Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 parasta paikkaa myydä lahjakortteja käteisellä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta paikkaa myydä lahjakortteja käteisellä

Olipa kyse sitten huonosta mausta tai täydellisestä naivuudesta, joskus ihmiset vain menevät ohi lahjan antamisessa.

Ellei hyvää tarkoittavalle lahjan antajalle ole annettu selkeää ohjetta, monet koskaan saamistamme joulu-, valmistujais- tai syntymäpäivälahjoista olisi parempi korvata suosikkimuovivaluuttamme. Varsinkin nyt, kun on mahdollisuus vaihtaa uusia tai käytettyjä lahjakortteja ilmaista kylmää kovaa käteistä.

Jos tiedät, ettet ole lähiaikoina lähellä Starbucksia, Costcoa tai Targetia, ja Walmart ei vain ole sinun tunnelmasi nykyään, lunasta digitaaliset dollarisi välittömästi todelliseksi käteiseksi missä tahansa näistä parhaista lahjakorttien myyntipaikoista. verkossa.

Parhaiten maksavat paikat lahjakorttien myyntiin verkossa

Jos olet minun kaltainenni, välitän todellakin eniten lahjakortistani. Jokaisessa lahjakorttien vaihdossa on myyntipalkkiot tai tietyn leikkauksen; niin paljon on odotettavissa.

Mutta kun myyn 25 dollarin Amazon-lahjakorttini jollakin tietyllä verkkosivustolla, haluaisin saada mahdollisimman lähelle 25 dollaria suoraan PayPal-tililleni. Siksi nämä lahjakorttien vaihtosovellukset ja -sivustot ovat parhaita.

1. CardCash

Ehkä helpoin lahjakorttien vaihto, sinun on vaikea löytää parempaa paikkaa lahjakorttien lunastamiseen käteisellä missä tahansa verkossa. Mene myymälään ja tasapainota niiden avulla lainaustyökalu ja CardCash näyttää välittömän tarjouksen.

Kokemukseni mukaan tarjoukset ovat useimmiten 80–85 % kortin käteisarvosta, mutta tarjoukset voivat nousta jopa 92 %:iin. Valitse, haluatko vastaanottaa maksusi postitse lähetetyllä sekillä, ACH:lla (suoratalletus) tai, suosikkini, PayPal Expressillä.

 • Myy kortteja yli 1 300 jälleenmyyjältä.
 • Saat jopa 11 % lisäarvoa, jos vaihdat lahjakortteja (eli vaihdat Walmart-lahjakortin Target-lahjakorttiin).
 • Anna 5 dollaria, saat 5 dollaria viittausohjelma. Ansaitse 5 dollaria jokaisesta CardCashiin viittaamastasi henkilöstä (he saavat myös 5 dollaria).
 • Pitääkö tehdä verkko-ostos? Hanki lahjakortit jopa 34 % alennuksella yhdestä parhaista alennus lahjakortti myyjät verkossa.

2. Nosta

Lahjakorttitilan tunnetuin yritys, Nostaa tarjoaa yhden edun, joka asettaa heidät monien kilpailijoidensa yläpuolelle: mahdollisuuden myydä osittain käytetty Lahjakortit.

Aivan oikein, vaikka olisit käyttänyt rahaa kortilla, voit silti myydä jäljellä olevan saldon käteistalletusta vastaan. Raisen suurin etu auttaa kompensoimaan sen suurimman haitan: ei välitöntä käteistarjousta.

Toisin kuin CardCash, Raise helpottaa lahjakorttien myyntiä henkilöltä toiselle. Tarjoat kortistasi pienen alennuksen – esimerkiksi 1 tai 2 % – ja sitten ostaja tulee ja noutaa korttisi äskettäin alennettuun hintaan.

Mitä suuremman alennuksen tarjoat, sitä nopeammin korttisi myydään. Maksut suoritetaan myös sekillä, ACH-suoralla talletuksella ja PayPal-käteisellä.

 • Osta ja myy lahjakortteja lähes 1000 jälleenmyyjältä.
 • Raisen ottama kiinteä 15 % provisio myydyistä lahjakorteista (tarjoamasi alennuksen lisäksi).
 • Viittaa ja ansaitse 5 dollaria viittausohjelma.
 • Suosituin suoramyyntilahjakorttisivusto.
 • Sovelluksen versio saatavilla (Nosta mobiili).
🔥 Empfohlen:  7 parasta Louisianan VPN:ää vuonna 2023 (ilmaiset ja maksulliset palvelimet)

Liittyvät: Raise Review 2023

3. GiftCash

Vaikka voit “vain” myydä lahjakortteja pienemmälle 150 jälleenmyyjän listalle (vielä kaikki suuret), GiftCash tarjoaa kaksi ainutlaatuista ominaisuutta, joita kilpailijoilla ei ole.

Ensinnäkin ne tarjoavat alan johtavan 93 %:n käteismaksun joillekin suurimmista jälleenmyyjistä.

