Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 sosiaalisen harjoittelun sovellusta, joilla voit treenata ystävien kanssa ja saavuttaa kuntotavoitteet yhdessä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 sosiaalisen harjoittelun sovellusta, joilla voit treenata ystävien kanssa ja saavuttaa kuntotavoitteet yhdessä

Jos olet tosissaan harjoitustavoitteidesi suhteen, paras asia, jonka voit tehdä, on löytää treenikaveri tai kaveriporukka. Tutkimukset ovat osoittaneet, että muiden kanssa harjoitteleminen auttaa sinua motivoimaan, pysymään johdonmukaisena ja asettamaan parempia tavoitteita.

Katsotaanpa joitain parhaista sosiaalisista treenisovelluksista, jotka helpottavat harjoittelua tai ryhmissä kilpailemista ja kuntotavoitteiden saavuttamista yhdessä.

1. Stridekick: Seuraa toimintatietojasi

Stridekick on yksinkertainen ja helppokäyttöinen aktiivisuuden seurantasovellus. Voit helposti seurata edistymistäsi, olla yhteydessä samanhenkisiin kuntoilijoihin ja saada kaiken irti harjoituksistasi. Aloittaaksesi sinun on rekisteröitävä tili ja muodostettava yhteys tietolähteeseen.

Sovellus analysoi GPS-tietoja puhelimesta, puettavista laitteista (Fitbit tai Garmin-kello) tai sovelluksista ja määrittää sen avulla, kuinka pitkän matkan olet kulkenut ja kuinka kauan se kesti.

Stridekickin avulla pääset kuntoon ja pysyt motivoituneena sosiaalisessa harjoitusyhteisössä. Löydät ystäviä, jotka ovat yhtä sitoutuneita kuntomatkaansa kuin sinäkin. Voit jakaa harjoituksia, esittää kysymyksiä ja julkaista motivoivia kuvia.

Kun olet valmis muutokseen rutiineissasi tai haluat nostaa kuntotavoitteitasi, Stridekick on sinua varten. Voit luoda haasteen tai osallistua siihen Haasteet välilehti ja ansaitse merkkejä virstanpylväistäsi tai henkilökohtaisista saavutuksistasi.

The Kojelauta auttaa sinua pitämään kirjaa otetun askeleen määrästä, kulkemastasi matkasta ja siihen kuluvasta ajasta. Varmista, että sinulla on sijaintiluvat käytössä tietojen synkronointia varten. Tämä sovellus on ilmainen käyttää.

Ladata: Stridekick puolesta Android | iOS (Vapaa)

2. StepBet: askellaskentapeli kaikille kuntotasoille

Yksi suosituimmista kilpaporukan harjoittelumuodoista on askelten laskeminen. Tietenkin sadat sovellukset tekevät niin jo. StepBet yrittää korjata tämän epätasapainon reilummin askellaskentakilpailun vuoksi.

Step Bet antaa sinun valita ja yhdistää suosikkiaktiivisuusmittarisi – Fitbitin, Apple Healthin, Google Fitin, Samsung Healthin tai Garminin, niin saat yksilöllisiä kuntoilutavoitteita joka viikko. Sen jälkeen se laskee sinulle kaksi henkilökohtaista tavoitetta historiallisten vaihetietojesi perusteella: an Aktiivinen tavoite (hieman haastava) ja a Teho maali (haastavampi).

🔥 Empfohlen:  Joulukuun parhaat sosiaalisen median lomat

Jokaisen osallistujan askeleet ovat erilaisia, mutta kenttä on nyt tasainen. Jokainen viikoittainen kilpailu pyytää sinua saavuttamaan tietyn määrän aktiivisia päiviä ja tehopäiviä.

Sitten se on tyypillinen askelhaaste, jossa on panoselementti (koska jonkun asettamisen on osoitettu motivoivan ihmisiä). Jokaisessa pelissä tai ryhmässä on minimipanos 10 dollaria ja enintään 60 dollaria, ja potin jakavat kaikki tavoitteen saavuttaneet. Ryhmien avulla voit keskustella muiden kanssa ja jakaa virstanpylväitäsi, mikä antaa yhteisölle mahdollisuuden viedä toisiaan eteenpäin.

