Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 parasta WordPress A/B split -testauslaajennusta vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta WordPress A/B split -testauslaajennusta vuodelle 2023

Jos olet kuten useimmat bloggaajat ja yrittäjät, etsit aina “lisää”. Lisää sähköpostin tilaajia. Lisää sivuston jäseniä. Lisää tuloja.

Yksi tapa saada “enemmän” on lisätä sivustosi liikennettä. Toinen tapa saada “enemmän” on tehdä jo olemassa olevaa liikennettä.

A/B-testaus, joka tunnetaan myös split-testauksena, auttaa sinua avaamaan jälkimmäisen antamalla sinulle työkalut optimoida olemassa oleva sisältö ja sivut tulosprosenttisi parantamiseksi. Sen avulla voit löytää muunnelmia aloitussivuistasi, ponnahdusikkunoistasi ja kopioista, jotka saavat aikaan tuloksia jo saamastasi liikenteestä.

Itse asiassa veikkaan, että tiedät jo kuinka tärkeää A/B-testaus on. Mutta ehkä luulet sen olevan liian monimutkaista määritettäväksi omalla verkkosivustollasi.

Näin saattoi olla viisi vuotta sitten. Mutta A/B-testaus ei ole enää monimutkaista. Ja todistaakseni sen aion jakaa joitain parhaista jaetuista testaustyökaluista kaiken tietotason ja budjetin käyttäjille.

Halusitpa sitten tehokkaan split-testaustyökalun, joka toimii minkä tahansa sisällön kanssa, tai jotain alustakohtaista, joka sijaitsee WordPress-hallintapaneelissasi, voit löytää ratkaisun tästä luettelosta.

Aloitetaan, jotta pääset testaamaan!

1. Kunnostaa Optimize

Kuvista Optimize on suosittu A/B-testauslaajennus Thrive Themesilta, joka on suositun Thrive Architect -sivunrakennusohjelman takana oleva yritys.

Yksi Thrive Optimizen suurimmista eduista on se, kuinka helppoa se tekee A/B-testin luomisesta.

Olen kokeillut useita eri tapoja luoda A/B-testejä WordPressissä, enkä ole nähnyt yksinkertaisempaa toteutusta ().

Luodaksesi uuden A/B-testin, tässä on melkein kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä:

 • Kloonaa olemassa oleva Thrive Architect -sisältö tai luo uusi sivu
 • Tee muutokset, jotka haluat testata
 • Valitse tavoitteesi (eli mitä pidetään “menestyksenä”)
 • Aloita tietojen kerääminen

Voit jopa määrittää sen niin, että Thrive Optimize alkaa automaattisesti käyttää voittavaa muunnelmaa, kun tietyt asettamasi kriteerit täyttyvät.

Voit helposti jakaa liikenteen eri muunnelmien välillä saadaksesi juuri haluamasi jaon. Ja voit tarkastella kaikkia tärkeitä tietoja suoraan Thrive Optimize -hallintapaneelissa kauniiden kaavioiden avulla.

Thrive Optimizen avulla voit luoda rajattomasti testejä rajattomilla muunnelmilla. Näiden testien avulla voit yrittää optimoida kolme erilaista tavoitetta:

 • Tulot (määrität manuaalisesti tietyn arvon kullekin tulokselle)
 • Vieraile tavoitesivulla
 • Tilaukset (esim. täytä osallistumislomake)

Yksi huomioitava asia on kuitenkin se, että Thrive Optimize käsittelee vain tavallisia A/B-testejä – ei monimutkaisempia monimuuttujatestejä. Sen pitäisi kuitenkin olla hyvä useimmille käyttäjille.

Hinta: 199 $/vuosi (uusitaan 399 $/vuosi sen jälkeen) erilliselle tuotteelle Thrive Architectilla tai 299 $/vuosi (uusituu sen jälkeen hintaan 599 $/vuosi) osana Thrive Suite (sisältää kaikki Thrive-tuotteet).

🔥 Empfohlen:  6 parasta sijoitettavaa Altcoinia vuonna 2023 (matala markkina-arvo)

Onko Thrive Optimize oikea tarpeisiisi?

