Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 parasta meistä malliideaa (+ esimerkkejä innostaaksesi)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta meistä malliideaa (+ esimerkkejä innostaaksesi)

Kun olet aloittamassa verkkoliiketoimintaasi, haluat luoda Tietoja meistä -sivun, joka innostaa ihmisiä tekemään ostoksia yrityksesi kanssa. Mutta tietämättä mitä kirjoittaa sivulle, voit tuhlata aikaa luomalla luonnosta luonnoksen jälkeen menemättä minnekään. Joten päätimme yksinkertaistaa asioita sinulle hieman. Tarkastelemme joitakin inspiroivia Tietoja meistä -malliesimerkkejä, joiden avulla voit kirjoittaa ensimmäisen mallisi.

Mikä on Tietoja meistä -sivu?

Tietoja meistä -sivu on verkkosivustosi sivu, joka kertoo lukijoillesi kaiken sinusta. Se sisältää yksityiskohtaisen kuvauksen, joka kattaa kaikki yrityksesi osa-alueet ja sinut yrittäjänä. Tämä voi sisältää tuotteita tai palveluita, joita tarjoat, miten syntyi yrityksenä, missiosi ja visiosi, tavoitteesi ja ehkä myös jotain tulevaisuuden tavoitteistasi. Tietoja meistä -sivusi on täydellinen tilaisuutesi kertoa vakuuttava tarina yrityksestäsi.

Vaikka Tietoja meistä -sivu on yksi verkkosivuston tärkeimmistä osista, se on usein yksi huomiotta jääneimmistä elementeistä. Aloitussivuun verrattuna Tietoja meistä -sivu auttaa sinua viestimään useista asioista:

  • Brändisi tarina ja miksi aloitit sen.
  • Syy tai asiakkaat, joita yrityksesi palvelee.
  • Liiketoimintamallisi tai kuinka tuotteesi hankitaan/valmistetaan.

Tietoa meistä -sivusi tärkeä osa verkkosivustoasi voi erottaa sinut kilpailijoistasi tavalla, joka voi rakentaa brändiäsi positiivisella tavalla.

Kuinka kirjoittaa meistä -sivu

ISinun on varmistettava, että Tietoja meistä -sivulle lisäämäsi tiedot kuvaavat tarkasti, kuka olet brändinä. Luo kertomus yritykselle seuraavien vaiheiden avulla:

  • Aseta vaihe: Kuvaile alan ongelmaa, joka sai sinut toimimaan.
  • Tartu esteeseen: Kerro, miten päädyit käsittelemään ongelmaa ja haasteita, joita kohtasit matkan varrella.
  • Esittele ratkaisu: Mainitse, miten yrityksesi pyrkii tavoitteisiinsa ja vaikeudet, joihin aiot puuttua.
  • Jaa isompi kuva: Jaa yksityiskohtia tulevista tavoitteistasi tai kerro tavoitteesi ja tehtäväsi.

Haluat myös lisätä seuraavat elementit Tietoja meistä -sivullesi kertoaksesi brändisi olemassaolon syistä asiakkaille:

Sinun historiasi

Vie verkkosivustosi vierailijat muistikaistalle ja anna heille käsitys myymäläsi historiasta. Täällä voit näyttää heille, missä, miten ja milloin aloitit, sekä kaiken, mitä yrityksesi on saavuttanut matkalla. Tämä on tilaisuutesi jakaa yritykseesi liittyvät tärkeät virstanpylväät ja saavutukset kiinnostavalla tavalla.

Voit jopa halutessasi esitellä historiasi katsojille aikajanan muodossa, jonka avulla voit näyttää suuren määrän tietoa visuaalisesti kiinnostavalla tavalla. Asiakkaasi tai potentiaaliset asiakkaasi saattavat olla kiinnostuneita näkemään, kuinka olet kasvanut vuosien varrella.

