Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 parasta WordPress Job Board -teemaa vuodelle 2023 (vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta WordPress Job Board -teemaa vuodelle 2023 (vertailu)

Jos valmistaudut käynnistämään WordPress-pohjaisen työpaikkataulukon, olet onnekas. Saatavilla on paljon upeita työpaikkateemoja, ja vain pienellä tutkimuksella voit valita projektiisi sopivan.

Yksi asia, josta on apua työpaikkataulukon teeman valinnassa, on kirjoittaa luettelo vaatimuksista ennen valintaprosessin aloittamista.

Haluttujen ominaisuuksien jakaminen “pakko”- ja “haluaisi”-kategorioihin voi tehdä muutoin vaikean valinnan paljon helpommaksi.

Tässä viestissä käsiteltyjen teemojen väliset erot voivat olla hienovaraisia. Yksi alue, jota sinun on kuitenkin harkittava huolellisesti, on itsenäisten teemojen vertaaminen niihin, jotka luottavat WP Job Manager -laajennukseen.

Vaikka kaikki teemat eivät ole yhteensopivia tämän laajennuksen kanssa, se on niin yleinen, että meidän pitäisi käyttää minuutti tai kaksi saadaksemme sinut vauhtiin.

WP Job Manager -laajennus

Jos käytit jonkin aikaa työpaikkataulujen teemojen tutkimiseen, olet epäilemättä törmännyt WP Job Manageriin. Se on Mike Jolleyn ja Automatticin johtava työpaikkalaajennus, jolla on yli 60 000 aktiivista asennusta ja vakaa 4,8 tähden keskiarvo. Sen suosion ansiosta on esitelty paljon teemoja, jotka on integroitu tiiviisti laajennuksen ja sen lisäosien kanssa.

Vaikka WP Job Manager tarjoaa toiminnot, yksittäisten teemojen on keskityttävä tarjoamaan upean näköinen ja helppokäyttöinen verkkosivusto. Mutta parhaan teeman valitseminen voi olla aikaa vievä ja joskus hämmentävä prosessi – varsinkin jos et ole vielä varma, mitä ominaisuuksia haluat tarjota.

WP Job Manager tarjoaa erinomaiset ydintoiminnot, mutta se todella loistaa siinä, että sitä voidaan laajentaa useiden lisäosien avulla. Kaikki maksullisista listauksista WooCommercen kautta siihen, että ehdokkaat voivat hakea töitä Facebook-profiilillaan, on mahdollista. Tässä pieni luettelo tämän tehokkaan laajennuksen mukana olevista ja lisätoiminnoista:

 • Luokittele ja hallitse työpaikkailmoituksia helposti
 • Lisää listauksia sivuillesi lyhytkoodeilla
 • Mahdollistaa yritysten rekisteröitymisen ja julkaisemisen sekä muokkaamisen ja päivittämisen
 • Hakijat voivat hakea töitä verkossa (Lisäosa)
 • Maksulliset listaukset WooCommercen kautta (lisäosa)
 • Salli hakijoiden saada työpaikkailmoituksia (lisäosa)
 • Yli 27+ muuta lisäosaa
🔥 Empfohlen:  16 parasta pennyosaketta, jotka ostetaan alle 1 dollarilla

Ennen kuin siirrymme teemoihin, on tärkeää muistuttaa, että kaikki teemat eivät ole yhteensopivia tämän laajennuksen kanssa. Joten ennen kuin päätät tietyn teeman, varmista, että siinä on haluamasi ominaisuudet. Tarkastellaanpa teemoja tarkemmin.

Parhaat WordPress-työtauluteemat

1. WorkScout

WorkScout on mielestäni yksi markkinoiden paremman näköisistä työpaikkateemoista. Se näyttää löytävän ihanteellisen tasapainon kätevän asettelun, runsaan tyhjän tilan ja väriroiskeiden välillä, jotka kiinnittävät huomiosi olennaiseen. WorkScout tarjoaa mahdollisuuden aloittaa haun suoraan kotisivulta – mitä kaikkien näiden teemojen pitäisi tehdä. On hankalaa vaatia jonkun siirtymään toiselle hakusivulle.

