Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 tärkeintä syytä, miksi kuluttajat valitsevat yhden paikallisen yrityksen toisen sijasta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 tärkeintä syytä, miksi kuluttajat valitsevat yhden paikallisen yrityksen toisen sijasta

Joka päivä Amerikassa ja ympäri maailmaa ihmiset kääntyvät hakukoneiden puoleen löytääkseen vastauksia kiireellisimpiin tarpeisiinsa.

Paikallisille palveluntarjoajille internetistä löytyminen on välttämätöntä. Mutta pelkkä näkyminen ei laita rahaa pankkiin.

Mikä innostaa paikallista kuluttajaa valitsemaan yhden paikallisen palveluntarjoajan toisen sijasta?

Yhteydenpidossa kuluttajiin on kyse tunteista, maineesta ja näkyvyydestä.

Katsotaanpa yleisimpiä syitä, miksi paikalliset kuluttajat valitsevat yhden palveluntarjoajan toisen sijaan arvioidessaan vaihtoehtojaan paikallisissa hakutuloksissa.

1. Sinulla on erinomainen maine

Verkkoarvostelut ovat välttämättömiä, koska ihmiset käyttävät nyt enemmän aikaa arvostelujen lukemiseen kuin koskaan ennen.

Aiemmin palveluntarjoajat luottivat suositusten ja liiketoiminnan lisäämiseen suullisesti ja ystävien suosituksista.

Nyt online-arvostelut hallitsevat.

ReviewInc on tutkinut yhdysvaltalaisia ​​kuluttajia viimeisen 10 vuoden ajan joka vuosiasiakkaat valitsevat edelleen online-arvostelut sellaisista sivustoista kuin Google, Facebook, Yelp ja toimialakohtaiset verkkosivustot tärkeimmäksi tekijäksi päätöksentekoprosessissaan.

Itse asiassa vuonna 2022 kyselymme osoitti, että 43 % kuluttajista valitsi arvostelut verkkomainosten, keltaisten sivujen, yrityksen verkkosivuston ja muiden lähteiden sijaan.

Tulokset ReviewInc:n Google-kyselystä tammikuussa 2022

Silti kuluttajat olettavat, että yrityksen online-arvostelut osoittavat erinomaisen maineen, perustellusti tai väärin, koska ne heijastavat usein asiakaspalvelun laatua.

2. Toimitat erinomaista asiakaspalvelua

Kuluttajat haluavat erinomaista asiakaspalvelua toimialasta riippumatta.

Palveluntarjoajat, jotka reagoivat nopeasti, ovat ystävällisiä, helposti lähestyttäviä ja asiantuntevia, rakentavat luonnollisesti hyvän maineen.

Yritys, jossa on osaava ja avulias henkilökunta, on avain uusien asiakkaiden saamiseen.

Yritykset, jotka asettavat nämä arvot etusijalle, huomaavat, että asiakkaat palaavat vuosi toisensa jälkeen ja tuovat mukanaan perheensä, ystävänsä ja työtoverinsa.

Nykypäivän pääasiassa online-maailmassa erinomainen asiakaspalvelu on kehittynyt live-tueksi live-chatin, sosiaalisen median, tekstiviestien ja puhelimen kautta välittöminä tavoina tarjota apua.

🔥 Empfohlen:  Saravana Kumar kertoo, kuinka yhden henkilön B2B-tilasta tulee yritys

Kuluttajien odotukset ovat nousseet pilviin, ja pieninkin epämiellyttävä kokemus tai vastauksen puute voi johtaa huonoihin arvosteluihin.

Tämä tarkoittaa, että huono asiakaspalvelu merkitsee huonoa liiketoimintaa ja voi vaikuttaa merkittävästi yrityksesi menestykseen ja estää kuluttajia palaamasta ja tarjoamasta suosituksia.

Erinomainen asiakaspalvelu näkyy yrityksesi arvioissa, mikä on todellinen syy, miksi kuluttajat valitsevat paikallisen palveluntarjoajan.

3. He voivat löytää sinut verkosta

Web-läsnäolo on itsestäänselvyys. Pohjimmiltaan yritystäsi ei ole verkossa, jos se ei sijoitu yhdellä hakukonetulossivuilla (SERPs).

Yritysten on työskenneltävä hakukoneoptimoinnin parissa tai maksettava ollakseen näkyvissä SERP:issä maksetun haun kautta.

Mobiililaitteilla, joita käytetään niin usein hakuun, näkyminen Googlen 3-Packissa suosituimmille avainsanoille on välttämätöntä. Et voi voittaa napsautuksia ja liidejä, jos et ole paikalla.

Ei ole yllättävää, että suurin syy 3-pakkauksessa näkymiseen on arvostelujen määrä ja arvioiden laatu.

Ajan ja rahan sijoittaminen hakukoneoptimointiin on elintärkeää kaikille yrityksille, jotka haluavat useamman kuluttajan löytävän heidät verkosta.

