Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 Sci-Fi HBO -ohjelmaa katsottavaksi ennen kuin he lähtevät Disney+ Hotstarista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 Sci-Fi HBO -ohjelmaa katsottavaksi ennen kuin he lähtevät Disney+ Hotstarista

OTT-alustan Disney+ Hotstarin vahvistettu Twitter-tili on ilmoittanut, että se lopettaa HBO-sisällön lähettämisen Intiassa 31. maaliskuuta jälkeen. Twitterin kahva vastasi twiittiin: “Voit jatkaa Disney+ Hotstarin laajan sisältökirjaston nauttimista. kattaa yli 100 000 tuntia TV-ohjelmia ja elokuvia 10 kielellä ja kattaa suuria maailmanlaajuisia urheilutapahtumia.

Over-The-Top (OTT) -suoratoistopalveluiden välinen kilpailu Intiassa kiihtyy, ja Disney+ Hotstar voi menettää enemmän tilaajamääränsä HBO-sisällön poistamisen vuoksi.

Lokakuun 2022 lopussa Disney+ Hotstarilla oli 61,3 miljoonaa tilaajaa. Joulukuun vuosineljänneksen aikana tilaajamäärä kuitenkin laski 6 % eli 3,8 miljoonaa tilaajaa, jolloin tilaajamäärä oli yhteensä 57,5 ​​miljoonaa. Vaikka Intian Valioliiga (IPL) oli Disney+ Hotstarin ensisijainen sisältö, alusta tarjosi myös suosittuja HBO-ohjelmia, kuten Valtaistuinpeli (GoT) esiosansa kanssa Lohikäärmeen talo ja Viimeinen meistä.

Lisäksi, koska HBO Maxia ei ole vielä esitelty Intiassa, nauti näistä ohjelmista ennen kuin HBO lähtee Disney+ Hotstarista. Tässä on luettelo parhaista scifi-TV-ohjelmista ja -elokuvista, jotka on katsottava 31. maaliskuuta mennessä.

Westworld

Tulevaisuuden ja menneisyyden elementtejä yhdistävässä maailmassa on paikka, jossa ihmisten toiveet voidaan toteuttaa ilman negatiivisia seurauksia. Tämä on lähtökohta Westworld, TV-sarja, joka debytoi HBO:lla vuonna 2016. Ohjelma keskittyy monimutkaiseen teemapuistoon, joka muistuttaa Amerikan villiä länttä ja joka on täynnä humanoidirobotteja, joita kutsutaan isänniksi ja jotka huolehtivat vieraiden mielijohteista. Puisto on suunniteltu niin, että asiakkaat voivat nauttia syvimmistä toiveistaan ​​ilman pelkoa, että isännät vahingoittavat heitä.

Sarjan edetessä se laajenee näyttämään todellisen maailman 2000-luvun puolivälissä, jossa Rehoboam-niminen tekoäly hallitsee ja sanelee ihmisten elämää.

Westworldin neljäs ja viimeinen kausi sai ensi-iltansa 26.6.2022 ja päättyi 14.8.2022.

Dream Raider

Etsivä Li Xiao kääntyy epätodennäköisen parin, häpeän tulleen professori tohtori Tian-Li Chengin ja hänen vieraantuneen tyttärensä An-Yan puoleen auttamaan ratkaisemaan joukon mieleenpainuvia rikoksia. Tohtori Cheng, joka istuu vankilassa, on luonut uraauurtavan koneen, joka voi päästä käsiksi unelmiin ja paljastaa piilotettuja vihjeitä.

🔥 Empfohlen:  Sähköisen kaupankäynnin jouluostosten kasvava myrsky

https://www.hbo.com/dream-raider/season-1/1-prisoner-4894

Unelmaratsastajien on työskenneltävä yhdessä saadakseen salaperäisen rikollisen kiinni. Kun he kaivautuvat syvemmälle ihmismieleen, heidän on voitettava henkilökohtaiset erot ja työnnettävä rajoja tapauksen ratkaisemiseksi.

Vartijat

Tämä eeppinen sarja Damon Lindelofilta (Kadonnut; HBO:t Jäljet) syleilee alkuperäisen, samannimisen uraauurtavan graafisen romaanin nostalgiaa samalla, kun se yrittää murtaa uutta tietä. Regina King näyttelee pääetsivää Tulsan poliisivoimissa sekä vaimoa ja kolmen lapsen äitiä.

Huolimatta ilmiömäisistä arvosteluistaan ​​ja IMDB-luokituksestaan ​​8,2/10, se ei koskaan palannut toiselle kaudelle.

Hänen tummat materiaalinsa

Philip Pullmanin eeposesta Hänen tummat materiaalinsa fantasiatrilogia (joka koostuu kirjoista Kultainen kompassi, Hienovarainen veitsija Amber Spyglass) tulee tämä mukaansatempaava HBO Original -sarja, joka seuraa nuorta orpoa Lyraa (Dafne Keen) uskomattomaan seikkailuun rinnakkaiseen maailmaan, jossa ihmisen sielu on ruumiin ulkopuolella – puhuvan eläimen muodossa.

Kiehtova HBO Original -sarja saa inspiraationsa Philip Pullmanin suuresta His Dark Materials -fantasiatrilogiasta. Esitys seuraa Dafne Keenin näyttelemän nuoren orvon, Lyra, matkaa, joka lähtee merkittävään seikkailuun rinnakkaisuniversumiin.

Tässä maailmassa ihmisen sielu on kehon ulkopuolella puhuvana eläimenä, joka johtaa Lyran kiehtovalle itsensä löytämisen matkalle. Trilogia sisältää Kultainen kompassi, Hienovarainen veitsija Amber Spyglass.

Avenue 5

Liity meluiseen seikkailuun avaruuden halki Avenue 5:llä, HBO:n komediasarjalla, jonka on luonut Armando Iannucci, HBO:n taustalla oleva mieli. Varapresidentti. Neljä vuosikymmentä eteenpäin, kun avaruusmatkailu on tuottoisaa alaa, esitys keskittyy ylelliseen Avenue 5 -avaruusalukseen, joka toimii risteilyaluksen ja planeettojen välisen aluksen yhdistelmänä. Seuraa matkustajien ja miehistön elämää heidän lähteessään unohtumattomalle matkalle maailmankaikkeuden halki. Sarjan pääosassa on lahjakas Hugh Laurie.

Table of Contents