Kuten muutkin WP Job Manager -pohjaiset teemat, WorkScout tekee töiden lähettämisestä helppoa työnantajille. Avoimiin työpaikkoihin hakeminen on yhtä helppoa hakijoille, joilla on mahdollisuus ladata ansioluettelo, merkitä työt kirjanmerkkeihin ja saada ilmoitus uusista listauksista. Kuten useimpien WP Job Manager -yhteensopivien teemojen kohdalla, paras vaihtoehto on ostaa Core Bundle mukavasti alennettuun hintaan – jolloin voit lisätä suosituimmat toiminnot jyrkästi alennuksella.

WorkScoutin mukana tulee muutamia ilmaisia ​​lisäosia, mukaan lukien Revolution Slider, Visual Composer sekä useita ilmaisia ​​vaihtoehtoja.

WP Job Manager -yhteensopiva: JOO

Hinta: 79 dollaria

2. Jobify

Jobify on yksi suosituimmista WordPressille saatavilla olevista työpaikkateemoista.

Esteettisesti Jobify on hyvin samanlainen kuin muut tämän luettelon teemat, sillä siinä on täysi leveys liukusäädin sekä viimeisimmät ja esitellyt työpaikkailmoitukset. Jos haluat muuttaa etusivun asettelua, se on täysin muokattavissa.

Koska Jobify luottaa WP Job Manager -laajennukseen, se sisältää paljon ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden etsiä reaaliaikaisesti ja suodattaa käytettävissä olevia työpaikkoja. Muutaman yksinkertaisen lisäosan avulla voit myös veloittaa tiedoista, mutta silti voit hyväksyä kaiken ennen niiden julkaisemista.

Ja lopuksi, Jobify tekee sivustosi käynnistämisestä suhteellisen yksinkertaisen Sidekickin avulla. Jos olet uusi WordPressin käyttäjä, tämä ominaisuus voi olla ratkaiseva tekijä. Se tarjoaa reaaliaikaisia ​​interaktiivisia esittelyjä, jotka saavat sivustosi käyttöön ennätysajassa.

🔥 Empfohlen:  Samsung Galaxy Z Fold 4:ssä voisi olla 3x telekamera

WP Job Manager -yhteensopiva: JOO

Hinta: 69 dollaria

3. Työhirviö

TyöhirviöEnsisijainen myyntivaltti on, että sinun ei tarvitse lisätä täydellistä laajennussarjaa päästäksesi käyttämään etsimiäsi toimintoja. Se on upean näköinen teema, jota on helppo tarkastella runsaan tyhjän tilan ansiosta. Kuten odottaakin, se on myös mobiiliresponsiivinen ja verkkokalvoystävällinen. Keskimääräinen arvosana on 4,6 tähteä ja hieman alle 1000 myyntiä, joten se on hyvä vaihtoehto.

Jobmonster tarjoaa kolme kotisivumuunnelmaa, jotka sisältävät mahdollisuuden etsiä kartalta, tietokannasta, työtehtävistä tai ansioluetteloiden tietokannasta. Rekisteröityään työnantajat ja ehdokkaat voivat lähettää ja muokata listauksiaan ja ansioluetteloitaan suoraan käyttöliittymästä. Tietenkin järjestelmänvalvoja voi tarkistaa kaikki työilmoitukset ja ansioluettelot myös ennen julkistamista.

Muita Jobmonsterin tärkeitä ominaisuuksia ovat:

 • WooCommerce ja maksulliset listaukset (mukaan lukien hinnoittelusuunnitelmat)
 • Erilliset käyttöliittymän hallintapaneelit sekä työnantajille että hakijoille
 • Työnantajat voivat hallita useita työpaikkoja ja hakijoita
 • Ehdokkaiden mahdollisuus merkitä työt kirjanmerkkeihin, määrittää hälytyksiä ja hakea useilla eri medioilla (verkossa, ansioluettelon lataaminen ja LlinkedIn)

WP Job Manager -yhteensopiva: EI

Hinta: 55 dollaria

4. Työnhaku

Työnhaku on tyylikkään näköinen ja täysin reagoiva teema, joka sisältää kaikki odottamasi ominaisuudet. Kotisivut ovat hyvin muotoiltuja ja sieltä on helppo löytää etsimäsi. Yksi asia, joka näyttää puuttuvan etusivulta, on mahdollisuus etsiä joko töitä tai ehdokkaita. Vierailijan täytyy napsauttaa toiselle sivulle, mikä ei ole suuri ongelma, mutta se ei ole yhtä käyttäjäystävällinen kuin jotkut muut vaihtoehdot.

Koska Jobseek luottaa WP Job Manageriin, siinä on kaikki odottamasi toiminnot. Tämä sisältää työnantajien ja ehdokkaiden mahdollisuuden hallita tietojaan asiaankuuluvilta järjestelmänvalvojan näytöiltä sekä määrittää maksullisia luetteloita, kirjanmerkkejä, hälytyksiä ja paljon muuta – vaikka jotkin niistä edellyttävät lisäosien ostamista.

Jobseek toimitetaan myös valmiiksi pakattuna useilla laajennuksilla, mukaan lukien:

 • Visuaalinen säveltäjä
 • Slider Revolution
 • Front-end-jäsenyysmoduulit
🔥 Empfohlen:  7 parasta PPC-ohjelmistoa ja hallintaa Amazon FBA:lle

WP Job Manager -yhteensopiva: JOO

Hinta: 49 dollaria

5. JobsDirectory

Jobs Directory on yksi itsenäisistä työpaikkateemoista, mutta siinä on kierre. Vaikka teema ei ole riippuvainen WP Job Manager -laajennuksesta, se on silti helppo muokata. JobsDirectory on teema, joka tarjoaa runsaasti asetteluvaihtoehtoja. Otetaan esimerkiksi kotisivu. Se ei ole vain muokattavissa, vaan se sisältää:

 • Täysleveä kotisivu kartalla
 • Kotisivu kaupunkibannerilla
 • Täysleveä kuvan liukusäädin
 • Widgetoitu kotisivu
 • Kotisivu, jolla on yksinkertainen luettelo käytettävissä olevista työpaikoista

Yksi hieno asia tässä teemassa on se, että otsikon alla on hakupalkki. Riippumatta siitä, minkä asettelun valitset, kävijöiden on helppo aloittaa hakuprosessi.

JobsDirectory on yhteensopiva monien huippulaajennusten kanssa – yhteydenottolomakkeesta 7 WooCommerceen ja Profile Builderiin – mikä tekee erittäin mukautettujen sivustojen rakentamisesta helppoa. Lisäksi Templatessa on myös laaja valikoima laajennuksia, joiden avulla voit lisätä kaikenlaisia ​​ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita ei ole helppo löytää muilta työpaikoilta.

WP Job Manager -yhteensopiva: EI

Hinta: Alkaen 59 dollaria

Parhaan WordPress-työpöytäteeman löytäminen sinulle

Jos etsit työpaikkatauluteemaa, hyvä uutinen on, että valittavana on paljon upeita vaihtoehtoja. Halusitpa sitten erillisen teeman tai jotain, joka perustuu WP Job Manager -laajennukseen, jokainen tämän katsauksen vaihtoehto pystyy vastaamaan tarpeisiisi.

Huono uutinen on se nämä teemat ovat niin johdonmukaisia ​​tarjonnassaan, että päätös ei ole helppo. Se on kilpailullinen markkinapaikka, ja teeman kehittäjien välillä on jatkuva kissa ja hiiri -leikki. Jos jokin teema ei pysy perässä odotettujen ominaisuuksien kanssa, voit olla varma, että se jätetään paketin taakse.

Se sanoi, että meidän ykkösvalintamme on oltava Jobify. Se näyttää hyvältä, integroituu WP Job Manageriin ja siinä on työpöytään tarvitsemasi toiminnot.