Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 syytä, miksi TikTok-markkinointi on nousussa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 syytä, miksi TikTok-markkinointi on nousussa

Jos olet ottanut uutiset käyttöön äskettäin, olet todennäköisesti kuullut TikTokista ja TikTok-markkinoinnista. Sovellus on todellakin niin suosittu, että se on herättänyt aaltoja paitsi kulttuurin alueella myös poliittisessa maailmassa.

Ja rehellisesti, vaikka yhä useammat brändit hyppäävät TikTokiin, kilpailu on edelleen melko vähäistä.

Alustalle pääseminen nyt on loistava tilaisuus ottaa varhainen käyttöön mahdollisesti markkinoita muuttava työkalu.

Siksi tässä artikkelissa käymme läpi 5 syytä, miksi TikTokin pitäisi olla jokaisen yrityksen markkinoinnin työkalupakkissa. Käsittelemme mainoksia, erityyppistä sisältöä ja joitain ominaisuuksia, jotka tekevät alustasta ainutlaatuisen. Mennään!

5 syytä, miksi sinun pitäisi käyttää TikTok-markkinointia yrityksellesi

TikTok on epäilemättä kuumin uusi sosiaalisen median alusta. Joten jatka lukemista saadaksesi selville, miksi sinun pitäisi olla TikTok yrityksesi markkinoinnissa. Tämä artikkeli auttaa sinua varmasti päättämään!

1. TikTok-vaikuttajat

Vaikuttajamarkkinointi on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Jos et vielä tiedä mitä se on, tässä on nopea pohjustus: ota yhteyttä Instagram-vaikuttajaan, jolla on runsaasti seuraajia, ja maksa hänelle tuotteistasi.

Tämäntyyppinen markkinointi on erityisen tehokasta, koska se on enemmän kuin ystävän suositus kuin mainos.

Se juurruttaa katsojaan luottamusta ja saa hänet todennäköisemmin ostamaan.

TikTok-vaikuttajamarkkinointi vie tämän aivan uudelle tasolle. Vaikka Instagram-markkinointi on edelleen tehokasta, alusta on täynnä brändejä, jotka yrittävät hyödyntää strategiaa.

Tämän seurauksena yhä useammat Instagram-käyttäjät vain virittävät sponsoroituja julkaisuja samalla tavalla kuin muut mainokset.

TikTok puolestaan ​​on uusi alusta, joka on paljon vähemmän myyvä.

Koska yritykset eivät ole ottaneet sitä niin laajasti käyttöön, se säilyttää enemmän henkilökohtaista tunnelmaa, joka Instagramilla oli ennen kuin sitä käytettiin niin yleisesti markkinoinnissa.

Mitä Tiktokin väestötiedot sanovat siitä?

Lisäksi, jos tuotteesi houkuttelevat suurelta osin nuorempaa väestöryhmää (13–24), TikTok sopii täydellisesti.

🔥 Empfohlen:  Oman chatGPT:n luominen: Opas LLM:iden hienosäätöön LoRA:n avulla

Valtava 69 prosenttia kaikista TikTokin käyttäjistä on 13–24-vuotiaita, 27 prosenttia 13–17 ja 42 prosenttia 18–24-vuotiaita.

Joten jos yrität saavuttaa tämän väestörakenteen, TikTok on kultainen lippu.

Kaiken kaikkiaan vaikein osa TikTok-vaikuttajamarkkinointiin pääsemisessä on yksinkertaisesti löytää oikeat vaikuttajat brändillesi.

Niin tehokasta kuin TikTok-markkinointi onkin, sinun on silti varmistettava, että valitsemasi henkilö on oikealla markkinaraolla, et todennäköisesti haluaisi käyttää miespuolista fitness-vaikuttajaa esimerkiksi uuden naisten kunto-ohjelman markkinointiin.

Löytääksesi vaikuttajan, voit joko etsiä alustalla itse tai käyttää työkalua, kuten Influence Grid.

Vaikutusruudukko auttaa sinua lajittelemaan vaikuttajia antamalla tietoja heidän tilastoistaan, mukaan lukien seuraajien määrä, katselukerrat videota kohti ja tykkäykset per video.

Tämä voi auttaa sinua saamaan paremman käsityksen tuloksista, joita voit odottaa tietyiltä vaikuttajilta.

2. TikTok-mainokset

TikTok-mainokset ovat suhteellisen uusi lisä alustalle. Ne merkitsevät TikTokin tuloa mainostilaan suorana kilpailijana Snapchatille ja Instagramille.

Kaiken kaikkiaan TikTok-mainokset ovat melko samanlaisia ​​​​kuin muut maksulliset sosiaalisen median mainokset, mutta niissä on joitain omituisia piirteitä, jotka markkinoijien tulisi olla tietoisia.

Sinun on oltava tietoinen viiden tyyppisistä mainoksista:

  1. In-Feed-mainokset
  2. Brändin haltuunotot
  3. TopViews
  4. Brändätyt Hashtag-haasteet
  5. Merkkiefektit

Nyt, ennen kuin käsittelemme näiden eroja, on tärkeää huomata, että maksetut TikTok-mainokset ovat kalliimpia kuin mainokset useimmilla muilla sosiaalisen median alustoilla.

Siksi TikTok-mainokset ovat monien pienyritysten ulottumattomissa. Jos sinulla on kuitenkin suurempi budjetti, ne voivat olla hyödyllinen lisä strategiaasi.

