Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 sivulla olevaa SEO-tekijää, jotka kannattaa tarkistaa huonossa sisällössä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 sivulla olevaa SEO-tekijää, jotka kannattaa tarkistaa huonossa sisällössä

SEO-ympäristö muuttuu jatkuvasti, samoin kuin sivun hakukoneoptimointi. Tämän seurauksena meidän on nyt ajateltava muutakin kuin vain otsikkoa ja metakuvausta, jotta voimme optimoida sivumme suuria hakukoneita varten.

On olemassa useita eri elementtejä ja näkökohtia, joihin voit keskittyä. Ihannetapauksessa sinulla on kattava sivun SEO-strategia, joka sisältää parhaat käytännöt ja innovatiiviset optimoinnit, jotka edistävät pitkän aikavälin menestystä.

Mutta jos aika, budjetti tai muut rajoittavat tekijät haastavat sinut, saatat joutua priorisoimaan ponnistelusi ja osoittamaan nopeita voittoja lisäinvestointien perusteeksi.

Tästä sarakkeesta löydät vinkkejä siitä, mitä sivun hakukoneoptimointielementtejä kannattaa alkaa säätämään paremman sijoituksen saavuttamiseksi, ja kontekstin, joka auttaa ymmärtämään, miksi teet nämä muutokset.

Mitkä ovat sivun hakukoneoptimoinnin tärkeimmät elementit?

Sivulla olevia SEO-elementtejä on kahta päätyyppiä:

Sisältö

Sisältöelementit sisältävät verkkosivustosi kirjoitetun, visuaalisen ja videosisällön.

Kirjoittamasi ja verkkosivustoosi upotettavan sisällön tulisi keskittyä tuottamaan lisäarvoa yleisöllesi.

Jos sisällölläsi ei ole selkeää painopistettä, menetät valtavan mahdollisuuden tarjota yleisöllesi heidän tarvitsemansa tiedot.

Myös sisältösi on hyödynnettävä avainsanatutkimustasi.

Jos et keskity yleisöllesi oleellisiin avainsanoihin, kuinka voit mahdollisesti luoda heidän tarpeitaan vastaavaa sivusisältöä?

HTML

HTML-elementti on mikä tahansa Web-sivusi osa, joka on määritelty HTML:ssä, kulissien takana olevalla oletuskoodilla. Tämä sisältää esimerkiksi otsikon, metakuvauksen ja kuvan vaihtoehtoisen tekstin.

Se sisältää myös HTML-elementit, jotka renderöivät sivun.

HTML-elementeillä on ratkaiseva rooli kertoessaan Googlelle, mistä sivusi on kyse ja miten sen pitäisi sijoittua hakutuloksissa.

Jos et käytä näitä elementtejä oikein, ne voivat vaikuttaa negatiivisesti sijoituksiisi.

5 sivulla olevaa SEO-elementtiä, joita muokataan paremman Google-sijoituksen saamiseksi

On monia tapoja optimoida verkkosivustosi hakukoneita varten, mutta joidenkin peruselementtien tulee olla jokaisella sivulla.

🔥 Empfohlen:  Mikä on GitHub ja kuinka voit käyttää sitä?

Tässä on viisi sivulla olevaa SEO-elementtiä, joita voit testata ja optimoida, jos huomaat sivusi toimivan huonommin – ja paras käytäntö myös uusille verkkosivuille.

1. Kirjallinen sisältö

Tietenkin ensimmäinen paikka, johon haluat kiinnittää huomiosi, on sivusi kirjoitettu sisältö. Jos sisällön kirjoittamisen ensisijainen tarkoitus on muuttaa yleisöstäsi maksavia asiakkaita, sinun kannattaa varmistaa, että jokainen sivu keskittyy arvon tuottamiseen yleisöllesi.

Varmista, että kirjoittamasi sisältö hyödyntää avainsanatutkimustasi. Jos sinulla ei ole selkeää painopistettä sisällöllesi, yleisösi on vaikea sitoutua siihen.

Käytä HTML-alaotsikoita sisältösi rakenteen luomiseen ja ajankohtaisten osuvuussignaalien ilmaisemiseen sekä lukijoille että hakukoneille.

Ja vaikka tiedämme, että EAT on erityisen tärkeä YMYL-aiheissa, kaiken verkkosisällön saattaminen osoittamaan enemmän asiantuntemusta, arvovaltaisuutta ja luotettavuutta.

2. Otsikkotunnisteet

Otsikkotunniste on sivusi “otsikko” ja se on pääelementti, jota hakukoneet käyttävät määrittäessään, mistä sivusi on kyse. Otsikkotunnisteen tulee keskittyä tarkalleen avainsanaan, johon sivusi on kohdistettu, sillä Google on vahvistanut sen olevan “pieni” sijoitustekijä.

Jos kohdistat avainsanaan [Boston Baltimore pets], otsikkotunnisteen tulee sisältää tämä lause. Näin sivusi näkyy ylempänä hakutuloksissa ja yleisösi on helpompi löytää se.

Katso tästä täydellinen otsikkotunnisteen optimointiopas saadaksesi lisätietoja.

