Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 parasta virtuaaliavustajayritystä (parhaiten palkkaavat)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta virtuaaliavustajayritystä (parhaiten palkkaavat)

Yhä kiireisemmässä maailmassamme yritysten omistajilla ja yrittäjillä on ruuhkaisia ​​aikatauluja. Tämä ei jätä paljon aikaa tehtäviin, kuten puhelimiin vastaamiseen, matkan varaamiseen tai sosiaalisen median hallintaan.

Siellä sinä, kuten a virtuaalinen avustaja (VA), tule sisään. VA:t voivat hoitaa tämän tyyppiset hallinto- ja markkinointitehtävät, joten yritysten omistajien ei tarvitse.

Jos etsit a kotityötä, virtuaalinen avustaminen voi olla hyvä vaihtoehto. Vaikka ansaitset luultavasti enemmän rahaa työskentelemällä itsellesi, virtuaaliassistenttiyritys voi olla loistava tapa murtautua alalle tai löytää vakituista työtä.

Luettelo hyvin maksavista virtuaaliavustajayrityksistä

Tutkittuamme satoja virtuaalisia avustajayrityksiä, löysimme kaksi, jotka erottuvat muista: Belay Solutions ja Virtual Assist USA. He eivät vain maksa eniten, vaan nämä yritykset edistävät myös ryhmätyötä ja yhteistyötä muiden VA:iden kanssa.

Maksaa Erottunut ominaisuus
Belay Solutions 15-18 dollaria tunnissa Facebook-yhteisö VA:ille jakaa ideoita ja kannustaa toisiaan
Virtual Assist USA 18–19 dollaria tunnissa plus 401 (k) Pääsy muihin VA:ihin tukea ja ohjausta varten erilaisissa tehtävissä

Lisäksi ne tarjoavat VA:ille mahdollisuuden ansaita palkankorotuksia vuosittain.

1. Belay Solutions

Noin: Aviomies-vaimoparin vuonna 2010 perustama Belay Solutions työllistää yhdysvaltalaisia ​​virtuaaliassistentteja ja muita asiantuntijoita, kuten kirjanpitäjiä ja verkkokehittäjiä. Aiemmin nimellä eaHelp tunnettu Belay palvelee pienyritysten ja johtajien lisäksi kirkkojen johtajia, valokuvaajia, kirjailijoita, asianajajia ja konsultteja.

Työn laajuus: Vaikka Belay Solutions tarjoaa kirjanpitoa ja verkkohuoltoa, sen ensisijainen palvelu on virtuaalinen apu. Yrityksen VA:t auttavat kaikenlaisissa pyynnöissä, kuten projektitutkimuksessa, matkajärjestelyissä ja kalenterinhallinnassa.

Kun Robin Snyder sai lapsia ja päätti palata työelämään, hän haki VA-paikkaa Belayssa. “Olen viisi vuotta työskennellyt VA:na Belayssa, enkä voi suositella heitä tarpeeksi. Heillä on loistava tukitiimi ja Facebook-yhteisö, jossa kaikki VA:t voivat jakaa ideoita ja rohkaista toisiaan”, hän sanoi.

Snyder sijoitettiin kolmen asiakkaan luokse Belayssa ollessaan, ja lopulta he kaikki kolme palkkasivat hänet freelancerina.

Työn tyyppi: Vaikka Belay Solutions palkkaa kokopäiväisiä virtuaalityöntekijöitä Atlantassa, kaikki virtuaaliassistentit ovat urakoitsijoita. Snyderin sopimus oli 25 tuntia viikossa, mutta hän selitti, että VA:t voivat työskennellä enemmän tai vähemmän, jos haluavat.

🔥 Empfohlen:  Olemme kokeilleet kolmea parasta Rytr-vaihtoehtoa vuonna 2023

Maksaa: Belayn VA:t voivat ansaita 15–18 dollaria tunnissa ja saada maksun suorana talletuksena jokaisen kuukauden 15. päivänä. He voivat saada mahdollisuuden pyytää palkankorotusta vuosittain vuosikatsauksensa aikana.

Kuinka hakea: Kun olet hakea verkossa ja lähetä ansioluettelosi, Belay ottaa sinuun yhteyttä ja kysyy muutaman kysymyksen saadaksesi tunteen siitä, mitä etsit. Jos läpäiset alkutarkastuksen, sinulla on videohaastattelu ja sinun on läpäistävä muutama taitotesti.

Yhtenä parhaista virtuaaliavustajasivustoista Snyder toteaa, että se saa tuhansia sovelluksia joka kuukausi, joten on tärkeää erottua joukosta mahdollisimman paljon.

