Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 suurta tapaa Bing SEO eroaa optimoinnista Googlelle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 suurta tapaa Bing SEO eroaa optimoinnista Googlelle

Jos Bingiä käsitellään digitaalisen markkinoinnin piireissäsi, saatat menettää yrityksesi suurimman käyttämättömän mahdollisuuden.

Jotkut unohtavat, että on olemassa muitakin hakukoneita kuin Google, mutta Bing voi olla loistava paikka saada näkyvyyttä verkossa.

Bing ja Yahoo (joka on toiminut Bingillä vuodesta 2010) hallitsevat yhdessä 9,97 % työpöytähakukoneiden markkinaosuudesta Yhdysvalloissa

Ja mikä vielä tärkeämpää, monet markkinoijat ovat huomanneet, että Bing-liikenne konvertoituu paremmin kuin Google-liikenne.

Tällä voi olla jotain tekemistä sen kanssa, että Bingin keskimääräinen väestörakenne on kypsempi ja sillä on luultavasti enemmän rahaa käytettäväksi.

Kuvakaappaus osoitteesta: analytics.google.com, marraskuu 2017.

Bing tekee yhteistyötä myös kymmenien muiden hakukoneiden kanssa, mukaan lukien Yahoo!, AOL, DuckDuckGo, Ecosia, MSN ja Lycos.

Lyhyesti sanottuna, jos et tee hakuja Googlella, käytät todennäköisesti hakukokemusta, joka on osittain Bingin tuottama.

Tämä ei myöskään sisällä puhehakua (molemmat Alexa ja Cortana käyttävät Bingiä) eikä sitä, että Bing on sisäänrakennettu useimpiin Microsoftin tuotteisiin, mukaan lukien Microsoft Office ja Xbox.

Hyvä uutinen on, että jos olet jo investoinut Googlen hakukoneoptimointiin, olet vain hypyn, ohituksen ja hypyn päässä konkreettisten tulosten näkemisestä myös muissa hakukoneissa. Tämä johtuu siitä, että Bingillä ja Googlella on monia samoja sijoitussignaaleja.

Silti niitä on tärkeimmät erot Googlen hakukoneoptimoinnin ja Bingin välillä – ja opit niistä täällä.

1. Avainsanat

Vaikka Bing ilmoitti vuonna 2014, että he eivät enää ota meta-avainsanoja ranking-tarkoituksiin, hakukoneet, kuten Yandex ja Baidu, tekevät sen edelleen.

Google on pyrkinyt parantamaan haun tarkkuutta ymmärtämällä etsijän tarkoitusta ja tulkitsemalla eri verkkosivustojen kontekstuaalisia vihjeitä.

Kutsumme tätä semanttista hakua, joka perustuu osittain koneoppimiseen ja tekoälyyn (kuten RankBrain) auttaakseen heitä ymmärtämään sivun sisältöä.

Google on sanonut, että RankBrain on sen ranking-algoritmin kolmanneksi tärkein tekijä. Tämä tarkoittaa, että tarkan haun avainsanoilla ei ole läheskään yhtä suurta merkitystä kuin kattavien ajankohtaisten sivujen ja artikkeleiden luominen vierailijoille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka hakkeroida jonkun TikTok vuonna 2023 (3 tapaa)

Bing on kuronut kiinni laajan haun avainsanojen suhteen.

Heidän Verkkovastaavan ohjeet neuvoo sinua “Kehittämään rikasta sisältöä avainsanatutkimuksen perusteella, joka osoittaa, mitä hakukäyttäjille he etsivät.”

Bingin verkkovastaavan ohjeissa kerrotaan tarkasti, kuinka avainsanat voivat auttaa sinua sijoittamaan. Bing ei sulje pois mahdollisuutta metaavainsanatunnisteen käyttämisestä (jonka Google jättää huomioimatta).

Tämä ei nyt anna sinulle tekosyytä käyttää niitä väärin tai alkaa täyttää merkityksettömiä avainsanoja sisällönkuvauskenttään. Mutta se tarkoittaa, että sinun ei pitäisi laiminlyödä niitä kokonaan.

Bingillä on myös paljon avainsanatyökalut SEO-ammattilaisten avuksi, ja löydät enemmän yksityiskohtia kuin joissakin Googlen työkaluissa.

Bing Webmaster Toolsissa niillä on tehokas avainsanatyökalu joka näyttää trendejä ja aiheeseen liittyviä/ehdotettuja avainsanoja. Bing näyttää jopa osuvat sijoitus-URL-osoitteet.

Kuvakaappaus osoitteesta: bing.com/webmasters/help, toukokuu 2021.

Google: Luo kattavia sivuja avainsanatutkimuksella, mutta keskity ajankohtaiseen osuvuuteen tarkan haun avainsanojen sijaan.

Bing: Käytä selkeitä avainsanoja, jotka vastaavat täsmälleen Bingin hakutuloksissa kohdistettuja termejä – älä vain optimoi liikaa. Käytä heidän työkalujaan muiden hakukoneiden apuna.

2. Käänteiset linkit

Sekä Googlella että Bingillä on suuri luottamus. Molemmat arvostavat esimerkiksi käänteisiä linkkejä, koska ne ovat merkkejä siitä, että vierailijat pitivät sisältöäsi hyödyllisenä, luottavat antamiisi tietoihin ja haluavat nyt jakaa sen muiden kanssa.

Google mittaa luottamusta mittaamalla sisältöösi linkittävien verkkotunnusten PageRank-arvoa (käänteisten linkkien kautta virtaava linkkipääoma). Korkean PageRank-linkkejä painotetaan voimakkaasti, ja muutamat niistä ovat paljon arvokkaampia kuin satoja roskapostia sisältäviä, matalan PageRank-linkkejä.

Bing arvostaa myös korkealaatuisia linkkejä, mutta he arvioivat laadun hieman eri tavalla. Käänteiset linkit eivät ole Bingille kaikkien muiden sijoitustekijöiden yläpuolella. He suosivat laadukkaiden sivustojen käänteisiä linkkejä pienempinä määrinä.

Kuten Google, Bing pitää myös sisäisistä linkeistä, joissa on asiaankuuluvaa ankkuritekstiä.

Tämän lisäksi Bing poistaa sivut hakemistostaan, jos niillä ei ole tarpeeksi linkkejä, eikä rankaise ostaa linkkejä:

🔥 Empfohlen:  Ilmaiset mainossivustot: 18 parasta sivustoa yrityksen mainostamiseen

“Linkin ostaminen kiireiseltä verkkosivustolta voi tuoda sinulle suoraa liikennettä, joten se pysyy pätevänä markkinointitaktiikana.”

Jälleen, ole varovainen tällä tekniikalla, kuten Bing sanoo:

“Saapuvien linkkien manipuloiminen verkkosivustolle osoittavien linkkien määrän lisäämiseksi keinotekoisesti voi johtaa sivustosi poistamiseen Bing-hakemistosta.”

Google: Arvovaltaiset käänteiset linkit ja laadukas sisältö ovat tärkeimpiä osoittimia sivun auktoriteetista käänteislinkkien suhteen.

Bing: Vähemmän arvovaltaisempia käänteisiä linkkejä ovat erittäin tärkeitä, samoin kuin sisäiset linkit, joissa on erittäin merkityksellistä ankkuritekstiä.

3. Sosiaaliset signaalit

Google on pitkään kiistänyt, että sosiaalisilla signaaleilla olisi erityinen rooli sivun sijoituksissa, vaikka monet spekuloinnit ovatkin vähäisiä.

Bing sen sijaan on historiallisesti ollut hyvin avoin sosiaalisten signaalien tärkeydestä:

”Sosiaalinen media on osansa tämän päivän pyrkimyksessä sijoittua hyvin hakutuloksissa. Ilmeisin osa sillä on vaikuttamisen kautta. Jos olet vaikutusvaltainen sosiaalisesti, tämä johtaa siihen, että seuraajasi jakavat tietosi laajasti, mikä puolestaan ​​​​johtaa siihen, että Bing näkee nämä positiiviset signaalit. Näillä positiivisilla signaaleilla voi olla vaikutusta siihen, miten sijoitut orgaanisesti pitkällä aikavälillä.

Jos haluat sijoittua hyvin Bingissä, sinun on pysyttävä maassasi sosiaalisen median piireissäsi.

Sosiaalisen median lisääminen SEO-strategiaasi vie aikaa, mutta se kannattaa, jos haluat optimoida Bingille. Harkitse kattavan sosiaalisen median kuuntelutyökalun lataamista, joka auttaa sinua löytämään ja osallistumaan kaikkiin keskusteluihin, joita ihmiset käyvät yrityksestäsi verkossa.

Bing tarjoaa myös API:n tarkistaaksesi, mitä on trendi sosiaalisessa mediassa.

Google: Kohtelee Facebook- ja Twitter-sivuja kuten kaikkia muita indeksoituja sivuja.

Bing: Sosiaaliset signaalit ovat keskeinen sijoitustekijä. Hakutuloksissa näet Facebook-ystävien ja Twitter-seuraajien arviot eri yrityksistä.

4. Multimediasisältö

Bing on työntänyt kirjekuorta, kun se tulee visuaalinen hakujoka kulkee käsi kädessä yhden heidän mainostetuimmista ominaisuuksistaan ​​- “entiteetin ymmärtämisestä”.

Pohjimmiltaan Bing pystyy indeksoimaan ja ymmärtämään tarkasti erityyppistä multimediasisältöä, kuten videota, ääntä ja kuvia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka se vaikuttaa tekoälykirjoittajiin [SEO Guide]

Bing on monella tapaa johtavassa asemassa visuaalisen haun suhteen. Kun Flash oli asia, Bing pystyi indeksoimaan Flash-sivustoja hienosti.

Käytä korkealaatuisia kuvia ja optimoi ne nopeuttaaksesi latausaikaa.

Samaan aikaan Google luottaa edelleen eniten tekstipohjaiseen sisältöön. Laadukkailla kuvilla ja videoilla on väliä, mutta niitä ei painoteta läheskään yhtä paljon kuin Bingille.

Google: Korostaa tekstipohjaista sisältöä.

Bing: Enemmän painoarvoa multimediasisällölle.

5. Muut tekniset SEO-erot

Vaikka edellä luetellut neljä eroa ovat luultavasti suurimmat erot Googlen ja Bingin välillä, on silti joitain muita pieniä eroja, jotka minun pitäisi huomata.

Voit esimerkiksi luottaa siihen, että Google indeksoi verkkosivustosi ja luottaa siihen, että se yrittää indeksoida kaikki sivustosi sivut, mutta Bing keskittyy avainsivuihin ja indeksoi sivusi harvemmin.

Onneksi voit auttaa tässä prosessissa lisäämällä indeksointitiheyttäsi käyttämällä Bing Webmaster Tools ja napsauttamalla.

Voit myös lähettää sivustokarttasi Bingille napsauttamalla Webmaster Toolsia tai sisällyttämällä polun siihen robots.txt-tiedostoosi. Tämä on tärkeä vaihe, koska tämä on sijoitussignaali.

Toinen Bingin etu on sen API. Sen avulla käyttäjät voivat lähettää URL-osoitteita indeksoitaviksi kerralla, mitä Googlella ei ole.

Yleensä Bing on innoissaan voidessaan auttaa ihmisiä sijoittumaan, ja sillä on paljon työkaluja auttamaan sinua.

Katso lisää esimerkkejä teknisistä tekijöistä, jotka eroavat Googlesta Bingin verkkovastaavan ohjeet.

Lisää Bing SEO -resursseja täällä:


Table of Contents