Thrive Optimize on helppokäyttöinen ja helpottaa WordPress-sisältösi A/B-testausta.

Tässä on vain yksi iso asia, joka on otettava huomioon:

Google Optimize toimii kaiken sisältösi kanssa, Thrive Optimize toimii vain WordPress-sivujen kanssa…ja se toimii parhaiten sivuilla, joilla käytät jo Thrive Architectia*.

Huomautus: Sinun on käytettävä Thrive Architect -käyttöliittymää A/B-testien luomiseen – mutta Thrive Architect toimii edelleen WordPress Editorin kautta luomiesi sivujen kanssa, joten sinun pitäisi pystyä käyttämään sitä kaikki WordPress sivut.

Lisäksi Thrive Optimize on Thrive Architectin lisäosa. Joten vaikka voit käyttää Thrive Optimizea tavallisilla WordPress-sivuilla, tarvitset ainakin molemmat lisäosat, jotta Thrive Optimize toimii.

Jos käytät jo Thrive Architectia sisältöasettelujen luomiseen – hienoa! Sinun tulisi ehdottomasti valita Thrive Optimize muiden työkalujen sijaan.

Jos et kuitenkaan käytä Thrive Architectia tai jos haluat testata sisältöä, joka on muutakin kuin WordPress-sivuja, sinun kannattaa harkita jotain muuta.

Lue lisää Thrive Optimize -arvostelustamme.

2. Leadpages

Leadpages on suosittu aloitussivujen luomistyökalu ja liidien luontityökalu. Vaikka se on erillinen palvelu, se integroituu WordPressiin melko helposti omistetun WordPress-laajennuksen ansiosta.

Leadpages sisältää osana aloitussivujen rakennustyökalua helpon A/B-testaustyökalun. Aion keskittyä enimmäkseen tämän viestin A/B-testaustoimintoihin – mutta voit oppia lisää koko Leadpages-paketista lukemalla Leadpages-arvosteluni.

Leadpagesin A/B-testaustoiminto toimii paljon kuten Thrive Optimize. Periaatteessa sinä:

 • Luo sivu Leadpages-aloitussivujen rakennustyökalulla
 • Luo sivusta klooni, jossa asiaankuuluvat elementit on muutettu testiversioksi, tai luo uusi sivu tyhjästä
 • Jaa liikenne muunnelmien kesken
 • Katso A/B-testitietojen saapuminen

Helppokäyttöisyyden kannalta se ei ole paljon yksinkertaisempi. A/B-testin suorittaminen ei ole sen monimutkaisempaa kuin tavallisen aloitussivun luominen, mikä tekee Leadpagesista erinomaisen ei-teknisille käyttäjille.

Ja Leadpages pystyy myös käsittelemään sekä A/B-testausta että monimuuttujatestausta, mikä on hyödyllistä, jos haluat monimuuttujatestauksen syvyyden.

Sinä maksat…kuukausimaksu.

Hinta: Vaikka Leadpages itse alkaa 49 dollarista kuukaudessa, voit säästää tilaamalla vuosittain.

Onko Leadpages oikea tarpeisiisi?

Toiminnallisuuden kannalta Leadpagesin A/B-testaustoiminto on suunnilleen yhtä helppokäyttöinen kuin mahdollista. Joten en usko, että tällä alalla on mitään huolestuttavaa.

On vain kaksi asiaa, jotka on otettava huomioon ennen kuin valitset Leadpages:

Ensinnäkin Leadpagesin A/B-testit toimivat vain Leadpages-käyttöliittymän kautta luomillasi aloitussivuilla, joten et voi testata tavallista WordPress-sisältöä.

Jos aiot luoda kaikki tärkeät aloitussivusi Leadpagesin kautta, sen ei pitäisi olla ongelma. Mutta se on ehdottomasti harkittava asia.

Toiseksi Leadpages on mojova kuukausimaksu, toisin kuin Thrive Optimizen kaltainen kertamaksu.

