Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 parasta WordPress Gutenberg Blocks -laajennusta vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta WordPress Gutenberg Blocks -laajennusta vuodelle 2023

Yksi parhaista asioista Gutenberg-editorissa on, että se sisältää paljon joustavuutta.

Ensinnäkin, jos et ole tutkinut Gutenbergin piilotettujen ominaisuuksien aarrearkkua, joka on suunniteltu tekemään sisällön luomisesta helppoa, menetät vakavasti. Kun huomasin tämän, jäin koukkuun.

Toiseksi Gutenberg-editori on paljon enemmän kuin joukko oletuslohkoja kappaleiden, kuvien, painikkeiden ja luetteloiden lisäämiseksi sivustosi sisältöön.

Itse asiassa Gutenberg on niin joustava, että voit löytää erikoistuneet WordPress Gutenberg -lohkolaajennukset auttaa sinua laajentamaan sisällöntuotantoa.

Mutta ensin aion selittää eron yksikäyttöisten Gutenberg-lohkojen ja Gutenberg-lohkokirjastojen välillä.

Kaksi Gutenberg-lohkolaajennusta WordPressille

Markkinoilla on kahden tyyppisiä Gutenberg-lohkolaajennuksia:

1. Yksikäyttöiset lohkolaajennukset

Nämä ovat markkinoiden suosituimpia WordPress-laajennuksia, jotka on muutettu yksikäyttöisiksi Gutenberg-lohkoiksi. Ne keskittyvät yhteen ominaisuuteen ja tarjoavat sivustojen omistajille tavan lisätä yksittäinen lohko viestiinsä tai sivuinsa.

Hyvä esimerkki tästä on WPForms-lohko, joka perustuu yhteydenottolomakelaajennukseen WPForms:

Tämä erikoislohko antaa sinulle yksinkertaisen tavan lisätä yhteydenottolomake mille tahansa viestille tai sivulle Gutenberg-editorin avulla.

Kaiken kaikkiaan yksikäyttöiset lohkolaajennukset tarjoavat verkkosivustojen omistajille kattavimman ratkaisun tiettyyn käyttötapaukseen, vaikka niillä on vain yksi ominaisuus.

2. Gutenberg-lohkokirjaston lisäosat

Toisin kuin yksikäyttöiset Gutenberg-lohkolaajennukset, lohkokirjastolaajennukset ovat kokoelma laajennuksia, jotka yhdistävät eri Gutenberg-elementtejä yhdeksi laajennukseksi.

Hyvä esimerkki tästä on Atomilohkot. Sen mukana tulee lohkoja, kuten:

 • Osat ja asettelut
 • Hinnoittelu
 • Suositukset
 • Kehotus toimintaan
 • Välike ja jakaja
 • Tekijän profiili

Tämän kaltaisella laajennuksella on kyky tyydyttää useita käyttötapauksia.

Ne eivät kuitenkaan ole yhtä tehokkaita kuin yksittäinen Gutenberg-lohkolaajennus. Puhumattakaan, joissakin lohkokirjastolaajennuksissa on niin paljon estovaihtoehtoja, että niistä voi tulla ylivoimaisia, varsinkin jos tarvitset vain muutaman avainlohkon sivustosi sisältöön.

Nyt kun tiedät eron yksittäisten lohko- ja lohkokirjastolaajennusten välillä, katsotaanpa parhaita Gutenberg-lohkolaajennuksia WordPress-verkkosivustollesi (lukuun ottamatta jo mainittuja, kuten Atomic Blocks.)

🔥 Empfohlen:  11 parasta työpaikkaa introverteille tuntea olonsa mukavaksi ja mukavaksi; Täytetty

Parhaat WordPress Gutenberg -lohkolaajennukset

1. Kadence Blocks

Kadence Blocks on suosittu lohkolaajennus, joka sisältää enemmän kuin vain yleisesti käytettyjä sisältölohkoja, jotka auttavat sinua sisällön luomisessa. Itse asiassa yksi Kadence Blocksin käytön parhaista osista on, että sinulla on pääsy ainutlaatuiseen riviasettelulohkoon.

Riviasettelu-lohkon avulla voit luoda täysin mukautettuja rivi- ja sarakeasetteluja, sillä oletusarvoinen Gutenberg-editori ei vain leikkaa sitä. Valitse vain haluamasi sarakerakenne ja säädä jokaisen sarakkeen leveyttä manuaalisesti tällä aloittelijaystävällisellä vedä ja pudota -laajennuksella:

Älä kuitenkaan huoli, Kadence Blocksissa on paljon muutakin kuin rivilohkoja, joita voit käyttää:

 • Välilehdet
 • Sarake
 • Painikkeet
 • Otsikot
 • Välikappale
 • Harmonikka
 • Ikoniluettelot
 • Suositukset
 • Kuvagalleriat
 • Tietolaatikot

Älä ole. Kadence Blocksin avulla voit poistaa käytöstä lohkot, joita et käytä, mikä auttaa sinua pitämään Gutenberg-editorin järjestyksessä.

Hinta: ILMAINEN + premium-versio

2. Spectra – WordPress Gutenberg Blocks

Spectra – WordPress Gutenberg Blocks on tuonut sinulle sama kehittäjätiimi, joka auttaa verkkosivustojen omistajia laajentamaan suosikkisivustojen rakentajia, Beaver Builder ja Elementor. Joten on turvallista sanoa, että he tietävät, mitä he tekevät tämän kaltaisten lisäosien suhteen.

Tällä WordPress Gutenberg -lohkolaajennuksella saat sekä uusia sisältölohkoja että asettelulohkoja. Kokeile esimerkiksi erilaisia ​​otsikoita, lisää lohkolainaus tai jopa luo upea aikajana verkkosivustollesi käyttäjien nähtäväksi.

Lisälohkoja ovat:

 • Tietolaatikko
 • Kehotus toimintaan
 • Useita painikkeita
 • Postikaruselli
 • Google Kartat
 • Tiimi
 • Hinta lista
 • Ja niin paljon muuta…

Todellinen syy, miksi tämä estolaajennus tekee luettelostani, on kuitenkin se, että siinä on sisäänrakennettu tuki Astra Themelle ja kaikille tiimin käytettävissä oleville aloitussivustoille. Toisin sanoen voit helposti tuoda aloitussivuston ja käyttää Gutenberg-lohkoeditoria ainutlaatuisten asettelujen luomiseen.

Ei ongelmaa!

Voit katsoa kaikkien lohkojen demot – ) – ja nähdä itse, miltä ne näyttävät sivustollasi:

Hinta: VAPAA

🔥 Empfohlen:  Yli 15 parasta digitaalista markkinointitoimistoa Isossa-Britanniassa vuonna 2023

3. Otter Blocks

Otter Blocks on loistava blocks-laajennus, jos etsit yli 10 uutta sisältölohkoa ja sisäänrakennettuja Gutenberg-yhteensopivia malleja, joiden avulla voit rakentaa verkkosivustosi nopeammin kuin koskaan.

Tämä Gutenberg-lohkolaajennus on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat luoda monimutkaisia ​​viestejä ja sivuja, jotka on optimoitu verkkokaupan tuotesivuille, sosiaalisen median viesteille ja jopa blogeille.

Luo esimerkiksi Tietoja tekijästä -osio, lisää sosiaalisen median jakamispainikkeita tai korosta online-yrityksesi palveluita Gutenberg-lohkoilla ja mallikirjastolla.