Ladata: StepBet for Android | iOS (Ilmaiset, sovelluksen sisäiset ostokset saatavilla)

3. Strava: Kartoita toimintareitit

Strava on epäilemättä yksi parhaista sovelluksista, jonka avulla voit seurata erilaisia ​​​​harjoituksia, kuten pyöräilyä, vaellusta, juoksua ja muita ulkoilua. Erityisesti siinä on ominaisuuksia, kuten ryhmähaasteita, joissa voit työskennellä yhdessä saavuttaaksesi tavoitteen, ja tämä tekee siitä ihanteellisen sosiaalisen harjoittelun sovellukseksi.

Se tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan kuntoilijoille. Pääset suosittuihin paikkoihin kautta Segmentit ja Reitit. Yksityiskohtaisten karttojen avulla käyttäjät voivat löytää ja navigoida parhaiden harjoittelureittien kautta.

Strava käyttää GPS-tekniikkaa sijaintisi seuraamiseen ja lataa sitten tiedot pilveen. Sitten se käyttää sitä sovelluksen Global Heatmap -ominaisuuden luomiseen, joka auttaa sinua löytämään uusia polkuja tai suosittuja reittejä ympäri maailmaa.

Stravalla on myös laaja haastekirjasto kuntoilijoille. Nämä haasteet vaihtelevat yksinkertaisista toiminnoista monimutkaisempiin haasteisiin, kuten maratoneihin ja kiipeilyyn. Se synkronoituu myös saumattomasti muiden sovellusten, kuten Google Fitin, kanssa ja antaa sinun jakaa edistymisesi ystäviesi kanssa.

Ladata: Strava varten Android | iOS (Ilmainen, tilaus saatavilla)

4. Squaddy: Päivittäinen harjoitus harjoitusryhmille

Squaddy tarjoaa omistetun tilan suurille osallistujaryhmille. Jos haluat aloittaa harjoittelun ystäviesi tai kollegojesi kanssa, tämä on täydellinen sovellus sinulle.

Sovelluksen avulla voit luoda henkilökohtaisen päiväkirjan tai harjoituspäiväkirjan, jossa voit asettaa kuntotavoitteesi, tallentaa harjoituksia ja liikehistoriaa. Voit luoda “ryhmiä” – lisätä ystäviäsi, työtovereitasi, asiakkaitasi ja joukkuetoverisi jakamaan harjoituksiasi. Parasta on, että sen mukana tulee malleja erilaisiin harjoituksiin, jotka löydät Mallit -välilehti ja mukauta niitä tarpeidesi mukaan.

🔥 Empfohlen:  Miksi sinun pitäisi käyttää Gitiä

Aloita rekisteröimällä tili ja luomalla joukkue (tai joukkue). Valitse profiilikuva ja paina + -painiketta aloittaaksesi istunnon. Voit kommunikoida muiden joukkueen jäsenten tai harjoittelukavereiden kanssa sen chat-ominaisuuksien avulla.

Ilmaisen suunnitelman avulla voit tallentaa harjoituksia ja istunnon sisältöä liikkeiden luettelosta. Pro-versio auttaa sinua lisäämään piirejä, komplekseja, supersarjoja ja paljon muuta.

The Kuntosalikirjasto on paikka, jossa ryhmän ylläpitäjä (tai kuka tahansa) lisää uuden harjoituksen. Kun lopetat harjoittelun, merkitset sen suoritetuksi, ja istunto näyttää ryhmäsi jäsenet, jotka ovat merkinneet sen päivän suoritetuiksi.

Sovellus tukee monia erilaisia ​​harjoitustyylejä, mukaan lukien voimaharjoittelu, painonnosto, voimanosto, olympianosto, kehonrakennus, HIIT ja muut. Etsitpä jotain nopeaa ja helppoa tai jotain edistyneempää, Squaddylla on laaja valikoima harjoituksia, jotka saavat sinut palaamaan lisää.