3. Sivun URL-osoite

URL-osoitteilla on keskeinen rooli sekä hakukoneoptimoinnissa että käyttökokemuksessa. Jokainen verkkosivu luo ainutlaatuisen URL-osoitteen, ja sinun tulee käyttää aikaa varmistaaksesi, että omasi sisältää oikeat avainsanat.

Yritä sisällyttää kohdeavainsanasi URL-osoitteeseen tavalla, joka on yleisösi kannalta järkevä.

Jos he etsivät tuotetta, saatat haluta sisällyttää tuotteen nimen URL-osoitteeseen. Jos kohdistat esimerkiksi avainsanailmaukseen “Boston Baltimoren lemmikit”, URL-osoite voi näyttää tältä:

HTTPS://www.Pets.something/boston_baltimore_pets

Avainsanan lisääminen URL-osoitteeseen on helppo tapa auttaa Googlea määrittämään sivusi sisällön ja sen sijoituksen.

Sinäkin haluat varmista, että sivujesi URL-osoitteet ovat lyhyitä, makea ja ytimekäs. Hakukoneiden on vaikea ymmärtää pitkiä ja monimutkaisia ​​URL-osoitteita, ja ne ovat haaste etsijöille.

🔥 Empfohlen:  Top 10 Shopify Influencer -markkinointiintegraatioita, jotka lisäävät...

URL-osoitteiden tulee olla helppoja tulkita ja muistaa tai tunnistaa. Näin yleisösi on helpompi kirjoittaa hakupalkkiin, jos heidän on palattava tietylle sivulle.

Katso Ultimate Guide SEO-ystävällisestä URL-rakenteesta saadaksesi lisätietoja.

4. Kuvan vaihtoehtoinen teksti

Vaikka yhä useammat sisällöntuottajat alkavat ymmärtää, kuinka tärkeitä visuaaliset elementit ovat verkkosivustolle, liian monet jättävät edelleen huomiotta tärkeän sivulla olevan SEO-elementin: videon ja kuvan vaihtoehtoisen tekstin.

Vaihtoehtoinen teksti on visuaalisen elementin takana näkyvän kuvan tai videon kuvaus. Ne eivät yleensä näy hyvin toimivalla verkkosivustolla, koska sitä käytetään vaihtoehtoisena tapana katsojille nähdä, mitä on tarkoitettu.

Jos esimerkiksi valokuva ei hahmonnu kunnolla, kun verkkosivusi latautuu kokonaan, vaihtoehtoinen teksti tulee tilalle, jotta näkymä voi silti ymmärtää, mitä yritit näyttää.

Jos et sisällytä kohdeavainsanoja vaihtoehtoiseen tekstiisi, hakukoneet eivät indeksoi visuaalisia elementtejäsi, mikä voi osoittautua haitalliseksi, kun yleisösi päättää tehdä video- tai kuvahaun tavallisen Google-haun sijaan.

Vaihtoehtoinen teksti varmistaa myös, että sisältösi on saatavilla kaikille, jotka katsovat sen.

Tämä johtuu siitä, että vaihtoehtoinen teksti on helpoin tapa kertoa jollekulle näytönlukuohjelman avulla, että sivuun liittyy ääntä tai videota.

Nämä työkalut voivat olla hyödyllisiä asetettaessa tietyntyyppistä sisältöä näkö- tai kuulovammaisten käyttäjien saataville.

5. Sekä sisäiset että ulkoiset linkit

Sisäiset linkit ovat linkkejä, jotka osoittavat verkkosivustosi muuhun sisältöön. Ne auttavat Googlea ymmärtämään sivun kontekstin ja kuinka se liittyy muihin sivustosi sivuihin.

Tutustu näihin sisäisten linkkien parhaisiin käytäntöihin, jotka voivat auttaa tukemaan hakukoneoptimointistrategiaasi.

Ulkoiset linkit puolestaan ​​osoittavat verkkosivustosi ulkopuoliseen sisältöön. Ne voivat auttaa sinua rakentamaan lukijoiden luottamusta linkittämällä hyvämaineisiin lähteisiin ja tarjoamalla lisätietoja monimutkaisista tai vähemmän ymmärretyistä aiheista.

Suorita säännöllisiä tarkastuksia varmistaaksesi, että sivusi hakukoneoptimointisi on laadukas

Sivun hakukoneoptimoinnin tason varmistaminen on jatkuva prosessi, ja sen pitäisi aina olla osa hakukoneoptimointistrategiaasi.

🔥 Empfohlen:  3 parasta ympäristöystävällistä yritysideaa, jotka voit aloittaa vuonna 2023

Jos sinulla on työvoimaa ja resursseja säännöllisten tarkastusten tekemiseen sivustollasi, sinun tulee suorittaa ne vähintään kerran kuukaudessa. Katso 9 sivutason tekijää, jotka on arvioitava osana hakukoneoptimoinnin auditointiasi saadaksesi tarkistuslistan, joka auttaa ohjaamaan toimiasi.

Oikealla tuella voit varmistaa, että sivun hakukoneoptimointisi on huippuluokkaa ja että sivustosi tuottaa korkealaatuisia liidejä ja tuloksia.

Lisää resursseja: