Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 parasta WordPress-podcasting-laajennusta vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta WordPress-podcasting-laajennusta vuodelle 2023

Oletko valmis ottamaan yhteyttä sekä uskollisiin että uusiin sivuston vierailijoihin jännittävällä tavalla aloittamalla podcastin?

Podcasting on loistava tapa jakaa ääni- tai videoviestejä yleisöllesi syötteen kautta. Ja mikä parasta, vaikka voit isännöidä podcastia ilman verkkosivustoa, WordPressin käyttö avaa kaikenlaisia ​​mahdollisuuksia kasvattaa tilaajaluetteloasi ja tavoittaa laajempi yleisö.

Tässä viestissä vertaamme parhaita WordPressin podcasting-laajennuksia, jotta näet kaikki vaihtoehdot yhdessä paikassa ja voit tehdä nopean päätöksen.

Parhaat WordPressin podcast-laajennukset – yhteenveto

 1. Sulakekaappi – Suunnittelultaan mukautetuin podcast-laajennus, sen lisäksi, että se on monipuolinen ratkaisu, joka auttaa sinua rakentamaan kukoistavan podcast-yleisön.
 2. Yksinkertainen podcast-painos – Liidien luova podcast-laajennus, joka tulee Smart Track Playerin mukana, jonka avulla voit korostaa tiettyjä podcasteja katsojillesi.
 3. Blubrryn PowerPress – Podcasterin rakentama podcast-laajennus podcasterille, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset podcastien luomiseen ja julkaisemiseen ja laajemman yleisön tavoittamiseen.
 4. Todella yksinkertainen podcasting – Tämän luettelon yksinkertaisin podcast-laajennusratkaisu; sen käyttöönotto vaatii vain vähän vaivaa, ja sen käyttö on 100 % ilmaista.
 5. Podlove Podcast -julkaisija – Loistava podcast-laajennus niille, jotka tarvitsevat organisoidun tavan jäsentää podcast-jaksoja.

#1 – Sulakelaatikko

Sulakekaappion kattava podcast-laajennus, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset onnistuneen podcastin suorittamiseen, sekä uskomattomia mukautusvaihtoehtoja.

Fuseboxin avulla voit määrittää useita toistonopeuksia ja sovittaa soittimen teemaasi mukautetuilla väreillä. Lisäksi Fusebox Transcript -laajennuksella, joka täydentää podcast-laajennusta, voit näyttää huomautuksia hakukoneoptimoinnin tehostamiseksi, antaa katsojille mahdollisuuden skannata jaksoja ja jopa parantaa sivustosi saavutettavuutta. Tämän laajennuksen ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat esimerkiksi automaattiset kirjastopäivitykset ja vierailijoiden podcastien kuuntelu samalla kun selaa sivustoasi.

Avainominaisuudet:

 • Sosiaalinen jakaminen, sähköpostin kuvateksti ja ladattavat PDF-ominaisuudet
 • Mobiiliystävällinen muotoilu, joka mukautuu näytön koon ja laitetyypin mukaan
 • Aikaleima leijuu
 • Podcast-jaksojen mukautettu lajittelu
 • Vaaleat ja tummat teemat sopivat sivustollesi
🔥 Empfohlen:  5 parasta otsikko- ja sisältöideageneraattoria vuodelle 2023

Hinnoittelu: Fusebox on ilmainen käyttää, mutta siinä on rajoitettu joukko ominaisuuksia. Tarvitset esimerkiksi sähköpostin tallentamiseen, mukautettuihin väreihin, äänenvoimakkuuden säätöön ja sosiaaliseen jakamiseen Fuseboxin pro-version, joka maksaa 19 dollaria kuukaudessa.


#2 – Yksinkertainen podcast-painos

Yksinkertainen podcast-painos on käyttäjäystävällinen podcasting-laajennus WordPressille, joka on suunniteltu auttamaan sinua kasvattamaan yleisöäsi.

Simple Podcast Press on täydellinen niille, joilla on jo Apple Podcasts- tai SoundCloud-tili, ja siinä on sotkuttomia transkriptioita, yhden napsautuksen twiittejä ja Apple Podcasts -arvosteluja. Lisäksi tämä podcasting-laajennus on täysin automaattinen, joten voit keskittyä luomaan ja julkaisemaan lisää jaksoja katsojillesi.

Siinä on myös ominaisuuksia, kuten helppo sosiaalinen jakaminen yleisön kasvattamiseksi, mukautettavat soitinpainikkeet ja ainutlaatuinen sivun luominen jokaiselle podcast-jaksolle.

Avainominaisuudet:

 • Automaattinen URL-osoitteen lyhennys
 • Napsautettava aikaleima
 • Sisäänrakennettu mobiilisoitin pienille näytöille ja laitteille
 • Yhteensopiva kaikkien suosittujen selainten kanssa
 • Julkaise automaattisesti WordPress-verkkosivustollasi

Hinnoittelu: Yhden sivuston lisenssillä saat Simple Podcast Pressin hintaan 67 dollaria/vuosi.


#3 – Blubrryn PowerPress

Blubrryn PowerPress on WordPressin pitkäaikainen podcast-laajennus, jonka avulla voit luoda podcastin kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa – luo, lataa ja julkaise.

Tämä käyttäjäystävällinen podcast-laajennus sisältää käteviä ääni- ja videosoittimia sekä upotustuen sivustoilta, kuten YouTube. Voit luoda mukautetun tilaussivun käyttämällä Blubrryn ainutlaatuista lyhytkoodia ja jopa käyttää tilaussivupalkin widgetiä maksimaalisen näkyvyyden saavuttamiseksi. Tarjolla on myös tuonti- ja vientityökaluja, mahdollisuus luoda useita podcast-syötteitä ja hyödyllisiä SEO-asetuksia, joiden avulla podcastisi löytyy hakutuloksista.

Avainominaisuudet:

 • Sisäänrakennetut sosiaalisen jakamisen ominaisuudet
 • Yksinkertaiset ja edistyneet tilat sekä aloittelijoille että asiantuntijoille
 • Tuki sekä Apple Podcasteille että Google Play Musiikille
 • Sisäänrakennetut podcast-tilastot
 • Useiden muotojen tuki – mp3, m4a, m4v (video), mp4 (video) ja PDF (teksti)

Hinnoittelu: PowerPressis on ilmainen laajennus, joka ei vaadi Blubrry-isännöintiä, ellet sitä halua. Jos haluat käyttää Blubrry-isännöintiä, suunnitelmat alkavat 12 dollarista kuukaudessa.

🔥 Empfohlen:  18 Web Hosting -tilastoa vuodelle 2023: Mikä on hosting-alan tila?

#4 – Vakavasti yksinkertainen podcasting

Todella yksinkertainen podcasting väittää olevansa parhaimmillaan arvioitu podcast-laajennus WordPress-aloittelijoille, mikä tekee siitä yhden parhaista ratkaisuista ensimmäistä kertaa podcastaajille.

Tämä laajennus on varustettu vaivattomilla asetuksilla, joiden määrittäminen vie vain muutaman minuutin. Sen avulla voit suorittaa useita podcasteja yhdeltä verkkosivustolta ja antaa jokaiselle oman RSS-syötteen. Lisäksi voit näyttää podcast-luettelon, yksittäisen jakson tai kokonaisia ​​podcast-luetteloita kaikille sivustosi vierailijoille missä tahansa WordPress-sivustossasi käyttämällä lyhytkoodeja ja widgetejä.

Avainominaisuudet:

 • Hallitse kaikkia podcasteja suoraan WordPress-hallintapaneelissa
 • Kerää tilastoja ilmaisella Seriously Simple Stats -laajennus
 • Luo ääni- tai videopodcasteja – tai molempia!
 • Mukauta sulautettua mediasoitinta
 • Luo salasanalla suojattuja RSS-syötteitä premium-sisällölle

Hinnoittelu: Seriously Simple Podcasting on 100% ilmainen käyttää ja tulee aina olemaan.


#5 – Podlove Podcast Publisher

Podlove Podcast -julkaisija on erinomainen WordPress-podcast-laajennus niille, jotka tarvitsevat edistyneen ratkaisun, joka tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja kasvavan podcast-jaksokirjaston järjestämiseen.

Voit hallita useita podcasteja yhdellä verkkosivustollasi ja tukea muotoja, kuten MP4 AAC, MP3, Vorbis, Opus ja paljon muuta. Soittimessa on myös tuki lukutietojen julkaisemiselle, mikä tekee katselukokemuksesta paremman kuin koskaan. Lisäksi voit linkittää suoraan missä tahansa podcastisi osassa ja ottaa välittömän jakson toiston käyttöön.

Avainominaisuudet:

 • Valmiiksi suunniteltuja malleja kauniin mediasoittimen suunnitteluun
 • Tuki ääni- ja videopodcasteille
 • Integroidut tilauspainikkeet soittimen alla
 • Sisäänrakennettu ja tehokas analytiikka
 • HTML5-yhteensopiva verkkosoitin, jossa on kosketustuki

Hinnoittelu: Podlove Podcast Publisher on täysin ilmainen käyttää.


Käärimistä

Ja siinä se on! WordPressin suosituimmat podcast-laajennukset, jotka on suunniteltu auttamaan sinua luomaan, julkaisemaan ja näyttämään podcasteja uskollisille faneillesi.

Jos tarvitset tehokkaan podcasting-laajennuksen WordPressiin, paras vetosi on Fusebox, jossa on eniten sisäänrakennettuja suunnitteluvaihtoehtoja tai Blubrryn PowerPressjonka podcastit ovat rakentaneet podcastereille ja joka sisältää kaikki ominaisuudet, joita saatat tarvita onnistuneen podcastin suorittamiseen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada WYSIWYG Editorin tiedot Magento 2 -käyttöliittymässä

Jos sinulla on tiukka budjetti, Todella yksinkertainen podcasting, Podlove Podcasting -julkaisijatai Blubrryn PowerPress Tule ilmaiseksi käyttämään, mutta älä puutu ominaisuusosastoon.

Kun podcastin suosio kasvaa verkkosivustojen omistajien ja katsojien keskuudessa, nyt on hyvä aika aloittaa oma podcastisi WordPress-verkkosivustollasi ja yhteensopivalla podcast-laajennuksella. Muista vain arvioida tavoitteesi podcastisi ja yleisösi suhteen, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Lopuksi, jos olet utelias podcastien tilasta yleensä, muista tutustua podcasting-tilastoihin.