Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 parasta työkalua käyttäjien luoman sisällön luomiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta työkalua käyttäjien luoman sisällön luomiseen

Tavallisten ihmisten käyttäjien luoma sisältö (UGC) on tehokas väline houkutella lisää asiakkaita ja tulla luotettavaksi brändiksi. Katsokaapa näitä lukuja: yli 53 prosenttia vastaajista sanoi, että UGC on joko “erittäin vaikutusvaltainen” tai “erittäin vaikutusvaltainen”. Ja noin 90 prosenttia sanoi, että käyttäjien sisältö vaikutti jollain tavalla heidän mielipiteeseen. Vaikuttavaa, eikö? Joten miksi et saa UGC:tä tekemään palvelusta? Katsotaanpa parhaita työkaluja käyttäjien luoman sisällön luomiseen ja mitkä alustat voivat auttaa sinua sosiaalisessa kuuntelemisessa.

Kuinka sisällyttää UGC markkinointistrategiaasi

Näin saat parhaan hyödyn käyttäjien luomasta sisällöstä:

Käytä UGC:tä sosiaalisessa mediassa

Todennäköisesti et edes tiedä, mutta verkossa on jo paljon sisältöä käyttäjiltä brändistäsi. Sinun on seurattava sitä säännöllisesti ja aloitettava sen jakaminen kanaviesi kautta.

Tällaiset käyttäjien luomat videot tai valokuvat saavat tuotteesi näyttämään luotettavilta, koska ihmiset näkevät, että kyseessä ei ole mainos vaan tosielämän valokuva. Jos ystäväsi käyttää joitain tuotteita, on suurempi mahdollisuus, että pidät niitä luotettavampina, eikö?

Käytä median seurantatyökaluja, kuten Olapic tai Yotpo, seurataksesi tätä sisältöä. Ne auttavat tarkkailemaan selkääsi.

UGC tuotearvosteluja varten

Arvostelut ovat tärkeitä, jotta asiakkaat uskovat, että tuotteesi on kokeilemisen arvoinen. Ja kun nämä arvostelut eivät ole väärennettyjä, se on 100 % parempi.

Kun löydät arvostelun todelliselta asiakkaalta, kysy tältä henkilöltä, onko mahdollista ladata hänen lainauksiaan ja kuviaan verkkosivustollesi. Nykyään on myös mediavalvontaalustoja, kuten Mediatoolkit tai Crowdriff, jotka auttavat sinua löytämään arvosteluja, jotka ovat jo olemassa Internetissä, mutta et yksinkertaisesti tiedä niistä.

Tekoälyalgoritmi etsii yritystäsi ja löytää käyttäjien tuotteistasi tekemät viestit. Erittäin hyödyllinen ja avaa sinulle uusia mahdollisuuksia!

Arvostelujen kokoajat ovat ystäviäsi

Tällaiset alustat voivat muuntaa ihmiset brändisi lähettiläiksi ja puolestapuhujiksi. Ihmiset käyttävät usein sosiaaliseen kuunteluun Trustpilotia, Clutchia (tai B2B-sektoria) Foursquarea tai Yotpoa. Nämä alustat auttavat näkemään, mikä ravintola valita, tai tarkistamaan, onko tuotemerkki luotettava.

🔥 Empfohlen:  3 parasta VPN:ää Google Bardille vuonna 2023 (ilmainen ja maksullinen)

Käyttäjät jakavat todellisia kokemuksiaan ja auttavat muita ihmisiä tekemään parempia valintoja. Joten älä pelkää pyytää asiakkaitasi jättämään arvosteluja, mutta älä painosta liikaa. Uskomme, että he eivät kieltäydy jättämästä kauniita sanoja, jos tuotteesi on laadukas.

Luo videomainoksia
UGC voi auttaa sinua luomaan videoita Facebook- ja Instagram-mainoksiin. Ota vain käyttäjien videoita tai valokuvia ja luo mukautettu videomainoksesi.

Muuntavan mainoksen tekemiseen voit käyttää erilaisia ​​itsepalveluverkkoeditoreja, kuten esimerkiksi Canvaa. Tällaisten alustojen avulla voit säätää videoitasi ja käyttää joitain tehosteita ilman taitoja.

Jos olet kuitenkin aloittelija ja tarvitset ammattimaisempaa lähestymistapaa, etkä halua tuhlata aikaasi videomainontaan, voit aina valita liikesuunnittelijan. On alustoja, kuten Perfomante, jotka tekevät 15 sekunnin videomainoksen 24 tunnissa. Lähetät vain brändimateriaalisi ja saat sitten valmiin videon. Helppoa niin!

Suosituimmat työkalut käyttäjien luovan sisällön luomiseen

Ja nyt vihdoin parhaaseen osaan, alta löydät parhaat työkalut käyttäjien luoman sisällön luomiseen.

