Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 realistista tapaa ansaita rahaa Facebookissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 realistista tapaa ansaita rahaa Facebookissa

Useimmat ihmiset käyttävät sosiaalista mediaa esimerkiksi ystävien tapaamiseen eri puolilla maata, urheilun kohokohtien katsomiseen tai uutisten lukemiseen.

Mutta nyt voit myös käyttää sosiaalista mediaa ansaitaksesi rahaa, etenkin suosituilla alustoilla, kuten Facebook. Koska sivustolla on miljoonia ihmisiä, on helppo nähdä, kuinka bloggaajat, verkkosivustojen omistajat, yritykset ja jopa tavalliset ihmiset voivat ansaita rahaa Facebookissa.

Jotkut jopa ansaitsevat kokopäiväisiä tuloja alustalla. Vaikka haluat ansaita vain muutaman ylimääräisen taalan kuukaudessa, Facebook voi olla hyvä paikka tehdä se.

Facebookissa on useita tapoja saada palkkaa. Se on täydellinen sivuhulina kaikille, jotka viettävät jo paljon aikaa alustalla.

1. Hanki liikennettä omaan blogiisi.

Yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa Facebookissa on käyttää sitä liikenteen tuottamiseen omaan blogiisi.

Jon Dulin Money Smart Guidesista käyttää tätä menetelmää. Kuten monet bloggaajat, hän jakaa artikkelinsa Facebook-sivullaan, mutta hän käyttää erityistä strategiaa. Jos jaettu viesti menestyy hyvin Facebookissa, hän käyttää sitä maksettuna mainoksena houkutellakseen blogiinsa entistä enemmän ihmisiä.

“Muuten se on kuin yrittäisi saada kalaa valtamerestä”, Dulin sanoi strategiastaan. “Maksat rahaa viesteistä, jotka eivät ehkä koskaan tuota sinulle voittoa. Toimimalla tällä tavalla yrität saada kalaa lammikosta. On aikatehokkaampaa testata mainoksia jo suositulla postauksella.”

Tämä strategia toimii Dulinille erittäin hyvin. Hän ansaitsee tällä hetkellä noin 1 000 dollaria kuukaudessa pelkästään Facebook-liikenteestä.

Liittyvät: Kuinka aloittaa rahaa tienaava blogi

2. Hallitse Facebook-mainoksia.

Facebookin käyttäjien määrän ansiosta mainoksista on tullut iso osa sen liiketoimintaa. Mutta monilla yritysten omistajilla ei ole aikaa tai resursseja oppia käyttämään Facebook-mainoksia yritykseensä. Tämä luo sinulle mahdollisuuden astua sisään ja tehdä se heidän puolestaan.

Kysy vain Tyler Philbrookilta, kuka otti Facebook-mainosten hallintakurssi yrittäessään kasvattaa omaa blogiaan. Sen sijaan hän alkoi hallinnoida muiden yritysten omistajien mainoksia ja avasi uuden toimistonsa, Party of Three Productionsin.

“Keskityn paikallisiin yrityksiin, joten monet heistä mainostavat jo eivätkä ymmärrä kuinka halvalla Facebook-mainokset saa näkyviin”, Philbrook sanoi. “Selittämällä vain vähän, ihmiset maksavat sinulle mielellään siitä.”

🔥 Empfohlen:  Pika-aloitusopas lämpökarttojen käyttämiseen sähköisessä kaupankäynnissä

Nykyään Philbrook tienaa 2 000–5 000 dollaria kuukaudessa hallinnoimalla Facebook-mainoksia asiakkailleen.

Liittyvät: Kuinka ansaita rahaa paikallisten yritysten Facebook-mainosten näyttämisellä

3. Hallitse Facebook-ryhmiä.

Facebook-ryhmät ovat erittäin suosittuja online-yritysten omistajien keskuudessa. Mutta niiden hallinta voi viedä paljon aikaa, varsinkin kun ryhmä saavuttaa tietyn koon. Saattaa olla ongelmallisia jäseniä tai aiheita, jotka ovat liian kiistanalaisia, ja saatat joutua tekemään paljon moderointia.

Siksi monet ryhmien omistajat palkkaavat virtuaalisia avustajia hallita ryhmiä heidän puolestaan.

“Päivittäin hyväksyn/kiellän Facebook-pyynnöt, vastaan ​​opiskelijoiden kysymyksiin, tarkkailen roskapostia ja postaan ​​viikoittain viestiketjuja”, sanoi Drew DuBoff, joka ansaitsee 4 000 dollaria kuukaudessa kahdeksan Facebook-ryhmän hallinnasta.

“Jos kokeilet tätä itse, suosittelen verkostoitumista ensin”, sanoi DuBoff, joka teki ensimmäisen keikkansa huomattuaan ryhmän, jonka hän tarvitsi apua maltillisesti. “Sain varatun, koska loin merkityksellisiä yhteyksiä kurssin tekijöihin, joten heillä oli helpompaa palkata minut.”

Liittyvät: Kuinka tulla sosiaalisen median johtajaksi (vaiheittainen opas)

4. Myy oma tuote tai palvelu.

Jos myyt tuotetta tai palvelua, voit löytää asiakkaita myös suoraan Facebookista. Kaikki mitä voit kuvitella, voidaan myydä suoraan Facebookissa. Sinun ei aina tarvitse ohjata asiakkaita ulkopuoliseen blogiin tai verkkosivustoon.

Esimerkiksi Logan Allec Money Done Rightista kääntyi Facebookin puoleen yrittäessään löytää asiakkaita uudelle CPA-käytännölleen. Hän luotti uuteen lähestymistapaan – tarjosi omia palvelujaan kaikille, jotka olivat luoneet julkisen postauksen, joka etsii CPA-suosituksia. Hän löysi ne Facebookin hakukoneen kautta.

“Onko tämä lähestymistapa aggressiivinen? Tietenkin”, Allec sanoi. – Mainostin itseäni ja palveluitani jonkun Facebook-postauksessa, jonka hän ehkä oli tarkoitettu vain ystävilleen. Heidän Facebook-viestinsä olivat kuitenkin julkisia, ja uskoin todella, että voisin tarjota heille parempaa palvelua kuin he voisivat löytää muilta kirjanpitäjiltä.

Usko tai älä, tämä lähestymistapa toimi. Allec pystyi lisäämään tuloihinsa 4 000 dollaria kuukaudessa pelkästään tällä menetelmällä.

Chhavi Agarwal, joka bloggaa Mrs. Daaku Studiolla, käyttää myös Facebookia asiakkaiden etsimiseen.

“Työskentelen freelance-kirjoittajana, joten kuulun moniin Facebook-ryhmiin, joissa yritysten omistajat julkaisevat vaatimuksiaan ja pyytävät suosituksia hyvälle kirjoittajalle”, Agarwal sanoi. “Käytän näitä ryhmiä verkostoitumiseen potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja olen onnistunut saamaan muutaman asiakkaan tällä tavalla.”

🔥 Empfohlen:  Miksi sinun täytyy lisätä sosiaalisen median työnkulkuja strategiaasi?

Facebook-verkostonsa ansiosta hän voi tuottaa 200–500 dollaria kuukaudessa.

Liittyvät: 19 digitaalista tuotetta, joita voit myydä ansaitaksesi passiivisia tuloja

5. Myy Facebook Marketplacessa.

Facebook Marketplacessa voit myydä melkein mitä tahansa sivustolla käytetyistä vauvanvaatteista autoihin. Myymisestä ei peritä maksua, ja koska ihmiset käyttävät Facebook-profiilejaan ostaakseen ja myydäkseen, se on vähemmän roskapostia kuin Craigslist.

Sinun on tavattava ihmisiä henkilökohtaisesti myydäksesi tuotteitasi, mutta se tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia toimituksista, koska kaikki tapahtumat ovat paikallisia. Kuinka paljon ansaitset sivustolla, riippuu siitä, mitä myyt, valokuvan laadusta ja siitä, voitko löytää hyvän paikallisen ostajan.

Strategiat Facebookin kaupallistamisen parantamiseksi

Sinun on ryhdyttävä muutamaan vaiheeseen hyvämaineisen online-näkyvyyden luomiseksi, jotta ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi ostaa sinulta.

1. Rakenna brändiäsi.

Sinulla on todennäköisesti jo henkilökohtainen Facebook-sivu. Jos haluat ansaita rahaa, sinun on perustettava yritystili.

