Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 selainlaajennusta Googlen hakutulossivun parantamiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 selainlaajennusta Googlen hakutulossivun parantamiseksi

Google on maailman johtava hakukone, eikä kukaan voi kiistää sen kykyä löytää oikeita tuloksia. Mutta se voisi silti olla parempi. Nämä Chrome-laajennukset ja Firefox-lisäosat parantavat huomattavasti Googlen hakutulossivua sponsoroitujen linkkien ja ei-toivottujen verkkosivustojen poistamisesta ja tekoälyn luomien vastausten lisäämisestä hakutuloksiisi.

Niin hyvä kuin Googlen hakutekniikka onkin, tulossivu on täynnä sponsoroituja mainoksia ja usein ajaa suosikkisivustosi alaspäin, jos ne eivät vastaa avainsanojasi täydellisesti. SearchX on monikäyttöinen työkalu, joka korjaa useita tällaisia ​​häiriöitä Googlen hakutuloksissa. Sen ominaisuuksia ovat:

  • Poista Sponsoroitu linkki -mainokset, jotka näkyvät hakutulossivun yläosassa. Tämä on hyvä idea, koska, kuten on hyvin dokumentoitu, nämä ovat usein tietojenkalasteluhuijauksia, ja Google-hakutulosten napsauttaminen voi maksaa kaikki salasanasi.
  • Vie hiiri linkin päälle nähdäksesi esikatseluruudun itse hakutulossivulla. Sinun ei tarvitse avata linkkejä uudelle välilehdelle tai mennä edestakaisin löytääksesi täydellisen tuloksen, mikä säästää napsautuksia.
  • Sijoita haluamasi verkkosivustojen tulokset korkeammalle lisäämällä ne suosikkeihisi. Se on yhtä yksinkertaista kuin verkkosivuston nimen kirjoittaminen, sinun ei tarvitse tehdä muuta nähdäksesi niiden linkit ensimmäisenä hakutulossivulla.
  • Aktivoi parempi haun osuvuus “Etsi”-ominaisuuden avulla. Kaikki tulokset, joissa on vähintään 50 % avainsanaosumia hakukyselyllesi, merkitään vihreällä rastilla linkin vieressä.

Ladata: Etsi X Kromi (Vapaa)

2. uMusta lista (Chrome, Firefox, Safari): Piilota ei-toivotut sivustot hakutuloksista

Google muistaa sivustot, joilla olet vieraillut aiemmin, ja sijoittaa ne korkeammalle tulevissa hauissa. Tämä voi kuitenkin kostautua verkkosivustoilla, joista pidit aiemmin mutta haluat nyt välttää, kuten uutisorganisaatiot, jotka eivät enää ole linjassa poliittisen kantasi kanssa. uBlacklist on näppärä laajennus, joka estää tiettyjä verkkosivustoja näkymästä Google-hakutuloksissasi.

Voit lisätä yksinkertaisen luettelon sivustoista laajennuksen asetussivulle, ja voit myös tuoda tai viedä tämän luettelon. Sivustojen lisäämiseen on tietty muotoilu, mutta se on melko helppoa. Vaihtoehtoinen tapa on etsiä jotain Googlesta, jolloin näet jokaisen hakutuloksen vieressä vaihtoehdon “Estä tämä sivusto”. Napsauta tätä painiketta poistaaksesi sivuston tulevista tuloksista.

🔥 Empfohlen:  12 pientä CSS-kehystä käytettäväksi verkkosuunnittelussasi

Hakutulokset näyttävät, kuinka monta sivustoa on estetty tai piilotettu, ja antaa sinulle mahdollisuuden näyttää ne. Googlen lisäksi uBlacklist tukee myös Bingiä, Bravea, DuckDuckGoa, Ecosiaa, Qwantia, Searxia, Startpage.comia, Yahoo! JAPANI ja Yandex.

Ladata: uMusta lista for Kromi | Firefox | Safari (Vapaa)

3. Suggesty (Chrome): Hanki ChatGPT-tuloksia Google-hakutulosten kanssa

Kaikki tietävät, kuinka tehokas ChatGPT on ja kuinka paljon hienoja asioita voit tehdä sillä. ChatGPT ei kuitenkaan etsi Internetistä, kun teet kyselyn. Suggesty yhdistää Googlen hakukyvyn GPT-3:n älykkään tekoälyn kanssa, jotta saat tekoälyn luoman vastauksen jokaiseen hakukyselyyn.

