Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 vinkkiä täydelliseen blogin käynnistämiseen (tapaustutkimus)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 vinkkiä täydelliseen blogin käynnistämiseen (tapaustutkimus)

Aiemmin tässä kuussa Ben ja minä käynnistimme onnistuneen blogin täysin uudelle henkilökohtaisen rahoitussivustollemme DollarSprout.com.

Se oli vanhan blogimme, VTX Capitalin, uudelleenbrändi, mutta uudessa blogissa on kaikkea ainutlaatuista uutta sisältöä, uusia sosiaalisen median profiileja, uutta kaikkea.

Aloitimme tehokkaasti alusta. Tyhjästä.

Näin blogin julkaisun ensimmäiset 10 päivää menivät:

 • Yksilöllisiä vierailijoita yhteensä: 3 584
 • Yhteistyöyrityksen bruttotulot: 243 dollaria
 • Facebook-mainoskulutus: ~150 dollaria (josta 1050 kävijää ja ~400 sivun tykkäystä)
 • Blogitekstien määrä: 13 (vain tarpeeksi täyttämään kotisivumme teeman)

Tämän kokemuksen perusteella haluan jakaa joitakin asioita, jotka voivat auttaa sinua oppimaan blogin käynnistämisen onnistuneesti (vaikka olisit jo aloittanut blogisi).

5 askelta täydelliseen käynnistyssuunnitelmaan (blogin käynnistämisen tarkistuslista)

Nämä ovat tärkeimmät opetukset, joita opimme viimeisimmästä sivuston käynnistämisestä, mukaan lukien se, mikä meni hyvin ja mitä muuttaisimme, jos tekisimme sen uudelleen.

1. Sähköpostiviestintä on vaivan arvoista.

Kun kyse on blogimarkkinoinnista ja nimesi julkistamisesta, sähköpostiviestintä on avainasemassa.

Teimme melko suuria ponnisteluja lähettääksemme sähköpostia muille oman markkinaraon (henkilökohtainen talous) bloggaajille kertoaksemme heille uudesta projektistamme.

Kaksi syytä, miksi teimme tämän:

 1. Halusin joidenkin markkinaraon avaintoimijoiden olevan tietoisia lanseeraussuunnitelmastamme. Halusin heidän kuulevan minusta (henkilönä) ennen kuin he törmäsivät DollarSprout-artikkeliin sosiaalisessa mediassa ensimmäistä kertaa. Inhimillisyyden luominen brändisi taakse on mielestäni tärkeää.
 2. Jos sinulla on hyvää sisältöä etkä ole ääliö, joillakin näistä ihmisistä on suuri yleisö, ja he jakavat sisältösi mielellään. Halusin sen tapahtuvan.

Useimmat uudet bloggaajat aloittavat markkinointinsa sosiaalisessa mediassa suoraan kuluttajalle (lukijalle) -lähestymistavalla, kuten alla on esitetty.

Perinteinen blogimarkkinoinnin lähestymistapa:

Blogimarkkinointitapamme (perinteisen reitin lisäksi):

Lähettämistäni 40 sähköpostista 20 vastasi minulle ja/tai jakoi uuden sivuston seuraajilleen. Jotkut ihmiset, joista en ole koskaan kuullut, mikä on täysin normaalia.

Tässä kuitenkin asia.

Verkkosähköpostit saavat nykyään huonoa räppiä.

Ja ymmärrän täysin miksi.

Useimmat tiedotussähköpostit ovat yleisiä malleja, jotka ovat 100-prosenttisesti itsepalvelupohjaisia ​​ja ei-henkilökohtaisia, minkä vuoksi useimmat ihmiset, minä mukaan lukien, jättävät ne huomiotta.

🔥 Empfohlen:  Tehokkaita tapoja lisätä Pinterestin sitoutumista

Siksi käytin aikaa tehdäkseni jokaisesta sähköpostista ainutlaatuisen. Tein myös sen, että kerroin jokaiselle bloggaajalle, etten ole pyytää palveluksia – halusin vain kertoa heille laukaisusuunnitelmastamme. Viestini heille ei ollut sidottu mihinkään.

