Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 vinkkiä, kuinka paikkatietoanalyysi voi antaa yrityksellesi kilpailuedun

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 vinkkiä, kuinka paikkatietoanalyysi voi antaa yrityksellesi kilpailuedun

Nykypäivän big datan maailmassa data-analytiikasta on tulossa entistä tehokkaampi työkalu. Liiketoimintaanalytiikka, geospatiaalinen analytiikka ja käyttäytymisanalytiikka ovat vain muutamia esimerkkejä analytiikasta. Lista on paljon pidempi kuin nämä muutamat esimerkit.

Olet pettymys itsellesi ja organisaatiollesi, jos suurin osa tiedoistasi jää käyttämättä, tai vielä pahempaa, jos et käytä analytiikkaa ollenkaan. Yrityksesi kaikilla puolilla analytiikan puute voi vahingoittaa sinua lompakossa.

Olet todennäköisesti menettämässä myyntiä ja liidejä. Lisäksi et pysty optimoimaan toimenpiteitäsi, mikä johtaa tarpeettomiin lisäkuluihin. Alla on vaiheet, jotka auttavat sinua ottamaan käyttöön paikkatietotietoja riippumatta siitä, missä olet arvioimassa sijaintitietojasi. Voit saada tuoreita oivalluksia ja muuttaa liiketoimintaasi yhdistämällä sijaintitiedot yritystietoihisi.

1. Analysoi vaikeiden säätapahtumien vaikutukset helposti

Suuri luonnonkatastrofi voi pyyhkiä pois kaikkein hyvin valmistautuneimmatkin yritykset. Voit vähentää merkittävästi vaikeiden sääolosuhteiden ja luonnonkatastrofien vaikutuksia käyttämällä geospatiaalista analytiikkaa. Et voi täysin välttää vaaraa. Luonnonkatastrofin sattuessa, jos analyysisi on tehty oikein, voit jatkaa toimintaasi enimmäkseen vaikuttamatta.

On olemassa lukuisia strategioita luonnonkatastrofien vaikutusten vähentämiseksi geospatiaalisen analytiikan avulla.

 • Laajenna omaisuus- ja varastovarastoa niin, että jos yksi ryhmä tuhoutuu, muita voidaan edelleen käyttää.
 • Optimoi matka- ja lähetysreitit välttääksesi paikkoja, joissa ankara sää on vakava huolenaihe.
 • Omaisuus, omaisuus ja varastot, jotka ovat välittömässä ankaran sään uhan alla, tulee turvata tai siirtää.
 • Vakuutusturva tulee räätälöidä tarpeidesi mukaan. Älä maksa liikaa kattavuudesta, jota naapurustosi ei vaadi.

2. Optimoi myyntisi ja markkinointisi

Geospatiaalinen analytiikka voi auttaa sinua parantamaan markkinointiasi ja myyntiäsi. Segmentoi kohdemarkkinasi ja ryhmittele asiakkaasi ryhmiin, joilla on samanlaiset mutta erilaiset ominaisuudet. Voit markkinoida tiettyjä viestejä demografisesti kohdistetuille ryhmille.

 • Sukupuoli
 • Ikä
 • Rotu
 • Tulotaso
 • Koulutustaso
 • Työllisyys
 • Kodin omistus
🔥 Empfohlen:  LG:n 2023 SC9 ja SE6 soundbarit ovat nyt saatavilla

3. Kiinnostavia oivalluksia

Geospatiaalinen big data -analytiikka järjestää tiedot visuaalisesti ajan ja tilan mukaan perinteisen laskentataulukon loputtomien rivien ja sarakkeiden sijaan. Tämä menetelmä helpottaa ihmisaivojen omaksumista tietoa.

On helpompi ymmärtää, miten tapahtumat tapahtuvat ja miten niihin reagoidaan, kun data esitetään visuaalisen kartan kontekstissa.

4. Tehokkuus ja päätöksenteko

Mahdollisuus esittää yritysomaisuutta kartoilla on ratkaisevan tärkeää tehokkuuden ja päätöksenteon parantamiseksi monissa omaisuusvaltaisissa yrityksissä, kuten energia-, liikenne- ja hallintotoimissa.

Se voi auttaa yrityksiä virtaviivaistamaan sekä yritystietojen että maantieteellisten tietojen käsittelyä sijaintitietoisuuden parantamiseksi kaikissa liiketoimintatoiminnoissa. Yritykset voivat seurata, milloin laitteet saapuvat, lähtevät tai jäävät tietyille alueille.

5. Paranna tilannetietoisuutta ja turvallisuutta

Se on painajainen, kun tulet töihin eräänä aamuna ja huomaat, että palvelimesi, jotka sisältävät kaikki tietosi, on hakkeroitu. Sinulla ei ole aavistustakaan, mistä se tulee, kuinka laaja se on tai mitä on jo hakkeroitu.

Geospatiaalinen analytiikka ei pysty estämään tällaista hyökkäystä. Niiden avulla voit kuitenkin vastata siten, että vaikutus organisaatioosi on minimaalinen. Kun olet tunnistanut hyökkäyksen maantieteellisen laajuuden, yksinkertaisesti lisää mustalle listalle tai estä alueet, joilta hyökkäys tulee.