Suggesty ei paljasta henkilöllisyyttäsi lähettäessään kyselyn GPT-3:lle, vaan pitää pyyntösi anonyyminä. Tulos näkyy hakutulossivun yläosassa, ja sinun on usein odotettava muutama sekunti hakutulosten ilmestymisen jälkeen, jotta Suggestyn vastaus tulee näkyviin.

Laajennus sopii erinomaisesti esimerkiksi lauseiden tai kappaleiden kääntämiseen eri kielille, reseptien ja ohjeiden etsimiseen tai kieliopin korjaamiseen. Huomaa, että saat vain tuloksen etkä voi kysellä sitä enempää, kuten yleensä ChatGPT:n avulla. Tätä varten voit kokeilla laajennusta, kuten ChatGPT Everywhere, päästäksesi ChatGPT:hen missä tahansa.

Ladata: Ehdotus varten Kromi (Vapaa)

Googlen ChatGPT:n tekoälykilpailija on nimeltään Bard, ja Google sanoo nopeasti, ettei se ole hakukone. Mutta tietäen, että ihmiset haluavat käyttää hakutuloksia ja tekoälytuloksia rinnakkain, yritys on myös käynnistänyt virallisen laajennuksen tälle. Kun olet asentanut Search Everywhere With Google Bard -sovelluksen, hakukyselysi hakee samaa asiaa myös Google Bardissa ja näyttää tulokset rinnalla.

Hakutulossivulta löydät linkkiluettelosi vierestä valintaikkunan, jossa voit keskustella Google Bardin kanssa. Tämä näkyy monien hakutulosten mukana tulevan tavallisen Knowledge Graph -esikatselun yläpuolella. Sinun on kirjauduttava sisään Google Bardiin, kun käytät sovellusta ensimmäisen kerran tavallisella Google-tililläsi.

Yllättäen Hae kaikkialta Google Bardin avulla voit käyttää ChatGPT:tä. Voit vaihtaa Bardin ja ChatGPT:n välillä yhdellä napsautuksella, kunhan olet kirjautunut sisään ChatGPT-tilillesi. Valintaikkunassa on myös yötila, jos haluat sen erottuvan joukosta.

🔥 Empfohlen:  Täydellinen opas: PDF-tiedoston liittäminen tuotteeseen Magento 2:ssa [2023]

Ladata: Etsi kaikkialta Google Bardilla Kromi (Vapaa)

5. Web Search Navigator (Chrome, Firefox, Edge): Pikanäppäimet hakutuloksiin

Tehokäyttäjät tietävät, kuinka paljon nopeammin voit tehdä asioita, jos tunnet pikanäppäimet sen sijaan, että kurkottaisit hiirtä tai ohjauslevyä joka kerta. Web Search Navigator lisää pikanäppäimet Googlen hakutulossivulle, joten voit selata linkkejä käyttämällä vain näppäimistöäsi.

Voit vierittää linkkejä ylös ja alas, avata ne taustalla tai etualan välilehdellä, navigoida muihin osiin, kuten Kartoihin tai Kuviin, siirtyä seuraavalle tai edelliselle sivulle ja suodattaa tuloksia ajan tai osuvuuden mukaan. Voit myös navigoida Googlen hakutuloskorttien, kuten huipputarinoiden tai upotetun twiitin, välillä.

Täydellinen luettelo oletuspikanäppäimistä on saatavilla pääsivustolla. Laajennuksen vaihtoehdoissa voit mukauttaa myös mitä tahansa pikanäppäimiä. Googlen lisäksi Web Search Navigator toimii myös muutamien muiden sivustojen, kuten YouTuben ja Amazonin, kanssa.

Ladata: Web Search Navigator for Kromi | Firefox | Reuna (Vapaa)

Oletko kokeillut Googlen kokeellista hakukonetta tekoälyllä?

Samalla kun nämä laajennukset antavat sinulle kurkista mahdollisuuksiin käyttää hakutuloksia tekoälyn kanssa, Google on myös käynnistänyt kokeellisen tekoälyyn perustuvan hakukoneen nimeltä Hae Generatiivinen kokemus (SGE). Kuka tahansa voi vapaasti liittyä kokeiluun, joka täydentää hakutuloksiasi tekoälyvastauksilla, ehdotetuilla jatkokysymyksillä ja yhteenvedoilla kriittisistä tiedoista.