Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 Podcast Name Generator -työkalua täydellisen nimen valitsemiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 Podcast Name Generator -työkalua täydellisen nimen valitsemiseen

Podcastin nimen valitseminen voi olla stressaavaa, mutta sen ei tarvitse olla. Podcastin nimigeneraattorin käyttäminen voi olla nopea ja yksinkertainen ratkaisu täydellisen nimen löytämiseen podcastillesi!

Podcastin nimeämisessä on otettava huomioon seuraavat tärkeät tekijät:

 • Aihe
 • Yleisö
 • Asiaankuuluvat avainsanat

Miten keksit podcastin nimen?

Mitkä ovat hyvät nimet podcasteille?

Kuinka podcast-nimigeneraattori toimii ja onko se hyvä vaihtoehto?

Vastaamme näihin kysymyksiin, ja opit viidestä podcastin nimigeneraattorista, joiden avulla voit valita podcast-ohjelmallesi loistavan nimen.

Mennään!

5 podcast-nimigeneraattoria täydellisen esitysnimen valitsemiseen

On olemassa monia podcast-nimien luontisivustoja, joissa voit vierailla verkossa. Nämä ovat viisi parasta sivustoa, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen nimen esityksellesi.

Yritysnimigeneraattori

Business Name Generator on käyttäjäystävällinen ja saat nopeasti ideoita esitysten nimiksi. Kun olet kirjoittanut avainsanasi hakukenttään, se näyttää luettelon mahdollisista podcast-nimiideoista arvosteluasi varten.

Sieltä voit valita podcastin nimen luettelosta tai tehdä lisähakuja. Hakukentän lisäksi voit käyttää myös hakusuodattimia, joiden avulla voit etsiä nimiä seuraavilla tavoilla:

 • Ala
 • Sanamäärä
 • Riimivä sana

Tässä ovat tulokset avainsanalla “rahoitus”:

Podcastien nimiluettelo on lyhyt ja yksinkertainen. Se on rajoitettu yhdestä tai kahdesta sanasta koostuviin nimiin, ja avainsana “rahoitus” on jokaisessa nimessä.

Kun napsautat kiinnostavia nimiä, se näyttää sinulle lisätietoja verkkotunnuksen saatavuudesta, jos haluat rekisteröidä myös verkkotunnuksen.

Käy Business Name Generatorissa

Riverside.FM

Riverside.FM:n podcast-nimigeneraattori toimii samalla tavalla. Aloitat kirjoittamalla hakusanat hakupalkkiin, jolloin tulosluettelo tulee näkyviin.

Tässä on mitä tulokset osoittavat avainsanalle “rahoitus”:

Näet, että tuloksena olevat nimet ovat tarkempia ja yksityiskohtaisempia kuin Business Name Generatorin nimet.

Nämä tulokset antavat sinulle tarkemman luettelon, jota voit käyttää ja käyttää. Voit valita nimen ja rekisteröidä sen välittömästi podcastiisi.

Vaikka itse pidän Riverside.FM:n podcastien nimiluettelosta enemmän, nimigeneraattori puuttuu niiden hakutoiminnoista. Siellä on hakupalkki eikä mitään muuta.

Ei siis ole suodattimia sellaisten nimien poimimiseksi, jotka riimivät tai sisältävät yhden tai useamman sanan, kuten Business Name Generatorissa. Tästä huolimatta se on edelleen hyvä vaihtoehto yksityiskohtaisille, rekisteröitäväksi valmiille nimille.

Katso Riverside.FM

🔥 Empfohlen:  Bose tappaa Sport Open Earbuds -kuulokkeet uusien pelaajien tullessa luokkaan

BizNameWiz

BizNameWiz kehottaa sinua käyttämään myös heidän hakupalkkiaan. Kirjoitat avainsanasi, kuten “rahoitus”, ja saat seuraavanlaisen luettelon tuloksista:

Tulokset näyttävät samanlaisilta kuin Business Name Generatorin tulokset. Saat luettelon yksi- ja kaksisanaisista nimistä, joiden nimessä on avainsana “rahoitus”.

Napsauttamalla “+”-merkkiä kiinnostavien nimien kohdalla näyttää verkkotunnuksen saatavuuden.