2. Virtual Assist USA

Noin: Virtual Assist USA on ollut olemassa vuodesta 2008 lähtien. Yritys palvelee yrittäjiä, pienyritysten omistajia ja Fortune 500 -yrityksiä, kuten Dow Chemical, Harvard Business Review ja Twitter.

Työn laajuus: Vaikka Virtual Assist USA tarjoaa erilaisia ​​VA-palveluita, eräitä suosituimpia VA-palveluita ovat matkavaraukset, tiedon syöttö, tutkimus ja web-suunnittelu. Asiakkaille yhdistetään VA:ita, jotka vastaavat heidän ainutlaatuisiin tarpeisiinsa, ja koska yritys edistää ryhmätyömentaliteettia, toinen voi auttaa, jos VA kamppailee tehtävän kanssa.

Työsuhteen tyyppi: Vaikka Virtual Assist USA palkkaa vain kokopäiväisiä työntekijöitä, se tarjoaa joustavat aloitusajat. Työntekijät voivat valita oman aikataulunsa, kunhan se osuu klo 6.00–19.00 EST. Osa-aikaisia ​​työpaikkoja on tarjolla myös VA:ille, jotka haluavat työskennellä 15-20 tuntia viikossa.

Maksaa: VA:t ansaitsevat 18–19 dollaria tunnissa alusta alkaen ja saavat maksun kahden viikon välein suorana talletuksena. VA:illa on mahdollisuus ansaita enemmän kahdesti vuodessa ja vuosittain suoritettavilla korvaustarkastuksilla. Virtual Assist USA tarjoaa myös 401(k), palkalliset lomat ja palkalliset lomapäivät.

Kuinka hakea: Kun olet lähettänyt ansioluettelosi kautta urasivu, se menee Virtual Assist USA:n tietokantaan. Jos yritys uskoo, että sopisit hyvin, se suorittaa kaksi haastattelua: yhden puhelimitse ja toisen videon kautta. Vaikka puhelinhaastattelu on yleensä noin 15–30 minuuttia, videohaastattelu on 45 minuutista tuntiin ja sisältää sarjan käyttäytymiseen liittyviä kysymyksiä.

Videohaastattelun tavoitteena on nähdä kuinka hyvin työskentelet nopeatempoisessa ympäristössä etänä ja jongleeraat useita asiakkaita samanaikaisesti.

Aiheeseen liittyvä: 16 parasta verkkoliikeideaa aloittelijoille

🔥 Empfohlen:  Paras pelitabletti alle 200 dollaria [5 Quality Android Tablets]

Muut hyvin maksavat virtuaaliavustajayritykset

Kaikki virtuaalisen avustajan työpaikat eivät ole tasa-arvoisia, etenkään palkan osalta. Saatat kohdata useita niistä, jotka vaativat paljon työtä vastineeksi erittäin alhaisista hinnoista. Onneksi on niitä, jotka korvaavat oikeudenmukaisesti.

3. Prioriteetti VA

Noin: Priority VA teki debyyttinsä vuonna 2013 yhdistääkseen pienyritysten omistajat, toimitusjohtajat, yrittäjät, kirjailijat, puhujat ja valmentajat virtuaalisiin johdon assistentteihin tai EA:hin.

Työn laajuus: EA:t suorittavat useita erilaisia ​​tehtäviä, mukaan lukien matkojen ja tapaamisten varaaminen, sisällön laatiminen blogeihin ja sosiaaliseen mediaan sekä kalentereiden hallinta. Heidät on myös koulutettu poistamaan proaktiivisesti toistuvia toimintoja asiakkaidensa tehtäväluetteloista, mikä yksinkertaistaa heidän päivää ja lisää tuottavuutta.

Työsuhteen tyyppi: Priority VA:n EA:t työskentelevät urakoitsijoina.

Maksaa: Useimmat EA:t tienaavat 16–22 dollaria tunnissa. Urakoitsijoiden palkat maksetaan kuukausittain suoralla talletuksella.

Kuinka hakea: Sinun täytyy lähetä verkkohakemus ja suorita sarja jatkokysymyksiä ja taitotestejä. Voit myös odottaa osallistuvasi kahteen videohaastatteluun.

Aiheeseen liittyvät: 17 verkkokirjoitustyötä, joita voit tehdä kotoa käsin

4. Virtuaalinen työryhmä

Noin: Vuonna 2006 perustettu Virtual Work Team on erikoistunut kaikentyyppisiin VA-palveluihin tukemaan asiakkaita kaikkialla maassa ja maailmassa. Sen tavoitteena on “auttaa yrityksiä kasvamaan” edulliseen hintaan.