Ladata: Squaddy puolesta Android | iOS (Ilmainen, tilaus saatavilla)

5. Love HIIT: Ajastinpohjaiset harjoitukset

Intervalliharjoituksia varten tehty Love HIIT pyytää sinua lisäämään harjoituksia peräkkäin. Se on yhtä yksinkertaista kuin ajastimen lisääminen jokaiselle harjoitukselle, harjoitusten välisen lepoajan ja suoritettavien harjoitusten kokonaismäärän. Kun aloitat harjoituksen, Love HIIT käyttäytyy kuin parhaat intervalliharjoittelun ajastinsovellukset. Se huutaa harjoituksen nimen, lepoajan ja lopetusajat.

Yksinkertaisen käyttöliittymän avulla, jota kuka tahansa voi käyttää, Love HIIT tekee harjoittelun määrittämisestä ja jakamisesta helppoa, joten se sopii täydellisesti harjoitusryhmälle, joka ei ole liian tekninen. Kaikki linkin saaneet voivat käyttää sitä verkkoselaimen (työpöytä tai mobiili) ja sovellusten kautta.

Ladata: Rakastan HIITiä Android | iOS | Web (Vapaa)

6. ASICS Runkeeper: Hanki juoksumuotoon

Runkeeper on johtava sosiaalinen harjoittelusovellus, joka tarjoaa valikoiman ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan kuntomatkaasi ja pitämään sinut yhteydessä tukevaan yhteisöön. Se seuraa tarkasti harjoituksiasi, olipa kyseessä juoksu, kävely, pyöräily tai mikä tahansa muu fyysinen aktiivisuus.

🔥 Empfohlen:  Applen epätavallinen sosiaalisen median strategia | Miksi Apple ei julkaise viestejä sosiaalisessa mediassa

Sovellus tarjoaa erilaisia ​​haasteita ja tavoitteita pitääkseen sinut motivoituneena ja sitoutuneena. Voit kilpailla itseäsi vastaan ​​tai liittyä yhteisön haasteisiin ylittääksesi rajojasi ja saavuttaaksesi uusia virstanpylväitä.

Voit lisätä ystäviä, luoda ryhmiä tai liittyä niihin ja osallistua haasteisiin yhdessä. Tämä Runkeeperin yhteisöllinen näkökulma edistää tukea, vastuullisuutta ja tervettä kilpailua, mikä tekee kuntomatkastasi lopulta nautinnollisempaa.

Aloita yhteisöharjoittelu siirtymällä kohtaan Yhteisö -osio alapaneelissa ja napauta Luo juoksuryhmä. Aseta ryhmän tavoitteet, kesto ja tiheys.

Runkeeper tarjoaa räätälöityjä harjoitussuunnitelmia kuntotasosi ja tavoitteidesi mukaan. Harjoitteletpa maratonia varten tai pyrit parantamaan yleiskuntoasi, voit seurata asiantuntijoiden suunnittelemia ja ohjattuja harjoituksia pysyäksesi raiteilla ja edistyäksesi omaan tahtiisi.

Ladata: ASICS Runkeeper for Android | iOS (Ilmainen, tilaus saatavilla)

Kohota, tule terveeksi, kohota ja kohota

Näiden sosiaalisten kuntoilusovellusten hyödyntäminen voi auttaa sinua tekemään kuntoilusta sosiaalisemman ja nautinnollisemman osan elämääsi. Tämä tarkoittaa, että sinun on varmistettava, että saavutat ryhmäsi tavoitteet etkä joudu samaan aikaan kilpailuun ja vertailuihin.

Halusitpa sitten osallistua virtuaaliseen kilpailuun ystäviesi kanssa tai vain jakaa edistymistäsi ja vanhoja harjoitusvideoita pitääksesi sinut vastuullisena ja motivoituneena saavuttaaksesi kuntotavoitteesi, nykyään on monia vaihtoehtoja, joiden avulla pysyt kunnossa. Sosiaalinen kunto on motivoimista ja harjoituskavereiden auttamista saavuttamaan yhdessä enemmän.