Jos sinulla on verkkosivusto, jossa myyt tuotteita tai palveluita, harkitse Facebook-sivun perustamista. Mutta vaikka myyt omia palveluitasi yksityishenkilönä, kannattaa varmistaa, että online-läsnäolosi on ammattimaista. Kun lisäät todellisen logon, pääkuvan ja lyhyen, selkeän kuvauksen yrityksestäsi, saat sinut näyttämään lailliselta. Virallinen verkkosivusto ja ammattimainen sähköpostiosoite ovat myös hyvät.

Toinen vinkki: aseta henkilökohtainen profiilisi “yksityiseksi”. Tämä voi estää tulevia asiakkaita nuuskimasta henkilökohtaisessa elämässäsi. Muista myös, mitä sanot julkisilla foorumeilla. Olet brändisi kasvot ja sinun on oltava tietoinen viestistä, jonka lähetät potentiaalisille asiakkaille.

2. Rakenna seuraaja.

Seuraaminen on tärkeää, kun myyt jotain. Seuraajasi ovat niitä, jotka ostavat tuotteitasi, jättävät arvosteluja ja suosittelevat sinua ystävillesi. Voit jopa käyttää niitä betatestaajina. Kun annat heille ilmaisen esikatselun tuotteestasi, he tuntevat olevansa vieläkin investoineet siihen.

Kasvata seuraajia luomalla hyödyllistä ja hyödyllistä sisältöä ja kommunikoimalla fanisi kanssa. Näin he napsauttavat blogiasi tai verkkosivustoasi, kirjautuvat sähköpostilistallesi tai seuraavat sinua muilla sosiaalisen median alustoilla. Jos ihmisillä on vain yksi vuorovaikutus kanssasi, on epätodennäköistä, että he pysyvät mukana myymässä tuotteitasi tai palveluitasi.

🔥 Empfohlen:  5 inspiroivaa Covid-19-markkinointikampanjaa

3. Kannustaa sitoutumista.

Seuraajat, jotka eivät malta odottaa näkevänsä sisältösi, tarjoavat sosiaalisen todisteen siitä, että et ole vain satunnainen henkilö Internetissä. Jos muut ihmiset luottavat sinuun, voi myös uusi asiakas tai ostaja. Luottamus on välttämättömyys, jotta ihmiset ostavat sitä, mitä myyt.

Facebook-ryhmät ovat erityisen hyödyllisiä tähän. Jos vastaat kysymyksiin, isännät interaktiivisia Facebook Live -seminaareja tai jopa aloitat keskusteluja, se osoittaa, että olet reagoiva, rehellinen ja avulias. Tämä auttaa sinua rakentamaan luottamusta ja muodostamaan yhteyden yleisöösi.

4. Opi myymään.

Nyt kun sinulla on vastaanottavainen yleisö, viimeinen kappale saa heidät sanomaan kyllä ​​tarjouksellesi.

Se, mikä toimii hyvin myytäessä yhdelle yleisölle, voi olla liian aggressiivista toiselle. Tässä kannattaa tietää, kenelle puhut. Kun tiedät heidän pelkonsa, toiveensa ja sanat, joita he käyttävät kuvaamaan ongelmiaan, mainonta- ja myyntitaktiikoistasi tulee tehokkaampia.

Kannattaa myös verkostoitua muiden yritysten omistajien kanssa selvittääkseen, mikä heille toimii.

Aiheeseen liittyvä: 21 edullista tai ilmaista tapaa markkinoida pienyritystäsi

Ryhmä- ja sivusuhteiden luominen on avainasemassa

Kuinka paljon rahaa ansaitset Facebookilla, riippuu tarjoamistasi palveluista, myymistäsi tuotteista ja siitä, kuinka aggressiivinen olet verkostoitumisessasi ja markkinoinnissasi. Se riippuu myös yleisöstäsi ja siitä, kuinka paljon he ovat valmiita maksamaan tarjouksistasi.

Muista kuitenkin, että jos haluat ansaita rahaa Facebookin avulla, se ei ole niin yksinkertaista kuin kaupan perustaminen ja rahan pyytäminen. Kuten tapaustutkimuksemme ovat osoittaneet, on mahdollista ansaita rahaa, mutta se ei tapahdu yhdessä yössä. Pysy johdonmukaisena, strategisena ja keskittyneenä, ja voit tuottaa muutamasta sadasta tuhansiin dollareihin kuukaudessa.

Jos olet tosissasi ansaita rahaa verkossaFacebook on ehdottomasti yksi parhaista paikoista aloittaa.