Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 parasta Los Angelesin VPN:ää vuonna 2023 (ilmaiset ja maksulliset palvelimet)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta Los Angelesin VPN:ää vuonna 2023 (ilmaiset ja maksulliset palvelimet)

Kiireessä?
Paras VPN Los Angelesille vuonna 2023, kuten löytyy meidän sivuiltamme, on NordVPN!


Etsitkö parasta Los Angelesin VPN:ää?

Älä huoli; Olemme täällä auttamassa sinua, koska se on ilmeistä digitaalisen yksityisyyden lisääntyvien huolenaiheiden vuoksi tai Internetin rajoituksetta pääsystä.

VPN on erinomainen tapa suojautua hakkereilta ja valtion virastojen valvonnalta.

Nyt herää kysymys, kuinka VPN suojaa sinua uhkatoimijoilta ja auttaa sinua piilottamaan liikennettäsi hallitukselta?

VPN käyttää uusinta tekniikkaa tietojesi salaamiseen ja reitittämiseen palvelimiltaan.

Tällä tavalla he voivat tarjota sinulle suojan snoopereilta ja auttaa sinua ohittamaan maantieteelliset rajoitukset, mikä tarkoittaa, että voit vapaasti käyttää suoratoistosivustojasi tai mitä tahansa muuta sisältöä.

Kattavan tutkimuksen jälkeen olemme listanneet Los Angelesin parhaat VPN:t, jotka auttavat sinua piilottamaan henkilöllisyytesi Internet-surffauksen aikana.

Paras VPN Los Angelesille vuonna 2023

 1. NordVPN – 🏆
 2. Surfhai
 3. Atlas VPN
 4. CyberGhost
 5. Hotspot-suoja

1. NordVPN

Suositeltu opas: NordVPN-arvostelu

Los Angeles on loistava paikka vierailla; sen yöelämä on jotain, jota et halua missata.

Silti matkustajana saatat kohdata ongelmia, kuten suosikkisuoratoistoalustasi eivät toimi tai eri sisällön näyttäminen sinulle maantieteellisten rajoitusten vuoksi, tai saatat tuntea olosi haavoittuvaiseksi suorittaessasi luottamuksellisia tapahtumia julkisessa WIFI:ssä.

NordVPN on loistava tapa käsitellä tätä tilannetta, mutta kysymys kuuluu, miten?

Ja vastaus on se, että se tarjoaa sinulle pääsyn yli 5200 palvelimeen, jotka toimivat 60 eri maasta, joista 2000 on vain Yhdysvalloissa, mikä takaa turvallisuuden, yksityisyyden, alustariippumattomuuden, nopeuden, alhaisemmat kustannukset ja rajoittamattoman pääsyn.

👉 Hanki NordVPN täältä

👉 Saat 63 % alennusta NordVPN:stä!

Ominaisuus, joka tuo sen Los Angelesin parhaiden VPN-verkkojen luetteloon, on sen laaja käyttöjärjestelmätuki, mikä tarkoittaa, käytätkö Windows-, iOS-, Mac- tai Android-laitteita; se tukee sinua.

Panamassa toimiva VPN-työkalu noudattaa tiukasti kirjautumattomuuskäytäntöä, joka auttaa sitä tarjoamaan nopeaa palvelua asiakkailleen.

Turvallisuuden ja yksityisyyden takaamiseksi nopeuden ylläpitämiseksi NordVPN käyttää RAM-levypohjaisia ​​palvelimia, jotka ovat haihtuvia eivätkä tallenna käyttäjien tietoja.

NordVPN on yksi Los Angelesin parhaista VPN-palveluista.

Jos olet hardcore-pelaaja tai elokuvaharrastaja, NordVPN voi auttaa sinua pääsemään alustoihin ilman häiriöitä palvelussa.

Jopa alustat, kuten Amazon Prime, Netflix, Hulu, Plex, HBO Max, BBC iPlayer, DAZN ja Disney+ maailmanlaajuisesti, ovat helposti saatavilla tällä työkalulla.

Lisäksi voit yhdistää jopa kuusi laitetta missä tahansa Los Angelesissa, ja hämmästyt nähdessäsi, että se tarjoaa samanlaisia ​​palveluita kaikilla laitteilla, vaikka ne olisivat yhteydessä eri palveluntarjoajiin.