Ja vain näyttääkseni sinulle, mikä erottaa tämän Gutenbergin estolaajennuksen muista, jaan joitain suosikkiominaisuuksistani:

 • Plugin-lohkon avulla voit tuoda tietoja luomastasi WordPress.org-laajennuksesta muiden nähtäväksi
 • Google Maps -lohkossa on vedä ja zoomaus -toiminto, joka tekee siitä interaktiivisen sivuston vierailijoille
 • Lisää mukautettu CSS Gutenberg-editoriin ja valitsemasi esto

Mutta lisäyksenä päälle, Gutenberg Blocks and Template Library sisältää yhden napsautuksen tuontimalleja, joita ei näy monissa WordPress-laajennuksissa – Gutenbergiin liittyvää tai ei:

Hinta: VAPAA

4. Gutenberg Blocks Plugin – Ultimate Blocks

Ultimate Blocks on suunniteltu erityisesti bloggaajia ja markkinoijia ajatellen. Sen tavoitteena on auttaa sivustojen omistajia luomaan todella jännittävää ja mukaansatempaavaa sisältöä helpoimmalla ja nopeimmalla mahdollisella tavalla.

Tässä on joitain sen parhaista lohkoista:

 • Tarkista lohko – Lisää arvostelulohko, jossa on tuotteen nimi, ominaisuudet, yhteenveto, painike ja tähtiluokitus. Vielä parempi, se on skeeman merkintä käytössä.
 • Napsauta twiittaaksesi esto – Lisää tweetoitavaa sisältöä sivustollesi ja sitouta sosiaalisen median seuraajasi.
 • Lähtölaskenta – Istuta kiireellisyyden tunnetta ja hyödynnä FOMO:ta viesteissä tai sivuilla.
 • Kuvan liukusäädinlohko – Lisää viesteihisi yksinkertainen kuvan liukusäädin.

Jos tarvitset apua tulosten lisäämisessä, sähköpostiosoitteiden keräämisessä ja ihmisten saamisessa pysymään sivustollasi saapuessaan, tämä Gutenbergin esto-laajennus on täydellinen ratkaisu.

Hinta: VAPAA

5. Pinottava – Gutenberg-lohkot

Pinottava on kokoelma valmiita mukautettuja lohkoja, jotka perustuvat olemassa olevaan Gutenberg-editoriin – .

🔥 Empfohlen:  3 asiaa, jotka jokaisen sähköpostiuutiskirjeen pitäisi olla

Käytä pinottavia lohkoja heti laatikosta otettuna tai muokkaa niitä haluamallasi tavalla. Älä koskaan ole huolissasi siitä, kuinka sivustosi sisältö näkyy sivustosi käyttöliittymässä, koska sen responsiivinen muotoilu saa verkkosivustosi näyttämään hyvältä kaikissa näytöissä.

Tämän laajennuksen tarjoamien yli 20 lohkon lisäksi tiedä, että Stackable sisältää myös joukon siistejä tehosteita ja ominaisuuksia, kuten:

 • Kuvan tai videon taustat
 • Kiinteät kuvat
 • Yksittäiset tai gradienttisävytetyt taustatehosteet
 • Hover box -vaihtoehdot

Mutta siltä varalta, että olet utelias Stackablen ainutlaatuisista Gutenberg-lohkoista, tässä on muutamia suosikkejani: Team Members, Video Popup, Feature Grid ja Container.

Hinta: VAPAA

Parhaiden Gutenberg-blokkien liitännäisten viimeistely

Ja siinä se on! Kuusi parasta WordPressin Gutenberg estää laajennuksia, jotka auttavat sinua laajentamaan sivustosi sisällön toimivuutta ja suunnittelua käyttämällä oletusarvoista Gutenberg-editoria.

Tämä ei tietenkään ole tyhjentävä luettelo. Itse asiassa on monia muita, jotka voivat auttaa sinua luomaan kaunista sivustosisältöä, jota sivustosi vierailijat lukevat, katselevat ja ovat kiinnostuneita.

Riippumatta siitä, mitä Gutenberg-laajennusta päätät käyttää, sinulla on oltava vahva käsitys oletusarvoisesta Gutenberg-editorista, jos laajennus toimii sinulle.

Gutenbergia päivitetään melko usein, joten tulevia päivityksiä kannattaa seurata. Muokkausohjelman kehittyessä kehittyvät myös nämä estolaajennukset (ja muut).

Aiheeseen liittyvää luettavaa: Kuinka luoda UKK-osio Gutenbergin kanssa.