Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 tapaa käyttää sisältöpilareita sosiaalisen median strategiassasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 tapaa käyttää sisältöpilareita sosiaalisen median strategiassasi

Tuomaristo on mukana: Sosiaalisessa mediassa ei voi rakentaa mainetta korkealaatuisen sisällön luojana ilman vankkoja sisältöpilareja.

Ja syy siihen on yksinkertainen.

Sosiaalisen median käyttäjät haluavat tietää, mistä aiot puhua, milloin aiot puhua siitä ja millaista arvoa he voivat odottaa saavansa pois.

Ajattele sitä.

Jos olet B2B-linkkien rakentaja, joka seuraa SEO-ammattilaisia ​​LinkedInissä, et luultavasti seuraa heitä siinä toivossa, että saisit heidän isoäitiensä piirakkareseptejä. Todennäköisesti seuraat heitä eettisten linkkien rakentamisideoiden, hakukoneoptimoinnin parhaiden käytäntöjen ja aiheen asiantuntemuksen vuoksi.

Mutta jos he puhuivat perheen lomastaan ​​maanantaina, jakoivat reseptin tiistaina ja julkaisivat keskiviikkona karusellin, jossa on viisi hakukoneoptimointivinkkiä, saatat päättää painaa Unfollow-painiketta.

Koska et voi luottaa niihin johdonmukaisen ja merkityksellisen sisällön saamiseksi, siirrät todennäköisesti selaustottumuksesi muualle, eikö niin?

Se on idea.

Ilman selkeitä sisältöteemoja sosiaalisen median käyttäjät eivät voi luottaa sinuun, luottaa sinuun tai kehittää merkityksellistä suhdetta kanssasi.

Jos olet valmis kokoamaan sisältöpilaristrategian sosiaalisen median ponnistelujen keskittämiseksi, pysy paikalla saadaksesi lisätietoja.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä ovat sisältöpilarit?

Jos et ole koskaan ennen kuullut sisältöpilareista, digitaalisen markkinoinnin konsultti Shane Barker tiivistää ne täydellisesti:

“Sisältöpilarit eivät ole vain viestien aiheita; ne ovat sosiaalisen median strategiasi kulmakiviä. Keskittymällä kouralliseen ydinteemaan et vain rakenna auktoriteettia näillä alueilla, vaan annat myös brändillesi johdonmukaisen äänen. Aivan kuten pilarit tukevat rakennusta, sisältöpilarit tukevat läsnäoloasi sosiaalisessa mediassa tarjoamalla vankan perustan kasvaa ja saada yleisösi mukaan.”

Jos olet valmis käyttämään sisältöpilareita sosiaalisen median strategiassasi, lue viisi tapaa, joilla voit löytää aiheita, jotka ovat linjassa yleisösi ja yrityksesi tarjoaman ainutlaatuisen arvon kanssa.

1. Luo sisältöpilareita yleisösi usein kysyttyjen kysymysten perusteella

Oletko valmis luomaan osuvaa sisältöä sosiaalisen median yleisöllesi? Kysymyspohjaisten sisältöaiheiden testaaminen – miettikää kuka/mitä/milloin/missä kysymykset – voivat auttaa sinua luomaan arvokasta sisältökohdetta sosiaalisen median seuraajillesi.

🔥 Empfohlen:  5 tapaa modernisoida IT-liiketoimintaympäristösi

Yksinkertainen tapa selvittää, mihin kysymyksiin kohdistaa, on tarkastella asiakastuen (CS) lippuja, palautelomakkeita ja sähköpostikyselyjä. Älä epäröi priorisoida sähköpostin suojausta ja käyttää DKIM-tarkistus kun lähetät sähköpostikyselyjä arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi ja luvattoman pääsyn tai viestinnän sieppaamisen estämiseksi.

Ota sitten askel pidemmälle katsomalla “Ihmiset myös kysyvät” ja “Aiheeseen liittyvät haut” -osioista Googlen hakukonetulossivulla (SERP), josta näet tärkeimmät yrityksesi tavoitteet. Näissä osioissa näet luettelon kohdeavainsanoihisi liittyvistä usein kysytyistä kysymyksistä (FAQ).

Tarkastellaanpa esimerkiksi yhtä suosituimmista avainsanoja, johon brändi Hers kohdistaa Googlessa, joka on “miten saada masennuslääkkeitä”.

