Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 sovellusta halvan polttoaineen löytämiseen lähelläsi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 sovellusta halvan polttoaineen löytämiseen lähelläsi

Neljä päivää sitten lähdin töistä melkein tyhjällä bensasäiliöllä ja ajoin kulman takana olevalle huoltoasemalle tankkaamaan.

Kaksi korttelia myöhemmin näin kuitenkin toisen huoltoaseman, joka tarjosi kaasuaan 10 (¢)/gallona halvemmalla kuin mitä juuri maksoin. En halua tämän tapahtuvan enää koskaan. Eikä onneksi tarvitsekaan.

Nykyaikaisten kaasunhakusovellusten ja muiden kaasunsäästövinkkien ansiosta voit torjua polttoaineen hinnan nousua ja säästää enemmän pumpulla.

5 sovellusta löytääksesi halvin huoltoasema lähelläni

Jokainen näistä rahaa säästäviä sovelluksia tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, ja useimmat niistä ovat ilmaisia.

Joidenkin kanssa voit säästää rahaa käyttämällä heidän yhteistyökumppaneitaan ja säästää 0,05–0,40 dollaria gallonaa kohden. Toiset ovat yksinkertaisesti halpoja kaasun paikantimia, jotka auttavat sinua löytämään halvimman huoltoaseman alueellasi.

1. GasBuddy

Lähes 100 miljoonaa käyttäjää ja yli 3,1 miljardia dollaria säästyi pumpulla, GasBuddy on maailman suosituin kaasunhakusovellus. Sen tehtävä on yksinkertainen: auttaa asiakkaita “vältymään maksamasta täyden hinnan polttoaineesta”.[1]

Samoin kuin GPS-sovellus Waze, tiedot ovat joukkolähdettä, mikä tarkoittaa, että se luottaa 2–3 miljoonan käyttäjän päivittäin saamaan hintailmoitukseen tarkan hinnoittelun raportoinnissa. [for gas stations across the country].[2] Tämä tarkoittaa, että sen valtava käyttäjäkunta syöttää lähellä olevat kaasun hinnat kaikkien muiden nähtäville. Sillä on myös reaaliaikaiset polttoainehinnat yli 150 000 huoltoasemalla Yhdysvalloissa, Australiassa ja Kanadassa.

Se ei vain auta käyttäjiä löytämään halpaa kaasua lähellä, mutta yritys tarjoaa cashback-järjestelmän nimeltä Pay with GasBuddy. Käyttäjät voivat ansaita jopa 25 (¢)/gal takaisin jokaisesta ostamastaan ​​gallonasta kaasua. Liittyminen on ilmaista, ja huoltoasemat hyväksyvät sen ympäri maan.

Hintatietojen lisäksi GasBuddy on kätevä polttoaineen saatavuuden havaitsemiseen. Kun valtava kaasupula iski itärannikkoa siirtomaaputkilinjan sulkemisen aikana, perheeni ja minä jäimme jumiin Pohjois-Carolinan rannikolle. Kolmen seisokinpäivän jälkeen huomasin 70 mailia sisämaassa aseman, jonka käyttäjät alkoivat ilmoittaa olevan kaasua. Suuntasin sen sinne ja sain tarpeeksi polttoainetta palatakseni kotiini kuuden tunnin matkan päässä Virginiassa.

Paras etu: Jyrkimmät alennukset. Säästä jopa 25 senttiä gallonaa kohden – ilmaiseksi – jo ennestään halvimmalla huoltoasemalla lähelläsi. Suuren volyymin kuljettajat voivat säästää jopa 40 senttiä gallonaa kohden GasBuddy Plus -sovelluksella.

2. Ylöspäin

Ylöspäin on cashback-sovellus, joka tarjoaa alennuksia muustakin kuin bensasta – ne pyrkivät miellyttämään myös elintarvikkeita ja ravintoloita. Sovellus toimii samalla tavalla kuin muutkin cashback-sovellukset ja tarjoaa jopa 25 sentin alennuksen gallonaa kohden osallistuvilla asemilla.

Käytä vain heidän sovelluksen sisäistä hakutyökalua nähdäksesi, missä säästät eniten. Jokaisella alueellani sijaitsevalla asemalla on vähintään 0,03 dollarin cashback, ja useat tarjoavat 0,10 dollaria tai enemmän.

🔥 Empfohlen:  Dropispy: Kuinka käyttää Adspyä voittaneiden Dropshipping-tuotteiden löytämiseen?

Parasta on, että maksaminen on helppoa. Ansaitsemasi cashback maksetaan sekillä tai PayPalilla, eikä se vaadi vähimmäissaldoa.

Saadaksesi Cashback Upsidesta sinun tulee:

  1. Lataa sovellus ja lunasta tarjous.
  2. Maksa kaasusta täysi hinta omalla pankki- tai luottokortillasi (cashback-luottokortti mahdollistaa kaksinkertaisen upottamisen).
  3. “Sisäänkirjautuminen” tai lisää kuva kuitista sovellukseen.

Sovellus on hieman hankalampi käyttää kuin jotkin muut kaasunhakusovellukset, mutta lähetetyt hinnat ovat yleisesti alhaisemmat kuin sovellukset, jotka näyttävät vain halvin kaasun ympärilläsi.

Paras etu: Vankka viittausohjelma. Suosittele ystäviä ja perhettä ja ansaitse yksi useista bonuksista. Nimittäin kertaluonteinen suositusbonus ja toistuva täyttöbonus. Kertabonus voi tulla gallonakohtaisena alennuksena tai se voi olla käteispalkkio riippuen Upside-kampanjasta kulloinkin käynnissä. Lisäksi saat passiivisen 1(¢)/gallona-alennuksen tulevista täytöistäsi aina, kun suositeltu ystävä täyttää tankkinsa.

3. Waze

Muutaman viime vuoden aikana Waze on tullut tuttu nimi joukkolähteenä navigointikartana. Wazen omistaa Google, ja yli 140 miljoonaa ihmistä käyttää sovellusta löytääkseen parhaan reitin, asettaakseen kimppakyytejä ja matkustaakseen tehokkaasti.[3]

Waze voi myös löytää sinulle halvimman huoltoaseman. Voit määrittää tarvitsemasi kaasutyypin, lajitella hinnan mukaan ja jopa asettaa tietyt huoltoasemat suosikeiksi.

Paras etu: Yksinkertaisuus. Jos olet tiematkalla ja tarvitset bensaa, Waze voi näyttää sinulle tarkalleen, kuinka kaukana reitistä huoltoasema on ja mitä se veloittaa bensasta.

4. BPme

Vaikka BPme on rajoitettu 7 200 bp:n tai Amocon sijainteihin kaikkialla Yhdysvalloissa, sen ainutlaatuiset ominaisuudet voivat korvata sen, varsinkin jos alueellasi on useita tällaisia ​​asemia.

Tämä johtuu siitä, että BPme tarjoaa Price Match -ominaisuuden, joka tulee 0,99 dollaria kuukaudessa sovellustilauksen mukana. Se skannaa automaattisesti kilpailijoiden hinnat 2 mailin säteellä ja soveltaa senttiä gallonaa kohti halvimmasta löytämästään hinnasta.

Yksinkertaisesti sanottuna tankkaa bp- tai Amoco-asemalla ja ole varma, että saat taatusti halvimman hinnan kaasusta lähelläsi. Jos kilpailijaa ei ole 2 mailin säteellä, BPme-sovellus alentaa silti 5 (¢)/gal julkisesti ilmoitetusta hinnasta. Jos olet syrjäisessä paikassa, Price Match -sovellus ei ole yhtä hyödyllinen, mutta alennettu hinta bensa tuo silti lisäsäästöjä.

Paras etu: Taatusti halvin kaasu ilman tarvetta etsiä paikkoja ympäri kaupunkia. Täytä vain ja lunasta palkinnot.

