Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 vinkkiä parhaan viihdekokemuksen saamiseksi PS5:lläsi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 vinkkiä parhaan viihdekokemuksen saamiseksi PS5:lläsi

PS2:sta lähtien Sony on luonut kattavaan viihteeseen omistettuja PlayStation-konsoleita. PS5 on tämän perinnön jälkeläinen, ja se tarjoaa kaikenlaista mediatukea online-suoratoistopalveluista DVD-tukeen.

Jos haluat tehdä PS5:stäsi viihdejärjestelmäsi ytimen, sinun tulee tietää ja tehdä muutamia asioita. Olemme listanneet ne kaikki tänne, jotta saat parhaan mahdollisen PS5-viihdekokemuksen.

1. Lataa ja määritä viihdesovelluksia

Vaikka se on rajoitettu, PS5:llä on ei-pelisovelluskauppa, josta voit ladata suoratoistosovelluksia. Itse asiassa voit ladata ja määrittää monia sovelluksia, jotka tekevät PS5:stäsi parhaan viihdekonsolin.

Suosittelemme kuitenkin lyhyyden vuoksi kolme tarpeellista sovellusta elokuville ja TV:lle, musiikille ja podcasteille.

Käytä Netflixiä ja Plexiä elokuville ja TV:lle PS5:lläsi

Netflix on parhaiten arvioitu suoratoistosovellus, joka sisältää monia alkuperäisiä ja suosittuja ei-alkuperäisiä nimikkeitä, joita voit suoratoistaa milloin haluat. Suosittelemme Netflixiä, jos haluat katsoa TV-ohjelmia ja elokuvia ilman, että sinun tarvitsee ladata mitään tai tehdä paljon sen asentamiseksi.

Löydät Netflixin osoitteesta Media PS5-osiossa, mutta sinun on ehkä päivitettävä se ensin. Tiedät varmasti, että Netflix ei ole ilmainen, mutta voit katsoa oppaastamme, mikä Netflix-tilaus sopii sinulle.

Plex puolestaan ​​​​on se, mitä sinun pitäisi valita, jos sinulla on jo suuri kirjasto elokuvia tallennettuna asemalle. Voit määrittää Plex Media Serverin tietokoneellesi ja suoratoistaa sieltä kaikki elokuvat, musiikit ja valokuvat PS5:lle ilmaiseksi. Meillä on Plexin aloittelijaopas, jonka avulla voit aloittaa.

Voit ladata Plexin PlayStation Storesta.

Plexillä on myös mainoksilla tuettuja suoria TV-kanavia, joita voit virittää, ja vanhoja tai pienibudjetisia elokuvia, joita voit katsella ilmaiseksi.

Käytä Spotifyta musiikille ja podcasteille PS5:lläsi

Sinulla on muutama vaihtoehto musiikille PS5:llä, mutta paras vastine rahallesi on Spotify. Toisin kuin kilpailijansa Apple Music, Spotifylla on ilmainen mainoksilla varustettu paketti, joten voit aina kuunnella musiikkia, vaikka et halua maksaa siitä.

🔥 Empfohlen:  B2B-vaikuttajamarkkinointi: Lopullinen opas (+ ja tapaustutkimuksia)

Spotifylla ei ole vain laaja kirjasto musiikkia ja soittolistoja, vaan se on myös valinta alusta monille podcasteille. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää Spotifya pysyäksesi kuulolla suosikkipodcasteistasi PS5:llä.

Spotify on yksi PS5:n mukana tulevista sovelluksista, joten löydät sen Media osio. Kuten Netflix, se saattaa myös vaatia päivitystä.

Jos et tiennyt, voit käyttää PS5:täsi median toistamiseen ulkoisesta asemasta. Sinun tulisi ostaa erillinen SSD-kiintolevy, jossa on vähintään 1 Tt dataa (jotta tila ei lopu), jolle voit tallentaa kaiken, mitä haluat pelata PS5:llä.

Vaikka voit kytkeä kiintolevyn suoraan PS5:een, voit käyttää sitä myös tiedostohakemistona mediapalvelinpalveluille, kuten Plex. Tällä tavalla voit katsella elokuvia ja televisiota ja kuunnella musiikkia offline-tilassa (suoran yhteyden kautta) tai verkossa (mediapalvelimen avulla).