3. Monipuolinen sisältö

TikTok ei ole vain uusi sosiaalinen verkosto, se on uusi väline online-ilmaisulle.

Aivan kuten vinyylilevyjen keksintö vauhditti kaksiminuuttisen singlen suosiota, TikTok tuo pienikokoisen median etualalle, ja tekijöiden on opittava tämän uuden muodon läpikotaisin.

Tämä tarkoittaa, että et voi vain tuoda Facebook- ja Instagram-viestejäsi TikTokiin ja päinvastoin.

🔥 Empfohlen:  AstroProxy Review 2023: Miksi se on todellinen vaihtoehto tunnetuille välityspalvelintarjoajille

Vaikka sinun on tuplattava sosiaalisen median ponnistelusi, se antaa sinulle myös luvan kokeilla uusia ideoita, joita et kokeilisi muilla alustoilla.

Kun Twitter keskittyy tekstiin ja Instagram kuviin, TikTok keskittyy ääneen ja videoon.

On vaikea saada onnistunut TikTok-postaus ilman mielenkiintoista ääntä ja katseenvangitsijaa.

Suositut TikTok-viestit jakautuvat yleensä kahteen kategoriaan: musiikki ja komedia. Vaikka vakavia viestejä on olemassa, useimmat ihmiset käyttävät TikTokia katsoakseen lyhyitä, silmukoita komedialeikkeitä tai -videoita (etenkin tanssirutiineja), jotka on asetettu tarttuviin kappaleisiin.

Tämän seurauksena TikTok on äärimmäisen epävirallinen alusta – liian ammattimaisena tai myyvänä esiintyminen ei sovi katsojillesi.

Joten vaikka saatat säilyttää erittäin ammattimaisen ulkonäön Instagramissa, haluat todennäköisesti lieventää sitä hieman ja olla typerä TikTokille.

4. Suurempi mahdollisuus viruksen leviämiseen

TikTok demokratisoi sisällön uudella ja ainutlaatuisella tavalla. Toisin kuin useimmat sosiaalisen median alustat, jotka päättävät, mitä sisältöä sinulle tarjotaan suurelta osin julisteen suosion perusteella.

TikTok on vahvistanut, että seuraajamäärät eivät vaikuta suoraan syötteessäsi näkyvään sisältöön.

Mitä tämä tarkoittaa? Pohjimmiltaan voit menestyä yhdessä yössä, kun olet lähettänyt vain yhden videon.

Kun seuraajamäärät ovat poissa kuvasta, uudella kaverilla on yhtä paljon mahdollisuuksia levitä kuin megapoptähdellä.

Esimerkiksi julkaistuaan vain muutaman videon jäätelöakrobatiastaan ​​bubba_ice pystyi kasvattamaan tiliään nopeasti. Nyt hänen tilillään on 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 21,6 miljoonaa tykkääjää.

5. TikTok ei ole kyllästynyt

TikTok on edelleen hyvin uusi alusta. Se julkaistiin alun perin vain neljä vuotta sitten vuonna 2016, ja se alkoi tulla valtavirtaan vasta vuonna 2018, kun sen emoyhtiö päätti yhdistää sen nyt poistuneen Musical.ly:n kanssa.

TikTok for Business on vielä uudempi, ja se julkaistiin heinäkuussa 2020.

Näin TikTok on kypsä innovaatioille ja uusille äänille. Monet suuret tuotemerkit eivät ole vielä siirtyneet TikTokiin, vaikka niillä on vahva läsnäolo Instagramissa ja Facebookissa.

🔥 Empfohlen:  Miksi sinun täytyy lisätä sosiaalisen median työnkulkuja strategiaasi?

Muutamia esimerkkejä brändeistä, joita ei ole TikTokissa, ovat The New York Times, Subaru, CVS Pharmacy ja usko tai älä, Pepsi.

TikTok on edelleen ensimmäisten käyttäjien valtakunnassa, ainakin markkinoinnin ja liiketoiminnan näkökulmasta.

Aloittajana alustalla sinulla on vähemmän kilpailua ja vähemmän suuria nimiä taistelee samoista kohdeyleisöistä.

Se, että markkinat ovat tyydyttymättömiä, ei kuitenkaan tarkoita, että menestystä olisi helppo nähdä.

On täysin mahdollista, että yksi syy siihen, miksi monet kotitalouksien nimet eivät ole luoneet profiileja TikTokiin, on se, että he eivät tiedä, minkä tyyppistä sisältöä he tekevät.

Käärimistä

TikTok ja TikTok for Business ovat tavallaan kuin sosiaalisen median villi länsi. He ovat poliittisen kiistan peitossa, ja se on niin uusi väline, että kukaan ei vielä oikein osaa käyttää sitä.

Mutta tämä tarkoittaa, että yritykselläsi on monia mahtavia mahdollisuuksia tulla yhdeksi edelläkävijöistä. Jos osut johonkin, saatat päätyä asettamaan uusia mainonta- ja sisältöparadigmoja.

Kaiken kaikkiaan mikään ei voi korvata hihojen käärimistä ja TikTok-markkinoinnin kokeilemista itse. Jos et vielä ole, lataa sovellus, selaa videoita ja katso, sopiiko se yrityksesi markkinointistrategiaan.