Mediatoolkit

Tätä palvelua käytetään yrityksesi online-mainintojen seurantaan reaaliajassa. Voit seurata jokaista artikkelia, hashtagia tai kommenttia, joissa brändisi mainitaan.

Mediatoolkit mahdollistaa tuotteeseesi liittyvän sisällön seuraamisen millä tahansa kielellä maailmanlaajuisesti – jopa haltiaksi ja klingoniksi. Lisäksi voit ladata mukautettuja PDF-raportteja tai viedä tietoja Excel-tiedostoista.

Amnesty International on yksi järjestö, joka käyttää Mediatoolkitiä sosiaalisissa kuuntelutoiminnassaan. Alusta auttaa organisaatiota saamaan selkeämmän kuvan organisaatiosi mediaprofiilista.

Yotpo

Yotpo on tekoälypohjainen ratkaisu sosiaaliseen kuunteluun. Sen avulla voit kerätä ja hallita asiakassisältöä, kuten arvosteluja, arvioita ja kuvamateriaalia.

Siinä on erityinen Visuaalinen markkinointi -ominaisuus, jonka avulla voit yhdistää käyttäjien valokuvia, videoita ja arvosteluja ja esitellä niitä verkkosivustollasi. Vain yksi napsautus tarvitaan saadaksesi oikeudet käyttää mukautettua sisältöä etujesi mukaisesti.

Yotpon menestystarinoiden mukaan yksi asiakkaista onnistui alentamaan napsautuskohtaista hintaa (CPC) 72 % luomalla mainoskampanjoita mukautetun sisällön kanssa.

🔥 Empfohlen:  10 parasta SERP-tarkistustyökalua tytäryhtiömarkkinoijille

Walls.io

Tämä työkalu auttaa keräämään ja näyttämään kuvia tai videoita, joissa on luomasi hashtag.

Idea on melko yksinkertainen: valitset hashtagin ja sitten käyttäjät jakavat sisältönsä. Ja voila, viestit saavat enemmän orgaanista kattavuutta. Joten asiakkaidesi seuraajat näkevät valokuvia tuotteistasi.

Hinta alkaa 0 € ja nousee 500 € kuukaudessa.

Kuraate Fanreel

Itse asiassa Fanreel on yksi Curalaten yrityksille tarjoamista ratkaisuista.

Alusta auttaa hankkimaan UGC:tä ja näyttämään sen verkkosivustolla karusellien tai gallerioiden avulla. Sinun ei tarvitse huolehtia hyväksynnästä asiakkaiden valokuvien käyttämiseen – Fanreel auttaa sinua.

Tällaiset galleriat lisäävät käyntikohtaista tuloa 45 % ja tulosprosentti nousee 31 %. Joten miksi et kokeilisi niitä verkkosivustollasi?

CrowdRiff

Tämä alusta on luotu yrityksille, jotka ovat erikoistuneet matkailuun ja vieraanvaraisuuteen.

Heillä on tekoälyratkaisu, joka tunnistaa laadukkaimman visuaalisen kuvan, joka toimii parhaiten brändillesi. Sen avulla voit lisätä käyttäjien luomaa sisältöä verkkosivustollesi tai sosiaalisiin kanaviin sekä luoda mainoskampanjoita asiakkaiden valokuvista ja videoista.

CrowdRiff-galleriat parantavat sitoutumisastetta ja lisäävät tuloksia. Loistava syy kokeilla sitä!

Bonuksena heillä on oma ROI-laskin, joka auttaa sinua markkinointistrategioissasi.

Olapic

Alusta mahdollistaa asiakkaiden ja brändien valokuvien, videoiden ja kaiken muun sisällön näyttämisen. Voit hakea #hashtagilla, @maininnalla, merkityillä kuvilla tai tietyllä henkilöllä. Nyt voit hallita käyttäjien asennetta brändiisi muutamalla helpolla napsautuksella.

Olapicissa voit pyytää kuvia tai videoita vaikuttajilta tai tavallisilta käyttäjiltä. Olemassa olevasta sisällöstä tulee dynaamisia videomainoksia melkein yhdellä silmäyksellä. Se tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse ostaa kuvia tai videoita.

IKEA käytti käyttäjien luomaa sisältöstrategiaa, ja tällaisten viestien tulosprosentti oli 3,54 % korkeampi.

Käärimistä

Kuten näet, käyttäjät voivat luoda sisältöä, joka voi parantaa merkittävästi markkinointimittareitasi. Älä epäröi käyttää yllä olevia työkaluja käyttäjien luoman sisällön luomiseen ja käynnistä UGC-pelisi!

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Kuinka tulla graafiseksi suunnittelijaksi 8 yksinkertaisessa vaiheessa