Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 tapaa käyttää käyttäjien luomaa sisältöä markkinoinnissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 tapaa käyttää käyttäjien luomaa sisältöä markkinoinnissa

Käyttäjien luomasta sisällöstä (UGC) on tullut tärkeä osa sisältömarkkinointistrategiaa nykyisellä aikakaudella, jolloin asiakkaat ovat valmiita kehumaan tuotteistasi tai palveluistasi verkossa. UGC viittaa sisältöön, jonka brändin käyttäjät luovat. Se voi olla mitä tahansa kommenteista, arvosteluista ja kuvista sosiaalisen median julkaisuihin. Tässä artikkelissa puhumme viidestä parhaasta tavasta käyttää erityyppistä käyttäjien luomaa sisältöä markkinoinnissa.

5 tapaa käyttää käyttäjien luomaa sisältöä markkinoinnissa

Käyttäjien luoma sisältö toimii sosiaalisena todisteena brändisi sanoman edistämiseksi, auttaen sinua laajentamaan sosiaalisia seuraajiasi, vahvistamaan suhteita asiakkaisiin, juurruttamaan luottamusta kohdeyleisöön, rakentamaan SEO-arvoa ja lisäämään myyntiä. Alla on viisi tehokasta tapaa käyttää UGC:tä markkinointiponnistelujen menestyksen varmistamiseksi:

1. Arvostelut

Yli 70 % kuluttajista sanoo katsovansa tuotearvioita ennen ostoa. Arvostelut osoittavat potentiaalisille asiakkaillesi, että tarjontasi ovat luotettavia. Arviot ja arvostelut voivat auttaa sinua lisäämään liikennettä verkkosivustollesi, lisäämään luotettavuutta ja parantamaan tulosprosentteja.

Sinun tulisi kannustaa asiakkaitasi jättämään arvosteluja brändistäsi mahdollisuuksien mukaan. Voit antaa heidän kirjoittaa arvosteluja joko verkkosivustollesi, Facebook-sivullesi tai kolmannen osapuolen arvostelusivustoille, kuten Yelp, Google, G2Crowd, TripAdvisor jne. Sekä paikan päällä että sen ulkopuolella käyttäjien luomat arvostelut ovat tärkeitä, kun kyse on tuloksia.

Voit kannustaa asiakkaitasi motivoimaan heitä kirjoittamaan arvosteluja tarjoamalla heille kuponkeja, palkintopisteitä, lahjakortteja jne. Yritä lähettää heille sähköpostiviestejä, joissa on aiherivilläsi kannustavia avainsanoja saadaksesi enemmän arvosteluja, sillä sähköpostin aiherivit ovat suurimmat. vaikutusta ostajiin.

Kun saat negatiivisia arvosteluja, pidä niitä mahdollisuutena ansaita asiakkaidesi luottamus. Ole kohtelias ja vastaa jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti osoittaaksesi, että välität hänen näkemyksistään ja kokemuksistaan. Muista, että sekä positiivisilla että negatiivisilla arvosteluilla on keskeinen rooli brändin näyttämisessä aidolta.

Katso mekon saamat arvostelut Modclothin verkkosivuilta. Sillä on yli 1 600 arvostelua, joista suurin osa on myönteisiä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää ChatGPT:tä Excel-kaavojen kirjoittamiseen

Näiden monien käyttäjien luomien arvostelujen näyttäminen ostajille voi osoittautua erittäin tehokkaaksi yrityksesi myynnin lisäämiseksi.

2. Hashtag-kilpailut

Yksi tavoista saada mukautettua sisältöä on järjestää kilpailuja sosiaalisessa mediassa, luoda ainutlaatuisia hashtageja ja saada seuraajasi osallistumaan hashtagisi lisäämiseen. UGC-hashtag-kilpailulla voit rohkaista seuraajia jakamaan sisältöä sosiaalisessa mediassa käyttämällä tiettyä hashtagia. Käyttäjät voivat jakaa sisältöä, kuten valokuvia ja videoita tietyn hashtagin kanssa voittaakseen palkintoja.

Käyttämällä tiettyjä hashtageja ja popularisoimalla niitä, seuraajasi voivat nostaa hashtagesi trendiin. Tämä voi auttaa lisäämään sitoutumista kohdeyleisösi, rakentamaan bränditietoisuutta ja lisäämään myyntiä.

Luo hashtageja, jotka on helppo muistaa ja joita ei ole vaikea kirjoittaa, varmistaaksesi menestyksen. On myös tärkeää käyttää hashtageja, jotka erottavat brändisi kilpailijoistasi, ja sisällyttävät myös brändin hashtagit kaikkiin viesteihisi.

Esimerkiksi suosittu muotisuunnittelija Marc Jacobs ilmoitti, että hänen yrityksensä valitsisi mallin seuraavaan mainoskampanjaansa sosiaalisen median Twitterin ja Instagramin kautta. Käyttäjiä, jotka halusivat osallistua, vaadittiin julkaisemaan kuva Instagramiin tai Twitteriin hashtagilla #CastMeMarc. Kilpailu oli erittäin suosittu, ja vuorokauden sisällä siihen tuli 15 000 hashtag-merkintää.

3. Videon sisältö

Video on todella tehokas tapa luoda UGC sisällöstäsi riippumatta. Se voi auttaa yleisöäsi saamaan yhteyden sinuun tavoilla, joihin muut mediat eivät pysty.