Toiseksi voit muuntaa kassasaldosi kryptoiksi. Ne vaativat 25 dollarin vähimmäissaldoa jokaisesta myydystä kortista, ja joillakin tuotemerkeillä, kuten Applella ja iTunesilla, on 100 dollarin kortin vähimmäisarvo.

Jos arvostat täysin yksityistä tapahtumaa alusta loppuun, samalla kun saat lahjakortistasi mahdollisimman paljon rahaa, GiftCash on sinulle paras vaihtoehto.

 • Maksut suoritetaan 5–15 arkipäivän kuluessa.
 • Saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa.
 • Jopa 93 % käteistarjoukset suurille jälleenmyyjille.
 • Kotiutukset ovat saatavilla myös kryptomuodossa (BTC, BCH, ETH tai USDT).
 • Ansaitse jopa 7 % GiftCashia (cashback) lahjakorttiostoksista ylimääräisiä varten ilmaiset lahjakortit.

Liittyvät: 15 parasta käteispalautussovellusta säästääksesi rahaa kaikessa ostamassasi

Parhaat paikat myydä lahjakortteja käteisellä (toiseksi tulleet)

Ei todellakaan tarvitse poiketa yhdestäkään listallamme olevista kolmesta voittajasta. Tämä lisää todennäköisyyttä, että joudut johonkin monista lahjakorttiin liittyvistä huijauksista. Mutta jos selaimesi toimii huonosti, haluat todella tehdä due diligence -työn tai elättelet toivoa, että toisella lahjakorttivaihdolla on piilotettu parempi tarjous, olemme löytäneet muutamia muita laillisia sovelluksia ja verkkosivustoja, joissa voit vaihtaa lahjakortit rahaksi.

4. ClipCard

Jos haluat tehdä kaiken offline-tilassa, ClipKard hyväksyy postitetut fyysiset lahjakortit yli 100 jälleenmyyjältä ympäri maailmaa.

Etanapostireitistä huolimatta kaikki toimii melko yksinkertaisesti. ClipKard lähettää sinulle ilmaisen ennakkoon maksetun USPS-tarran, lähetät fyysisen kortin postitse, ja 1–7 arkipäivän kuluessa saldon vahvistamisesta saat joko PayPal-talletuksen tai shekin postitse.

Maksut ovat yleensä pienempiä kuin kilpailijoidensa, usein 70–80 % käteisenä, mutta ne ovat hyvä vaihtoehto, jos et ole varma lahjakorttisi numeron ja PIN-koodin syöttämisestä verkossa.

5. CardSell

Yksinkertaisuudesta on paljon sanottavaa, ja CardSell-mobiilisovellus tarjoaa juuri sen.

Ilman työpöytää, voit käyttää alustaa vain mobiililaitteella tai älylaitteella, mutta käteistarjoukset ovat puoliksi kilpailukykyisiä ja maksut saapuvat PayPal-tilillesi nopeasti 48 tunnissa tai vähemmän.

🔥 Empfohlen:  14 parasta pankkia Virginiassa vuonna 2023

Maksut tulevat yleensä noin 50–75 % kokonaisarvosta, joten se ei ole eniten maksava paikka myydä lahjakortteja verkossa, mutta jos haluat purkaa kortit mahdollisimman nopeasti, tämä on yksi nopeampia vaihtoehtoja sen tekemiseen.

Huomion arvoinen, älä hyväksy ensimmäinen tarjous, jonka CardSell heittää pois.

Jos hylkäät alkuperäisen tarjouksen, sovellus pyytää sinua lähettämään kortin uudelleen +10 %:n maksubonuksen saamiseksi.

Pohjimmiltaan ne ovat alhaisia, mutta tämä on helppo hakkerointi korkeamman arvon saamiseksi suoraan mailalta.

ladata:

Parhaat lahjakorttien vaihdot verrattuna

Piilotetut tai jopa täysin läpinäkyvät maksut voivat laskea yhteen. Tässä on, kuinka paljon voit odottaa 25 dollarin lahjakortin olevan arvoinen jokaisessa lahjakortin vaihdossa (kirjoitushetkellä).

25 dollaria Starbucksia
Lahjakortti
25 dollarin tavoite
Lahjakortti
25 dollaria Walmart
Lahjakortti
CardCash 19,38 dollaria 20,50 dollaria 21,38 dollaria
Nostaa 20,40 dollaria 20,40 dollaria 20,40 dollaria
GiftCash Ei hyväksytty 20,75 dollaria 21,50 dollaria
ClipKard 15,29 dollaria Ei hyväksytty 17,84 dollaria
CardSell Ei hyväksytty Ei hyväksytty 14,05 $ (+10 %:n lisäys)

Muita vaihtoehtoja ei-toivotuista lahjakorteista eroon pääsemiseksi

Helppokäyttöisyydestään huolimatta vaihdot eivät ole ainoa tapa hylätä tai jopa saada huippudollari uusista tai käyttämättömistä lahjakorteista. Lahjakorttien lahjoittaminen, palauttaminen tai palauttaminen ovat kaikki varteenotettava vaihtoehto.