Vieraile BizNameWizissa

Hitsaaja

Welder toimii kirjoittamalla podcastin kuvauksen hakupalkkiin. Tässä on joitain vinkkejä, joita he jakavat parhaan tuloksen saavuttamiseksi:

 • Kirjoita lyhyt kuvaus saadaksesi luovemman nimen
 • Käytä pidempää kuvausta podcastien nimille, jotka ovat selkeämpiä ja suoraviivaisempia

Tässä ovat tulokset käyttämällä avainsanaa “rahoitus”:

Vieraile Welderissä

Nimipoika

Kun päädyt Nameboyn podcast-nimien luontityökaluun, saat hakupalkin, johon voit kirjoittaa yhden tai kaksi avainsanaa saadaksesi luettelon esitysten nimistä.

He tarjoavat myös vinkkejä hyvän podcastin nimen valitsemiseen ja työkaluja verkkosivuston tai blogin perustamiseen podcastillesi suoraan heidän sivustoltaan (hyödyllistä, jos podcastit yrityksellesi).

Avainsanan “finance” käyttäminen tuo esiin nämä podcast-nimitulokset:

Nameboy on yksi pisimpään toimineista podcast-nimigeneraattoreista, joka on toiminut vuodesta 1999.

Täydellisen podcastin nimen löytämisen lisäksi he voivat myös auttaa YouTube-nimen, kaupan nimen ja muiden valinnassa muiden nimigeneraattoriensa avulla:

 • YouTuben nimigeneraattori
 • Kaupan nimigeneraattori
 • Yrityksen nimi generaattori
 • Tuotemerkkigeneraattori
 • Blogin nimigeneraattori
 • Verkkotunnusten generaattori
 • Käynnistysnimigeneraattori

Katso Nameboy

Kuinka keksiä podcastin nimi

Podcastin nimen valintaprosessi voi olla ylivoimainen ja stressaava. Tässä on 5-vaiheinen suunnitelma, joka tekee prosessista paljon sujuvampaa ja auttaa sinua selvittämään ohjelman nimesi nopeammin.

1. Valitse ainutlaatuinen, luova nimi

Ensinnäkin haluat valita ainutlaatuisen ja luovan nimen. Et halua podcast-ohjelmasi jakavan minkään muun podcastin tai projektin nimeä verkossa. Sen tulee olla ainutlaatuinen ja vain podcastisi mukainen.

Kun kuuntelijat ajattelevat podcastiasi, haluat nimen olevan helppo muistaa, lyhyt ja osuva.

Ainutlaatuisen, luovan nimen käyttäminen on hyvä myös haettavuuden kannalta.

2. Varmista, että nimesi liittyy podcastisi

Seuraavaksi podcastin nimen tulee liittyä ohjelmaasi. Jos sinulla on esimerkiksi rahoitus-podcast, nimellä pitäisi olla jotain tekemistä rahoituksen kanssa.

Jos ei, voit aiheuttaa paljon hämmennystä kuulijoillesi ja vetää yleisöön, joka etsi jotain muuta.

Loistava tapa varmistaa, että nimesi liittyy podcastiisi, on käyttää podcastin nimigeneraattoria, kuten yhtä viidestä yllä jaetuista työkaluista.

🔥 Empfohlen:  Lopullinen opas oikean sosiaalisen median alustan valitsemiseen yrityksellesi

3. Pidä se lyhyt ja makea

Lyhyen ja suloisen podcastin nimi on helppo muistaa. Se voi olla parempi hakukoneoptimoinnissa ja auttaa saamaan esityksesi poimimaan hakukoneita, kuten Googlea, helpommin.

4. Valitse nimi, joka toimii kaikilla alustoilla

Podcastin nimeä valittaessa on tärkeää miettiä kaikkia alustoja, joilla esitys näkyy.

Tämä ylittää podcast-alustojen, kuten Apple Podcasts, Spotify, Stitcher ja muut paikat, joita ihmiset kuuntelevat podcasteja. Se voi sisältää myös sosiaalisen median verkostoja, yhteisön verkkosivustoja tai foorumeita ja muita tiloja online- ja offline-tilassa.

Jotkut alustat ovat tiukempia kuin toiset podcast-ohjelmien nimien ja sisällön suhteen.

Esimerkiksi Twitter on avoimempi itseilmaisulle, jolloin käyttäjät voivat jakaa paljon erityyppistä sisältöä, joka voi olla estetty muilla alustoilla, kuten TikTok tai YouTube.