Työn laajuus: Virtual Work Team VA:t suunnittelevat lääkäritapaamisia, luovat diaesitysesityksiä ja Excel-laskentataulukoita, valvovat webinaareja, hallitsevat aikatauluja, freelance-kirjoitus, ja enemmän. Jokaisella tiimin VA:lla on omat ainutlaatuiset taitosarjansa, ja ne sovitetaan asiakkaisiin, jotka voivat hyötyä niistä.

Työsuhteen tyyppi: Koska VA:t työskentelevät urakoitsijoina, he voivat valita, kuinka usein he haluavat työskennellä. Suurimmalla osalla yrityksen palkkaamista urakoitsijoista on jo aikaisempaa VA-kokemusta.

Maksaa: Vaikka palkka perustuu suoritettuihin taitoihin ja tehtäviin, uudet VA:t voivat odottaa ansaitsevan 10–35 dollaria tunnissa. VA:t saavat maksun joka toinen viikko yrityssekin, PayPalin tai Payoneerin kautta.

Kuinka hakea: Voit työskennellä Virtual Work Teamissa käyttämällä sitä online yhteydenottolomake lähettääksesi ansioluettelosi ja muutamia referenssejä. Jos yritys haluaa edetä hakemuksesi käsittelyssä, se ottaa sinuun yhteyttä ja sopia ensimmäisen haastattelun rekrytointipäällikön kanssa. Seuraava askel on pyöreän pöydän haastattelu muutaman tiimin jäsenen kanssa.

Jos sinut palkataan, sinun on suoritettava virtuaalinen perehdytysprosessi, jossa tapaat tiimin ja osallistut viralliseen perehtymiseen määrätyn asiakkaasi kanssa.

🔥 Empfohlen:  10 parasta sivustoa, joilla voit ostaa Facebook-verkkosivuston tykkäyksiä vuonna 2023

Aiheeseen liittyvä: 51 sivustoa seuraavan freelance-keikkasi löytämiseen

5. REVA Global

Noin: Connecticutissa toimiva REVA Global on erikoistunut VA-palveluihin kiinteistöalan ammattilaisille. Se tarjoaa myös markkinoinnin ja lääketieteen virtuaaliassistenttipalveluita. Kiinteistösijoittajan perustaman REVA Globalin missio on auttaa kiinteistöalan toimijoita säästämään aikaa ja rahaa hyödyntämällä jokaisesta saamastaan ​​viidestä tai mahdollisuudesta.

Mike Qiu, Seattlessa työskentelevä taloyhtiö, palkkasi REVA Globalin auttamaan liiketoimintaansa. “Olen erittäin onnekas, että löysin heidät, ja VA on antanut minulle valtavasti mahdollisuuden tehdä työtä”, hän sanoi.

Työn laajuus: REVA Globalin virtuaaliassistentit suorittavat tehtäviä, jotka auttavat kiinteistöalan ammattilaisia, mukaan lukien tietojen tutkiminen ja lajittelu liidiluetteloiden kehittämiseksi, Facebook-mainosten luominen ja hallinta, sisällön kirjoittaminen verkkosivustolle, liidiluetteloiden päivittäminen ja kylmän liidien lähettäminen.

Työn tyyppi: Virtuaaliassistentit toimivat itsenäisinä urakoitsijoina.

Maksaa: REVA Global VA:t tienaavat 10–15 dollaria tunnissa ja saavat maksun kahden viikon välein suorana talletuksena.

Kuinka hakea: Vastaanottaja hakea verkossa, sinun on liitettävä ansioluettelosi ja suoritettava DISC-arviointi persoonallisuustyyppisi ja käyttäytymistyylisi paljastamiseksi. Sinun on myös luotava video, joka osoittaa, että omistat luotettavan tietokoneen, jossa on muistitilaa.

Jos REVA Global -tiimi haluaa edetä hakemuksesi kanssa, saat kutsun osallistua muutamaan videohaastatteluun.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka yksi nainen ansaitsee 3 000 dollaria kuukaudessa virtuaalisena avustajana

On mahdollista ansaita kokopäiväistä tuloa työskentelemällä oikealle virtuaaliavustajayritykselle

Jos etsit tapaa ansaita kokopäiväistä tuloa kotoa käsin, työskentely virtuaaliassistenttiyrityksessä voi tarjota sen. Jos olet vasta aloittamassa, työskentely VA-yrityksen kanssa voi auttaa sinua hankkimaan kokemusta, olemaan yhteydessä asiakkaisiin ja rakentamaan VA-portfoliota.

Ajan myötä saatat huomata, että haluat laajentaa toimintaansa ja perustaa oman freelance-virtuaaliassistenttiyrityksen. Työskentely freelance-virtuaaliassistenttina voi antaa sinulle enemmän joustavuutta, korkeampaa palkkaa ja täydellisen aikataulusi hallinnan.