Lahjoittaa

Lähes käteistä vastaava, monet hyväntekeväisyysjärjestöt olisivat innoissaan valvoessaan uusien tai jopa käytettyjen lahjakorttien koodien ja saldojen kuluja. Jotkut lahjoitukset ovat jopa verotuksessa vähennyskelpoisia, joten muista pyytää osallistuvilta hyväntekeväisyysjärjestöiltä asianmukaiset paperit. Jotkut hyvämaineiset organisaatiot, joihin kannattaa tutustua:

Rekift

Ei tässä tarvitse paljoa sanoa. Jos istut 10 dollarin arvoisena Starbucksin lahjakortit et koskaan käytä, koska paistettu ruskea vesi ei ole elämäsi kannalta tärkeää, anna se pois mahdollisimman pian. Lompakostasi jäi nolla dollaria, ja elämäsi kofeiiniriippuvainen ystävä on paljon onnellisempi.

Palauta ne

Ehkä yllättävin tapa purkaa lahjakorttisi, jotkut jälleenmyyjät todella hyväksyvät lahjakorttien palautukset, kunhan toimitat ostosta kuitin.

Vaikka tämä ei ole yleistä, Amazonin ja Shopifyn kaltaiset paikat antavat sinun muuttaa lahjakorttisi käteiseksi ikään kuin se olisi mikä tahansa muu maksutapa, kunhan sinulla on kuitti ja olet palauttanut lahjakortilla ostetut tuotteet. .

🔥 Empfohlen:  Verkkokaupan mahdollisuudet digitaalisessa maailmassa: menestys, edistys ja kilpailu

Jokaisen jälleenmyyjän palautuskäytännöt vaihtelevat, joten sinun on tarkistettava pienellä painettu teksti, hyväksytäänkö palautuksesi.

Päätetään, missä lahjakortit vaihdetaan käteiseksi

Lahjakorttien myyminen verkossa käteisellä ei ole rakettitiedettä. Kaikkein tärkein asia on pysyä turvassa ja auttaa sinua saamaan mahdollisimman paljon rahaa kortillasi.

Entisenä puoliammattilaisena pokerinpelaajana OCD-aivoni eivät salli minun tehdä mitään muuta kuin poimia maksimiarvoa mistä tahansa tilanteesta. Mitä tulee ei-toivottujen CVS- ja Walgreens-lahjakorttieni myyntiin, se tarkoittaa, että saan niistä parhaan mahdollisen. Jos sinulla on muutama minuutti, avaa kukin sivusto nopeasti selaimesi uudella välilehdellä ja katso, kuka tarjoaa parhaan vastineen muovirahallesi. Jos olet joustava etkä välitä odottaa, nojaa aina eniten maksavaan vaihtoehtoon.

Jos tarvitset välittömän käteismaksun, paikat, kuten CardCash ja GiftCash, sopivat paremmin tarpeisiisi.

UKK

Voinko myydä lahjakortteja verkossa välittömästi?

Kyllä, on useita lahjakorttien vaihtopisteitä, jotka näyttävät välittömiä käteistarjouksia ja nostoja suosittuihin e-lompakoihin, kuten PayPal, 24 tunnissa tai vähemmän.

Missä voin myydä lahjakortteja PayPal-käteisellä?

Useimmat hyvämaineiset lahjakorttipörssit tarjoavat kotiutuksia useilla eri tavoilla, mukaan lukien PayPal. Pörssejä, jotka tarjoavat PayPalin nostomenetelmänä, ovat GiftCash, Raise, CardCash, KlipCard, CardSell ja paljon muuta.

Onko lahjakorttien jälleenmyynti laillista?

Joo. Mikään laki ei kiellä lahjakorttien jälleenmyyntiä, vaikka jälleenmyyntiarvo olisi suurempi tai pienempi kuin kortin todellinen arvo. On olemassa lakeja, jotka rajoittavat jälleenmyyjien lahjakorttien myöntämistä.

Voinko lunastaa pienen saldon lahjakortin käteisellä?

Joissakin osavaltioissa on laillista lunastaa matalasaldoisia kortteja – yleensä 5–10 dollaria – niiden käteisarvoon niiden myöntäneessä jälleenmyyjässä. Maksullista lahjakorttivaihtoa ei tarvitse käyttää. Tarkista osavaltiosi lakeja saadaksesi lisätietoja.

Onko turvallista myydä lahjakortteja eBayssa?

On turvallista myydä lahjakortteja arvoltaan jopa 500 dollaria eBayssa heidän käytäntönsä mukaisesti. eBay kuitenkin kiinnittää listaus- ja loppuarvomaksut, jotka leikkaavat maksusi. Nämä maksut ovat sen nimellisarvon alennuksen lisäksi, jonka voit odottaa myydessäsi lahjakortteja verkossa.