Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 parasta chat GPT vaihtoehtoista chatbotia vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta chat GPT vaihtoehtoista chatbotia vuodelle 2023

Tutustu parhaisiin ChatGPT vaihtoehtoisiin chatboteihin, mukaan lukien Jasper Chat, Chatsonic ja monet muut, löytääksesi täydellisen AI-chatbotin yrityksesi tai henkilökohtaisiin tarpeisiisi. Tutustu kunkin vaihtoehdon ainutlaatuisiin ominaisuuksiin ja hintavaihtoehtoihin ja katso, mikä niistä sopii sinulle.

Chat GPT-tunnin Need of the Hour

ChatGPT, OpenAI:n GPT-3-kielimalliin perustuva AI-chatbot, on valloittanut Internetin. Siitä on tullut suosittu työkalu henkilöille, jotka haluavat keskustella tekoälyn kanssa syöttämällä kehotteita. Kuitenkin sen kasvavan suosion myötä ChatGPT:n palvelimet ovat ylikuormitettuja ja käyttäjiä on estetty palvelun käytöstä. Tästä takaiskusta huolimatta ChatGPT:lle on edelleen monia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat samanlaisia ​​​​ominaisuuksia ja kokemuksia. Jasperin keskittymisestä sisällöntuotantoon YouChatin integroituun hakukoneeseen, kaikille löytyy AI-chatbot. Joten jos olet innostunut AI-keskusteluun, muista tutustua näihin suosituimpiin ChatGPT-vaihtoehtoihin.

Vuoden 2023 viisi parasta tekoälypohjaista chatbotia

Tässä ovat parhaat valintamme Chat GPT:n parhaista vaihtoehtoisista chatboteista:

Chatsonic

Chatsonic on edistynyt AI-chatbot, joka hyödyntää ChatGPT:n potentiaalia ja lisää samalla uusia ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Toisin kuin ChatGPT, Chatsonicilla on pääsy Internetiin, mikä tarkoittaa, että se voi tarjota tarkempaa ja ajantasaista tietoa. Mahdollisuus käyttää Internetiä tekee Chatsonicista myös vähemmän alttiita virheille ja väärinkäsityksille.

Yksi Chatsonicin tärkeimmistä ominaisuuksista on sen kyky muistaa aiemmat keskustelut ja hyödyntää niitä jatkaakseen keskustelua. Näin käyttäjien on helpompi kommunikoida chatbotin kanssa ja saada tarvitsemansa tiedot. Chatsonicissa on myös 16 erilaista persoonaa, jotka vaihtelevat kirjanpitäjästä runoilijaan, jolloin käyttäjät voivat keskustella eri hahmojen kanssa haluamallaan tavalla.

Lisäksi Chatsonic antaa käyttäjille mahdollisuuden kommunikoida sen kanssa mikrofonin kautta, aivan kuten Google Assistant ja Siri, mikä tekee siitä intuitiivisemman ja luonnollisemman käytön. Keskustelun jälkeen käyttäjät voivat jakaa vastaukset linkkeinä tai Word/PDF-asiakirjoina. Tämä helpottaa tiedon jakamista ja yhteistyötä muiden kanssa.

🔥 Empfohlen:  Todellinen opas verkkosivustojen ylläpitokustannuksiin: kuinka paljon sinun pitäisi odottaa maksavan?

Jasper Chat

Jasper Chat on AI-chatbot, joka on suunniteltu mainonnan ja markkinoinnin yrityksille. GPT 3.5:een ja muihin kielimalleihin perustuen sen kumppanina on OpenAI. Koska se pystyy keskustelemaan keskikokoisista tai monimutkaisista keskusteluista, se voi myös käyttää Google-hakutietoja lisätehon saamiseksi. Chatbot on oppinut miljardeista artikkeleista ja muista tiedoista ennen vuotta 2021 29 kielellä. Jasper Chatilla on kontekstuaalinen muisti, joka muistaa menneisyyden kehotteet, mutta sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi tutkimuskoneena, ja kaikki tulokset on tarkistettava.

jasper chat ai chatbot

Jasper Chat osoittautui monipuoliseksi chat-kumppaniksi testauksen aikana, käsitellen erilaisia ​​kehotteita, kuten arvoituksia, kirjoittamalla videokäsikirjoituksia, kertomalla vitsejä ja paljon muuta. Chatbotin käyttö on ilmaista, mutta kaikki ominaisuudet edellyttävät Jasper’s Boss- tai Business -suunnitelmaa, alkaen 59 dollarista kuukaudessa. Vaikka se ei ole halpa, se antaa pääsyn kaikkiin Jasperin palveluihin ja 5 päivän kokeiluversio on saatavilla kokeiltavaksi ennen sitoutumista.

Jasper Chat on tehokas ja monipuolinen AI-chatbot, joka pystyy palvelemaan sekä yksilöiden että yritysten tarpeita. Kehittyneiden kielimallien, laajan tietokannan ja pääsyn Internetiin ansiosta Jasper Chat voi osallistua monimutkaisiin keskusteluihin ja tuottaa laadukkaita tuloksia muutamassa sekunnissa. Vaikka liiketoimintasuunnitelma on kalliimpi, se tarjoaa kattavan palveluvalikoiman, joka on investoinnin arvoinen.

Avaa AI Playground

OpenAI Playground on tehokas työkalu kaikille tekoäly- ja kielimallien kokeilemisesta kiinnostuneille, varsinkin jos he eivät pysty käyttämään ChatGPT:tä. Web-pohjainen työkalu tarjoaa edistyneitä mukautusvaihtoehtoja, mukaan lukien mahdollisuuden valita tietty kielimalli ja muokata parametreja, kuten satunnaisuutta, merkkien määrää, taajuusrangaistusta ja pysäytyssarjoja. Tämä tekee siitä ihanteellisen kehittäjille ja tekoälyn harrastajille, jotka haluavat testata ja kokeilla erilaisia ​​malleja ennen tekoälyllä toimivan työkalun rakentamista.

5 parasta chat GPT vaihtoehtoista chatbotia vuodelle 2023

Yksi OpenAI Playgroundin tärkeimmistä eduista on, että se tarjoaa tarkan esityksen ChatGPT-palvelusta, koska se on pohjimmiltaan palvelun demoversio. Lähdöt ovat samat kuin ChatGPT, ja käyttäjät voivat kokeilla erilaisia ​​ChatGPT-kehotteita nähdäkseen chatbotin toiminnassa. Alusta tukee puhe-tekstisyöttöä, ja käyttäjät voivat jopa ladata äänitallenteen chatbotille litteroitavaksi.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT:n käyttäminen ansioluetteloihin: 7 tapaa, joilla tekoäly voi auttaa sinua löytämään unelmatyösi

Edistyneistä ominaisuuksistaan ​​​​huolimatta OpenAI Playground on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen, joten se on kaikkien saatavilla, jotka haluavat leikkiä AI-chatbottien ja kielimallien kanssa. Sen käyttö on myös ilmaista, kunhan käyttäjät rekisteröityvät. On kuitenkin syytä huomata, että pääsy OpenAI Playgroundiin voi olla ajoittain rajoitettua, kuten ChatGPT: llä, jos palvelimella on suuri kysyntä.

Hämmennys AI

Perplexity AI on ChatGPT-vaihtoehto, joka on koulutettu OpenAI:n API:lla ja tarjoaa hyviä vastauksia. Sivusto on suunniteltu minimalistiseen tyyliin, mikä tekee siitä helppokäyttöisen. Se tarjoaa ChatGPT:n kaltaisia ​​ominaisuuksia, mukaan lukien mahdollisuuden pitää keskusteluja ja antaa vastauksia, jotka vaihtelevat yksinkertaisista vivahteisiin. Toisin kuin ChatGPT, Perplexity AI viittaa lähteisiin, joita se käyttää kyselyihin vastaamiseen, mikä on hyödyllinen ominaisuus, mutta lisää myös vahingossa tapahtuvan plagioinnin riskiä.

hämmennys ai chatbot chatgpt vaihtoehto

Tekoäly mainitsee lähdemateriaalin jokaisen lauseen lopussa ja saa tietoa Wikipedian kaltaisista lähteistä. Testauksen aikana ei löytynyt tapauksia kopioida liittämisestä, mikä osoittaa, että Perplexity AI on ahkera hankinnassa. Tekoäly pystyi pitämään kiinni eri keskusteluissa ilman, että se kuulosti hämmentyneeltä. Siitä puuttuu kuitenkin monikäännösvaste, eikä tekstin lisäksi ole vuorovaikutusvaihtoehtoja. Vaikka siinä ei ole lisäominaisuuksia, Perplexity AI tarjoaa tumman tilan verkkosivuillaan.

Parasta on, että Perplexity AI on täysin ilmainen käyttää eikä vaadi tiliä, mikä tekee keskustelusta tämän ChatGPT:n kaltaisen työkalun avulla helppoa.

YouChat

YouChat on AI-chatbot, joka yhdistää keskusteluominaisuudet hakukoneeseen. Se on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille tarkkoja ja ajantasaisia ​​tietoja ja vastaamaan kysymyksiin ChatGPT:n kaltaisella keskustelutyylillä. Chatbot on koulutettu edistyneeseen kielimalliin, jonka avulla se voi käyttää Internetiä ja tarjota tietoa reaaliajassa.

5 parasta chat GPT vaihtoehtoista chatbotia vuodelle 2023

Vuorovaikutus YouChatin kanssa on yksinkertaista ja suoraviivaista. Aloita keskustelu käymällä chat-sivulla ja kirjoittamalla kysymyksesi. Chatbot on varustettu tarjoamaan laajaa tietoa, mukaan lukien koodin kirjoittaminen, neuvojen tarjoaminen, monimutkaisten käsitteiden purkaminen, kirjojen yhteenveto ja paljon muuta. Käyttäjät voivat kuitenkin joskus kohdata häiriöitä, joissa botti ei pysty antamaan vastausta.

🔥 Empfohlen:  12 parasta käytettävää Vedä ja pudota -verkkosivustojen rakennusohjelmaa vuonna 2023

Vaikka YouChat ei tarjoa lisäominaisuuksia, kuten mikrofonisyöttöä, chatin jakamista tai henkilökohtaisia ​​henkilökohtaisia ​​henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia, se kompensoi tämän päivitetyllä tietokantallaan. Lisäksi chatbot on täysin ilmainen käyttää, joten se on helppokäyttöinen vaihtoehto niille, jotka etsivät ChatGPT-vaihtoehtoa. Kokeile YouChatia vierailemalla verkkosivustolla ja aloittamalla chattailu.

Päätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että ChatGPT:lle on olemassa lukuisia vaihtoehtoisia chatbotteja, jotka tarjoavat saman tason toimintoja ja tekoälytekniikkaa. Näiden viiden parhaan vaihtoehdon avulla on runsaasti mahdollisuuksia osallistua tekoälypohjaisiin keskusteluihin ja tutkia edistyneiden kielimallien ominaisuuksia.

Jos pidät tästä artikkelista, tutustu myös muihin ChatGPT-artikkeleihimme: