Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 todistettua tapaa ansaita rahaa YouTubessa (aloitusopas)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 todistettua tapaa ansaita rahaa YouTubessa (aloitusopas)

Joka päivä kuulet YouTube-tähdistä, jotka tienaavat miljoonia dollareita jakamalla videoita.

Siellä on Ryan Kaji, kahdeksanvuotias poika, joka tienasi 26 miljoonaa dollaria vuonna 2019 vain arvostelemalla leluja YouTube-kanavallaan.[1] Myös näyttelijät, kuten Darren Criss ja Rachel Bloom, ovat löytäneet tiensä YouTube-kuuluisuudesta elokuviin ja televisioon.

Jos haluat selittää aiheita, haastatella ihmisiä henkilökohtaisesti tai vain nauttia kameran edessä olemisesta, sinun kannattaa harkita oman YouTube-kanavan perustamista.

YouTube voi olla loistava tapa ansaita rahaa. Se ei ole nopeaa, eikä se todellakaan ole niin helppoa kuin miltä näyttää. Jos haluat ansaita rahaa viikossa, on parempia vaihtoehtoja.

Mutta jos olet luova henkilö, jolla on jaettava viesti ja olet kiinnostunut videoista, voit oppia ansaitsemaan rahaa YouTubessa.

Aiheet, jotka tienaavat rahaa YouTubessa

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on päätettävä perustaessasi omaa YouTube-kanavaasi, on, millaisia ​​videoita aiot tuottaa. Voit valita mitä haluat, mutta on olemassa muutamia suosittuja videotyyppejä, joihin on helppo pääsy.

Tuotearvostelut

Jos sinulla on asiantuntemusta tietystä aiheesta ja osaat arvioida tuotteita objektiivisesti, tämä voi olla toinen suosittu tapa luoda videoita. Voit tehdä tämän kaikenlaisilla tuotteilla, kuten digitaalikameroilla, luomiväripaletteilla tai koiran leluilla.

Tärkeintä on valita tietty markkinarako ja pysyä siinä. Jos tarkastelet opettavaisia ​​lastenpelejä yhden viikon ja kirjan seuraavana, et todennäköisesti pysty rakentamaan seuraavia rahan ansaitsemiseen tarvittavia asioita.

Aiheeseen liittyvä: 8 tapaa, joilla voit saada palkkaa tuotteiden testaamisesta kotona

Oppaat

Opetusohjelmat ovat toinen suosittu tapa auttaa muita asiantuntemuksellasi. Voit opastaa ihmisiä yleisten ongelmien läpi, kuten napin ompelemisen, hiusten kihartamisen, verojen maksamisen tai paistien tekemisen. Ihmiset hakevat jatkuvasti YouTube-opetusohjelmia yksinkertaisimmista ja monimutkaisimmista tee-se-itse-projekteista.

Tee luettelo kiinnostuksen kohteistasi, taidoistasi ja valtuustiedoistasi selvittääksesi, millaisia ​​opetusohjelmia ja ohjeita voit luoda.

Vloggaaminen

Jos kerrot jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita, sinulla on jännittäviä kokemuksia tai sinulla on vain taito keskustella arkipäiväisistä havainnoista, sinun kannattaa harkita vlogin perustamista. Sen sijaan, että kirjoitat ajatuksesi muistiin, nauhoitat ja jaat ne yleisösi kanssa. Tämä voi olla loistava tapa ansaita rahaa jokapäiväisestä elämästäsi.

Kuinka perustaa YouTube-kanava ja ansaita rahaa

YouTube-kanavan perustaminen on helppoa, mutta videoiden tekeminen ja uskollisen seuraajan kasvattaminen on vaikeampaa.

Vaihe 1: Luo YouTube-kanavasi

YouTube-kanavan luominen on yhtä helppoa kuin kirjautumalla sisään YouTubeen ja valitsemalla profiilikuvasi alla oleva “Luo kanava” -linkki. Sieltä sinut ohjataan kanavan hallintapaneeliin, josta löydät työkaluja ja opetusohjelmia videoidesi luomiseen, lataamiseen ja jakamiseen.