(Kuvan lähde)

Jos liitämme tämän Googleen, “Ihmiset myös kysyvät” -osiossa näemme seuraavat usein kysytyt kysymykset:

(Kuvan lähde)

Hän voi myös kerätä seuraavat kysymykset “Aiheeseen liittyvät haut” -osiosta:

(Kuvan lähde)

Kun olet laatinut kysymysluettelon, etsi malleja ja toistuvia kysymyksiä – Jatka tätä, kunnes sinulla on luettelo viidestä kymmeneen pääkysymykseen, joita voit testata sisältöpilareina. Jos saat myönteisen vastauksen, jatka samankaltaisten kysymysten testaamista tai sukeltaa syvemmälle jokaiseen kysymykseen löytääksesi alapilarit.

2. Jäljittele blogisi sisältökategorioita

Testaa blogissasi käsittelemiäsi sisältöluokkia.

Jos esimerkiksi pidät SaaS-blogia, saatat tarjota seuraavat luokat:

 • Käyttäjien luoma sisältökuten B2B-kumppanimarkkinoijien ja alan asiantuntijoiden ohjelmistoarvioita, vertailuoppaita ja selittäviä videoita
 • Koulutussisältömukaan lukien SaaS-ohjelmiston ohjeet, sovellusluettelot ja ohjekeskuksen viestit
 • Motivoiva sisältökuten inspiroivia SaaS-bränditarinoita, tapaustutkimuksia ja yritysvoittoja

Katso rakastetuimpia viestejäsi näissä sisältöryhmissä (tarkista niiden pisteet Ahrefsin Rank Trackerin avulla) ja kirjoita muistiin niiden aiheet. Etsi sitten kuvioita ja yhtäläisyyksiä näiden aiheiden välillä ja pienennä ne viidestä kymmeneen testattavan vaihtoehdon luetteloon.

3. Suunnittele blogissasi esittelemäsi pilarin sisältökappaleet uudelleen

Käytät jo useita sisältökohteita blogisi peruselementteinä.

Nämä ovat niitä, joita lähetät äänekkäästi ja ylpeänä. Ne ovat blogisivusi yläosassa, olet tehnyt kovasti töitä saadaksesi heidät korkealle sijalle ja mainostat heitä säännöllisesti osana laajempaa sisältömarkkinointistrategiaasi.

🔥 Empfohlen:  Zendesk vs Salesforce -ominaisuudet ja hinnoittelukatsaus

Katsotaanpa vaikkapa Campus.edun blogisivua.

Campus.edu tarjoaa blogissaan seuraavat sisältöluokat: Liiketoiminta, yhteisöopisto, tiedekunta, taloudellinen tuki, lehdistötiedotteet ja opiskelijaelämä. Sillä on myös jokaisessa kategoriassa konkreettisia pilarikappaleita, joihin se käyttää ylimääräisiä markkinointidollareita. Seuraava taloudellisen avun kappale hajottaa a. hakemisprosessin pell-apuraha:

(Kuvan lähde)

Campus.edu ei vain voi muuttaa tämän artikkelin katkelmia loputtomiksi sosiaalisen median viesteiksi, vaan se voi myös testata tätä aihetta yhtenä sosiaalisen median sisältöpilareistaan. Ja sinä voit tehdä saman!

Siirry siis blogiisi ja ota kuvakaappaus kaikista tärkeimmistä pilareistasi. Rajaa nämä aiheet viidestä kymmeneen luetteloon, jota voit testata sosiaalisen median sisältöpilareina.

4. Luo pilariaiheita liittämällä kohdeavainsanalauseesi tekoälyn kirjoitusassistenttiin

Tässä on yksinkertainen tapa löytää osuvia aiheita hyppysellä!

Emme suosittele tekoälyn käyttöä blogin kirjoittaja Jos haluat kirjoittaa koko artikkelin tai sosiaalisen median postauksen, suosittelemme käyttämään sitä osana sisällön suunnitteluprosessia. Tekoälykirjoitusavustajan, kuten Simplified AI Blog Writerin, avulla voit liittää yrityksesi tavoitteet avainsanoja ja kehottaa sitä luoda sosiaalisen median aiheita sinulle.

