Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 parasta tekoälytyökalua sisällön suunnitteluun & Luominen vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta tekoälytyökalua sisällön suunnitteluun & Luominen vuonna 2023

Mikään ei voita sitä persoonallisuutta, jonka ihmiskirjoittaja lisää sisältöösi. Tämä ei tarkoita, ettei tekoälyllä olisi roolia sisällön suunnittelussa ja luomisessa.

Tekoäly muuttaa tapaa, jolla yritykset suhtautuvat moniin asioihin, mukaan lukien markkinointiin. Se voi säästää aikaa ja energiaa, kun suunnittelet sisältöäsi, luot SEO-strategioita, teet avainsanatutkimusta ja jopa kehität ääriviivoja.

Kun sinulla on kaikki osat paikoillaan, ihmiskirjoittaja voi ryhtyä kehittämään tyyliteltyä sisältöä, joka on kohdistettu yleisöllesi. Tärkeintä on, että tiedät missä AI voi vaikuttaa sisällön luomisessa ja missä se ei ole paras vaihtoehto.

Tässä artikkelissa käsitellään joitain markkinoiden parhaista AI-sisällönluontityökaluista, mitä ne tekevät ja joitain huomioitavia ominaisuuksia.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mikä tekee näistä parhaita sisällön työkaluja?

Vastaus on helppokäyttöisyys, joustavuus ja kattavat ominaisuudet. On joitain asioita, jotka sinun tulee pitää mielessä ostaessasi tekoälypohjaisia ​​työkaluja, kuten:

  • kirjailijat – Ihannetapauksessa käytät tekoälyä aiheiden kehittämiseen, avainsanatutkimukseen ja alushousujen luomiseen. Siinä vaiheessa sinä tai a ammattikirjailija voi ottaa nämä tiedot ja kehittää siitä sisältöä.
  • Asiakaspalvelu – Inhimillisen kosketuksen tulisi olla muutakin kuin vain kirjoittaja. Haluat nähdä, millaista asiakaspalvelua kukin alusta tarjoaa. Onko olemassa online-viestintä- tai tukijärjestelmää? Entä puhelinnumero, johon voit soittaa, jos haluat puhua jonkun kanssa, tai chat-vaihtoehto?
  • ominaisuudet – Etsi all-in-one-ohjelma, jotta sinun ei tarvitse hypätä paikasta toiseen käyttämällä erilaisia ​​työkaluja.
  • Hinnoittelu – Useimmissa merkeissä bisnes laskee ja virtaa. Etsi skaalautuva hinnoittelurakenne.

Tässä on luettelo joistakin AI-työkalut sisällön luomiseen jotka erottuvat markkinoilla.

#1 Sisällön ohjattu toiminto

WriterAccessissa, luultavasti paras resurssi kirjoitustaito, ymmärrämme, että aika on rahaa. Haluamme tehdä sisällön kehittämisestä mahdollisimman helppoa.

🔥 Empfohlen:  Verkkotunnuksen luokituksen määritelmä & Merkitys

The Sisällön ohjattu toiminto on henkilökohtainen sisältömarkkinointistrategia-avustajasi. Otimme parhaan tekoälyn, jota meillä on tarjota, ja niputimme sen yhdeksi paketiksi. Voit rakentaa sisältösiivouksen alhaalta ylöspäin ohjatun sisältötoiminnon avulla.

Työkalu auttaa sinua aiheideoissa, avainsanatutkimuksessa ja lyhyessä kehittämisessä.

Kun täydellinen alustus on valmis, voit valita kirjoittajan lisäämään sisältöösi inhimillisen puolen. Se on voittava yhdistelmä.

#2 Narrato

Narrato tarjoaa myös tekoälypohjaisen sisällön suunnittelun ja luomisen yhdessä palvelussa. Heidän palvelunsa sisältää erilaisia ​​tekoälytyökaluja, kuten kirjoittajan, sisällön suunnittelijan ja työnkulun organisoinnin.

Tämä tilauspohjainen palvelu sisältää lyhyen generaattorin avainsanatutkimukseen, kilpailijoiden linkkejä ja artikkeliohjeita.

#3 Ylivoimainen

Outranking tarjoaa AI-avusteinen sisällön kirjoittaminen työnkulun työkalu. Tämän työkalun avulla voit suunnitella hakukoneoptimointia, mukaan lukien otsikoiden ja metakuvausten kehittämisen. Se auttaa myös suunnittelemaan tarkoitukseen perustuvia ääriviivoja ja brändikohtaisia ​​sisältöhousuja.

