Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 tapaa laajentaa kattavuuttasi hakumarkkinoinnin avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 tapaa laajentaa kattavuuttasi hakumarkkinoinnin avulla

Kuluttajat kerääntyvät edelleen verkkoon ostotarpeidensa vuoksi, ja perinteisimmätkin yritykset ovat ymmärtäneet digitaalisen markkinointipelinsä tehostamisen tärkeyden.

Entä mikä olisikaan parempi tapa tehdä menestystä verkkomaailmassa kuin hakumarkkinointi?

Loppujen lopuksi, mikä on ensimmäinen asia, jonka useimmat meistä tekevät, kun meillä on kysyttävää tai tarve ostaa jotain? Käännymme Googlen puoleen.

Pelkkä läsnäolo Googlessa ei kuitenkaan riitä. Miksi ei? Koska Suurin osa hakijoista ei koskaan pääse ensimmäisen tulossivun ohi.

Mukaan Backlinkovain 0,78 % Googlen hakijoista napsauttaa toista sivua.

Siksi hakumarkkinointitekniikat voivat olla yrityksesi kannalta mullistavia. Toteuttamalla vankan hakumarkkinointistrategian voit lisätä mahdollisuuksiasi päästä halutulle ensimmäiselle sivulle.

Oletko siis valmis tehostamaan hakupeliäsi ja näkemään konkreettisia tuloksia? Sitten tämä artikkeli on sinua varten.

Jatka lukemista löytääksesi tapoja, joilla hakumarkkinointi voi maksimoida kattavuuden ja ohjata lisää liikennettä verkkosivustollesi.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Ensimmäinen askel tavoittavuuden maksimoinnissa hakumarkkinoinnin avulla on ymmärtää tarkalleen, mitä se sisältää. Hakumarkkinointi on laaja termi, joka kattaa erilaisia ​​strategioita, jotka on suunniteltu edistämään verkkosivustoja ja lisäämään niiden näkyvyyttä verkkohauissa.

Hakumarkkinoinnin perustaktiikoita ovat hakukoneoptimointi ja hakukonemarkkinointi. Mitä nämä ovat?

Hakukoneoptimointi (SEO)

SEO on käytäntö parantaa ja mainostaa verkkosivua parantaakseen sen orgaanista (maksutonta) sijoitusta hakukoneissa. Tämä strategia sisältää sivuston sisällön optimointiparantamalla sivuston rakennetta ja navigointia sekä luomalla linkkejä muille hyvämaineisille verkkosivustoille.

Hakukonemarkkinointi (SEM)

Orgaaniset markkinointistrategiat, joilla sivustosi nostetaan hakukoneiden kärkeen, voivat olla tehokkaita työkaluja liikenteen luomiseen pitkällä aikavälillä. Mutta joskus ne eivät vain riitä kilpailemaan alasi raskaiden hitterien kanssa.

Kanssa keskimääräiset hakuajat kello vain 60 sekunnissa, sinulla ei ole varaa missata mahdollisia liidejä, koska olet haudattu hakutulosten toiselle sivulle ja odotat, että orgaaniset ponnistelut tuottavat tulosta. Siellä SEM tulee mukaan.

SEM voit kohdistaa tiettyihin tuotteisiisi ja palveluihisi liittyviä avainsanojahintatarjouksia mainostilasta hakukoneiden tulossivuilla varmistaaksesi, että olet luettelon kärjessä.

Ota kaikki irti hakumarkkinoinnista

Kun perusasiat ovat poissa tieltä, siirrytään asian ytimeen – miten saat parhaan hyödyn yrityksesi hakumarkkinoinnista?

Tässä on 5 strategiaa, jotka voivat auttaa lisäämään kattavuuttasi ja tuomaan lisää liikennettä verkkosivustollesi.

1. Kohdista oikeisiin avainsanoihin

Sekä hakukoneoptimoinnin että hakukonemarkkinoinnin perusta on oikeiden avainsanojen tunnistamiseen ja kohdistamiseen. Nämä ovat sanoja tai lauseita, jotka hakijat todennäköisimmin kirjoittavat hakukoneeseen löytääkseen yrityksesi kaltaisia ​​yrityksiä.

Mutta yli 8,5 miljardia Google-hakua tapahtuu päivittäin, joten miten määrität termit ja ilmaukset, jotka tuovat osuvinta liikennettä verkkosivustollesi?

Yksi lähestymistapa on yksinkertaisesti mieti, mitä kieltä kohdeyleisösi saattaa käyttää etsiessään omasi kaltaista yritystä. Harkitse toimialakohtaisia ​​termejä tai ilmauksia sekä yleisempiä termejä, jotka voivat liittyä tuotteisiisi tai palveluihisi.