3. Instapage

Kuten Leadpages, Instapage on erillinen aloitussivun rakennustyökalu, joka sisältää myös käyttäjäystävällisen A/B-testauksen osana pakettiaan. Se integroituu myös helposti WordPressiin erillisen laajennuksen ansiosta.

🔥 Empfohlen:  Kolme syytä, miksi bränditietoisuuden puute satuttaa B2B-yrityksiä enemmän kuin negatiivisia käsityksiä

Keskityn jälleen tässä osiossa erityisesti Instapagen A/B-testaustoimintoihin, mutta voit oppia lisää kaikista Instapagen muista ominaisuuksista Instapage-arvostelustani.

Voit tehdä A/B-testin Instapagella luomalla aloitussivumuunnelman joko kloonaamalla olemassa olevan aloitussivun tai rakentamalla aivan uuden aloitussivun tyhjästä.

Kun tiedot alkavat rullata, voit tarkastella niitä suoraan Instapage-hallintapaneelissasi sekä säätää liikenteen jakautumista eri sivumuunnelmien välillä:

Sinä maksat…kuukausimaksu.

Hinta: Maksulliset suunnitelmat alkavat 299 dollarista kuukaudessa. Säästä 25 % vuositilauksella. Voit kokeilla Instapagea 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla.

Onko Instapage oikea tarpeisiisi?

Tämä osio tulee näyttämään paljon Leadpages-osiosta.

Pohjimmiltaan edut ja haitat ovat samat.

Pro-puolella Instapage tekee uuden A/B-testin luomisesta poikkeuksellisen helppoa.

Mutta haittapuolena Instapagen A/B-testaus:

 • Toimii vain aloitussivuilla, jotka luot Instapagella
 • Yksi korkea hintapiste

Jos nämä haitat eivät estä sinua, päätöksesi tulee todennäköisesti olemaan Leadpagesin ja Instapagen ominaisuuksien välillä, koska A/B-testaustoiminnot ovat melko samanlaisia. Auttaaksesi sinua tekemään tämän päätöksen, sinun tulee tarkistaa yksityiskohtainen Leadpages vs Instapage -vertailu.

4. Nelio A/B -testaus

Nelio A/B -testaus brändää itsensä “tehokkaimmaksi ja monipuolisimmaksi konversiooptimointipalveluksi WordPressille”.

Testattuani laajennuksen aiemmin, olen samaa mieltä heidän kanssaan tältä osin – se on ehdottomasti joustavin WordPress-kohtainen A/B-testausalusta.

Kun Thrive Optimize ja Simple Page Tester antavat sinun testata eri versioita, Nelio A/B Testing antaa sinun testata . Tämä tarkoittaa, että voit testata:

 • Eri teemat toisiaan vastaan
 • Valikot
 • Widgetit
 • Jne.

Tietysti Nelio A/B Testing testaa myös sisältöäsi. Se toimii seuraavien kanssa:

 • Viestit
 • Sivut
 • Mukautetut viestityypit

Nelio A/B Testing voi jopa auttaa sinua testaamaan eri viestien otsikoita keskenään.

Ja koska se on natiivi WordPress-laajennus, voit määrittää testit ja tarkastella tietojasi WordPress-hallintapaneelin sisältä sen sijaan, että sinun tarvitsee käyttää erillistä käyttöliittymää, kuten monet muut ratkaisut.

Koska laajennus tarjoaa niin monia ominaisuuksia, se voi olla hieman ylivoimainen (esim. alla olevien kokeiden määrä):

Siitä huolimatta varsinainen käyttöliittymä on mielestäni edelleen melko yksinkertainen ja sen pitäisi olla useimpien WordPress-käyttäjien käytettävissä.

Sinä maksat…kuukausimaksu, joka perustuu siihen, kuinka monta sivun näyttökertaa A/B-testit saavat.

Hinta: Saat ilmaisen kokeilujakson ensimmäisellä 1 000 sivun katselukerrallasi. Sen jälkeen maksetut suunnitelmat alkavat 39 dollarista kuukaudessa 5 000 asti testattu näyttökerrat (). Vuosittainen alennus saatavilla.