Sinun on annettava sähköpostiosoite, jotta sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit luoda erillisen kanavan henkilökohtaisella sähköpostiosoitteellasi tai voit luoda erillisen sähköpostiosoitteen käytettäväksi vain kanavaasi varten. Jos pidät erillisten tilien mielenrauhasta, jotta et vahingossa risteä henkilökohtaisia ​​postauksia yritysten kanssa, valitse jälkimmäinen.

🔥 Empfohlen:  Lopullinen GDPR-tarkistuslista markkinoijille

Muista täyttää kaikki profiilisi tiedot, mukaan lukien Tietoja-osio. Lataa tarttuva kanavan otsikkokuva ja varmista, että se näyttää hyvältä mobiililaitteella ja verkkoselaimella.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tästä opettajasta tuli YouTuber ansaitsee 39 000 dollaria kuukaudessa

Vaihe 2: Päätä strategia

Voit julkaista videoita satunnaisessa aikataulussa aiheista, jotka eivät liity toisiinsa, mutta jos yrität ansaita rahaa YouTubessa, tarvitset erityisen strategian.

“Rehellisesti sanottuna määrä ja sen varmistaminen, että pääset fanien suosikkeihin, on suurin osa”, sanoi Joseph Hogue YouTube-kanavasta Let’s Talk Money. “Yksi video viikossa oli aiemmin lähtökohtana, mutta minusta tuntuu, että jonkun, joka todella yrittää kasvattaa kanavaansa, on nyt tuotettava kaksi viikossa.” Hogue neuvoo luomaan aikataulun, jossa on asetettu aika ja päivä jokaiselle julkaisemasi videolle. Kun olet määrittänyt aikataulun, josta pidät, ota huomioon myös nämä tekijät:

  • Kuinka monta videota aiot tuottaa kuukaudessa?
  • Minä päivänä ja mihin aikaan julkaiset ne?
  • Mitä tietoja sisällytät videoiden kuvauksiin?
  • Sisällytätkö yksityiskohtia henkilökohtaisesta elämästäsi vai onko se muodollisempaa?
  • Miltä videosi pikkukuvat näyttävät?
  • Miten valitset, mitkä videoaiheet tuotetaan?

Saadaksesi käsityksen siitä, mikä strategia toimii sinulle, tutustu muihin markkinaraon suosittuihin kanaviin. Älä kopioi niitä, vaan käytä niitä inspiraationa sille, mikä toimii. Jos näet useat kanavat toistavan samoja elementtejä, sinun kannattaa harkita myös sen tekemistä.

Vaihe 3: Kehitä menetelmä videoiden luomiseen ja lataamiseen

Prosessin yksinkertaistamiseksi ja virtaviivaistamiseksi on tärkeää kehittää järjestelmä tai menetelmä videoillesi.

Monet menestyneet YouTube-käyttäjät neuvovat kuvaamaan useita videoita yhdessä istunnossa ja käsittelemään niitä erässä. Näin voit tehdä kaikki työt kerralla ja ajoittaa niiden julkaisemisen etukäteen.

Voit myös kehittää asioita, kuten vaiheittaisia ​​tarkistuslistoja prosessin tehostamiseksi entisestään. Suosittu TubeBuddy-työkalu tarjoaa tämän ominaisuuden ja muita hyödyllisiä resursseja, kuten avainsanatutkimusta. Pikanäppäinten käytön oppiminen videonmuokkausohjelmassa voi myös nopeuttaa muokkausprosessia. Kun kasvatat kanavaasi ja tulojasi, voit palkata editorin tai virtuaaliassistentin auttamaan sinua näissä tehtävissä.

Pääideana on kehittää järjestelmä, joka toimii sinulle, jotta voit melkein ajaa autopilotilla. Tämä vapauttaa energiasi muihin asioihin, kuten käsikirjoitusten kirjoittamiseen, kiinnostavien videoiden luomiseen ja muuhun strategiseen suunnitteluun.