Joukkueen jäsenprofiilit

Lisää emotionaalinen elementti Tietoja meistä -sivullesi lisäämällä tietoja ihmisistä, jotka ovat kiinnostuneita yrityksestäsi. Ihmisten on helpompi pitää yhteyttä ihmisiin, joten anna miehistösi persoonallisuuden loistaa Tietoja meistä -sivulla.

Multimedia ja infografiikka

Hyvin rakennettu infografiikka saattaa auttaa vierailijoita muistamaan sinusta tai yrityksestäsi paremmin kuin mikään määrä sanoja. Joten jos uskot, että se toimii paremmin brändillesi tai yrityksellesi, ohita pitkä kuvaus tai lisää hyvin suunniteltu grafiikka, joka voi auttaa vierailijoita ymmärtämään konseptisi. Tai ehkä haluat lisätä hienon videon yrityksesi luomisesta tai tarinastasi ja antaa sen puhua puolestaan.

🔥 Empfohlen:  Google julkaisee tekoälyllä toimivat kontekstuaaliset käännökset

8 parasta meistä -sivua Esimerkkejä inspiroimaan

Tässä on luettelo Tietoja meistä -esimerkeistä pienyritysten omistajat voivat saada inspiraatiota luodessaan omia.

1. Shopify – Tarina keskittyy meihin -sivu

shoppaile meistä

Shopify on esimerkki yrityksestä, joka naulaa Tietoja meistä -sivun suunnittelusta ja tekee hienoa työtä kertoessaan maailmalle tarinansa, joka kertoo maailmalle heidän tarinansa. Heidän sivunsa osoittaa, kuinka tärkeää heille on puhua tehtävästään auttaa ihmisiä perustamaan, pyörittämään ja kasvattamaan yritystä. Yritys on ylpeä voidessaan tehdä verkkokaupan helpommaksi kaikille. Lisäksi se maalaa kuvan Shopifyn tulevaisuudesta mainitsemalla, että he rakentavat 100-vuotista yritystä investoimalla ihmisiin ja planeettaan.

2. New York Times – Tietoihin keskittyvä sivu

New York Timesin meistä näyte

The New York Times jakaa verkkosivuillaan paljon tietoa sivusta, ja tämä sisältää lukuja, jotka liittyvät heidän henkilökuntaansa ja lukijakuntaansa. Heidän on tärkeää korostaa lukijoille ympäri maailmaa, että heillä on suuri joukko toimittajia, jotka kirjoittavat tarinoita maista, joissa he ovat paikallisia. Se, että julkaisulla oli viime vuonna 7,5 miljoonaa tilaajaa, vain lisää heidän luottamustaan, mikä lisää lukijoita tulevaisuudessa.

3. Toggl – Tiimi keskittyi meistä -sivu

Toggl Tietoja meistä -sivunäyte

Toogl mainostaa etätyöskentelyn ydinarvoaan koko verkkosivustollaan, ja heidän Tietoja meistä -sivunsa on loistava esimerkki siitä, kuinka voit myös edistää perusarvojasi. Heidän liiketoimintansa ydinarvona heidän Tietoja meistä -sivunsa keskittyy tähän maailmanlaajuiseen tiimiin ja heidän yritykselle tuomaansa tuottavuuteen. He eivät vain aseta tiimiään etusijalle, vaan he kertovat, miten tiimi toimii, jotta joku, joka on kiinnostunut hakemaan paikkaa yrityksessä, voi olla varma, että hän nauttii työskentelystä yrityksessä ennen aloittamista.

4. Ylivarasto – Aikajana Tietoja meistä -sivu

Overstock Tietoja meistä Sivunäyte

Overstockilla on ollut pitkä historia, josta he haluavat kertoa maailmalle. Siksi he ovat luoneet älykkään interaktiivisen aikajanan, joka tiivistää kaikki yrityksen kokemat virstanpylväät Tietoja meistä -sivullaan. Esimerkiksi kun yritys sai 4. sijan American Customer Satisfaction Index -asiakastyytyväisyysindeksissä vuonna 2004 tai kun heistä tuli ensimmäinen suuri yritys, joka hyväksyi bitcoinin maksuvälineenä vuonna 2014, tai vuonna 2018, kun he esittelivät lisätyn todellisuuden omiin tuotteisiinsa. ostossovellus Android-käyttäjille Googlen ARCore-teknologialla. Overstock uskoo, että heidän vierailijansa haluavat käyttää tätä tietoa ja käyttää siihen Tietoja meistä -sivuaan.

