Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 tehokasta tekoälytyökalua tietotieteeseen ja analytiikkaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 tehokasta tekoälytyökalua tietotieteeseen ja analytiikkaan

LLM:ien ja tekoälymallien kehityksen myötä datatieteitä ja analytiikkaa tukevat työkalut ja sovellukset kehittyvät merkittävästi. Tekoälypohjaisilla työkaluilla ja ilman koodialustoja näiden sovellusten yksinkertainen käyttö ajaa niitä laajempaan käyttöön. Vaikka datatutkijoiden perinteiset roolit saattavat muuttua, uudet tekoälytyökalut täydentävät heitä heidän päivittäisessä työssään. Automatisoimalla toistuvia ja ei-toivottuja tehtäviä, aika hyödynnetään paremmin tuottavaan työhön, mikä lopulta säästää kustannuksia.

Tässä on luettelo viidestä tekoälytyökalusta tietotieteeseen ja analytiikkaan:

ProbeAI

ProbeAI, joka tunnetaan nimellä “AI Copilot for Data Analysts”, auttaa useissa tehtävissä, mikä yksinkertaistaa dataanalyytikoiden työtä. Se välttää aikaa vievät, toistuvat tehtävät ja automatisoi osia työnkulusta. Joihinkin tehtäviin kuuluu monimutkaisten SQL-koodien automaattinen luominen, kysymyksiisi liittyvien taulukoiden tunnistaminen, SQL-koodien optimointi ja korjaaminen. Se tukee tietokantoja, kuten MongoDB, MySQL, PostgreSQL, snowflake, Google Big Query ja Amazon RedShift.

Lähde: Tuotemetsästys

Ilmeisesti AI

On selvää, että tekoäly ei rakenna koodia AI-malleja yrityksille. Työkalut auttavat monitoimitoiminnoissa, kuten tietojen puhdistuksessa, mallin valinnassa, hyperparametrien virittämisessä, mallin käyttöönotossa ja hallinnassa. Se voi jopa auttaa ennustamaan vilpillisiä liiketoimia. Edellisessä haastattelussa kanssa AIM, Obviously AI:n toimitusjohtaja Nirman Dave sanoi, että työkalu ei korvaa datatieteilijöitä ja nopeuttaa datatieteen prosessia.

Relevanssi AI

RelevanceAI on alusta, joka auttaa käyttäjiä analysoimaan ja visualisoimaan jäsentämätöntä dataa vaivattomasti ilman koodaustaitoja. Joitakin toimintoja, jotka voidaan suorittaa alustalla, ovat automaattinen luokittelu, tekoälytyönkulut, semanttinen haku, joka auttaa käyttäjiä luokittelemaan ja analysoimaan tekstiä, kuvia ja ääntä. Alusta auttaa myös käyttötapauksissa, markkinatutkimuksessa, asiakaskokemuksessa, analytiikassa ja oivalluksissa.

👏 Kun sinulla on laajin liitinluettelo ja upea tuote, AI-avustaja on kätevä. Olemme innoissamme voidessamme työskennellä Airbyten lahjakkaiden ihmisten kanssa! https://t.co/8SabrYn5a9

— Relevance AI (@RelevanceAI_) 24. maaliskuuta 2023

MonkeyLearn

Kooditon tekstianalyysialusta on suunniteltu auttamaan yrityksiä visualisoimaan asiakaspalautetta. Alusta on rakennettu koneoppimismalleihin, ja siinä on joukko valmiiksi koulutettuja luokittimia ja poimijia. Alusta yksinkertaistaa dataa ja vetää oivalluksia helposti ymmärrettävässä muodossa. Alustaa ovat käyttäneet eri toimialueet, ja muutamiin heidän asiakkaisiinsa kuuluvat Dell, Freshly, MoxiWorks ja muut.

Lähde: MonkeyLearn

IBM Cognos Analytics Watsonin kanssa

‘IBM Cognos Analytics with Watson’, jota pidetään yritysten tekoälyn kopilotina, on Business Intelligence -ratkaisutyökalu, johon on integroitu AI-ominaisuudet. Se auttaa tietojen puhdistamisessa, tulkinnassa ja tietojen visualisoinnissa. Se auttaa ennakoivassa analyysissä ja voi ennustaa minkä tahansa yrityksen tulevaisuutta. Voit tuoda tietoja CSV-tiedostoista ja laskentataulukoista ja muodostaa yhteyden tietolähteisiin, kuten SQL-tietokantoihin, Google BigQueryyn, Amazoniin, Redshiftiin jne.

🔥 Empfohlen:  7 tehokasta askelta sivustolle, joka on aina optimoitu sivun nopeuteen