käyttäjäongelmia ja tuovat mukanaan nykyajan tulevaisuuden, vaan ne houkuttelevat myös valtavasti vaurautta. Osakemarkkinat laajenevat päivä päivältä ja yhtiöiden osakkeiden arvot kasvavat jatkuvasti tehden uusia ennätyksiä päivä päivältä. Kaikki tällaiset sijoitukset tulevat riskisijoittajilta (VC), enkelisijoittajilta ja muilta startup-harrastajilta tai liikemiehiltä.

Vaikka investoiminen kasvaviin yrityksiin voi näyttää olevan oikotie valtavan vaurauden ansaitsemiseen lyhyessä ajassa ilman paljon aivoriihiä, se ei ole aivan sitä, miltä se näyttää. Hyvän rahasumman kerääminen investoimalla startup-yrityksiin ja yrityksiin on kova pähkinä jopa sijoitusjättiläisille, jotka myös kärsivät prosessissa valtavia tappioita. On kuitenkin noudatettava prosesseja, kerättävä paljon kokemusta ja hankittava hyvä määrä tietoa, mikä johtaa sinua kohti menestyvien sijoittajien yhtymistä.

Kyllä, jos aiot hypätä tähän kelkkaan ja kasvattaa rahaa lyhytaikaisilla investoinneilla yritykseen, nyt on sen aika. Ensimmäinen askel on kuitenkin päättää, mihin toimialaan sinun kannattaa sijoittaa.

Tämän prosessin alussa olemme koonneet tähän luettelon nopeimmin kasvavista aloista auttaaksemme sinua tässä investointipäätöksessä.

Tässä ovat top 5 toimialaa jotka kasvavat tällä hetkellä nopeasti Intiassa:

Ruokateollisuus

Jatkuvasti kasvavan vuosittaisen panoksensa kansainväliseen ruokakauppaan tämä on yksi nopeasti kasvavista yrityksistä, mikä tekee siitä hyvän vedon niin sijoittajille kuin liikemiehillekin.

Ruokamarkkinat ja niiden selviytyminen ovat ihmiskunnalle välttämättömiä. Lisäksi markkinoiden tutkimuksen ja kehityksen vauhdittamat viimeisimmät trendit tekevät ruoista terveellisempiä ja ruokahaluisempia kuin koskaan. Ruokavalinnat lisääntyvät ja ruoan hankinnan mahdollisuudet vähenevät, ja kaikki tämä tapahtuu elintarvikemarkkinoiden alati kasvavan potentiaalin ansiosta. Yhdysvaltain elintarvikemarkkinoiden liikevaihto on 8,77 tn dollaria vuonna 2022. Ruokamarkkinat kasvavat todella kaikkialla maailmassa. Jopa Intiassa näemme valtavasti elintarvike- ja elintarvikealan startup-yrityksiä, jotka innovoivat elintarvikkeiden ostoa ja toimitusta. Elintarviketeollisuuden jättiläisistä, kuten Nestle, Parle, Britannia, Amul ja Haldiram’s, ruokatoimitusalan startup-yrityksiin, kuten Zomato, Swiggy, uuden aikakauden lihaalan startup-yrityksiin, kuten Licious ja TenderCuts, vegaaniruokia ja kasvipohjaisia ​​liha-alan startupeja, kaikki osallistuvat suurelta osin. maan elintarviketeollisuudelle ja tutkimaan uusia kasvumahdollisuuksia itselleen ja sijoittajilleen.

🔥 Empfohlen:  12 parasta lippujen jälleenmyyntisivustoa, joihin voit liittyä jo tänään

Myös ravintolat ja ruoanjakeluyritykset ympäri maan kasvavat nopeasti. Maan kuluttajat kuluttavat myös paljon enemmän erikois-gourmet- ja terveellisiin ruokiin kuin aikaisemmin, mikä tekee elintarvikkeiden vähittäiskaupasta houkuttelevan vaihtoehdon. Tämä ala tarjoaa rajattomat mahdollisuudet suuriin voittoihin ja sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin, erityisesti sellaisilla segmenteillä kuin elintarvikejalostus, pakkaaminen ja arvonlisäys. Intian gourmet-ruokamarkkinoiden arvo on 1,3 miljardia dollaria, mikä kasvaa 20 prosentin CAGR:llä.Matkailuteollisuus

Intia tarjoaa loputtoman valikoiman nähtävyyksiä sekä ulkomaisille että kotimaisille matkailijoille historiallisista monumenteista vehreisiin luonnonsuojelualueisiin, hiljaisista kukkula-asemilta vilkkaille markkinoille ja paljon muuta. Viime vuosina matkailuala on piristynyt valtavasti ja on yksi nopeasti kasvavista yrityksistä, erityisesti nuorten ammattilaisten käytettävissä olevien tulojen kasvun myötä. Intialaiset viettävät enemmän aikaa ja rahaa maan eri osiin tutustumiseen sen sijaan, että suuntasivat lomalle kansainvälisiin paikkoihin. Tämä tekee matkailu- ja ravintola-alasta erinomaisen valinnan sijoittajille.

Matkailu- ja matkailualan osuuden maan kokonaistuotantoon arvioitiin 121,9 miljardia dollaria vuonna 2020. Viimeisimpien raporttien mukaan tämä kasvaa entisestään, ja sen kerrotaan olevan lähes 512 miljardia dollaria vuoteen 2028 mennessä. MakeMyTrip, Yatra, Goibibo, EaseMyTrip , ClearTrip ja muut vastaavat pelaajat laajentavat intiaanien mahdollisuuksia matkustaa helposti minne haluavat.Terveydenhuoltoteollisuus

Keskimääräisen elinajanodotteen ja tulotason nousun ohella kasvava tietoisuus terveydestä ja hyvinvoinnista on osaltaan edistänyt Intian terveydenhuoltosektorin nopeaa kasvua. Tämä on myös tuonut lääketieteen alan nopeasti kasvavien yritysten luokkaan.

Sairaaloiden, klinikoiden ja terveyskeskusten kehityksen lisäksi tutkimus- ja kehitystyö on lisääntynyt merkittävästi sellaisilla segmenteillä kuin lääkkeet, niiden toimitus, vaihtoehtoinen hoito, sairausvakuutus, lääkinnälliset laitteet ja infrastruktuuri. Älä unohda, että Intia on myös johtava lääketieteellisen matkailun kohde, jossa ihmiset ympäri maailmaa ovat menossa tänne hampaiden hoitoon, kauneuskirurgiaan ja muihin terveydenhuollon apuvälineisiin.

Intian terveydenhuoltosektorin kasvua tarkasteltaessa Intian sairaalateollisuuden CAGR kasvaa 16–17 % ja saavuttaa pian 132,84 miljardia dollaria, ja Intian lääkealan arvo on 42 miljardia dollaria toimivien lääkejättiläisten ansiosta. Intiassa. Intian lääkesektori on määrällisesti kolmannella sijalla ja arvossa mitattuna 13. sija viimeaikaisten tutkimusten mukaan.

🔥 Empfohlen:  Parhaat osakkeet, joihin voit sijoittaa Cash App -sovelluksella (2023)

Tällä kasvavalla terveydenhuollon sektorilla on nyt tulvillaan lukuisia startuppeja, kuten 1Mg, HealthKart, mFine, Netmeds, Practo, PharmEasy, MediBuddy, HealthifyMe ja monet muut, jotka vahvistavat terveydenhuoltoa eri segmenteillä ja täydentävät sen tarjontaa.Jälleenmyyntisektori

Intian vähittäiskauppa on kokenut valtavia muutoksia ja kasvua muutaman viime vuoden aikana, etenkin verkkokaupan ja verkkokauppatilan syntymisen jälkeen. Maailman toiseksi suurimman keskiluokan, jolla on myös korkeat käytettävissä olevat tulot, kilpailukykyinen hinta ja nopea kauppatilan digitalisaatio, Intia on tällä hetkellä viidenneksi maailmanlaajuisten vähittäiskaupan kohteiden luettelossa. Pienistä startupeista vakiintuneisiin jättiläisiin vähittäiskauppa tarjoaa jokaiselle sijoittajalle jotakin niin paljon, että yrittäjäehdokkailla on myös käytännössä runsaudenpula tällä alalla!

Vaikka vähittäismarkkinat tunnistettiin aiemmin suurelta osin järjestäytymättömäksi sektoriksi, ne ovat nopeasti luomassa järjestäytyneen rakenteen. Vähittäiskaupan organisoitunut osuus on nyt yli 50 % toimialasta, ja kasvu on näkynyt vain vuoden 2012 ja nykyisen välisenä aikana. Nykyaikaisen vähittäiskaupan teollisuuden odotetaan kasvavan nyt 15 %:n CAGR:llä ja jopa 18 %:iin vuoden 2025 loppuun mennessä.

