Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 tapaa, joilla voit hyödyntää Instagramia myydäksesi lisää tuotteita

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 tapaa, joilla voit hyödyntää Instagramia myydäksesi lisää tuotteita

Sen lisäksi, että Instagram tarjoaa tavan pitää yhteyttä ystäviin ja perheeseen, se on uskomattoman tehokas kanava tuotteiden myyntiin. Yritykset voivat hyödyntää tätä sosiaalisen median alustaa saadakseen kaiken irti ylimääräisestä myyntikanavasta.

Tässä blogissa analysoimme, miksi Instagram on niin tehokas sähköisen kaupankäynnin työkalu, ja selitämme ominaisuuksia, joilla voit lisätä Instagram-myyntiäsi.

Miksi Instagram on niin tehokas sähköisessä kaupankäynnissä?

Tässä on vain muutamia tapoja, joilla Instagram voi auttaa verkkokauppastrategiaasi.

Se on visuaalisesti pohjautuva alusta

Ensinnäkin Instagram on visuaalinen alusta. Yritykset voivat esitellä tuotteitaan monissa eri muodoissa, mikä tekee niistä visuaalisesti houkuttelevia syötteitään selaaville käyttäjille.

Se hyödyntää impulsiivista ostamista

Instagramin vaikutus impulssiostoihin tekee siitä tehokkaan verkkokauppakanavana. Instagram-algoritmin ansiosta käyttäjät ovat luonnollisesti alttiina sisällölle, josta he ovat kiinnostuneita, ja harvoin “myynniselle” sisällölle. Lisäksi Instagram-viestistä tuotteen ostosivulle siirtyminen vie vain muutamalla napsautuksella. Ja tämä vie meidät seuraavaan kohtaan.

Vankka joukko verkkokaupan ominaisuuksia

Vuonna 2020 Instagram esitteli ‘Shops’ – tavan, jolla brändit voivat esitellä tuotetarjontaansa Instagramissa. Brändit voivat luoda julkisivun suoraan Instagramissa ja täyttää sen tuotteilla luettelostaan.

Brändit voivat myös “tagata” tuotteensa orgaanisiin postauksiinsa. Tämä tarkoittaa, että jos käyttäjät katsovat julkaisua ja haluavat tietää enemmän esitellyistä tuotteista, heille näytetään heti tuotteen nimi ja hinta. Tämän ominaisuuden avulla yritykset voivat mainostaa tuotteita luonnollisella tavalla.

Kuinka saada lisää verkkokauppamyyntiä Instagramin avulla

Nyt olemme nähneet eri syyt, miksi Instagram on voimavara tuotteiden myynnin suhteen. Sukellaanpa parhaisiin strategioihin, joiden avulla voit saada vielä enemmän irti Instagramista.

1. Perusta Instagram-kauppa

Olemme jo maininneet, että kaupat ovat uskomattoman hyödyllinen työkalu. Katsotaanpa parhaita käytäntöjä loistavan ostokokemuksen luomiseen.

🔥 Empfohlen:  Tekoälymallien standardit eivät tällä hetkellä ole oikeudenmukaisia, vaan asettavat monia haasteita!

Ensinnäkin varmista, että sinulla on Instagram Business -tili tai Creator-tili. Jos et, sinun on aika siirtyä. Tarkista, että täytät kaikki Metan kaupankäynnin kelpoisuusvaatimukset ja että maasi on oikeutettu ostoksille Instagramissa.

Seuraava, luo kauppasi ja yhdistä se Instagramiin ja Facebookiin. Kirjaudu Commerce Manageriin ja napsauta “Get Started with Shops”. Valitse, mistä asiakkaat ostavat tuotteitasi – esimerkiksi verkkosivustosi. Voit myös määrittää kassan suoraan Instagramiin, jos yrityksesi sijaitsee Yhdysvalloissa. Valitse myyntikanavasi ja valitse Instagram-tilisi, joka liitetään kauppaasi. Jos sinulla on Facebook-sivu, voit myös liittää sen Instagram-kauppaasi. Valitse Instagramissa Muokkaa profiilia, siirry kohtaan Julkiset yritystiedot ja valitse Sivu. Valitse sitten Facebook-sivusi.

Nyt on aika työskentele tuoteluettelosi parissa. Napsauta Commerce Managerissa “Katalogi” ja sitten “Lisää tuotteita”. Voit tehdä tämän joko manuaalisesti tai integroida luettelosi sertifioidulta verkkokaupan alustalta, kuten Shopifylta. Lisää tuotteesi kuva, sen nimi, kuvaus ja hinta. Voit jopa lisätä SKU:n Content ID -osioon. Lisää jokaiseen tuotteeseen verkkosivustolinkki, jotta käyttäjät voivat ostaa niitä. Voit lisätä monia muita vaihtoehtoja, kuten veroluokan, tuotteen kunnon, toimitusvaihtoehdot ja palautuskäytännön. Napsauta lopuksi Lisää tuote. Toista tämä jokaiselle tuotteelle, jonka haluat esitellä luettelossasi.

Nyt tarvitset Meta tarkistaa tilisi. Tämä voi kestää jopa 2 päivää, mutta joskus se voi kestää hieman kauemmin. Napsauta Instagram-profiiliasetuksissa “Rekisteröidy Instagram-ostoksille” ja lähetä tilisi tarkistettavaksi. Jos haluat tarkistaa hakemuksesi tilan, voit siirtyä asetuksiin ja sitten Ostokset-kohtaan.

Kun sinut on hyväksytty, on sen aika aktivoi Instagram Shopping! Nyt voit yhdistää tuoteluettelosi Instagram-kauppaasi. Siirry Instagram-yritysprofiilissasi asetuksiin, napauta “Business” ja sitten “Shopping”. Valitse luettelo, johon haluat muodostaa yhteyden, ja napsauta Valmis.