Octolyn mukaan käyttäjien luomia brändivideoita katsottiin keskimäärin 10 kertaa enemmän kuin virallisia brändivideoita YouTubessa.

Käyttäjien luomilla videoilla on valtava potentiaali jaettavaksi ja suurempi mahdollisuus, että ne leviävät viraalisesti, mikä voi auttaa lisäämään seuraajasi huomattavasti.

UGC-videot tarjoavat alkuperäisiä näkökulmia tuotteisiisi ja palveluihisi, mikä lisää uskottavuutta brändillesi. Ne tarjoavat yleisön luotettavia näkemyksiä yrityksesi aitoudesta ja eheydestä, mikä parantaa tuotekuvaasi. UGC-videoiden käyttäminen on parempi kuin perinteinen markkinointi, koska ne voivat auttaa sinua sitouttamaan yleisösi ja osoittamaan asiakkaidesi tuen.

🔥 Empfohlen:  7 tapaa parantaa paikallista hakukoneoptimointia ja houkutella uusia yrityksiä

4. Pelillistäminen

Toinen tapa luoda UGC:tä ja sitouttaa käyttäjiä on pelillistäminen. Pelillistämisessä käyttäjien on suoritettava muutama tehtävä, minkä jälkeen heidät palkitaan ja tunnustetaan osallistumisestaan.

Brändit käyttävät konsepteja, kuten tasoja, huippupisteitä, merkkejä, tulostaulukoita, pisteitä jne. saadakseen käyttäjät suorittamaan tehtäviä ja jakamaan saavutuksiaan. Voit myös antaa palkintoja pelien voittajille tarjoamalla heille erikoisalennuksia, avaamalla merkkejä, liittämällä heistä VIP-klubiisi jne. sitoutumisen lisäämiseksi.

Pienet kannustimet innostavat käyttäjiä ponnistelemaan enemmän tehdäkseen asioita, joita he muuten eivät tekisi. Gamification mahdollistaa siksi pitkäaikaisen suhteen rakentamisen asiakkaidesi kanssa ja auttaa muuttamaan seuraajista uskollisia asiakkaita rohkaisemaan heitä tekemään toistuvia ostoksia sinulta.

Nike hyödynsi pelillistämistä pysyäkseen yhteydessä asiakkaisiinsa. Nike+ -kampanjassa brändi sisällytti pelillistämisen Nike+ -polttoainealuesovellukseensa. Juoksijat voivat seurata fyysistä aktiivisuuttaan, kuten matkaa, aikaa, vauhtia, poltettuja kaloreita jne. sovelluksesta. Sovellus yhdistettiin myös sosiaaliseen mediaan, jotta käyttäjät voivat kilpailla keskenään ja jakaa tuloksiaan, mikä auttoi brändiä lisäämään läsnäoloaan ja näkyvyyttään.

Kun käyttäjät suorittivat eri tasot, heidät palkittiin merkeillä ja pokaalilla, jotka lisäsivät sitoutumista ja rohkaisivat asiakkaita ostamaan Nike-tuotteita. Brändi voisi myös kerätä käyttäjien tietoja segmentoidakseen ja markkinoidakseen tuotteitaan pelillistämisen avulla.

5. Lomakauden sisältö

Lomakausi tarjoaa yrityksille monia mahdollisuuksia olla yhteydessä asiakkaisiinsa. Brändit voivat inhimillistää itsensä ottamalla yhteyttä seuraajiinsa tunnetasolla.

Sinun on kuitenkin keksittävä ainutlaatuisia ja kiinnostavia tapoja sisällyttää UGC markkinointistrategiaasi lomakausia tai suuria tapahtumia varten. Sinun on määritettävä kohdeyleisösi ja UGC-lomatavoitteesi. Näiden päätösten avulla voit valita parhaiten sopivat alustat. Seuraajia voidaan pyytää jakamaan kuvia, lähettämään videoita, käyttämään hashtageja, kirjoittamaan arvosteluja, osallistumaan kilpailuihin jne. ja sitten jakamaan se ystävien kesken.

Joulukuun lomakaudella Starbucks käynnistää #RedCupContestin seuraajilleen. Brändi kutsuu faneja jakamaan räätälöityjä kahvikuppeja sosiaalisessa mediassa ja saamaan mahdollisuuden voittaa Starbucks-lahjakortti.

🔥 Empfohlen:  4 CRO-tekniikkaa, jotka todella toimivat

Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta näet, se on älykäs kampanja, jossa käytetään kausiluonteista UGC:tä, koska kuvien lähettämiseksi seuraajien on ensin ostettava punainen kuppi Starbucksilta. Kahvijätti kannustaa fanejaan sitoutumaan ja lisäämään bränditietoisuuttaan. Luomalla asiakkaillesi jännitystä lomakauden aikana, voit myös rohkaista heitä luomaan UGC:tä ja vaikuttaa positiivisesti myyntiisi.

Johtopäätös

Ei ole olemassa yhtä ainoaa lähestymistapaa käyttäjien luoman sisällön keräämiseen menestyksen varmistamiseksi. UGC-strategiasi on täysin riippuvainen liiketoimintatavoitteistasi ja kohdeyleisöstäsi.

Käyttämällä tehokkaita menetelmiä voit antaa oikean suunnan UGC-ponnisteluillesi. Sisällytä siis käyttäjien luoma sisältö digitaalisen markkinointistrategiaasi ja valmistaudu saamaan myönteisiä tuloksia, kun luotettavuus ja aitous hallitsevat markkinointimaailmaa.