Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 parasta e-kirjojen luontityökalua

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta e-kirjojen luontityökalua

Vaikka et olisikaan luonnollinen sanaseppä, e-kirjan pitäminen arsenaalissa on välttämätön niin yritysten omistajille kuin aloittavien yritysten perustajille. Kun siirtyminen kohti digitaalista kulutusta kasvaa jatkuvasti, e-kirjat tarjoavat kätevän ja helppokäyttöisen tavan jakaa asiantuntemuksesi laajemmalle yleisölle. Sähköisistä kirjoista on tullut suosittu väline tiedon ja tiedon jakamiseen. Ne tarjoavat kirjailijoille, yritysten omistajille ja yrittäjille kätevän ja helppokäyttöisen tavan jakaa asiantuntemustaan ​​laajemmalle yleisölle.

Laadukkaan e-kirjan luominen voi kuitenkin olla pelottava tehtävä, varsinkin jos et tunne käytettävissä olevia työkaluja ja ohjelmistoja. Voit palkata ammattilaisen hoitamaan tehtävän, mutta tämä voi olla kallista. Vaihtoehtoisesti voit ottaa haasteen vastaan ​​itse markkinoilla olevien ohjelmistotyökalujen avulla.

Vaihtoehtojen joukossa liikkuminen voi olla ylivoimaista, minkä vuoksi olemme kuratoineet a luettelo parhaista e-kirjojen luontiohjelmistoista sinulle. Mutta ennen kuin sukeltaamme luetteloon, harkitsemme erilaisia ​​e-kirjamuotoja, joita lukijasi saattavat suosia. Valittu muoto voi myös vaikuttaa ohjelmistoon, jota lopulta päätät käyttää, joten se kannattaa pitää mielessä.

Paras muoto e-kirjallesi

Saatavilla on useita e-kirjojen muotoja. Tässä on joitain suosituimmista e-kirjaformaateista:

1. EPUB – e-julkaisu

Tämä on laajimmin käytetty e-kirjamuoto, ja useimmat e-lukijat ja mobiililaitteet tukevat sitä. Se mahdollistaa uudelleenjuoksuttavan tekstin, mikä tarkoittaa, että tekstin kokoa voidaan muuttaa ja se voidaan sijoittaa eri näyttökokoihin sopivaksi.

2. PDF – Portable Document Format

PDF on nykyään yleisimmin käytetty e-kirjan muoto. Olipa tavoitteesi e-kirjan julkaisemisessa liidien luominen, myynti tai yhteisön rakentaminen – sen muotoilu PDF-muotoon auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tuloksen. PDF-muotoa käyttävät kirjoittajat voivat toimittaa e-kirjansa haluamallaan tavalla, koska se on käyttäjäystävällisin muoto saatavilla.

3. MOBI

Tämä muoto on erityisesti Kindlen lukijoille. Koska Amazon hallitsee leijonan osan maailmanlaajuisista julkaisutuloista, e-kirjan muotoilu Mobiin auttaa sinua tavoittamaan suuremman yleisön. Saatat haluta olla käyttämättä tätä muotoa, eikä se ole iso juttu, mutta se saattaa rajoittaa kattavuuttasi, jos haluat jakaa e-kirjaasi Amazonin kautta.

4. iBooks

Tätä muotoa käyttää Applen iBooks-sovellus, ja se voi sisältää interaktiivisia elementtejä, kuten videoita, kuvia ja ääntä.

5. HTML

Tätä muotoa käytetään e-kirjoissa, joita luetaan verkossa. Se mahdollistaa multimediasisällön, kuten videoiden, kuvien ja äänen, helpon integroinnin.

Oikean muodon valinta e-kirjallesi riippuu useista tekijöistä, kuten julkaisemasi sisällön tyypistä, kohdeyleisöstä ja laitteista, joiden kanssa haluat e-kirjan olevan yhteensopiva.

Kuinka valita e-kirjojen luontiohjelmisto?

Oikean e-kirjan luomisohjelmiston valitseminen voi olla pelottava tehtävä, varsinkin kun markkinoilla on niin monia vaihtoehtoja. Tässä on joitain keskeisiä tekijöitä, jotka on otettava huomioon valittaessa e-kirjojen luontiohjelmistoa:

 • Ominaisuudet: Etsi ohjelmistoja, jotka tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten mukautettavat mallit, mahdollisuuden lisätä multimediaelementtejä, kuten kuvia ja videoita, ja mahdollisuuden luoda interaktiivista sisältöä.
 • Helppokäyttöisyys: Ota huomioon ohjelmiston käyttöliittymä ja helppokäyttöisyys. Sen pitäisi olla helppo navigoida ja käyttää myös niille, jotka eivät ole teknisesti taitavia.
 • Hinnoittelu: Tarkista ohjelmistolle saatavilla olevat hintavaihtoehdot ja suunnitelmat. Jotkut ohjelmistot tarjoavat kertamaksun, kun taas toiset voivat vaatia tilauksen tai tarjota freemium-mallin.
 • Yhteensopivuus: Varmista, että ohjelmisto on yhteensopiva luotavien eBook-muotojen ja laitteiden kanssa, joilla haluat julkaista.
 • Asiakaspalvelu: Etsi ohjelmistoja, joissa on hyvä asiakastuki, mukaan lukien pääsy online-resursseihin, kuten opetusohjelmiin, foorumeihin ja tukiyhteisöihin.
 • Arvostelut: Tarkista muiden käyttäjien arvostelut ja palautteet saadaksesi käsityksen ohjelmiston suorituskyvystä ja luotettavuudesta.
🔥 Empfohlen:  Banggood vs AliExpress - Ostokset ja dropshipping

Nämä tekijät huomioon ottaen voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen ja valita tarpeisiisi ja vaatimuksiisi parhaiten sopivan e-kirjan luomisohjelmiston. Mennään asiaan!

Microsoft Word
Google Docs
Scrivener
Odysseus
Silopaperi
Adobe InDesign

Microsoft Word

Työkalu Microsoft Word

Luokitus 4,7/5
Aloitushinta 159,99 dollaria
Tuetut alustat Web, Android, iPhone/iPad

Jos aiot luoda sähköisen kirjan, saatat miettiä, mitä työkaluja on saatavilla, jotta pääset alkuun. Yksi vaihtoehto on Microsoft Word, a suosittu tekstinkäsittelyohjelmisto jotka monet ovat jo tuttuja. Vaikka Microsoft Word ei ehkä ole erityinen e-kirjojen luontityökalu, sitä voidaan käyttää peruse-kirjojen luomiseen tekstiä, kuvia ja multimediaelementtejä sisältävien e-kirjojen luomiseen.

Ohjelmisto on niin yleinen, että ihmiset käyttävät Microsoft Wordia ja luottavat siihen monista syistä. Sen suurin etu on sen uskottavuus ja luotettavuus sisällöntuotannossa. Ainoa rajoitus on kuitenkin se, että voit luoda e-kirjan PDF-muodossa.

Mutta tämä voidaan helposti korjata, koska monet online-eBook-jakelijat kunnioittavat MS Word -asiakirjoja ja alustavat sen automaattisesti puolestasi.Google Docs

Työkalu Google Docs

Luokitus 4,7/5
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Aloitushinta 6 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa
Tuetut alustat Web, Android, iPhone/iPad

Jos etsit ilmaista ja helppokäyttöistä työkalua sähköisen kirjan luomiseen, Google Docs voi olla loistava vaihtoehto. Google Docs on a pilvipohjainen tekstinkäsittelyohjelmisto jonka avulla voit luoda ja muokata asiakirjoja verkossa. Se on käytettävissä mistä tahansa Internet-yhteydellä, ja se tarjoaa yhteistyöominaisuuksia, jotka helpottavat työskentelyä muiden kanssa e-kirjan parissa. Jos olet uusi kirjoittaja ja budjettisi on alle, tämän pitäisi olla ohjelmistosi.

Parasta on, että Google Docs tarjoaa kahdenlaisia ​​muotoja: PDF ja ePub.

Ja jos tämä ei riitä, Google Docs on pilvipohjainen ohjelmisto, joten et koskaan menetä asiakirjaa, vaikka tietokoneesi kaatuisi.

Se on loistava yhteistyötyökalu, jonka avulla useat ihmiset voivat työskennellä saman asiakirjan parissa samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit luoda sisältöäsi ja pyytää muita ihmisiä antamaan sinulle palautetta tai muokkaamaan sisältöäsi samanaikaisesti.

Scrivener

Tool Scrivener

Luokitus 4,7/5
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Aloitushinta 49,00 $ kertamaksu
Tuetut alustat iPhone/iPad

Scrivener on suosittu kirjoitusohjelmisto jota kirjailijat, käsikirjoittajat ja muun tyyppiset kirjailijat käyttävät yleisesti. Voit luoda e-kirjan Scrivenerillä viemällä projektisi ePub- tai Kindle-tiedostona.

Sen avulla voit tutkia, hahmotella, kirjoittaa ja tarkastella muistiinpanojasi yhdessä paikassa ja voit tulostaa koko luonnoksesi yhdellä napin painalluksella.

Ainoa haittapuoli on, että Scrivenerillä on hieman oppimiskäyrä, mutta asioiden yksinkertaistamiseksi siinä on sisäänrakennetut opetusohjelmat ja se on saatavana vaatimattomalla hinnalla.

Tämä työkalu tekee niin suosituksi, että se toimii Macin, Windowsin, iPadin ja iPhonen kanssa ja sillä on hyvät organisointiominaisuudet.Odysseus

Työkalu Ulysses

Luokitus 4.6/5
Aloitushinta 5,99 dollaria/kk
Tuetut alustat Mac/iPhone/iPad

Ulysses on ohjelmisto e-kirjojen luomiseen erityisesti räätälöity kirjailijoille, toimittajille ja muille tekstin parissa työskenteleville ammattilaisille. Tämä ohjelmisto on tarkoitettu yksinomaan Mac, iPad ja iPhone käyttäjät, Ulysses on oikea työkalu kaikille, jotka haluavat vakavasti parantaa kirjoitussisältönsä tasoa. Se tarjoaa organisointityökaluja, suodattimia, kirjoitustavoitteita, asiakirjaliitteen ja automaattisen varmuuskopioinnin.

Häiriöttömän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta tämä työkalu on saatavilla tilausmaksuna tai voit maksaa kerran elinikäisestä käytöstä.Silopaperi

Työkalu Vellum

Luokitus 4.3/5
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Aloitushinta 199,99 dollaria
Tuetut alustat Mac

Vellum on oma e-kirjojen luontityökalu, jonka avulla voit luoda ammattimaisen näköisiä e-kirjoja nopeasti ja helposti. Vellum on saatavilla Mac OS:lle ja tarjoaa joukon ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda korkealaatuisia e-kirjoja, jotka näyttävät upeilta kaikilla laitteilla. Se tarjoaa myös erilaisia ​​muotovaihtoehtoja, jotka tekevät e-kirjastasi visuaalisesti houkuttelevan ja kiinnittävät lukijan huomion.

Vellum muotoilee PDF-tiedostosi automaattisesti painettuja kirjoja varten ja vie käsikirjoituksesi ePub-muotoon. Voit ladata sen ilmaiseksi, mutta jos haluat viedä e-kirjaan, joudut maksamaan maksun.

Koska heillä on maksullinen sähköinen kirja -vaihtoehto, voit aina kokeilla sitä ostamatta sitä suoraan.

Adobe InDesign

Adobe InDesign -työkalu

Luokitus 4,8/5
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Aloitushinta 20,99 dollaria kuukaudessa
Tuetut alustat Web

Lopullinen ohjelmisto, jota tarvitset e-kirjojen luomiseen Adobe InDesign. Syy, miksi se ei välttämättä esiinny muissa artikkeleissa tai sisällöntuottajien luetteloissa, johtuu siitä, että se erottuu kaikista muista ohjelmistoista. InDesign vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja silmää asettelun ja yksityiskohtien suhteen.

Jos haluat luoda sisustuksen, joka työntää lukijasi sivulta toiselle häiritsemättä hänen huomioaan, InDesign on sinua varten.

Saatat olla julkaisemassa lastenkirjaa tai lehteä. Käyttämällä InDesignia, joka synkronoidaan melko hyvin muiden Adobe-ohjelmien kanssa, voit lisätä .psd- tai .ai-tiedostoja e-kirjaasi suhteellisen helposti.

Se tarjoaa myös paljon työkaluja sivujesi koon ja asettelun muuttamiseen sekä useita malleja.

Adobe InDesignin mukana tulee kuukausitilaus, ja se muotoilee e-kirjasi ePub- tai PDF-muotoon. Vaikka tämä ohjelmisto ei ehkä ole aloittelijaystävällinen, sillä on taipumus tuottaa visuaalisesti upeita sisätiloja.

Kaiken kaikkiaan InDesign on a tehokas e-kirjojen luomistyökalu joka tarjoaa valikoiman ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda ammattimaisia ​​e-kirjoja. Jos tunnet jo Adoben työkalut ja sinulla on pääsy Adobe Creative Cloudiin, InDesign voi olla hyvä vaihtoehto e-kirjojen luomiseen.Johtopäätös

E-kirjan luominen voi olla haastava tehtävä, mutta oikeilla työkaluilla se voidaan tehdä paljon helpommaksi. Tässä blogissa olemme keskustelleet joistakin parhaista nykyään saatavilla olevista e-kirjojen luontityökaluista, mukaan lukien Scrivener, Ulysses, Vellum ja Adobe InDesign.

Jokaisella näistä työkaluista on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa ja etunsa, ja käytettävän työkalun valinta riippuu viime kädessä yksilöllisistä tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Näiden parhaiden e-kirjojen luontityökalujen avulla ammattimaisen näköisen e-kirjan luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

UKK

Mikä on e-kirjan luontityökalu?

Sähköisten kirjojen luontityökalu on ohjelmisto, jonka avulla voit luoda digitaalisia kirjoja eri muodoissa, mukaan lukien EPUB, PDF ja Kindle. Nämä työkalut tarjoavat usein ominaisuuksia, kuten muokattavia tyylejä, automaattisen muotoilun ja mahdollisuuden lisätä kirjaan multimediaelementtejä.

Mitkä ovat 7 vaihetta e-kirjan luomiseen?

Tässä on 7 vaihetta e-kirjan luomiseen:

 1. Valitse aihe ja kohdeyleisö.
 2. Piirrä e-kirjasi.
 3. Kirjoita ja muokkaa sisältöäsi.
 4. Valitse sähköisten kirjojen luontityökalu.
 5. Muotoile e-kirjasi.
 6. Suunnittele e-kirjan kansi.
 7. Julkaise ja mainosta e-kirjaasi.

Mitä etuja e-kirjojen luontiohjelmiston käytöstä on?

eBook Creator -ohjelmiston avulla voit luoda ammattimaisen näköisiä kirjoja nopeasti ja helposti mukautettavien tyylien ja asettelujen avulla. Ne tarjoavat myös automaattisia muotoiluvaihtoehtoja, jotka voivat säästää aikaa ja vaivaa kirjan julkaisussa.

Mikä e-kirjojen luomistyökalu on paras?

Paras e-kirjojen luontityökalu riippuu erityistarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Joitakin suosittuja vaihtoehtoja ovat Scrivener, Ulysses, Vellum ja Adobe InDesign. Harkitse tarvitsemasi ominaisuuksia, budjettiasi ja työkalun käyttämiseen vaadittavaa asiantuntemusta ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Voivatko e-kirjojen luontityökalut auttaa jakelussa ja julkaisemisessa?

Kyllä, monet sähköisten kirjojen luontityökalut tarjoavat ominaisuuksia, joiden avulla voit julkaista ja jakaa kirjaasi suoraan työkalusta. Esimerkiksi Vellum tarjoaa mahdollisuuden julkaista suoraan sellaisille alustoille, kuten Amazon ja Apple Books.

Onko InDesign hyvä sähköisille kirjoille?

Kyllä, Adobe InDesign on loistava työkalu sähköisten kirjojen luomiseen.

Table of Contents