Joten, jos etsit sijoituksia tämän hetken nopeasti kasvaviin yrityksiin, vähittäiskauppa on ehdottomasti yksi niistä. Lisäksi vähittäiskaupan jättiläisten, kuten Tata Groupin, Reliance Groupin, Aditya Birla Groupin, D-Martin ja muiden, sekä TataNeun ja ONDC:n kaltaisten supersovelluksien kasvavan keskustelun ja sen muuttamisesta vähittäiskauppasektorin myötä vähittäiskauppa on ehdottomasti unelmavalinta sijoittajille.

Henkilökohtainen hygienia

Intian henkilökohtaisen hygienian teollisuuden tarjoamien tuotteiden ja palveluiden valikoima on kokenut valtavia muutoksia vuosien varrella. Nykyään melkein kaikki ovat valmiita käyttämään enemmän rahaa erilaisiin luomu-, käsintehtyihin ja luonnollisiin vaihtoehtoihin päivittäiseen käyttöönsä. Näitä ovat saippuat, shampoot, meikit, hiusten muotoilutuotteet ja intiimihygieniaratkaisut.

Intian kauneus- ja henkilökohtaisen hygienian markkinoiden on arvioitu olevan 24,53 miljardia dollaria vuonna 2022, ja sen odotetaan skaalautuvan 33,33 miljardiin dollariin vuoteen 2027 mennessä, jonka kasvun arvioidaan olevan 6,32 prosenttia.

🔥 Empfohlen:  5 syytä, miksi tarvitset monikanavaisen digitaalisen markkinoinnin asiantuntijan

Verkkoportaalien kautta myyminen avasi varmasti enemmän mahdollisuuksia pienyritysten omistajille ja isommille. Lisäksi D2C:n kauneus- ja henkilökohtaisen hygienian tuotemerkit, kuten Nykaa, Plum, Tattva, Mamaearth, Wow Skin Science, Purplle ja muut, tarjoavat laadukkaita kauneus- ja henkilökohtaisen hygienian tuotemerkkejä ja niiden tuotteita helposti verkossa. Myös henkilökohtaisen hygienian jättiläiset, kuten ITC, HUL, Dabur, Godrej ja sen tytäryhtiöt, Colgate, jne., uudistavat jatkuvasti tuotteitaan ja tarkistavat niiden laatua ja tehokkuutta saadakseen startup-yritykset taistelemaan. Lisäksi hääsuunnittelussa, tatuoinneissa ja lävistyksissä, kylpylöissä, hierontaterapiassa ja muilla asiaan liittyvillä aloilla mahdollisuudet lisääntyvät jatkuvasti.

Jos etsit varoja unelmayrityksesi käynnistämiseen, olemassa olevan yrityksesi kasvattamiseen tai aikasidonnaisen sijoitusmahdollisuuden hyödyntämiseen korkealla tuotolla, harkitse henkilökohtaisen lainan käyttöä. Vakuudeton laina tai henkilökohtainen luotto voidaan maksaa takaisin ajan myötä, mikä on järkevää, jos sijoituksesi tuotto on suurempi kuin lainan korko!UKK

Mikä on nopeimmin kasvava vähittäiskauppa?

Jälleenmyyjät Nousemassa huipulle – Näiden mittareiden perusteella aktiivivaatemerkki lululemon on maailman nopeimmin kasvava vähittäiskauppa merkki jo toista vuotta peräkkäin. Vastuullisuuskulttuuristaan ​​ja maailmanlaajuisista yhteisötapahtumistaan ​​kuuluisa brändi on löytänyt täydellisen tasapainon saumattoman online- ja offline-kokemuksen välillä.

Mikä on elintarviketeollisuuden rooli?

The rooli valmistuksesta Ruokateollisuus tarjonnan suhteen elintarvikkeet sillä vieroitus kattaa 4 päätavoitetta, nimittäin. asiakastyytyväisyys, turvallisuus, tuotetietojen tarjoaminen ja kaupallisen elinkelpoisuuden ylläpitäminen.

Mikä on matkailualan merkitys?

Sen laajimmassa merkityksessä matkailuala on kaikkien yritysten summa, jotka suoraan tarjoavat tavaroita tai palveluita helpottaakseen liike-, huvi- ja vapaa-ajan toimintaa kodin ulkopuolella.