Vaihe 4: Mukauta ja tarkista

Ota askel taaksepäin aina niin usein ja arvioi, saavutatko tavoitteesi. Voit tarkastella analytiikkaasi nähdäksesi, tavoitatko kohdeyleisösi, kuinka monta näyttökertaa saat, mitkä aiheet liittyvät toisiinsa ja mitkä eivät liity toisiinsa, ja muita mittareita, jotka auttavat sinua selvittämään kanavasi tehokkuuden. Jos tekemäsi toiminta ei toimi, sinun on ehkä peruttava ja tehtävä joitain muutoksia.

🔥 Empfohlen:  21 luovaa tapaa ansaita 100 dollaria päivässä

Se auttaa myös liittymään muiden YouTube-sisällöntuottajien yhteisöön, etenkin omaan markkinarakoon kuuluviin. He voivat antaa palautetta kanavastasi, ja voit esittää kysymyksiä siitä, mikä toimii muille, mitä järjestelmiä tai ohjelmia he käyttävät, tai auttaa myynninedistämisstrategioissa. Näin voit verkostoitua muiden sisällöntuottajien kanssa, ja voit oppia ja kasvattaa kanaviasi yhdessä.

Aiheeseen liittyvä: 29 parasta kotityötä vuonna 2023

5 todistettua tapaa ansaita rahaa YouTube-kanavallasi

On monia tapoja ansaita rahaa YouTube-kanavallasi, kun sinulla on vakiintunut seuraaja.

1. Adsense

Tämä on suosituin tapa ansaita rahaa YouTubessa. Sinun on kuitenkin saavutettava kaksi tiettyä virstanpylvästä, ennen kuin YouTube sallii mainosten sijoittamisen videoihisi:

  • Videoillasi on oltava vähintään 4 000 tuntia katseluaikaa viimeisen 12 kuukauden aikana
  • Sinulla on vähintään 1 000 tilaajaa

Nämä tiukat vaatimukset huomioon ottaen monet ihmiset huomaavat, että mainokset ovat pikemminkin lisä kuin ensisijainen tapa ansaita rahaa YouTubessa.

“Mainoshinnat (CPM) ovat myös ehdottomasti laskeneet”, sanoi Budget Girlin Sarah Wilson. CPM tarkoittaa tuhannen hintaa tai hintaa, jonka mainostajat maksavat näyttääkseen mainoksensa 1 000 katsojalle. ”Kaiken kaikkiaan saamme vähemmän palkkaa. YouTube-käyttäjät eivät saa paljastaa tuhannen näyttökerran hintaa, mutta seuraan omaani ja voin sanoa, että se on ollut alhaisempi viime vuonna kuin aiempina vuosina.

Tämä on toinen syy, miksi YouTubeen luottaminen pelkkien tulojesi vuoksi voi olla vaarallista. Olet aina alustan mielijohteesta. Se auttaa monipuolistamaan tulovirtojasi blogin perustaminen tai luoda omia tuotteita.

2. Brändikumppanuudet ja sponsorointi

Mainokset ovat loistava tapa ansaita passiivisia tulojamutta todellinen tapa, jolla monet YouTube-käyttäjät ansaitsevat rahaa, on tehdä yhteistyötä tuotemerkkien kanssa.

Sinun on oltava varovainen tämän menetelmän kanssa. Se voi olla tuottoisaa, mutta et voi mainostaa tai myydä tuotteita, jotka eivät ole järkeviä yleisöllesi. Jos teet niin, menetät heidän luottamuksensa.

“Ole hyvin nirso sen suhteen, kenen kanssa olet kumppanina”, Wilson sanoi. ”Riippumatta siitä, kuinka loistava yritys on, se laimentaa brändiäsi. Joten veloita vastaavasti ja ole valmis tekemään omaa tutkimusta yrityksen toiminnasta. Lisäksi, jos he sotkevat jonkun katsojasi kanssa, ole valmis kuulemaan siitä.”

