Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 ominaisuutta, jotka on otettava huomioon, kun valitset sopivaa CRM-sähköpostiintegrointiohjelmistoa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 ominaisuutta, jotka on otettava huomioon, kun valitset sopivaa CRM-sähköpostiintegrointiohjelmistoa

Sinulla on siis CRM-ohjelmisto, mutta sinulla on silti vaikeuksia kommunikoida, seurata ja hoitaa liidejä. Oletko harkinnut CRM:n integrointia sähköpostijärjestelmääsi?

CRM-sähköpostiintegraatio yhdistää CRM-ohjelmistosi sähköpostipalveluntarjoajaasi kommunikoinnin tehostamiseksi ja asiakassuhteiden parantamiseksi. Tällä tavalla voit seurata ja hallita kaikkia asiakkaiden sähköpostivuorovaikutuksia yhdessä paikassa.

Integroimalla CRM-ohjelmistosi sähköpostijärjestelmääsi voit virtaviivaistaa viestintää, automatisoida seurantatehtäviä ja parantaa johtamisprosesseja. Tämä integraatio voi viime kädessä lisätä myyntiä ja lisätä asiakastyytyväisyyttä.

Joten miten pääset alkuun? Tässä artikkelissa käydään läpi CRM-sähköpostiintegraation perusteet ja kuinka valita CRM-sähköpostiintegraatioohjelmisto, jonka toiminnot ja ominaisuudet sopivat kaikkiin yrityksesi tarpeisiin.

Tässä on yhteenveto siitä, mitä käsittelemme:

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mitä on CRM-sähköpostiintegraatio?

CRM-sähköpostiintegraatio yhdistää CRM-ohjelmistosi sähköpostimarkkinointialustaan, joka synkronoi automaattisesti asiakastiedot, seuraa sähköpostin sitoutumista ja virtaviivaistaa viestintää asiakkaidesi kanssa. Tämä integraatio auttaa yrityksiä personoimaan sähköpostikampanjoita ja parantamaan asiakaskokemusta.

Miksi CRM:n integrointi sähköpostijärjestelmääsi on tärkeää?

CRM-sähköpostiintegraatio on välttämätöntä viestinnän virtaviivaistamiseksi ja asiakassuhteiden parantamiseksi. Se mahdollistaa paremman asiakasvuorovaikutuksen seurannan, personoidun viestinnän ja kohdistettujen markkinointikampanjoiden.

Se myös automatisoi toistuvia sähköpostimarkkinointitehtäviä, kuten seurantasähköpostien lähettämistä, sähköpostien avausten ja napsautusten seurantaa sekä sähköpostilistojen segmentointia asiakkaiden käyttäytymisen perusteella. CRM:n integroiminen sähköpostijärjestelmääsi säästää aikaa ja resursseja samalla kun tehostat sähköpostimarkkinointiasi.

Voit esimerkiksi käyttää CRM-sähköpostiintegrointiominaisuuksia lähettääksesi automaattisesti kohdistettuja sähköposteja asiakkaille, jotka jättivät tuotteita ostoskoriinsa. Yritä saada heidät viimeistelemään ostoksensa ja tarjoamaan heille erityisiä ehdotuksia heidän selaushistoriansa perusteella.

Lisäksi CRM:n integroiminen sähköpostiin auttaa sinua saamaan käsityksen asiakkaiden mieltymyksistä ja käyttäytymisestä, mikä voi antaa tietoa tulevista markkinointistrategioista ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. Voit luoda tarkempia, kaikuvampia viestejä yleisöllesi hyödyntämällä sähköpostivuorovaikutuksista saatuja tietoja.

5 ominaisuutta, jotka on otettava huomioon valittaessa sopivaa CRM-sähköpostiintegrointiohjelmistoa

Tässä on ominaisuuksia, jotka on otettava huomioon ennen CRM-sähköpostiintegrointiohjelmiston valitsemista:

  1. Mahdollisuus synkronoida yhteystiedot ja tiedot saumattomasti
  2. Mahdollisuus automatisoida sähköpostikampanjat
  3. Mukautettavat sähköpostipohjat
  4. Analyysi- ja raportointityökalut
  5. Helppokäyttöinen käyttöliittymä sähköpostien hallintaan
🔥 Empfohlen:  5 kiehtovaa verkkokaupan kassatemppua voittaaksesi lisää myyntitaktiikoita, jotka voivat auttaa yritystäsi kasvamaan

1. Mahdollisuus synkronoida yhteystiedot ja tiedot saumattomasti

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista valittaessa CRM-sähköpostiintegrointiohjelmistoa on kyky synkronoida yhteystiedot ja tiedot saumattomasti. Tämä ominaisuus varmistaa, että kaikki olennaiset tiedot ovat ajan tasalla ja saatavilla CRM- ja sähköpostijärjestelmissäsi, mikä säästää aikaa ja vaivaa useiden alustojen manuaalisessa päivittämisessä.