5. Kaasuguru

Kaasu Guru on sovellus Androidille ja iPhonelle, joka auttaa käyttäjiä löytämään halvimman kaasun lähellä. Se hakee kaasun hinnat öljyn hintatietopalvelusta, joten sen hinnat ovat yleensä ajan tasalla.

Sovelluksen kartta näyttää alueesi halvimmat kaasuhinnat värikoodattuina. Harmaat laatikot näyttävät korkeimmat hinnat, keltaiset ovat keskihintaisia ​​ja vihreät parhaita. Jos olet reissulla, voit myös etsiä etukäteen eri kaupungeista löytääksesi parhaan tankkauspaikan matkasi varrella.

🔥 Empfohlen:  Kuinka poistaa TikTok-tili nopeasti

Yksi sovelluksen hauska ominaisuus on mahdollisuus tallentaa suosikkihuoltoasemasi tulevaa käyttöä varten. Löydät helposti myös huoltoasemia, jotka tarjoavat muita palveluita, kuten autopesuja, autokorjauksia, pankkiautomaatteja, 24h-palvelua tai ravintoloita.

Paras etu: Väripohjainen karttajärjestelmä helpottaa halvan kaasun havaitsemista reitilläsi visuaalisesti ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa paikkoja tai arvata, milloin ja missä tarvitset polttoainetta.

Muita tapoja säästää rahaa kaasussa

Käytätkö jo yhtä yllä olevista kaasua säästävistä sovelluksista, mutta haluat säästää enemmän rahaa? Nämä kaasunsäästövinkit auttavat vähentämään kustannuksia ja saamaan enemmän cashbackia jokaisesta ostamastasi gallonasta.

Tarkista alennuslahjakorttisivustot

Nostaa on verkkosivusto, joka ostaa lahjakortteja ihmisiltä, ​​jotka eivät halua niitä, ja myy ne sitten ostajille alennuksella. Se myy lahjakortteja useimmille suurimmille huoltoasemille, kuten BP, Citgo, Shell, Speedway ja Conoco. Säästöt eivät ole valtavat, mutta voit säästää noin 2 % lahjakorteista ja Raise tarjoaa 10 dollaria alennusta ensimmäisestä ostoksestasi, jos käytät yli 100 dollaria.

Saat käteispalautuksen polttoaineostoista

Luottokortit ovat helppo tapa säästää jatkuvasti rahaa kaasussa. Useimmilla korteilla on erilaisia ​​etuja, mutta cashback-kortilla taataan säästöjä joka kerta, kun pyyhkäiset. Jos ajat paljon työn takia, tutustu cashback-luottokortteihin, jotka tarjoavat erikoishinnan bensakulutukselle. Tämä on loistava tapa säästää rahaa, jos työnantajasi korvaa sinulle kaasun. Se kattaa kaasukulutuksesi, mutta säästöt menevät suoraan taskuun.

Liittyvät: 9 tapaa saada passiivisia tuloja autollasi

Maksaa käteisellä

Monet huoltoasemat tarjoavat alennuksia käteisellä maksamisesta. Debit- ja luottokorttitapahtumissa huoltoasemilla veloitetaan yleensä 2 %, mutta useimmissa niistä on alennettu hinta käteisellä maksaville asiakkaille, mikä auttaa heitä säästämään rahaa. Kun seuraavan kerran ajat ulos, huomioi erilaiset tarjotut hinnat. Käteishinta on usein halvin listattu.

Carpool

Toinen helppo tapa säästää rahaa bensasta on kimppakyydillä ystävien, naapureiden tai työtovereiden kanssa. Luo kimppakyytti päivittäistä toimintaa varten, kuten töihin matkustamiseen, lasten kuljettamiseen kouluun tai aktiviteetteihin tai jopa asioiden hoitamiseen. Tämä auttaa vähentämään polttoainekustannuksiasi merkittävästi.