Sen avulla voit luoda tietoja, jotka tukevat aiheitasi. Työkalu auttaa sinua esimerkiksi tutkimaan ja löytämään tietoja ja todisteita käytettäväksi blogissasi tai artikkelissasi. Se jopa lisää linkkejä puolestasi osuvuuden ja PageRank-arvon perusteella.

Lisäksi voit hakea laajasta mallikirjastosta kehotteita ja muita työkaluja, jotka auttavat luomaan aiheita nopeammin. Kun olet valmis, tämä työkalu auttaa säätämään SEO-optimointiasi ja seuraamaan tuloksiasi. Se muodostaa uusia sisältömahdollisuuksia tämän artikkelin mittareiden perusteella.

Outranking on tilauspohjainen palvelu. Maksat myös lisämaksun jokaisesta asiakirjasta. Se mitä se ei tarjoa, on inhimillinen kosketus. Yksikään lahjakkuusryhmä tai kirjoittaja ei odota luovansa sisältöä sinulle.

#4 Samaa mieltä

Concurred tarjoaa useita tekoälypohjaisia ​​palveluita. Sisällön suositusmoottori lupaa antaa sinun maksimoida sitoutumisen ja sijoitetun pääoman tuottoprosentin analysoimalla käyttäjien käyttäytymistä ja tietoja. Heidän tekoälymoottorinsa voi tarjota aihesuosituksia kohdistetulle sisällölle näiden tietojen avulla.

Tämä ohjelma käyttää edistyneitä tekoälyalgoritmeja ja reaaliaikaista data-analyysiä, ja se integroituu saumattomasti muihin sisältömarkkinoinnin työkaluihin. Hinta riippuu valitsemistasi ominaisuuksista.

🔥 Empfohlen:  Odotettavissa olevia tarjouksia Jumia Black Fridaysta 2023

#5 Surfer SEO

Surfer SEO on työkalu, jonka avulla voit optimoida sisältösi ja lisätä orgaanista liikennettä verkkosivustollesi. Tämän ohjelman avulla voit suunnitella aiheesi, optimoida sen ja kirjoittaa sisällön.

Toisin kuin muut työkalut, Surfer SEO kunnioittaa edelleen inhimillisen kosketuksen merkitystä artikkeleiden ja blogien kirjoittamisessa. Se tarjoaa editorin, jonka avulla voit optimoida tekstin hakukoneoptimoinnin sen luomisen yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että voit yhdistää ohjelman muihin markkinointiresursseihin, kuten WriterAccess Content Wizardiin, saadaksesi kaiken irti työstäsi.

Surffaajien SEO hinnoittelu on tilauspohjainen, ja saatavilla on kuukausi- ja vuosimaksuvaihtoehtoja. Ne tarjoavat erilaisia ​​tilaussuunnitelmia tarpeidesi mukaan. Surfer SEO:ssa on myös jatkettava vaihtoehto, kun haluat vain tarkistaa yhden tai kaksi osaa. Voit ostaa Surfer AI -krediittejä ja käyttää niitä tarpeen mukaan.

On myös osittaista suunnitelmaa. Maksat haluamastasi palvelusta lisäsovelluksena.

Mikä näistä sisällön tekoälytyökaluista sopii brändillesi?

Se on hankala kysymys, koska jokaisella on tarjottavaa. WriterAccess on kuitenkin syystä luettelon kärjessä. Alustamme ottaa kaiken sisältömarkkinoinnissa toimivan ja tuo sen käden ulottuville. From konseptista huippuluokan kirjoituskykyihinWriterAccess on kokonaispaketti.

Tekoäly on mahtava, mutta se ei voi ohittaa ihmisten vuorovaikutusta. Se voi kuitenkin auttaa sinua luomaan kattavan ohjekirjan, jonka ihmiskirjoittaja voi muuttaa sinulle sisältömarkkinoinnin kullaksi.

AI on tullut jäädäkseen. Se on tosiasia. Kysymys kuuluu, kuinka käytät sitä sisältömarkkinoinnin tarpeisiisi. Lue lisää aiheesta WriterAccessin ohjattu sisältötoiminto rekisteröitymällä ilmaiseen 14 päivän kokeiluun tänään!