Esimerkiksi Nutshell Marketing tarjoaa edistyneitä yhteystietojen synkronointiominaisuuksia, joiden avulla voit automaattisesti päivittää ja järjestää yhteystietosi useille alustoille, mukaan lukien sähköposti, verkkosivuston yhteydenottolomakkeet ja CRM-järjestelmä.

Lisäksi Nutshell Marketing tarjoaa reaaliaikaisen tietojen synkronoinnin, mikä varmistaa, että sinulla on viimeisimmät tiedot integroimalla suosittujen sähköpostipalveluntarjoajien, kuten Gmailin, Yahoo Mailin ja Outlookin, kanssa. Tämä integrointi voi virtaviivaistaa työnkulkuasi ja parantaa viestintää asiakkaiden kanssa, mikä johtaa parempiin asiakassuhteisiin ja lisääntyneeseen myyntiin.

Lisäksi, kun olet CRM-sähköpostiintegraatioohjelmistojen markkinoilla, tarkista, tarjoaako ohjelmisto reaaliaikaista synkronointia ja automaattisia päivityksiä. Tarkista myös, tukeeko se useita sähköpostipalveluntarjoajia ja mahdollistaako kenttien ja datakartoituksen mukauttaminen.

2. Mahdollisuus automatisoida sähköpostikampanjat

Seuraavaksi etsittävä vaihtoehto on sähköpostikampanjoiden automatisointi. Sähköpostikampanjoiden automatisointi voi säästää aikaa ja lisätä tehokkuutta, koska voit ajoittaa ja lähettää kohdistettuja sähköposteja tietyille asiakassegmenteille heidän käyttäytymisensä tai kiinnostuksen kohteidensa perusteella. Se myös varmistaa, että kaikki asiakkaat saavat johdonmukaista ja oikea-aikaista viestintää yrityksestäsi.

Tämän ominaisuuden mukana tulee yleensä mahdollisuus seurata sähköpostien sitoutumista, kuten sähköpostien avausastetta ja napsautussuhdetta (CTR), asiakassuhdehallinnassasi. Sähköpostisitoutuminen auttaa sinua ymmärtämään asiakkaidesi käyttäytymistä ja räätälöimään viestintästrategiasi sen mukaisesti. Voit esimerkiksi asettaa sen lähettämään seurantasähköposteja niille, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa tietystä tuotteesta tai palvelusta.

Nutshell Marketing tarjoaa kaikki tarvitsemasi sähköpostikampanjan automatisointi- ja seurantaominaisuudet. Sen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla voit esimerkiksi luoda ja lähettää henkilökohtaisia ​​sähköposteja, seurata sähköpostien sitoutumismittareita ja automatisoida seurantasähköpostit asiakkaiden toimien perusteella.

🔥 Empfohlen:  Onko Flight Club laillinen? Hanki kaikki tiedot, jotka auttavat sinua päätöksenteossa

Pähkinänkuori integroituu myös suosittuihin CRM-alustoihin, kuten Nutshell CRM, HubSpot ja Mailchimp, mikä mahdollistaa saumattoman tietojen synkronoinnin.

3. Mukautettavat mallit sähköposteja varten

Sopivassa CRM-sähköpostiintegrointiohjelmistossa tulisi olla mukautettavat sähköpostimallit, joiden avulla voit luoda ammattimaisia ​​sähköposteja, jotka sopivat tuotekuvaasi ja viestiisi. Tämä ominaisuus säästää aikaa ja vaivaa, koska uusia sähköposteja ei tarvitse luoda tyhjästä joka kerta.

On myös tärkeää varmistaa, että CRM-sähköpostiintegrointiohjelmistosi mahdollistaa sähköpostin personoinnin dynaamisilla kentillä, kuten vastaanottajan nimi ja muut asiaankuuluvat tiedot. Tämä toiminto voi auttaa parantamaan sähköpostikampanjoidesi sitoutumista ja vastausprosenttia.

Auttaaksesi pääset alkuun, Nutshell Marketing tarjoaa intuitiivisen suunnittelutyökalun, jonka avulla voit mukauttaa uutiskirjeitä ja yksittäisiä lähetysmalleja mieltymystesi ja brändäysohjeidesi mukaan. Näiden mallien avulla voit virtaviivaistaa sähköpostimarkkinointikampanjoita ja saavuttaa yhtenäisen ulkoasun ja tuntuman kaikessa viestinnässä.