Onko Nelio A/B Testing oikea tarpeisiisi?

Kompromissi kaikkien näiden lisäominaisuuksien käyttöön on hinnoittelu. Kaksi muuta WordPress-laajennusta ovat kertamaksullisia, kun taas Nelio A/B Testing ottaa käyttöön kuukausittaisen SaaS-tyylisen hinnoittelun, joka vastaa paremmin VWO:ta ja Leadpages/Instapagea.

🔥 Empfohlen:  20 ideaa kestäviin joululahjoihin

Jos hinnoittelu toimii sinulle ja haluat testata koko WordPress-sivustoasi pelkän sisällön sijaan, Nelio A/B -testaus on ehdottomasti paras vaihtoehto.

5. Symplify Conversion (aiemmin SiteGainer)

Yksinkertaistaa on ainoa työkalu, johon sinun on otettava suoraan yhteyttä hinnoittelua varten.

Mutta hinnasta riippumatta, Symplify Conversion antaa sinulle pääsyn joihinkin melko tehokkaisiin ominaisuuksiin lisäksi Symplifyn A/B-testaus- ja monimuuttujatestaustoimintoihin.

Koska tämä viesti koskee jaettuja testaustyökaluja, aloitan nimenomaan näistä testeistä.

Symplifyn avulla voit määrittää testimuunnelmia käyttämällä jompaakumpaa:

 • Symplifyn vedä ja pudota -editori
 • Suorat CSS/JavaScript-koodin muutokset

Editori on kätevä, koska voit tehdä erilaisia ​​tyylimuutoksia ilman, että sinun tarvitsee katsoa mitään koodia.

Näiden testien jälkeen asiat alkavat kuitenkin jäähtyä. Sinä pystyt:

 • Lisää verkkosivustollesi räätälöintiä sään, vuorokaudenajan, suosituksen sijainnin ja monien muiden perusteella.
 • Luo ponnahdusikkunoita kampanjoille, kyselyille, sähköpostin osallistujille ja muille.
 • Tarkastele napsautus-/vieritä lämpökarttoja nähdäksesi, mitä vierailijat todella tekevät sivustollasi.

Nämä ominaisuudet sekä helppokäyttöinen WYSIWYG-editori oikeuttavat Symplifyn hinnan.

Hinnoittelu: Ota yhteyttä suoraan hintatietoja varten.

Onko Symplify oikea tarpeisiisi?

Jos olet pitkäjänteinen optimoinnissa ja haluat pystyä paitsi A/B-testaamaan sisältöäsi myös personoimaan sitä kasvattaaksesi tulosprosenttiasi entisestään, Symplify saattaa olla hintalappunsa arvoinen sinulle.

Mikä split-testaustyökalu sinun pitäisi valita?

Sen sijaan, että yritän suositella yleistyökalua kaikkiin tilanteisiin, käyn läpi joitakin skenaarioita ja suosittelen työkaluja näiden tilanteiden perusteella.

Jos haluat WordPress-kohtaisen ratkaisun, suosittelen:

 • Thrive Optimize, jos haluat vain A/B-testaa WordPress-sivuja (varsinkin jos käytät jo Thrive Architectia).
 • Nelio A/B -testaus jos haluat testata koko WordPress-sivustoasi, mukaan lukien erilaiset teemat, valikot ja widgetit.

Jos haluat täydellisen työkalun, jonka avulla voit paitsi testata aloitussivuja myös luoda aloitussivuja, suosittelen:

 • Pääsivut, jos olet yksinbloggaaja, sisällöntuottaja tai yrittäjä.
 • Instapage, jos olet osa tiimiä ja/tai haluat tehdä yhteistyötä muiden sidosryhmien kanssa.

Ja jos haluat alustasta riippumattoman työkalun, suosittelen:

 • Yksinkertaistaa jos olet valmis maksamaan suuria summia lisäominaisuuksista, kuten personoinnista ja ponnahdusikkunoista.

Tule nyt ulos ja aloita verkkosivustosi optimointi!