2. Käytä tuotetunnisteita

Nyt kun sinulla on Instagram Shop perustettu, sinun on saatava käyttäjät käymään siellä. Ja aivan kuten voit merkitä muita tilejä Instagramissa, voit myös merkitä tuotteita sisältöösi.

🔥 Empfohlen:  10 tapaa ohjata kohdistettua liikennettä verkkokauppaasi

Kun käyttäjät napauttavat viestiä, he näkevät tuotteesi tunnisteen. Jos he napsauttavat tunnistetta, heidät ohjataan Instagram-kauppaasi ja tarkemmin kyseiselle tuotesivulle. Aloitetaan siis tuotteidesi mainostaminen Instagramissa.

Voit merkitä tuotteesi Brandwatchilla seuraavasti:

  • Kirjaudu Brandwatchiin ja siirry kohtaan “Julkaise”
  • Avaa julkaistu viesti tai luo uusi: Lähetä kuva, kirjoita houkutteleva kopio ja lisää hashtageja.
  • Valitse “Tag Products”, napsauta kuvaa valitaksesi, mihin haluat tagin olevan, ja lopuksi valitse tuote luettelostasi.
  • Julkaise tai ajoita viestisi.

3. Ohjaa liikennettä verkkosivustollesi käyttämällä

Linkin lisääminen kuvaukseen on tehokas myyntityökalu Instagram-myynnin lisäämiseen. Tämä linkki on napsautettava URL-osoite, jonka voit lisätä Instagram-tilillesi. Tämä linkki ohjaa käyttäjät mukautetulle mukaansatempaavalle aloitussivulle, jolle brändit voivat lisätä linkkejä tietyille verkkosivustojen sivuille, kuten sisältösivuille, tuotesivuille ja jopa Youtube-videoille.

Me Brandwatchissa kutsumme tätä “Linkiksi Biossa*”, joka on dynaaminen keskus, joka voi ohjata liikennettä Instagramista verkkosivustollesi.

Linkin luominen Bio-aloitussivulla on helppoa Brandwatchissa.

  • Napsauta Julkaise-kohdassa vasemmalla olevasta valikosta Linkki biossa ja sitten Luo sivu. Täällä voit rakentaa aloitussivun linkkillesi.
  • Anna sivullesi nimi ja valitse halutessasi Instagram-kanavat, jotka haluat linkittää tälle aloitussivulle.
  • Nyt sinun on työstettävä sivuasi ja sisällytettävät eri moduulit. Suosittu valinta on esimerkiksi lisätä jäljitettäviä linkkejä – esimerkiksi blogikirjoituksiisi tai yhteystietosivullesi. Voit myös muokata sivua logollasi ja valita tuotemerkkisi värit.

Toinen tehokas strategia on sisällyttää Instagram-sisältömoduuli, joka sisältää uusimmat Instagram-viestisi. Jokainen viesti ohjaa ulkoiseen linkkiin, kuten verkkosivustosi tuotesivulle.

Jos haluat valita, mitkä Instagram-julkaisut haluat näkyvän Link in Bio -aloitussivulla, sinun on luotava tai muokattava Instagram-julkaisu Publishissa. Lisää sitten haluamasi URL-osoite Linkki biossa -osioon.

Muista lisätä lopuksi linkkisi Instagram-bioosi. Muistuta käyttäjiä vierailemaan viesteissäsi ja tarinassasi olevasta linkistä.

4. Mainosta tuotteitasi orgaanisissa postauksissa ja lisää sitten tavoittavuutta Instagram-mainoksilla

Nämä erilaiset strategiat perustuvat kaikki yhteen perusajatukseen: sinun on julkaistava tuotteisiin liittyvä sisältö Instagram-syötteeseesi. Vain tällä tavalla voit merkitä tuotteita, ohjata myymälääsi ja ohjata käyttäjiä Instagram-bioosiisi.

🔥 Empfohlen:  7+ tapaa käyttää ChatGPT:tä hakukoneoptimointiin: käytännön vinkkejä sijoituksen parantamiseen

Kun suunnittelet Instagram-kalenteriasi, keskity terveelliseen tasapainoon tuotekeskeisten postausten ja muun tyyppisen sisällön välillä.

Lisäksi paras käytäntö on mitata orgaanisten viestiesi tehokkuutta, jotta kun huomaat tietyn sisällön toimivan hyvin, voit käyttää budjettia sen mainostamiseksi mainoksena.

5. Hyödynnä vaikuttajia

Viimeisenä – muttei vähäisimpänä – harkitaan kumppanuuksia vaikuttajien kanssa.

Yhteistyö sisällöntuottajien kanssa, joilla on kohdeyleisösi kuuluvia seuraajia, on loistava tapa lisätä tietoisuutta tuotetarjonnastasi. Vaikuttajat voivat jopa merkitä tuotteesi julkaisuihinsa, jolloin käyttäjän on helppo nähdä tuote, rakastua siihen ja ostaa se heti.

On syytä mainita, että sinun ei tarvitse rikkoa pankkia tehdäksesi yhteistyötä vaikuttajien kanssa: työskentely mikrovaikuttajien kanssa on halvempi (ja joskus tehokkaampi) strategia.

Brandwatch Influencessa tarjoamme työkalun nimeltä “Discovery”. Näin voit löytää oikeat vaikuttajat tuotekampanjoihisi. Löydät helposti vaikuttavia mikrovaikuttajia, joista et ehkä tiedä (vielä), jotka sopivat kohdistustavoitteisiisi. Tarjoamme myös Shopify-integraation, jonka avulla voit mitata vaikuttajilta saatavia tuloja.

Table of Contents