Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 parasta luksusmatkasovellusta 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta luksusmatkasovellusta 2022

Tyylillä matkustaminen on taiteen muoto. Jotta kiertää maailmaa ylellisimmällä mahdollisella tavalla, tarvitaan jonkin verran valmistautumista ja resursseja. Kyse ei ole vain siitä, mitä vuokraat ja hankit, vaan siitä, kuinka palvelut voivat pitää ennalta arvaamattomien matkojen aiheuttaman stressin loitolla. Tässä on parhaat sovellukset, jotka auttavat sinua nauttimaan elämästäsi liikkeellä ollessasi.

JetApp

Nopein tapa päästä paikasta A paikkaan B on yksityinen suihkukone. Nyt Jet App on luultavasti helpoin tapa järjestää yksityinen suihkukone, koska se on valtava moottori, jolla on useita eri paikkoja ja lentokonevaihtoehtoja.

Yksityiskoneella matkustaminen voi tarkoittaa lentokenttien Covid-jonojen ohittamista sekä erittäin mukavan ja tilavan lentokoneen käyttöä lennon aikana.

Varausten leikkaaminen ja muuttaminen on mahdollista, mutta on parasta katsoa tarkempia tietoja usein kysytyistä kysymyksistä.

Hanki MyBoat

Kaikki ovat samaa mieltä siitä, että AirBnB oli ilmestys majoituksen varaamisessa – se on vain järkevää sekä budjettimatkailijoille että näyttäville matkailijoille. GetMyBoat päätti, että maailma tarvitsee saman markkinapaikkajärjestelmän mutta veneille, emmekä voisi olla enempää samaa mieltä.

Yli 60 000 venettä on listattu ympäri maailmaa, joten ei ole koskaan ollut helpompaa löytää mitä tahansa purjeveneestä jahtiin iltapäivän tai koko kahden viikon ajan, kapteenin miehistön kanssa tai ilman.

Hakusuodatin tarkoittaa, että voit etsiä tiettyjä palveluita, hintoja, kokemuksia ja kohteita.

Wheely

Mitä GetMyBoat on AirBnB:lle, Wheely on Uberille. Sen sijaan, että kuljettaja ryntäisi sinua pisteestä A pisteeseen B taputetussa Sudanissaan, Wheely yhdistää sinut huippuluokan autojen kokeneiden kuljettajien kanssa. Räätälöity makuusi, mutta myös matkan, lämpötilan ja musiikin mukaan voidaan jopa pyytää ennen kuin astut autoon.

Kuljettajat käyttävät pukuja, varmistavat, että olet täsmälleen määränpäässäsi, ja voivat jopa ohjata sinut ovelle sateenvarjon kanssa. Tämä on the ylellinen tapa liikkua kaupungissa, eikä se vaadi yksittäisten yksityiskuljettajien soittamista ja suullisten ohjeiden antamista.

🔥 Empfohlen:  29 parasta krypto Twitterin vaikuttajaa, joita sinun on seurattava

Louis Vuitton -kaupunkiopas

Louis Vuitton City Guide tarjoaa yli 30 eri kaupunkia, joten se auttaa luksusta täynnä olevaa matkailijaa ympäri kaupunkia. On olemassa tonni huippuluokan suosituksia, mutta myös joitain poikkeavia suosituksia. Tämä on ihanteellinen parhaiden hotellien ja ravintoloiden nopeaan löytämiseen, mutta se myös ohjaa sinut kohti taidetta ja kulttuuria. Ja tietysti jokaisen kaupungin parhaat ostosalueet ovat avainominaisuus.

LoungeBuddy

Jos joudut odottamaan lentokentillä liian usein, sinun on muutettava tämäkin matkan osa jotain nautinnollisempaa. LoungeBuddy voi auttaa vähentämään lentokentän stressiä ohjaamalla sinut hiljaisiin, eksklusiivisiin loungeihin 800 lentokentällä ympäri maailmaa.

Näet sijainnit, kun laitat luottokorttisi sovellukseen, tai näet, liittyvätkö klubisi ja jäsenyytesi palveluun kirjoittaessasi lentoluokkaasi.