5. Apptopia – Kaikki yhdessä Tietoja meistä -sivu

Apptopia Tietoja meistä -sivunäyte


Apptopialla on erittäin hyvin jäsennelty Tietoja meistä -sivu, joka sisältää useita erilaisia ​​tietokategorioita vierailijoilleen, mukaan lukien heidän tehtävänsä, johtajuutensa, tiiminsä, sijoittajansa ja myös heidän sijaintinsa ympäri maailmaa. Kaikki heidän sivulla oleva tieto on luokiteltu tavalla, joka on erittäin edullinen ja helpottaa vierailijoiden siirtymistä haluamaansa osioon. Tämä kaikki yhdessä Tietoja meistä -sivuesimerkki on hyvä katsoa, ​​jos haluat jatkaa tätä tietä.

6. Huge Inc. – Kaupunki keskittyy meistä -sivu

Huge Inc Tietoja meistä -sivumalli


Jos pidät visuaalisesta grafiikasta pitkien tekstien sijaan, kannattaa katsoa Huge Inc.:tä ja kuinka he ovat onnistuneet suunnittelemaan Tietoja meistä -sivunsa. Ainutlaatuisilla suunnitelmillaan he ovat onnistuneet luomaan linkin Brooklyniin, jossa yritys perustettiin, samalla kun he tiivistävät tietonsa visualisoiduiksi kaavioiksi. Huge Inc. onnistuu saamaan kaikki heidän viestinsä perille hienon taideteoksen avulla.

7. Aavemaiset saniaiset – Leikkisä Tietoja meistä -sivu

Ghostly Ferns Tietoja meistä -sivumalli

Ghostly Ferns on täydellinen esimerkki Tietoja meistä -sivusta, jossa on leikkisä tunnelma ja elävät värit. Se luo välittömästi iloisen tunteen vierailijoille värien purskeen ja rohkeiden, selkeiden ilmaisujen kautta. He pitävät sanamuotonsa minimissä ja antavat grafiikoiden tehdä taikuutta ripauksella huumoria.

8. Aina Luova – Minimalistinen Tietoja meistä -sivu

Aina luova Tietoja meistä -sivumalli

Jos etsit minimalistisempaa lähestymistapaa Tietoja meistä -sivullesi, katso, mitä Always Creativella on tarjota. Käyttämällä mustaa, valkoista ja harmaata he onnistuvat välittämään hienostuneisuutensa yksinkertaisella, mutta silti silmiinpistävällä ulkoasulla, johon liittyy lyhyt kuvaus vierailijoilleen.

Tietoja meistä -sivumallit

Jos olet etsinyt Tietoja meistä -sivumallia verkkosivustollesi, tässä on joitain, joita voit täyttää ja käyttää Tietoja-sivun luomiseen nopeasti.

Tietoja meistä -sivumalli #1

Hei ja tervetuloa [SHOP NAME]paikka löytää paras [PRODUCTS CATEGORY NAME] jokaiseen makuun ja tilaisuuteen. Tarkistamme tuotteidemme laadun perusteellisesti ja teemme yhteistyötä vain luotettavien toimittajien kanssa, jotta saat vain parasta laatua.

Me klo [SHOP NAME] uskomme korkeaan laatuun ja poikkeukselliseen asiakaspalveluun. Mutta mikä tärkeintä, uskomme, että ostaminen on oikeus, ei ylellisyyttä, joten pyrimme toimittamaan parhaat tuotteet edullisimpaan hintaan ja toimittamaan ne sinulle sijainnistasi riippumatta.

Tietoja meistä -sivumalli #2

Tervetuloa [SHOP NAME]!