Lisäksi Nutshell Marketingin intuitiivisen suunnittelutyökalun avulla voit myös esikatsella, miten sähköpostisi näkyvät eri laitteilla ja alustoilla, mikä varmistaa, että viestit viestisi tehokkaasti kaikille vastaanottajille. Tämä ominaisuus auttaa sinua optimoimaan sähköpostikampanjasi parhaan vaikutuksen ja sitoutumisen saavuttamiseksi.

4. Analyysi- ja raportointityökalut

Analyysi- ja raportointityökalut ovat minkä tahansa hyvän CRM-sähköpostiintegrointiohjelmiston leipä ja voita. Nämä työkalut antavat tietoa sähköpostikampanjoiden tehokkuudesta, jolloin voit optimoida strategioitasi ja parantaa asiakkaiden sitoutumista. Ne voivat myös auttaa seuraamaan myynnin menestystä ja tunnistamaan parannuskohteita.

Nutshell Marketing tarjoaa mukautettavan kojelaudan, joka tekee tietojen analysoinnista ja tulkitsemisesta helppoa. Sen edistyneiden seurantatyökalujen avulla voit seurata sähköpostin avauksia, napsautuksia ja tuloksia. Tämä ohjelmisto tarjoaa myös yksityiskohtaisia ​​raportteja, joiden avulla voit tunnistaa sitoutuneimmat tilaajasi ja luoda kohdistettuja kampanjoita parantaaksesi asiakkaiden sitoutumista.

Nutshell Marketingin avulla voit myös seurata myyntitiimisi menestystä seuraamalla sähköpostivastauksia ja tunnistamalla mahdollisia liidejä. Nämä oivallukset voivat auttaa sinua tekemään dataan perustuvia päätöksiä markkinointi- ja myyntistrategioiden parantamiseksi.

5. Helppokäyttöinen käyttöliittymä sähköpostien hallintaan

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä voi säästää aikaa ja lisätä tuottavuutta, koska voit käyttää ja hallita sähköposteja nopeasti ilman monimutkaisten valikoiden selaamista. Hyvin suunnitellun sähköpostin integrointiohjelmiston tulisi tarjota räätälöintivaihtoehtoja kokemuksen räätälöimiseksi tarpeidesi mukaan.

🔥 Empfohlen:  9 transkriptiotyötä, jotka maksavat äänen kirjoittamisesta tekstiksi

Helppokäyttöinen käyttöliittymä voi vähentää uusien käyttäjien oppimiskäyrää ja minimoida virheet tai sekaannukset sähköpostien hallinnassa. Tämä toiminto voi johtaa tehokkaampaan ja virtaviivaisempaan sähköpostin hallintaprosessiin.

Nutshell Marketing tarjoaa yksinkertaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla voit helposti hallita sähköpostejasi ja mukauttaa integraatiota työnkulkuusi sopivaksi. Nutshell Marketingin avulla voit virtaviivaistaa sähköpostiviestintääsi ja keskittyä olennaiseen – suhteiden rakentamiseen asiakkaisiisi.

Ota huomioon myös ominaisuuksia, kuten vedä ja pudota -toiminto, pikanäppäimet ja mahdollisuus järjestää sähköpostit kansioihin tai tarroihin, jotka voivat entisestään parantaa sähköpostin hallinnan helppoutta ja tehokkuutta.

Aika nostaa myyntiäsi

Pitkä palveluluettelomme auttaa sinua kasvattamaan yrityksesi kaikkia osa-alueita markkinointistrategioilla, joiden on todistetusti lisättävä alimman rivin mittareita, kuten tuloja ja tuloksia.

Viimeisen 5 vuoden aikana olemme onnistuneet enemmän kuin 12,9 MILJOONAA liiketoimia koko asiakaskuntamme alueella.

Haluatko integroida CRM:n sähköpostijärjestelmääsi?

WebFX tarjoaa innovatiivisen CRM-sähköpostiintegraatioalustan – pähkinänkuoren markkinoinnin – joka yhdistää saumattomasti CRM-tietoihisi, jotta voit lähettää asiakkaillesi räätälöityjä ja kohdistettuja sähköposteja, seurata heidän sitoutumistaan ​​ja tunnistaa liidejä helposti.

Nutshell Marketingin avulla voit virtaviivaistaa viestintää ja lisätä myynnin tuottavuutta. Lisäksi asiantuntijatiimimme on aina käytettävissä tarjoamaan tukea ja auttamaan sinua saamaan kaiken irti CRM-sähköpostiintegroinnistasi varmistaen, että saavutat liiketoimintatavoitteesi ja pysyt kilpailijoiden edellä.

Hyödynnä tilaisuus viedä sähköpostimarkkinointisi uudelle tasolle ja parantaa asiakassuhteita. Ota yhteyttä verkossa tai soita 800-280-1062 saadaksesi lisätietoja pähkinänkuoren markkinoinnista.