Kun kysyt ideoita, ole täsmällinen.

Kokeile esimerkiksi:

“Luo sosiaalisen median aiheita käyttämällä annettuja avainsanoja: uran rakentamisvinkkejä, menestystä uralla, siirrettäviä taitoja, keskitason ammattilaisia, vastavalmistuneita.”

Jatka aiheideoiden kysymistä tekoälyn kirjoitusassistentilta, kunnes sinulla on kiinteä lista viidestä kymmeneen sisältöpilarista, joita voit testata.

5. Vahvista ydinaiheet kohdeyleisösi kipupisteiden perusteella

Tutustu kohdeyleisösi tärkeimpiin kipukohtiin ja siihen, kuinka tuotteesi tai palvelusi voi ratkaista ne kilpailijoita paremmin.

Käytä näitä oivalluksia pohtiaksesi aiheita yleisösi ydintarpeiden mukaisesti.

Esimerkiksi jos myyt tuottavuusohjelmisto startup-yrityksille ja yksinyrittäjille yleisölläsi saattaa olla seuraavat kipukohdat:

 • Liian paljon tekemistä eikä tarpeeksi aikaa tehdä se
 • Tunne olosi eksykseksi järjestäytymättömiin työnkulkuihin
 • Liian monien toistuvien, arkipäiväisten tehtävien parissa työskenteleminen
 • Korkean tason tehtäväkatsauksen puute johtaa siiloihin ja huolimattomuuteen
 • Huonot tiimiyhteistyömahdollisuudet

Tässä tapauksessa voit testata sisältöpilareita, kuten:

 • Tuottavuusvinkkejä, jotka säästävät brändeiltä yli 10 tuntia viikossa
 • Kuinka luoda koskemattomia tuottavuuden työnkulkuja
 • Kuinka automatisoida toistuvia tehtäviä
 • Kuinka poistaa tietosiilot ja pysyä aina tietoisena tehtävän yleiskuvasta
 • Ylös tiimiviestintä ja yhteistyöllaboratorio työkaluja, vinkkejä ja ideoita
🔥 Empfohlen:  21 loistavaa hakukonetta, joita voit käyttää Googlen sijaan

Pienennä listaasi jälleen viidestä kymmeneen ideaan, joita voit testata.

Ja se vie meidät…

6. Testaa ja viimeistele pilari-aiheitasi

Testaa kaikkia yllä olevia menetelmiä ennen sosiaalisen median sisältöpilareiden viimeistelyä.

Vahvista sitten sisältötyypit (esim. Instagram-rullat, LinkedIn-karusellit, YouTube-selitysvideot jne.) ja valitse julkaisustrategiasi.

Voit esimerkiksi julkaista opetuksellista sisältöä liidipisteistä maanantaisin, motivoivaa sisältöä menestyneistä myyntibrändeistä keskiviikkoisin ja kulissien takana olevaa sisältöä myynnin pitchingistä torstaisin.

Kun sisällön suunnitteluprosessi on valmis, lisää sisältöteemat, sisältötyypit ja ydinaiheet omaan sosiaalisen median sisältökalenteri.

Sen jälkeen sinun on suunniteltava, kuka tuottaa sisällön ja kuka on vastuussa sosiaalisen median sisältöstrategiasi seurannasta.

Paketoida

Ja se on sinulle sisältöpilarit pähkinänkuoressa!

Nyt on sinun vuorosi. Luo sisältöpilariideoita noudattamalla tänään jakamiamme vinkkejä. Testaa sitten ideasi ennen kuin viimeistelet ydinaiheesi.

Lopuksi pysy järjestyksessä lisäämällä pilarin aiheet sisältökalenteriin ja jakamalla rooleja ja vastuita sopiville tiimin jäsenille.

Ja siinä se. Tässä menestystäsi!

Ian David (vieraileva kirjoittaja)

Ian David aloitti uransa kivijalkakaupan johtamisesta, joka sisälsi nopeasti myös verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin. Hän on innokas lukija ja itseoppinut hakukoneoptimoinnin ja sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän kirjoittaa useisiin julkaisuihin erilaisista digitaalisen markkinoinnin aiheista. Viime aikoina hän on keskittynyt vaikuttaja- ja tytäryhtiömarkkinoinnin käyttämiseen tulosten lisäämiseen.