Eikä kahdella bloggaajalla ole samaa tarkkaa sähköpostiosoitetta.

En puhu vain yhdistämisen käyttämisestä heidän etunimensä lisäämiseen. Itse asiassa käytin aikaa kirjoittaakseni jotain ainutlaatuista jokaiselle henkilölle.

Kokeile sitä. Saatat yllättyä tuloksista.

2. Suosittu blogisisältö on tärkeää.

Niistä 13 artikkelista, jotka DollarSprout julkaisi, ei ollut yllätys, että tähän mennessä parhaiten menestynyt artikkeli on ollut artikkelityyppi, joka menestyi hyvin VTX Capitalissa (vanha blogimme).

Se oli yksinkertainen artikkeli aiheesta kuinka tienata 100 dollaria viikossa, josta on epäilemättä kirjoitettu moneen kertaan aiemmin muissa blogeissa. Mutta tiedämme, että ihmiset pitävät tällaisesta sisällöstä, joten varmistamme, että annamme ihmisille enemmän sitä, mitä he haluavat.

Tämä on yksi vinkki onnistuneen blogin perustamiseen, jonka ymmärtäminen kesti kauan. Meillä oli tapana kirjoittaa sisältöä, jonka halusimme kirjoittaa sen sijaan, mitä muut halusivat lukea.

Yritä olla aina tietoinen siitä, mitä muut menestyvät bloggaajat tekevät omalla markkinaraollasi. Jos he näyttävät painostavan tietyntyyppistä sisältöä kovemmin kuin toiset, siihen on luultavasti hyvä syy.

3. Pinterest on tehokas aloittelijoille.

Tiedän, että siellä on paljon Debbie Downereita, jotka sanovat Pinterest markkinointistrategianaon kuollut ja se on liian tungosta, mutta DollarSprout on todiste siitä, että jopa meidän kaltaisilla upouusilla blogeilla on vielä runsaasti tilaa kasvaa vain keskimääräisen blogiliikenteen yli.

Kun kirjoitin tätä, Pinterest-tiliämme sillä on alle 100 seuraajaa.

Tältä kasvumme näyttää 10 päivän kiinnityksen jälkeen:

Menestyksemme juuret ovat pintojen suunnittelu ja sisältö, josta ihmiset pitävät. Se siitä. (No, käytämme myös paras Pinterest-aikataulu markkinoilla jakaaksemme sisältöämme.)

🔥 Empfohlen:  Kuinka BNPL voi olla katastrofi GenZ:lle ja mitä RBI tekee sen eteen? - Täydellinen tapaustutkimus

Tässä on katsaus ensimmäisiin pinsseihimme:

Opimme Pinterestin suunnittelun yrityksen ja erehdyksen kautta.

Pinssien suunnittelu ei ole intuitiivista – se on taito, joka on opittava.

Jos haluat todisteita, katso vain ensimmäistä koskaan tekemäni pinni:

Inhoan myöntää sitä, mutta silloin ajattelin, että tämä oli mestariteos. Jep.

Syy miksi olen niin Pinterest-mielinen, johtuu siitä, että se toimii. Jos tiedät mitä olet tekemässä.

Silmää hivelevien, napsautettavien tappien suunnittelu vaatii harjoittelua. Katso, mitä muut menestyneet Pinterest-markkinoijat tekevät, luo blogiisi muutama merkkineulamalli ja muokkaa mallejasi, kunnes saat selville, mikä toimii.

4. Kaupallistaminen alkaa blogisi julkaisuilmoituksella.

Ensimmäisen 10 päivän aikana DollarSprout on tuottanut 243 dollaria tuloja 3 548 ainutlaatuiselta vierailijalta.

Istunnon RPM (Revenue per 1000 Sessions) on noin 68 dollaria.

Täydellistä julkistamista varten olemme investoineet noin 150 dollaria Facebook-mainoksiin julkaisusuunnitelmamme lisäksi, mikä johti 1 050 ainutlaatuiseen käyntiin ja noin 400 sivutykkäykseen. (Joten noin 1/3 tuosta 243 dollarin tuloista voidaan katsoa maksetun Facebook-liikenteen ansioksi). Loput 2/3 243 dollarista tuli ilmaisesta Pinterest-liikenteestä.

