Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 uraneuvontaa, jotka sinun on tiedettävä, kun etsit uutta työtä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 uraneuvontaa, jotka sinun on tiedettävä, kun etsit uutta työtä

US Bureau of Labor Statisticsin (BLS) mukaan on todennäköistä, että sinulla on useita työpaikkoja koko työelämäsi ajan. BLS:n vuonna 1979 aloittama pitkittäinen tutkimus raportoi, että keskimääräisellä tutkimukseen osallistuneella oli yli 10 työpaikkaa 18–54-vuotiaina. Koska joudut todennäköisesti vaihtamaan työpaikkaa jossain urasi vaiheessa, sinulla on oltava työnhakutaidot. työkalupakki. Tässä on viisi uraneuvontavinkkiä, jotka auttavat sinua etsimään uutta työtä.

Selvitä, mitä etsit uudessa työssäsi
Päivitä ansioluettelosi
Nojaa verkostoosi
Käytä online-työnhakusivustoja, kuten CareerBuilder
Varmista, että sosiaaliset profiilisi ovat työnhakuystävällisiä

Selvitä, mitä etsit uudessa työssäsi

Kun etsit uutta työtä, määritä sinulle tärkeimmät komponentit. Riittävä korvaus on välttämätöntä, jotta tulot vastaavat taloudellisia tarpeitasi, mutta palkka on vain yksi näkökohta siitä, mitä haluat ottaa huomioon työnhakussa. Määritä tarpeitasi vastaava palkka, mutta muista, että muut edut ja edut voivat tehdä tietyissä olosuhteissa kannattavan ottaa vähemmän palkkaa.

Toinen huomioitava asia on, haluatko tehdä saman asian vai jotain samanlaista kuin olet jo tehnyt. Haluatko jatkaa nykyisellä urapolullasi, vai haluaisitko mieluummin muuttaa painopistettäsi tai jopa kokeilla uutta ammattia? Jos haluat tehdä jotain toisin, tämä on täydellinen aika tehdä muutos.

Harkitse etsimäsi työn yksityiskohtia, kuten sijaintia, aukioloaikoja ja työympäristöä. Lopuksi tunnista sinulle tärkeimmät edut ja edut, kuten sairausvakuutus, eläkesuunnitelmat, loma-aika tai terveys- ja hyvinvointiedut.

Päivitä ansioluettelosi

Kun tiedät mitä etsit, on aika päivittää ansioluettelosi. Ansioluettelosi standardit muuttuvat usein, samoin kuin kokemuksesi ja työsaavutuksesi, joten ansioluettelosi päivittäminen aina työpaikkaa vaihtaessasi on suositeltavaa.

Tutki ansioluetteloita ja avainsanaesimerkkejä verkossa selvittääksesi, mikä tällä hetkellä saa palkkaavien johtajien huomion. Verkko-ansioluetteloissa muoto on vähemmän tärkeä kuin kohdistaminen osuviin avainsanoihin, joita työnantajat etsivät alallasi.

🔥 Empfohlen:  Microsoft julkistaa 3 ennustetta PPC-trendeille vuonna 2023. Selitän niistä jokaisen

Harkitse työkokemustasi ja mieti viimeaikaisia ​​voittoja tai menestyksiä viimeaikaisissa työtehtävissäsi. Jaa esimerkkejä ammatillisista saavutuksistasi, jotta esimiehet saavat vahvan käsityksen vahvuuksistasi ja kyvyistäsi. Tietyt saavutukset osoittavat myös mahdollisille työnantajille, mitä tuloksia voit tuottaa heidän yritykselleen.

Nojaa verkostoosi

Verkostosi voi olla tärkeämpi kuin uskotkaan, kun etsit työtä. CNBC:n mukaan tutkimus osoittaa, että lähes 80 prosenttia työpaikoista täytetään henkilökohtaisten ja ammatillisten yhteyksien kautta. Verkkosi tarjoaa pääsyn “piilotyömarkkinoille”, jotka viittaavat töihin, joita ei ole mainostettu tai listattu työpaikoilla ja jotka täytetään suullisesti ja verkkoyhteyksien kautta. Verkostosi ovat ystäväsi, vanhat luokkatoverisi, entiset ja nykyiset työtoverit, harrastusryhmien jäsenet ja muut yhdistykset, joihin kuulut.

Ota yhteyttä verkostosi henkilöihin ja kerro heille, että etsit työtä ja mitä etsit tehtävästä. Sovi tapaaminen kahville tai lounaalle, ota yhteyttä ja päivitä heille tilanne. Anna myös arvoa niin paljon kuin voit. Voitko tukea heitä jossain, mitä he käyvät läpi, tai yhdistää heidät arvokkaaseen liidiin? Tai jaa muistoja ja nautinnollista aikaa yhdessä vaaliaksesi suhdettasi.

Käytä online-työnhakusivustoja, kuten CareerBuilder

Kun olet päivittänyt ansioluettelosi, on aika huomata se. On monia hyödyllisiä online-työnhakusivustoja, kuten CareerBuilder, joissa voit lähettää ansioluettelosi ja saada ilmoituksia alasi tärkeistä työpaikoista. CareerBuilderin avulla voit selata työpaikkailmoituksia luomatta tiliä tai luoda tilin ja ladata ansioluettelosi, jotta vuokrauspäälliköt voivat löytää sinut.

Miksi CareerBuilder on hyvä sivusto ansioluettelosi lähettämiseen? CareerBuilderin käyttäminen on yksinkertaista, voit luoda tilin muutamassa minuutissa, ja sivustolla on paljon hyödyllisiä uraneuvoja.

Varmista, että sosiaaliset profiilisi ovat työnhakuystävällisiä

Useimmat yritykset etsivät nykyään verkosta hakijoiden sosiaalisen median tilejä tarkastellessaan työhakemuksia. Vaikka monet ihmiset ajattelevat, että heidän sosiaalinen mediansa on yksityinen, yritykset voivat nähdä enemmän kuin uskotkaan. Ammattimainen julkinen kuva sosiaalisessa mediassa on välttämätöntä, varsinkin kun olet aktiivisesti työnhakijana.

🔥 Empfohlen:  Apple antaa sinun nyt korjata enemmän Mac- ja iPhone-laitteita itse

Tee itsestäsi Google-haku nähdäksesi, mitä rekrytointipäälliköt voivat löytää sinusta. Mieti, millaista kuvaa sosiaalisen median alustat sinusta antavat. Vaikka et aktiivisesti etsikään työtä, saattaa olla järkevää muistaa, että sosiaalinen media luo sinusta julkisen kuvan, ja harkita strategisesti esitettävää kuvaa.

Kun olet harkinnut näitä vinkkejä, on aika laittaa itsesi esiin. Päivitä ansioluettelosi, hanki se verkossa ja etsi seuraava työpaikkasi verkostosi kanssa.