Mikään ominaisuus ei ole käytettävissä missään muussa työkalussa, jota et löydä tästä VPN:stä, kuten AES-256-bittinen sotilasluokan salaus, suojaus DNS-hyökkäyksiltä, ​​WEBRTC- ja IPV6-vuodon havaitseminen, tappokytkin ja edelleensalaisuus.

Jotkut muut plussat, jotka pakottavat meidät pitämään tämän työkalun ensimmäisenä parhaiden VPN-luetteloiden luettelossa, ovat sen verkkosuodatus, mainosten esto ja latausten tarkistus haittaohjelmien varalta.

Kaikki nämä ja monet muut ominaisuudet ovat saatavilla vain 89 dollarilla kahden vuoden sopimusta vastaan, joka sinun on maksettava kerran kahdessa vuodessa.

Vaikka se on loistava tarjous, jotkut käyttäjät saattavat kokea sen laskutusmallin hieman hämmentäväksi, koska se tarjoaa alennuksia vain pitkäaikaisista sopimuksista, mikä tekee siitä vähemmän suosittua kuukausittain tai neljännesvuosittain tilaavien käyttäjien keskuudessa.

Vieraillessasi Los Angelesissa on tilanteita, joissa saatat haluta käyttää tätä loistavaa työkalua monilla laitteilla, kuten peliareenalla, jossa haluat leikkiä ystäviesi kanssa.

Silti sen yhteysraja voi turhauttaa sinua yhtä aikaa.

Vuonna 2019 tapahtuneen tietoturvaloukkauksen jälkeen monet ihmiset ovat hieman epävarmoja tämän työkalun uskottavuudesta, mutta kerrotaanpa teille, että sen jälkeen se on parantunut paljon.

🔥 Empfohlen:  6 parasta esseenpidennystä kirjoittamisen parantamiseen

Toinen kohtaamasi puute on sen työpöytäsovellus, joka joskus toimii oudosti. vaikka tällä työkalulla ei ole käyttöliittymää Linuxille, siinä on silti monia tarjouksia, joita mikään muu työkalu ei tarjoa.

2. Surfhai

Suositeltu opas: Surfshark VPN -arvostelu

Kun etsit Los Angelesin VPN:ää, älä unohda harkita Surfsharkia, sillä se tarjoaa sinulle paljon nopeuden ja yksityisyyden suhteen.

Jotkut yli 3200-palvelimista sijaitsevat Los Angelesissa, ja kuten tiedät, etäisyys palvelimesta vaikuttaa suuresti nopeuteen.

Kaikki sen palvelimet ovat RAM-levypohjaisia ​​ja täysin päteviä tarjoamaan pääsyn joihinkin parhaista suoratoisto- ja pelialustoista.

Surfshark sallii tämän ominaisuuden myös rajoittamattomilla laitteilla yhdellä tilillä, mikä tarkoittaa, että se riittää koko perheellesi, ystävillesi ja muille pelikavereille, jotka rakastavat viettää aikaa kanssasi.

👉 Kokeile Surfsharkia ILMAISEKSI

Kun käytät P-2-P-tiedostonjakopalveluita, käytät pelikirjastoja ja suoratoistoalustoja mistä tahansa Los Angelesista, sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudestasi, yksityisyydestäsi ja sisällön rajoituksista, koska 256-bittinen AES-salaus on käytössä.

Surfsharkin avulla saat tappamiskytkimen, joka on tulossa välttämättömäksi, jos kohtaat ajoittain katkeavan yhteyden vakiintuneen istunnon aikana; tämä estää tietojesi vuotamisen.

Muita tämän työkalun mukana tulevia hienoja ominaisuuksia ovat DNS-hyökkäyssuojaus, WEBRTC- ja IPV6-vuotojen havaitseminen sekä edelleensalaisuus, joka lisää ylimääräisen suojauskerroksen.

Tiukkojen VPN-tunnistustoimenpiteiden rikkomiseksi Surf shark tarjoaa myös stealth-tilan, jota sen kilpailijat eivät yleensä ole saatavilla.

Voit siis helposti selata ja katsella suosikkikausiasi Netflixissä, Disney+:ssa, Amazon Prime Videossa, HBO Max & Gossa ja Hotstarissa riippumatta siitä, oletko Los Angelesissa tai et.

On syytä huomata, että tähän mennessä se on vastaanottanut 0 kansallisen turvallisuuden kirjettä, 0 oikeuden määräystä ja 0 Gag-määräystä, mikä tarkoittaa, että he eivät toimita käyttäjän tietoja millekään valtion viranomaiselle.