Emme pysty täsmäämään tuloja tarkasti liikenteen lähteiden kanssa, joten nämä erittelyt ovat jossain määrin arvioita.

Sivusto on kaupallistettu kumppanilinkeillä, mikä tarkoittaa, että saamme palkkioita jokaisesta myymästämme myynnistä tai liidistä, joka tulee blogissamme olevasta viittauslinkistä.

Meillä ei ole näyttömainoksia.

Sinun ei tarvitse odottaa vuosia ennen kuin alat ansaita rahaa blogistasi.

Oikealla blogimarkkinointistrategialla voit ansaita rahaa bloggaamalla heti kun julkaiset blogisi julkaisuilmoituksen. Jos olet strateginen lähestyessäsi blogiasi yrityksenä ja olet tarkoituksella sijoittamassa vaivaa ja aikaa, voit todella ansaita rahaa pian blogisi julkaisun jälkeen.

Realistisesti katsoen, kestää kuitenkin aikaa oppia kaikki läpikotaisin. Mutta et voi aloittaa oppimista ennen kuin alat todella tehdä. On vain niin paljon valmistelutyötä, jonka voit tehdä, ennen kuin sinun täytyy lopulta vain painaa liipaisinta ja käynnistää blogi onnistuneesti.

Jos haluat perustaa oman blogin, suosittelen mitä tahansa seuraavista lähteistä:

🔥 Empfohlen:  Työskentele bloggaajien kanssa yrityksesi mainostamiseksi

5. Älä ajattele blogiprosessia liikaa.

Ben ja minä olimme ehdottomasti syyllistyneet siihen, että halusimme sivuston olevan täydellinen, kun se julkaistiin.

Olisimme luultavasti voineet käynnistää useita viikkoja aikaisemmin (ja siten alkaa tuottaa tuloja aikaisemmin), mutta annoimme muutamien pienten seikkojen estää meitä aloittamasta live-lähetystä.

Joitakin asioita jäimme kiinni viettämään ylimääräistä aikaa:

 • Yhteistyökumppanien alitunnusten lisääminen jokaiseen viestiin.
 • SEO optimointi jokaisen postauksen.
 • “Aiheeseen liittyvien viestien” mukauttaminen jokaiselle artikkelille optimoidaksesi lukijavirran tulospohjaisiin artikkeleihin.
 • Luomalla kaksi erillistä vapaaehtoista ilmaista lukijoiden kasvattamiseksi ja muuntamiseksi mahdollisimman nopeasti.
 • Teknisiä ongelmia. Niin paljon pieniä vikoja, joita vain harvat olisivat huomanneet.

Kaikki nämä asiat olisi luultavasti voitu käsitellä sen jälkeen, kun sivusto oli julkaistu, mutta päätimme odottaa. Minusta ei ollut huono tehdä se tällä tavalla, mutta mielestäni meidän on oltava varovaisia ​​perfektionistisen ajattelutavan suhteen.

Älä odota “täydellistä” blogin julkaisuhetkeä

Mahdollisuus on siellä.

Ongelmana on, että siihen tarttuminen vaatii järjettömän paljon työtä, ja useimmat ihmiset eivät ole valmiita sitoutumaan siihen.

Joten he pysyvät jumissa.

Jos et ole tyytyväinen nykyiseen tulotasoosi, tiedä, että bloggaus on varteenotettava vaihtoehto nykyisten tulojesi ja ansaitsemasi välisen kuilun kaventamiseksi. Se ei todellakaan sovi kaikille, mutta jos teet valinnan olla sinnikäs ja opit aloittamaan blogin onnistuneesti, sinulla ei ole rajoituksia sille, mitä voit saavuttaa blogillasi.

243 dollaria ei ole paljon rahaa joillekin ihmisille, mutta tiedän, että Ben ja minä olemme oikeilla jäljillä jostain, joka on 10 päivää vanha ja jo tuottoisa.

Table of Contents