Pelkkä kohdistaminen alasi suosituimpiin avainsanoihin ei kuitenkaan riitä.

🔥 Empfohlen:  PHP:n oppiminen: Aloita PHP:n käyttö

Haluat myös ottaa huomioon hakujen määrän, kilpailun tasot ja avainsanan tarkkuuden.

Tavoitteena on viime kädessä löytää tasapaino paljon haettujen termien ja kohdistetuimpien ja yrityksellesi ominaisten termien välillä.

Oletetaan, että omistat leipomon, joka on erikoistunut gluteenittomiin ja vegaanisiin jälkiruokiin. Vaikka “jälkiruokilla” ja “leipomoilla” voi olla paljon hakuja, ne ovat myös erittäin laajoja termejä, joilla on paljon kilpailua.

Tarkempien ja kohdistettujen avainsanojen etsiminen, kuten “gluteenittomat vegaaniset kuppikakut” tai “vegaaniset kakut Seattlessa”, voi johtaa laadukkaampiin liideihin.

Käyttämällä työkaluja, kuten Googlen avainsanojen suunnittelijaa tai SEMrushia, voit myös rajata yrityksesi ja strategioiden tehokkaimmat avainsanat.

Voit sitten käyttää sekä maksettujen kampanjoiden että orgaanisen sisällön optimoinnin yhdistelmää kohdistaaksesi näihin termeihin ja parantaaksesi sijoitustasi hakutuloksissa.

2. Tuota korkealaatuista sisältöä

Avainsanat näyttävät osoittavan todellisen arvonsa vain, kun ne yhdistetään korkealaatuiseen, informatiiviseen sisältöön. Ilman harkittua ja hyvin kirjoitettua sisältöä avainsanoista voi helposti tulla pelkkä sanaseka, jolla ei ole sisältöä.

Huolimatta siitä, kuinka monta napsautuskohtaisesti hinnoiteltua kampanjoita käytät, ponnistelusi ovat todennäköisesti turhia, jos niiden varmuuskopiointi ei onnistu.

Tietenkin tällaisen sisällön luominen on helpommin sanottu kuin tehty.

Hyvä paikka aloittaa on käsitellä kohdeyleisösi tarpeita ja kipukohtiakäyttämällä tunnistamiasi avainsanoja tarjotakseen ratkaisuja heidän ongelmiinsa tai vastatakseen heidän kysymyksiinsä.

Jos omistat esimerkiksi maisemointiyrityksen, harkitse hyödyllisten blogipostausten kirjoittamista “vähän huoltoa vaativista takapiha-ideoista” tai “kuivuutta kestävän puutarhan suunnittelusta”.

Tai jos olet verkkokoulutusorganisaatio, voit kirjoittaa “korkeakoulutuksen eduista” tai “kuinka valita oikea verkkotutkinto-ohjelma”, kuten tämä EMBA vs MBA -opas Quanticilta.

Luomalla arvokasta sisältöä, joka tarjoaa käytännön ratkaisuja tai tietoa, sinä tarjota arvoa lukijoille ja näyttää hakukoneille, että verkkosivustosi on luotettava ja informatiivinen lähdeparantaa hakusi sijoitusta.

3. Paranna sivukokemusta

Saatat saada potentiaaliset asiakkaat napsauttamaan verkkosivustoasi käyttämällä maksettua hakumarkkinointia, mutta jos he kohtaavat hitaasti latautuvan sivun tai epäjärjestyneen asettelun, he voivat palata takaisin hakutuloksiin.

Adoben mukaan 38 % ihmisistä lopettaa sitoutumisen verkkosivustolla, jos sisältö ja ulkoasu eivät ole houkuttelevia.

Sivukokemukseen kuuluu estetiikan lisäksi myös mm mobiiliystävällisyys, kutsuva chat-widgetWeb Vitals -toiminnot ja HTTPS-suojaus. Nämä voivat tuntua pieniltä yksityiskohdilta, mutta ne voivat kaikki vaikuttaa käyttäjän yleiseen kokemukseen verkkosivustollasi ja siten heidän todennäköisyyteensä muuttua asiakkaiksi.

Pitkällä aikavälillä sivukokemuksesi parantaminen ei vain pidä vierailijat verkkosivustollasi pidempään, vaan myös parantaa hakusi sijoitusta.

Kun Google jatkaa käyttäjäkokemuksen priorisoimista algoritmissaan, saumattomaan ja käyttäjäystävälliseen verkkosivustoon investoiminen voi tuottaa sekä lyhyen että pitkän aikavälin etuja hakumarkkinoinnissasi.