Tee luettelo sopivista suosikkikohteistasi yritykset, jotka maksavat mainostamisesta ja ota yhteyttä heidän markkinointiosastoonsa. Jos olet jo tehnyt videoita näistä tuotteista, voit näyttää ne todisteena siitä, että olet todellinen käyttäjä.

3. Affiliate-markkinointi

Kumppanuusmarkkinoinnin avulla esität videoissasi edelleen toisen yrityksen tuotetta, mutta kiinteän maksun sijaan käytät ainutlaatuista viittauslinkkiä videosi kuvauksessa ja ansaitset palkkion jokaisesta tuotteen linkin kautta ostavasta henkilöstä.

“Yritän mainita [affiliates] kun se sopii luonnollisesti aiheeseen”, Hogue sanoi.

Voit jopa tarkenna affiliate-markkinointistrategiaasi. Tässä yksi Hogue kokeilee.

🔥 Empfohlen:  Kuinka siirtää kehys kehykseltä YouTubessa vuonna 2023?

“Teen kahden tai kolmen videon sarjan aiheesta, joka sopii luonnollisesti kumppaniksi”, hän sanoi. “Luon sitten päämagneetin ja sähköpostisarjan, jotta ihmiset jäävät koukkuun, katsovat kaikki videot ja saavat sähköpostit.”

Valitse tuote tai palvelu, jota olet todella käyttänyt ja josta olet hyötynyt ja josta uskot yleisösi pitävän, ja mieti sitten tapoja luoda uutta sisältöä kyseisen tuotteen ympärille.

4. Myy omia tuotteitasi ja palveluitasi

Jos olet jo luonut kursseja, sähköisiä kirjoja tai muita tuotteita, niiden mainitseminen videoissasi voi olla loistava tapa ohjata liikennettä tarjontaasi. Varmista, että lisäät linkin videon kuvaukseen, jotta käyttäjät löytävät ne helposti.

Jos menet tälle tielle, varo, ettet myy omia tuotteitasi liikaa. Haluat sen tuntuvan luonnolliselta suosituksesta yleisöllesi.

Aiheeseen liittyvät: 19 digitaalista tuoteideaa passiivisten tulojen luomiseen

5. Pyydä fanien tukea

Toinen tapa ansaita rahaa YouTubessa on pyytää taloudellista fanitukea Patreonin kaltaisen palvelun kautta. Tämä voi olla järkevä joillekin markkinarakoille enemmän kuin muille. Esimerkiksi fanien tuki on yleistä miten pelaajat ansaitsevat tulojavaikka se ei ehkä ole niin järkevää henkilölle, jolla on henkilökohtainen rahoituskanava.

“En ole paikka, johon en henkilökohtaisesti laitan rahojani, joten minusta tuntuisi väärältä kysyä sitä katsojiltani samalla kun neuvoisin heitä leikkaamaan kustannuksia”, Wilson sanoi. “Olisi uskomaton kohteliaisuus tietää, että katsojat tukivat minua niin paljon, että he olisivat valmiita maksamaan kuukausimaksun vain juurensa puolestani, mutta en koskaan kysyisi sitä.”

Rahan ansaitseminen Patreonista on todellisuutta monille YouTube-käyttäjille, mutta sitä voit pyytää vasta, kun olet julkaissut paljon arvokasta sisältöä.

Tuleeko sinusta seuraavan miljoonan dollarin YouTuber?

Miljoonan dollarin ansaitseminen YouTubessa on epätodennäköistä edes vakavimmille ihmisille, mutta YouTube voi olla loistava paikka luoda persoona ja brändi, joka auttaa myös blogia, valmennustoimintaa tai kurssia.

Se voi myös olla loistava tapa oppia uusia taitoja, haastaa itseäsi ja ansaita rahaa harrastuksestasi. Jos olet sinnikäs, innokas oppimaan ja sinulla on intohimo videoita kohtaan, se voi olla loistava sivutouhu. Jos työskentelet tarpeeksi kovasti, siitä voi tulla jopa kokopäiväinen ammattisi.

Table of Contents