Käytä suurta ulkoista SSD-asemaa, jotta et tukosta tietokoneesi sisäistä tallennustilaa korkearesoluutioisilla elokuvilla.

3. Kiinnitä korkealaatuinen äänijärjestelmä

PS5 voi täyttää Blu-ray-soittimen paikan kotiteatterijärjestelmää koottaessa. Mutta mitä on hyvä kotiteatteri ilman laadukasta ääntä?

Täydellinen kotiteatterijärjestelmä vaatii huippuluokan kaiuttimet, jotka tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten soundbar-kaiuttimet, tavalliset kirjahyllykaiuttimet ja 5.1- tai 7.1-surround-järjestelmät. Soundbarit ovat erinomainen tilaa säästävä valinta äänenlaadusta tinkimättä. Ne ovat kompakteja ja helposti kiinnitettävissä seinille tai hyllyille, ja niihin liittyy usein erillinen subwoofer basson tehostamiseksi.

Niille, jotka etsivät perinteisempää kokoonpanoa, kirjahyllykaiuttimet ovat houkutteleva vaihtoehto. Nämä kaiuttimet on suunniteltu sijoitettaviksi hyllyille tai jalustalle, ja ne tarjoavat vankan ja dynaamisen äänikokemuksen. Soundbarihin verrattuna korkealuokkaiset kirjahyllykaiuttimet ovat yleensä parempia kuin ne äänen suorituskyvyssä.

Voit myös tehdä asioista hieman helpompaa ja ostaa pelikaiuttimet. Ne ovat hyvä valinta, jos sinulla on tiukka budjetti.

4. Liitä PS5 4K-televisioon tai -näyttöön

PS5:t tukevat 4K-resoluutiota, ja PS5:n liittäminen muuhun kuin 4K-televisioon vaarantaa peli- ja elokuvakokemuksesi.

🔥 Empfohlen:  5 syytä, miksi SEO on arvokasta taantuman aikana

Etsi näyttöä, joka tukee 3840 x 2160 pikselin (yleisesti 4K UHD) resoluutiota ja jossa on High Dynamic Range (HDR) -tuki. 4K- ja HDR-yhdistelmä takaa eloisat värit, syvemmät kontrastit ja todenmukaisemman visuaalisen kokemuksen. Saatat joutua ottamaan käyttöön ja säätämään HDR:n PS5:ssä sekä 4K:n saadaksesi parhaan tuloksen (Asetukset > Näyttö ja video > Videolähtö).

Lopuksi PS5:ssä on Ultra HD Blu-ray -asema, jonka avulla voit katsella fyysisiä 4K UHD Blu-ray -elokuvia. Aseta vain levy asemaan, niin PS5 tunnistaa ja toistaa sen automaattisesti upealla 4K-resoluutiolla.

5. Tilaa PlayStation Plus

Viime kädessä PS5 on pelikonsoli; parasta viihdettä, jonka se voi tarjota, ovat videopelit. Pelit voivat olla kalliita, mutta Sony on tarjonnut tavan välttää pelin ostamista aina, kun haluat pelata jotain. Sonyn ratkaisu on PlayStation Plus.

PlayStation Plus on erinomainen tapa varmistaa, että PS5:lläsi on aina uusia ja jännittäviä pelejä. Sonyn PlayStation-tilaus antaa sinulle pääsyn pelikirjastoon, jota voit “vuokrata”, kun tilaaja on käynnissä. Se on myös ainoa tapa vapauttaa moninpeli monissa PS5:n videopeleissä.

PlayStation Plussalla oli aiemmin vain yksi taso, mutta Sony on ottanut käyttöön PS Plus -tasot nimeltä Essential, Extra ja Premium. PlayStation Extra antaa sinulle pääsyn 400 pelin kirjastoon, kun taas PlayStation Premium tarjoaa sinulle jopa 700 peliä.

Ota enemmän irti PS5:stäsi

PS5:n mahdollista roolia minkä tahansa viihdejärjestelmän ytimenä saatetaan aliarvioida. Monet ihmiset käyttävät sitä pelaamiseen ja unohtavat kaikki muut asiat, joihin voit käyttää sitä. Tässä annettujen vinkkien avulla sinun pitäisi pystyä nostamaan PS5:täsi ja parantamaan viihdekokemustasi.

PS5:llä voi käyttää paljon muutakin kuin pelaamista.