4. Käytä sosiaalisen median alustoja

Sosiaalisen median ja hakumarkkinoinnin välinen suhde ei ehkä ole yhtä suora kuin muut sijoitustekijät, mutta ne kulkevat käsi kädessä.

Sosiaalinen media voi olla arvokas työkalu laajentaa sisältöäsi ja verkkosivustoasi ja houkutella sivustollesi enemmän potentiaalisia asiakkaita. Ja mitä enemmän ihmisiä vierailee sivustosi sisällössä ja sitoutuu siihen, sitä enemmän positiivisia käyttäjäsignaaleja lähetät hakukoneille, mikä saattaa parantaa hakusi sijoitusta.

🔥 Empfohlen:  Terra Motorsin matka: eMobilityn ekosysteemin luominen

Voit maksimoida sosiaalisen median potentiaalin hakumarkkinoinnissasi tekemällä vierailijoille helppoa jakaa verkkosivustosi sisältöä sosiaalisessa mediassa. Yksi tapa tehdä tämä on sisällyttää sosiaalisen median jakamispainikkeet verkkosivustollesi.

Kaikissa Rock Content -blogiviesteissä on esimerkiksi sosiaalisen median jakamispainikkeet, jotka liikkuvat mukanasi vierittäessäsi sivua alaspäin, mikä tekee vierailijoille uskomattoman kätevää jakaa niitä sosiaalisten verkostojensa kanssa.

Toinen tapa herättää sosiaalisen median huomio on luoda ja mainostaa verkkosivuilla sisältöä ajankohtaisista tapahtumista ja suosituista aiheista.

Sosiaalinen media elää nykyisyydessä, joten trendaaviin aiheisiin liittyvän sisällön luominen voi tehokkaasti houkutella sosiaalisen median käyttäjiä, ohjata heidät verkkosivustollesi ja viime kädessä lisätä hakuliikennettä.

Aivan kuten tämä Halloween-aiheinen blogi Gloria Foodin viesti yhdistää verkkosivuston sisällön ajankohtaiseen tapahtumaan, voit myös hyödyntää ajankohtaisia ​​tapahtumia ja aiheita sisällössäsi saadaksesi etsimäsi kohua ja napsautuksia.

Mutta sisältöideoiden keksiminen ajankohtaisista tapahtumista voi olla ylivoimaista, joten kokeile sosiaalisen kuuntelun avulla tunnistaaksesi, mitkä aiheet ja avainsanat ovat suosittuja sosiaalisessa mediassa.

Työkalut, kuten Sprout Social tai Hootsuite, voivat auttaa sinua seuraamaan sosiaalisen median keskusteluja ja tunnistamaan mahdollisia sisältöideoita, jotka sopivat ajankohtaisiin tapahtumiin.

Voit myös käyttää lomakalentereita järjestää ja aikatauluttaa sisältöä brändiin liittyvistä tapahtumista ja juhlapäivistä.

Visuaalien, kuten infografiikan, valokuvien ja videoiden, sisällyttäminen voi myös edistää sosiaalisen median sitoutumista ja jakamista. Itse asiassa, visuaalisia viestejä 650 % korkeampi sitoutuminen kuin sisältö ilman visuaalista sisältöä.

Joten visuaaliset materiaalit eivät vain tee sisällöstäsi houkuttelevampaa, vaan ne myös lisäävät sen jakamisen mahdollisuuksia ja ohjaavat lopulta lisää liikennettä verkkosivustollesi.

Nyt visuaalien tai infografioiden luominen ei ole aina helppoa tai käytännöllistä. Onneksi suunnittelutyökalut, kuten Ion ja monet muut, ovat jumalanlahja muille kuin suunnittelijoille, mikä helpottaa visuaalisesti houkuttelevan sisällön luomista, joka on sosiaalisen median jakamisen arvoinen.

5. Kehitä integroitu strategia

Pelkästään hakukoneoptimointiin tai hakukonemarkkinointiin keskittyminen voi olla rajoittavaa.

Sen sijaan, kattavan strategian luominen, joka sisältää sekä hakukoneoptimoinnin että mainonnan, voi laajentaa kattavuuttasi ja ohjata laadukkaampaa liikennettä verkkosivustollesi.

Voit esimerkiksi käyttää kohdistettuja hakukonemarkkinoita koskevia kampanjoita kiinnittääksesi ensimmäisen huomion ja ohjataksesi potentiaalisia asiakkaita tietyille verkkosivustosi sivuille.

Tämän jälkeen SEO-ponnistelujen, kuten avainsanojen optimoinnin ja linkkien rakentamisen, avulla voit parantaa näiden sivujen orgaanisia hakusijoituksia saadaksesi pidemmän aikavälin tuloksia.

