Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 parasta AI-työkalua markkinoinnissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta AI-työkalua markkinoinnissa

Tekoälyn integrointi markkinointiin on kiistatta mullistanut pelin. Lukuisten teknologisten ihmeiden ilmaantuessa vasemmalle ja oikealle, voi olla pieni dilemma päättää, mikä tuottaa eniten rahaa. Älkäämme nyt eksykö mahdollisuuksien sokkeloon ja sukeltakaamme siihen, mitä tekoäly voi todella saavuttaa.

Jasper AI

Jasper erottuu edukseen johtavana tekoälyn kirjoitusassistenttina, joka asettaa alan standardin merkittävillä ominaisuuksilla ja poikkeuksellisella teholla. Jasperin avulla prosessi alkaa syöttämällä alkusanoja, jotka järjestelmä analysoi huolellisesti luodakseen oivaltavia lauseita, johdonmukaisia ​​kappaleita tai kattavia asiakirjoja, jotka on räätälöity haluttuun aiheeseen ja äänensävyyn. Hämmästyttävää kyllä, Jasper pystyy laatimaan 1500 sanan artikkelin 15 minuutissa, mikä osoittaa sen tehokkuuden ja pätevyyden.

Alusta tarjoaa monipuolisen valikoiman yli 50 AI-sisällönluontimallia, mikä varmistaa monipuolisuuden ja mukauttavuuden erilaisiin kirjoitustarpeisiin. Nämä mallit kattavat joukon sisältötyyppejä, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, blogiviestit, sähköpostit, markkinointikopiot, Facebook-mainosgeneraattorit, Google-mainosgeneraattorit, sisällönkuvausotsikot ja -kuvausehdotukset, lehdistötiedotteet ja paljon muuta. Tällaisella kattavalla valikoimalla Jasper antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda vaivattomasti mukaansatempaavaa ja houkuttelevaa kirjoitettua sisältöä useille alustoille ja medioille.

MarketMuse

MarketMuse esittelee itsensä poikkeuksellisena valintana henkilöille, jotka etsivät kattavaa tekoälymarkkinointityökalua, joka integroi saumattomasti tekoälyn koko palveluvalikoimaansa.

Se on erityisesti räätälöity palvelemaan yrityksiä, jotka pyrkivät maksimoimaan pitkän sisältönsä potentiaalin. Se kattaa erilaisia ​​​​muotoja, kuten aloitussivut, sähköpostit, artikkelit ja myyntikopiot. Toiminnan ytimessä MarketMuse suorittaa laajaa tekoälytutkimusta valitusta aiheesta, jonka avulla se voi luoda alustavan luonnoksen, joka toimii vankana perustana käyttäjille.

Tämä ainutlaatuinen lähestymistapa antaa käyttäjille mahdollisuuden parantaa ja jalostaa sisältöä omien vaatimustensa mukaan, mikä varmistaa henkilökohtaisen kosketuksen lopputuloksessa. Tämän lisäksi MarketMuse tarjoaa arvokkaita keskeisiä suorituskykyindikaattoreita (KPI) ja sisältöraportin, jotka helpottavat jäsenneltyä ja tietoihin perustuvaa lähestymistapaa sisällön luomiseen.

🔥 Empfohlen:  3 parasta tapaa muuntaa YouTube MP3:ksi

Lisäksi alustassa on sisäänrakennettu editori, joka virtaviivaistaa muokkausprosessia ja varmistaa saumattoman työnkulun käyttäjille. MarketMusen kokonaisvaltaisen lähestymistavan ja ominaisuuksien ansiosta yritykset voivat vapauttaa markkinointisisältönsä todelliset mahdollisuudet ja saavuttaa optimaaliset tulokset.