Joten voit valita ohjelman nimen, joka toimii Twitterissä, mutta jota ei ehkä näytetä TikTokissa. Se estäisi suuren osan potentiaalisesta yleisöstäsi, joka jäisi paitsi sisällöstäsi.

Haluat välttää tämän.

Joten, kun mietit täydellistä podcastin nimeä, varmista, että valitset nimen, joka toimii kaikilla alustoilla.

Yleisiä kysymyksiä podcastin nimen valitsemisesta

Tässä on joitain usein kysyttyjä kysymyksiä podcastin nimen valitsemisesta.

1. Kuinka keksiä podcastin nimi?

Podcastin nimen keksimiseen on useita tapoja:

 • Käytä podcastin nimigeneraattoria
 • Kysy yleisöltäsi
 • Katso kilpailua saadaksesi inspiraatiota

Valitse podcastin nimi, joka vastaa esityksesi aihetta ja tehtävää. Harkitse kohdeyleisösi kieltä ja taustaa ja yritä valita tietty, näyttävä nimi.

2. Kuinka tarkistaa, onko podcastin nimi saatavilla?

Voit tarkistaa, onko podcastisi nimi saatavilla muutamalla eri tavalla.

 • Käy Namechkin kaltaisessa työkalussa podcast-nimien saatavuudesta
 • Tarkista podcastien suoratoistopalvelut suoraan, kuten Apple Podcastit

3. Mitä tapahtuu, jos podcastisi nimi otetaan?

Teknisesti kahdella tai useammalla podcastilla voi olla sama podcast-nimi, mutta se ei ole suositeltavaa. Joten jos huomaat, että podcastisi nimi on varattu, on parasta vain valita uusi nimi. Et todellakaan halua jakaa podcastien nimiä kilpailijan kanssa.

Voit myös tehdä lisätutkimuksia nähdäksesi, onko nimeen sidottu podcast edelleen aktiivinen, ja jos ei, ota yhteyttä omistajaan keskustellaksesi nimen käytöstä podcastissasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka muokata alatunnistetta WordPressissä [PLUS 9 Great Mods to Make]

4. Pitäisikö sinun käyttää oikeaa nimeäsi podcastin aikana?

Se riippuu.

Voit itse asiassa mennä kumpaan tahansa suuntaan mukavuustasosi perusteella.

Ihmiset, jotka kannattavat oikean nimensä käyttöä, pitävät siitä, että se sitoo oikean henkilön brändiin. Siitä on apua yleisöön luomisessa, ja ihmiset haluavat nähdä kasvot yrityksen takana. Se auttaa aitoudessa ja sitoutumisessa.

Ihmiset, jotka vastustavat oikean nimensä käyttöä, väittävät, että yksityisyys ja turvallisuus ovat vaakalaudalla. Ja ne ovat, mahdollisesti.

Voit kuitenkin suojata yksityisyyttä ja turvallisuutta turvatoimilla. Kannattaako sitten käyttää oikeaa nimeäsi, kun nämä suojat ovat käytössä?

Se on jotain, joka sinun on selvitettävä itse.

5. Millainen on hyvä podcastin nimi?

Yllä mainittuja vinkkejä noudattamalla saat hyvän podcastin nimen:

 • Tee siitä lyhyt ja ainutlaatuinen
 • Varmista, että podcastin nimi sopii kaikille alustoille, joilla olet
 • Nimen tulee olla relevantti

Nämä asiat mielessäsi voit valita podcast-ohjelmallesi loistavan nimen.

Viimeinen sana

Tämän oppaan pitäisi helpottaa täydellisen podcastin nimen löytämistä ohjelmallesi. Työskentely podcast-nimigeneraattoreiden kanssa on loistava tapa auttaa löytämään podcastillesi oikea nimi. Nämä 5 työkalua ovat ilmaisia, helppokäyttöisiä vaihtoehtoja, jotka voivat tehdä nimenvalintaprosessista hieman sujuvampaa.

Kun olet valinnut podcastin nimen ja olet valmis kasvattamaan podcast-yleisöäsi, tutustu Castosiin. Ne tarjoavat paljon palveluita, joista on hyötyä podcast-isännöille, mukaan lukien podcastisi muokkaaminen, julkaiseminen ja jakelu, sekä analytiikkaa, joka auttaa sinua kasvattamaan yleisöäsi.

Aloita ilmainen Castos-kokeilu jo tänään