Jos surffaushai saa tulevaisuudessa tällaisen tilauksen, se ilmoittaa siitä käyttäjälle hiljaa kanariansaarten vuoksi.

Lopuksi kaksi suurinta valitusta, joita useimmat käyttäjät ovat, ovat sen moniselitteiset tilaussuunnitelmat, jotka eivät joskus täytä käyttäjien vaatimuksia, ja toinen on sen asiakaspalvelu, joka vaatii perusteellisen tarkastuksen.

Jos puhumme parannusosasta, yritys voi käydä uudelleen sovelluksen käyttöliittymässä, mikä joskus tulee turhauttavaksi.

Kaiken kaikkiaan se on loistava työkalu, ja sinun on harkittava tätä Los Angelesin parasta halpaa VPN:ää vierailusi aikana.

3. Atlas VPN

Suositeltu opas: Atlas VPN -arvostelu

Etsiessään parasta vapaa Los Angeles VPN -palvelu, mitkä voisivat olla odotuksesi?

Eikö VPN tarjoa sinulle turvallisuutta, ylläpitää yksityisyyttäsi, tarjoaa rajoittamattoman pääsyn ja on budjettisi rajoissa?

Joten miksi et valitse Atlas VPN: n kanssa?

Siinä on kaikki, kuten turvalliset ja rajattomat samanaikaiset yhteydet, jotka riittävät koko perheelle.

Voit käyttää turvallista selaamista, verkkosivustojen suodatusta ja haitallisten verkko- ja tietomurtojen valvontaa tavallisilla VPN-ominaisuuksilla.

👉 Hanki Atlas VPN ILMAISEKSI

Se tarjoaa rajoittamattoman yhteyden Windowsiin, macOS:ään, Androidiin, iOS:ään, Android TV:hen ja Amazon Fire TV:hen yhdellä tilauksella.

Ainoat poikkeukset ovat Linux-käyttöjärjestelmä ja reitittimet.

Kaikki perusominaisuudet, kuten nopeus, rajoittamaton käyttö, turvallisuus ja yksityisyys, pysyvät samoina yhteensopivissa laitteissa. loput voivat olla erilaisia.

Hienoa tässä VPN:ssä on, että sinun ei tarvitse ostaa sitä tietääksesi sen palveluista, koska se tarjoaa ilmaisen tilauksen, joka voi tarjota sinulle samanlaisen palvelun kuin premium-tilaus.

Silti ainoa ero, jonka tunnet, on 2 Gt:n kaistanleveysrajoitus ja maantieteellisesti rajoitetun suoratoistopalvelun puute. loput pysyvät ennallaan, mukaan lukien pääsy yli 500 palvelimelle 31 maassa.

Palvelujen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden ylläpitämiseksi Atlas VPN luo päästä päähän suojatun kanavan, joka lähettää tietosi salaamalla ne AES-256-bittisellä salausalgoritmilla, joka voi purkaa salauksen vain vastaanottavassa päässä sama algoritmi, joten on lähes mahdotonta, että joku kaappaa tietosi ja purkaa sen salauksen.

🔥 Empfohlen:  Intian 7 parasta online-lääkärikonsultaatiosovellusta

Toinen hieno ominaisuus, joka vahvistaa sen turvallisuutta, on kill-kytkin, joka varmistaa Internet-yhteyden välittömän katkaisun; jostain syystä VPN-yhteys katkeaa.

Sillä on myös vahva maine, koska se ei tallenna ja jaa käyttäjätietoja minkään hallintoelimen kanssa.

Kun olet lukenut sen suojaus- ja yksityisyysominaisuuksista, saatat ajatella, että se on turvallinen VPN.

Silti siitä saattaa puuttua nopeus, joten voimme vakuuttaa teille, että näin ei todellakaan ole, sillä IKEv2 ja WireGuard ovat protokollia, jotka eivät ainoastaan ​​takaa turvallisuutta ja yksityisyyttä, vaan ovat myös vastuussa nopeuskynnyksen ylläpitämisestä, koska ilman nopeutta ei ole mitään turvallisuutta ja VPN:n yksityisyydestä ei ole hyötyä.

Joten jos aiot pitää elokuvaillan ystäviesi kanssa tai aiot pitää heidän kanssaan pelikilpailun Los Angelesissa sijaitsevalla pelipalvelimella, mene eteenpäin; se on kumppanisi kaikissa sellaisissa toimissa.