Tehokas hakumarkkinointi edellyttää sivun optimoinnin, teknisten elementtien ja sivun ulkopuolisten ponnistelujen yhdistelmää. Kaikki nämä elementit huomioivan integroidun lähestymistavan kehittäminen on tehokkain tapa laajentaa kattavuuttasi hakuympäristössä.

Älä siis rajoita itseäsi keskittymällä vain yhteen hakumarkkinoinnin osa-alueeseen.

🔥 Empfohlen:  3 yksinkertaista tapaa saada merkkijonon ensimmäinen merkki Golangissa

Kun olet lukenut kaikista tavoista parantaa hakumarkkinointitoimiasi, sinun on valmistauduttava uudistamaan strategiaasi ja alkamaan ohjata laadukasta liikennettä verkkosivustollesi.

Mutta ennen kuin sukellat, sinun tulee muistaa yleiset virheet, jotka voivat suistaa edistymisesi. Alla keskustelemme muutamasta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Epäonnistuminen algoritmien muutoksissa

Hakukoneet (erityisesti Google) päivittävät jatkuvasti algoritmejaan, ja jos et pysy ajan tasalla näistä muutoksista, hakusi sijoitukset voivat laskea ilman varoitusta.

Pysy ajan tasalla hakualgoritmien päivityksistä ja muutoksista seuraamalla alan uutisia lähteistä, osallistua konferensseihin ja jatkuvasti kouluttaa itseäsi hakumarkkinoinnin parhaista käytännöistä.

Näin varmistat, että ponnistelusi ovat nykyisten ohjeiden mukaisia ​​ja auttaa sinua välttämään negatiiviset vaikutukset hakusi sijoitukseen.

Riittämätön suunnittelu ja budjetointi

Hakumarkkinoinnin tehokas toteuttaminen vie aikaa, resursseja ja budjettia. Monet hakumarkkinoinnin aloittelijat tekevät virheitä, kuten hajauttavat resurssejaan liian ohueksi, yrittävät saada sijoituksen liian monella avainsanalla kerralla tai asettavat saavuttamattomia tavoitteita.

Miten vältät nämä sudenkuopat? Suunnitella etukäteen. Aseta realistiset tavoitteet ja budjetti tarvittaville resursseille — ei vain taloudellisia resursseja, vaan myös henkilöstöä, työkaluja ja aikajakoa.

Arvioi resurssikapasiteettisi hakumarkkinointia varten ennen kuin aloitat, äläkä yritä tehdä liikaa kerralla.

Priorisoi ponnistelusi ja keskity avainsanoihin ja strategioihin, jotka tuovat yrityksellesi sopivinta liikennettä ja tuloksia.

Suunnittelemalla ja kohdistamalla resurssit oikein voit laajentaa kattavuuttasi tehokkaasti haussa ja nähdä sijoituksesi maksimaalisen tuoton.

Et seuraa edistymistäsi

Haluat myös välttää sen yleisen virheen, että et seuraa ja analysoi hakumarkkinointiponnisteluja säännöllisesti.

Seuraamatta edistymistäsi et voi tietää, mitkä strategiat toimivat ja missä sinun on ehkä tehtävä muutoksia.

Mittaa ja seuraa säännöllisesti hakuliikennettäsi, tuloksiasi, avainsanasijoituksiasi ja muita tärkeitä mittareita.

Käytä työkaluja, kuten Google Analytics, seurataksesi verkkosivuston tehokkuutta ja haun näkyvyyttä. Näin voit optimoida ponnistelusi ja varmistaa, että edistyt jatkuvasti. Vie data-analyysisi uudelle tasolle ilmaisella Google Analytics -oppaallamme.

Maailmassa, jossa hakukoneen ensimmäiseltä sivulta löytyminen voi tehdä tai rikkoa yrityksesi, hakumarkkinoinnin avulla voit paitsi lisätä näkyvyyttäsi myös kohdistaa potentiaaliset asiakkaat, jotka etsivät aktiivisesti sinun kaltaisiasi tuotteita tai palveluita.

Käyttämällä strategisia avainsanoja ja kohdistamalla oikealle yleisölle hakumarkkinointi voi maksimoida yrityksesi kattavuuden ja tuoda päteviä liidejä.

Joten jos et ole vielä noussut hakumarkkinointijunaan, nyt on aika hypätä kyytiin. Tässä artikkelissa esitetyt vinkit ja temput varmistavat, että saavut määränpäähäsi – hakukoneiden tulossivujen yläosaan – ilman suuria vaikeuksia.

Haluatko lisää markkinoinnin suunnitteluvinkkeistä vuodelle 2023? Katso markkinoinnin suunnittelupaketti saadaksesi parhaat vinkit alan asiantuntijoilta.