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolista viimeisintä [PRODUCTS CATEGORY NAME]. Olemme kulkeneet pitkän tien, joten tiedämme tarkalleen, mihin suuntaan valita, kun toimitamme sinulle korkealaatuisia mutta edullisia tuotteita. Tarjoamme kaiken tämän samalla kun tarjoamme erinomaista asiakaspalvelua ja ystävällistä tukea.

Pidämme aina silmällä viimeisimmät trendit [PRODUCTS CATEGORY NAME] ja asetamme asiakkaidemme toiveet etusijalle. Siksi meillä on tyytyväisiä asiakkaita kaikkialla maailmassa, ja olemme innoissamme saadessamme olla osa [PRODUCTS CATEGORY NAME] ala.

Asiakkaidemme edut ovat meille aina etusijalla, joten toivomme, että nautit tuotteistamme yhtä paljon kuin me nautimme niiden tarjoamisesta sinulle.

Tietoja meistä -sivumalli #3

Me olemme [SHOP NAME]pieni mutta motivoitunut yritys, joka on erikoistunut [PRODUCTS CATEGORY NAME]. Uskomme intohimoisesti loistaviin löytöihin ja erinomaiseen palveluun, minkä vuoksi sitoudumme tarjoamaan sinulle molemmista parhaat puolet.

Jos etsit jotain uutta, olet oikeassa paikassa. Pyrimme olemaan ahkeria ja innovatiivisia, tarjoamalla asiakkaillemme jotain, mitä he haluavat, asettaen heidän toiveensa prioriteettilistamme kärkeen.

Tietoja meistä -sivumalli #4

klo [SHOP NAME]tavoitteenamme on tarjota sinulle [PRODUCTS CATEGORY NAME] jotka osoittavat, että välitämme todella! Meillä ei ole vain trendikkäintä [PRODUCTS CATEGORY NAME]mutta voimme myös taata, että ne ovat parasta laatua.

Aloitimme pienenä yrityksenä vuonna [NAME OF CITY/COUNTRY/YEAR OF ORIGIN]ja tavoitteenamme on jatkossakin tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka pitävät heidät onnellisina hinnoilla, jotka pitävät heidät onnellisina.

Asiakkaamme ovat meille etusijalla, ja tuotteidemme kautta teemme lujasti töitä rakentaaksemme heidän kanssaan pitkäaikaisia ​​ja merkityksellisiä suhteita.

Tietoja meistä -sivumalli #5

Tervetuloa [SHOP NAME]!

Aloitus pienyrityksenä vuonna [NAME OF CITY/COUNTRY/YEAR OF ORIGIN], meillä on suuria unelmia. Meidän intohimomme [PRODUCTS CATEGORY NAME]tarkoittaa, että tarjoamme asiakkaillemme vain korkealaatuisia tuotteita, jotka taatusti vastaavat heidän tarpeitaan ja pitävät heidät tyytyväisinä!

Motivoineen tiimin avulla pyrimme olemaan luovia mieliä, jotka tuovat hymyn huulille. Siksi etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja tarjota sinulle parasta.

Johtopäätös

Kuten näet, on olemassa erilaisia ​​Tietoja meistä -malleja ja -generaattoreita, joiden avulla voit luoda Tietoja-sivusi nopeasti. Nämä voivat olla loistava pysähdysaukko uudelle yritykselle, mutta ei ole mitään parempaa kuin oman ainutlaatuisen Tietojasi luominen. Meidän sivu, joka on erillinen yrityksellesi. Kaikkia tässä artikkelissa mainitsemiamme Tietoja meistä -sivuesimerkkejä ei luotu Tietoja meistä -sivun luontiohjelmasta, vaan ne suunnittelivat ryhmät ihmisiä, jotka halusivat esitellä jotain erityistä yrityksestään. Sinun pitäisi myös varata aikaa tämän tekemiseen. Älä odota. Tee se nyt.

Haluatko oppia lisää?

Onko jotain muuta, josta haluaisit tietää lisää ja haluaisitko sisällyttää tähän artikkeliin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Table of Contents