Mikä tahansa sana

Anyword mullistaa tekstinkirjoittamisen alan tarjoamalla markkinoijille tietopohjaisen ratkaisun, joka antaa heille mahdollisuuden luoda houkuttelevaa ja vaikuttavaa sisältöä. Tämä markkinoijat ajatellen suunniteltu työkalu helpottaa erittäin tehokkaan kopion luomista eri alustoilla, mukaan lukien mainoksilla, sähköpostiviesteillä, aloitussivuilla ja muilla.

Mitä tulee huomiota herättävien mainosten luomiseen, Anyword virtaviivaistaa prosessia tarjoamalla saumattoman integraation tärkeimpiin mainosalustoihin, kuten Facebook, Google AdWords, LinkedIn Ads ja Twitter Ads. Näin markkinoijat voivat luoda vaivattomasti vakuuttavan mainostekstin, joka on räätälöity kunkin alustan ainutlaatuisten vaatimusten mukaan, mikä maksimoi mainonnan tehokkuuden.

Anyword ei rajoitu vain lyhytmuotoiseen sisältöön, vaan myös pidempien, mukaansatempaavien kappaleiden luomiseen. Markkinoijat voivat vaivattomasti luoda kiehtovia blogipostauksia, vakuuttavia tuotekuvauksia, mukaansatempaavia YouTube-kuvauksia ja monia muita sisältötyyppejä.

MUSTE

INK on peliä muuttava alusta, joka yhdistää saumattomasti tekoälyn yhteiskirjoituksen voiman ja SEO Assistantin, mullistaen sisällönkehityksen. Tämän merkittävän työkalun SEO Assistant -komponentti antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda sisältöä, joka ei vain kiehtoo lukijoita, vaan myös kiipeää hakukoneiden tulosten riveissä ja ohjaa arvokasta orgaanista liikennettä.

Patentoidulla tekoälyjärjestelmällä toimiva INK:n SEO Assistant analysoi sisällön reaaliajassa ja tarjoaa käytännöllisiä ehdotuksia SEO-pisteiden parantamiseksi, mikä varmistaa sisältösi optimaalisen näkyvyyden ja löydettävyyden. SEO Assistantia täydentävä INK:n AI Co-Writing -ominaisuus nostaa sisällön luomisen uusiin korkeuksiin. Tämän älykkään työkalun avulla käyttäjät voivat luoda vaivattomasti tehokkaan kopion, joka resonoi kohdeyleisönsä kanssa.

Tekoäly toimii virtuaalisena kirjoitusassistenttina, joka tarjoaa korvaamatonta tukea lauseiden kirjoittamisessa, uudelleenkirjoittamisessa ja yksinkertaistamisessa, virtaviivaistaa sisällöntuotantoprosessia ja varmistaa hienostuneen, vaikuttavan proosan tuotannon.

Koko tarina

Fullstory määrittelee digitaalisen kokemuksen käsitteen uudelleen kattamalla sivuston vierailijoiden koko matkan heidän ensimmäisestä saapumisestaan ​​lopulliseen muuntamiseen tai lähtöön. Keskeinen oivallus, jonka he korostavat, on valtava arvo, joka on peräisin käyttäjien ennakoimattomista toimista, toimista, joita ei olisi voitu ennakoida tai ennakoida.

🔥 Empfohlen:  Bitget Protection Fund: 300 miljoonan dollarin rahasto käyttäjien varojen suojaamiseksi

Tämän vertaansa vailla olevan oivalluksen avaamiseksi Fullstory käyttää edistynyttä tekoälytekniikkaa, joka seuraa ja tallentaa tarkasti jokaisen vivahteikkaan kohdistimen liikkeen, napsautuksen ja sivukäynnin vierailijan koko matkan ajan, mikä luo tehokkaasti kattavan ja dynaamisen “tarinan”. Näitä yksittäisiä tarinoita voidaan sitten verrata ja analysoida tuhansien muiden kävijätarinoiden kanssa, jolloin yritykset voivat poimia arvokkaita oivalluksia ja malleja.