Aja varovasti ja tarkista rengaspaineet

Huonot ajotottumukset voivat olla vaarallisia, mutta ne voivat myös maksaa sinulle hukkakaasua. Nopea kiihtyvyys on yksi tapa, jolla monet kuljettajat kuluttavat enemmän kaasua kuin on tarpeen. Rengaspaineet ja linjaus kannattaa tarkistaa muutaman kuukauden välein ja erityisesti ennen maantiematkalle lähtöä. Kun renkaat eivät ole linjassa, autosi kuluttaa energiaa ja on vähemmän polttoainetehokas.

Harkitse reittiäsi

Yksi viisaammista tapoja säästää rahaa on ajamalla älykkäämmin ja valitsemalla reittejä, jotka kuluttavat vähemmän polttoainetta. Autot saavat paremmat kilometrit moottoriteillä kuin kaupungissa, koska sinun ei tarvitse käyttää kaasua kiihdyttämiseen jokaisen liikennevalon tai stop-merkin jälkeen. Tyhjäkäynti vilkkaassa liikenteessä ja vakionopeudensäätimen käyttäminen maantiellä ovat kaksi pientä, polttoainetehokasta tapaa säästää myös bensakustannuksissa.

🔥 Empfohlen:  10 vinkkiä graafisen suunnittelijan löytämiseen ja työskentelyyn

Liity palkinto-ohjelmaan

Jotkut huoltoasemat tarjoavat erityisiä palkinto-ohjelmia asiakkaiden houkuttelemiseksi. Kun esimerkiksi ostat päivittäistavaroita Krogerista, voit ansaita palkintoja, jotka voidaan lunastaa sen huoltoasemilla. Jokaista käyttämääsi dollaria kohden ansaitset polttoainepisteitä, jotka laskevat gallonahintaasi.

Shellin kaasupalkkio-ohjelma on kaksitasoinen järjestelmä riippuen siitä, kuinka usein ostat kaasua. Kultastatus (kuusi vähintään viiden gallonan ostoa kolmen kuukauden välein) säästää viisi senttiä gallonaa kohden ja hopeastatus säästää kolme senttiä.

Vähennä työhön liittyvät kilometrit

Jos ajat töihin, varmista, että saat siitä korvauksen. Jotkut työnantajat yrittävät säästää rahaa antamalla sinun käyttää bensiinikorttia henkilökohtaisessa ajoneuvossasi, mutta polttoaine on vain yksi ajamiseen liittyvä kulu. Jos käytät omaa autoasi työhön, sinun pitäisi saada korvaus liittovaltion korkotasolla, joka on tällä hetkellä 0,56 dollaria kilometriltä.[4]

Jos et ole oikeutettu hyvitykseen, varmista, että seuraat sitä ja teet verovähennyksen. MileIQ on Microsoftin omistama kilometrimäärien seurantasovellus, jonka avulla voit helposti seurata työhön liittyviä kilometrimääriä, joten verotuksen tullessa kilometrit voidaan vähentää verotettavista tuloistasi.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada ilmainen auto, kun sinulla ei ole siihen varaa

Muutaman sentin alennus jokaisesta gallonasta voi todellakin lisätä

Jokainen ajava tietää, että kaasu on välttämätön. Sinun on täytettävä autosi, jotta voit ajaa töihin, käydä perheen ja ystävien luona, saada lapset kouluun ja hoitaa asioita. Ja mitä enemmän ajat, sitä enemmän kulutat.

Ellet ole osavaltiossa, jossa on halpaa kaasua, polttoainekulut voivat viedä suuren osan budjetistasi.

Se ei ehkä vaikuta paljolta, mutta vaikka säästät vain muutaman sentin gallonaa kohden, se kasvaa ajan myötä. Käytä halpaa bensapaikanninta, cashback-korttia, aja turvallisesti ja vähennä kilometrimäärästäsi, jos se on sallittua. Mitä enemmän näitä kaasunsäästöstrategioita voit yhdistää, sitä enemmän säästät.

Aiheeseen liittyvä: 13 tapaa saada ilmaisia ​​kaasukortteja