Ainoa huolenaihe tässä Los Angelesin VPN:ssä on kiusaavat sähköpostitilaukset, jotka saattavat sotkea postilaatikkoasi, mutta verrattuna kaikkiin muihin etuihin tämä on huomioimaton ongelma.

4. CyberGhost

Suositeltu opas: CyberGhost

Kuten nimestä voi päätellä, tämä LA VPN tekee sinusta anonyymin Internetissä siten, että kaikkia toimintojasi ei voida jäljittää ikään kuin haamujen suorittamia.

Sillä on mahtava 7–8 tuhannen palvelimen armeija 90 eri maassa, ja ne ovat aina käytettävissä tarjoamaan sinulle turvallisen, suojatun, nopean ja rajoituksettoman Internet-yhteyden.

Cyberghostin avulla sinulla on käytettävissäsi useita resursseja mitä tahansa selausvaatimusta varten, kuten suoratoistoa, torrentia, pelaamista ja selaamista.

CyberGhost on yhteensopiva lähes kaikenlaisten alustojen kanssa, kuten Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Amazon Fire TV ja muut älytelevisiot.

Hieno asia tässä VPN:ssä on; että se yhdistää sinut automaattisesti tiettyyn sovellukseen sen lähimpään palvelimeen maksimaalisen nopeuden saavuttamiseksi.

Sen huippunopeus WireGuard-yhteydellä on 800 Mbps ja Open VPN:llä 400 Mbps, mikä tekee siitä täydellisen sopivan tunnetuille suoratoistoalustoille, kuten US Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPalyer, Disney Plus, Hulu, HBO max ja monet muut.

Vaikka se on tehokas VPN-työkalu, siinä on joitain häiriöitä, kuten se ei ilmoita yhteyden ja katkaisun tilasta, ellet tarkista sovellusta.

Lisäksi hinnoittelusuunnitelma on suhteellisen korkea kuukausitilaukselle; saat helpotusta vain, jos tilaat kolmeksi vuodeksi.

5. Hotspot Shield

Suositeltu opas: Hotspot Shield Review

Hotspot Shield on VPN-veljeskunnan tunnettu nimi; vaikka sillä on yli 1800 palvelinta yli 80 maassa ja 115 kaupungissa, tämä määrä on paljon pienempi kuin sen muilla kilpailijoilla.

Syy sen maineeseen on helppokäyttöisyys ja laaja yhteensopivuusspektri, koska se on saatavilla Windows-, Mac-, Android-, iOS-, Linux- ja älytelevisiosovelluksiin.

Jos etsit VPN:ää Los Angelesille, suosittelen, että kokeilet sitä, sillä jopa sen ilmainen tarjonta voi estää suoratoistosisällön maailmanlaajuisesti, kuten US Netflixin, BBC iPlayerin, Amazon Prime Videon ja Hulun.

Lisäksi se auttaa sinua jakamaan P2P:n kautta, tuo sinulle uusimmat pelikirjastot ja tukee sinua pääsyssä sosiaaliseen mediaan ilman rajoituksia.

Saat rajoittamattoman pääsyn yli 300 Mbps latausnopeudella, joka on huomattavasti pienempi kuin sen kilpailijoiden tarjonta, mutta se on enemmän kuin tarpeeksi useimmille palveluille ja laitteille.

Sen älykäs VPN-ominaisuus on ihanteellinen suorituskyvyn maksimoimiseen valitsemalla verkkosivustot ja sovellukset.

Oletetaan siis, että ensisijaisena tavoitteenasi on saada turvallisuus, yksityisyys ja rajoittamaton pääsy tunnetulla nimellä.

🔥 Empfohlen:  Suosituimmat ilmaiset tekijänoikeuskuvien verkkosivustot blogiin/verkkosivustoihin

Siinä tapauksessa Hotspot Shield on loistava valinta, vaikka ne tarjoavat paljon 2,49 dollaria kuukaudessa kolmen vuoden suunnitelmaa, 7 päivän kokeilujaksoa ja 45 päivän rahat takaisin -takuuta vastaan.

Kuinka muodostaa yhteys Los Angelesin VPN:ään

VPN:n käyttämisestä on tulossa välttämättömyys lähes jokaiselle internetin käyttäjälle jatkuvasti lisääntyvien turvallisuusongelmien vuoksi.