Avainsanojen analyysi, tutkimus, sisällön luominen, sosiaalinen media, käänteiset linkit, PPC-mainokset, sähköpostimarkkinointi, online-arvostelut, luokitukset ja muut ovat kaikki tekijöitä, jotka vaikuttavat yrityksesi maineeseen.

Kaikki nämä toimet auttavat parantamaan paikallista näkyvyyttäsi.

Ja Kyruuksen Patient Access Journey Reportin mukaan 91 % potilaista tekee tutkimusta verkossa jopa saatuaan lähetteen lääkärin vastaanotolle.

Tämä tarkoittaa, että tarvitset hakukoneoptimoinnin sinetöidäksesi sopimuksen, vaikka suullisesti jo toimisikin asian saamisessa.

4. Hintasi on oikea

Hinta ei ole ainoa tekijä yritystä valittaessa, mutta se on kiistatta ratkaiseva tekijä.

Vaikka näin ei aina ole, useimmat kuluttajat ovat hintatietoisia.

Vaikka sinulla ei olisi halvimmat hinnat, kuluttajat haluavat tietää, että he ovat tehneet sopimuksen.

Hinnoittelupsykologia on täysin erillinen aihe; tiedämme, että kuluttajat maksavat usein enemmän, kun he kokevat paremman arvon tai arvostuksen.

🔥 Empfohlen:  Miksi ei kumppani- ja vaikuttajaohjelmien integrointi on...

On parasta, että hinnoittelu on kilpailukykyinen alhaisempien hintojen sijaan, koska kilpailijat voivat aina neuvotella alhaisemmista hinnoista.

Siksi on tärkeää, että hinnoittelusi vastaa kuluttajien kokemaa arvoa tarjotusta palvelusta.

Varmista, että kuluttajat tietävät erittelyn siitä, mitä he saavat maksetusta hinnasta.

Hinnoittelu on myös hyvä pitää sovitussa summassa tarjottavista palveluista riippuen, jos kuluttaja päättää jäädä.

Hintoja nostava yritys voi perustella sen houkuttelevamman verkkonäkyvyyden ansiosta, mukaan lukien maineensa, suosittelunsa, videoiden esittelyt ja tietysti positiiviset arvostelut.

Ihmiset maksavat usein enemmän paremmasta asiakaspalvelusta, mikä näkyy arvosteluissa, joita he jättävät paikallisille palveluntarjoajille.

5. Yrityksesi tarjoaa laadukasta palvelua ja kuluttajien arvot vastaavat brändisi arvoja

Ihmiset arvostavat laatua varsinkin yritystä valitessaan.

Laadukas ja loistava asiakaspalvelu useimpien älykkäiden yritysten omistajille tarkoittavat jatkuvien pitkäaikaisten suhteiden rakentamista.

Elinikäinen arvo liittyy pitkän aikavälin horisonttiin, kun yritystä kasvatetaan.

Erinomaisen asiakaspalvelun ja arvokkaan sopimuksen tarjoaminen kannustaa asiakkaitasi käyttämään enemmän rahaa ajan myötä ja suosittelemaan ystäviään.

Jos yritykselläsi on perusarvot, jotka vetoavat kuluttajiin, he valitsevat sinut kilpailijan sijaan.

Muista keskittyä markkinointistrategiassasi verkkosivustollasi tai mainosmateriaaleissasi laatuun liittyviin ydinarvoihisi.

Esimerkiksi terveydenhuollon tarjoaja voi korostaa potilaan terveyden parantamisen tärkeyttä laadukkaan hoidon, pitkäikäisyyden, kunnon ja yleisen potilastyytyväisyyden avulla.

Palvelusi laadun ja ydinarvojen tulisi nousta tunneteemoina yrityksesi arvosteluissa, mikä houkuttelee lisää uusia kuluttajia.

Key Takeaways

Online-maineen ja arvostelujen hallinta on välttämätöntä.

Maineenhallintaohjelmisto voi tehostaa palauteprosessia ja parantaa yrityksen mainetta.

Tarjoa aina parasta mahdollista asiakaspalvelua.

Hyödynnä automaatiota, kuten live-chatia, sosiaalisia palveluita, tekstiviestejä, puhelinta tai miten voit ottaa nopeasti yhteyttä asiakkaisiisi tarvittaessa.

Verkkonäkyvyys on välttämätöntä.

Digitaalisiin markkinointipalveluihin, kuten hakukoneoptimointiin, PPC:hen, sosiaaliseen mediaan, arvosteluihin ja arvioihin sijoittaminen on ratkaisevan tärkeää sen varmistamiseksi, että kuluttajat löytävät yrityksesi hakukoneiden kautta.

🔥 Empfohlen:  Miksi yrityksesi tarvitsee chatbotin? | Kehitä chatbot nyt!

Varmista, että sinulla on selkeä hinnoittelustrategia, joka vastaa tarjoamiesi palveluiden koettua arvoa.

Tarjoa aina laadukasta palvelua, jotta kuluttajat palaavat ja suosittelevat ystäviään. Käytä ydinarvojasi kertoaksesi tarina, joka houkuttelee samanhenkisiä asiakkaita.


Kuvan tekijät