Joten miksi et hankkisi parasta, joka palvelee kaikkia tarpeita turvallisuudesta ja rajoittamattomaan pääsyyn suoratoisto- ja pelialustoille.

Jos haluat muodostaa yhteyden Los Angelesin parhaaseen VPN:ään, sinun on noudatettava seuraavia vaiheita:

 • Tutki ensin Los Angelesin paras VPN (jonka olemme jo tehneet puolestasi). Nyt hanki kyseisen VPN:n tilaus (suosittelemme hankkimaan yhden kolmesta ensimmäisestä VPN:stä).
 • Lataa VPN ja asenna se missä tahansa järjestelmässäsi (käyttöjärjestelmäsi on oltava sen yhteensopivuusluettelossa)
 • Voit asentaa sen niin moneen laitteeseen kuin se sallii (ennen VPN:n valitsemista sinun on pitänyt muistaa vaadittu esiintymä)
 • Soita nyt VPN tai yhdistä se painamalla Yhdistä-painiketta (tämä vaihtelee tuotteista riippuen).
 • Valitse sopiva palvelin joka palvelee parhaiten tarpeitasi (saat erinomaisen suorituskykykokemuksen lähimmältä palvelimelta). Tarvitset esimerkiksi Yhdysvalloissa sijaitsevan palvelimen päästäksesi yhdysvaltalaiseen Netflixiin.
 • Lopuksi olet onnistuneesti piilottanut palveluntarjoajaltasi tai muulta lähteeltä, joka rajoittaa pääsyä suoratoistoalustoille, pelikirjastoille ja sosiaalisen median alustoille.

Nyt voit nauttia rajoituksettomista palveluista missä tahansa Los Angelesissa.

UKK

Onko VPN turvallista suorittaa luottamuksellisia tapahtumia?

Kaikki VPN:t on suunniteltu tarjoamaan sinulle turvallisuutta, joten heidän vastuullaan on varmistaa turvallisuutesi, yksityisyytesi ja tietoturvasi, mitä tahansa teetkin Internetissä.

Jos haluat ottaa askeleen pidemmälle, sinun on pidettävä mielessä, että käytät aina maksullista VPN-palvelua; toiseksi VPN-palveluntarjoajasi pitäisi antaa sinulle sotilasluokan salaus ja muita suojausominaisuuksia.

Jos nämä ominaisuudet ovat VPN-sovelluksessasi, sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudestasi ja yksityisyydestäsi.

Miksi Kill Switch on välttämätön VPN: lle?

Tapakytkin on useimpien VPN-verkkojen tukema ominaisuus, joka varmistaa Internet-palvelujen välittömän katkaisun, jos VPN-yhteys katkeaa epänormaalisti.

Tällä tavalla VPN voi auttaa sinua estämään tietovuodot.

Onko VPN:n käyttö Los Angelesissa turvallista?

VPN:n käyttö Los Angelesissa on täysin turvallista, koska se ei ole hylättyjen ohjelmistojen luettelossa, joten sen käyttämisestä yksityisyytesi säilyttämiseen ei ole haittaa.

VPN-käyttö voi saada sinut vaikeuksiin vain, jos suoritat laitonta toimintaa, kuten käytät Darkwebiä tai teet tietoverkkorikoksen.

Yhteenvetona vuoden 2023 parhaat VPN:t ovat;

Johtopäätös

Los Angeles, joka tunnetaan paremmin nimikirjaimillaan LA, on loistava paikka vierailla. Sitä kutsutaan myös “Maailman luovaksi pääkaupungiksi”, minkä vuoksi monet ihmiset jäävät tänne.

Joten jos olet vierailija tai jopa kotoisin Los Angelesista, sinun on käytettävä hyvää, kevyttä, luotettavaa ja suojattua VPN:ää päästäksesi Internetiin, koska et tiedä, että vieressäsi kahvilassa tai lentokentällä istuva henkilö saattaa varastaa arvokkaita tietojasi.

👉 Hanki NordVPN:n ILMAINEN kokeilu

Joitakin muita olosuhteita, joissa saatat tarvita hyvän VPN:n auttavaa kättä, ovat silloin, kun haluat ladata videosi, tarkastella elokuvia ja vuodenaikoja, pelata verkkopelejä ystäviesi kanssa jne.

Olemme listanneet ja arvioineet parhaat VPN Los Angeles -palvelut, koska ne voivat antaa sinulle helpon pääsyn kaikkiin palveluihin.

Table of Contents