Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 vinkkiä TikTokin käyttöön pienyrityksille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 vinkkiä TikTokin käyttöön pienyrityksille

Voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että viime vuosi oli täynnä yllätyksiä ja haasteita, joita tuli myös tänä vuonna. Puhutaan uusista trendeistä, jotka ovat tulleet jäädäkseen, vaikka monet olivat aluksi skeptisiä, mutta TikTokin käyttö pienyrityksille on epäilemättä yksi niistä. Siksi tässä artikkelissa selitämme 5 vinkkiä TikTokin käyttöön pienyrityksille. Jatka lukemista saadaksesi selville!

5 vinkkiä TikTokin käyttöön pienyrityksille

Pienyritysten omistajat ovat yhtä mieltä siitä, että TikTokin kasvavan suosion, trendaavan sisällön, vaikuttajamarkkinoinnin ja mainonnan ansiosta voit vangita yleisön ja jopa kasvattaa brändiäsi. Vaikka TikTok houkuttelee nuorta yleisöä, TikTok-markkinoinnin käyttäminen pienyrityksille voi nostaa brändisi valokeilaan, koska se on laajimmin käytetty sosiaalinen alusta.

Etkö ole varma, miten se tehdään? Tässä on parhaat ensikäden neuvot, jotka voit saada tästä aiheesta. Tiimimme on kerännyt sen huolellisesti.

1. Ole lyhyt ja ytimekäs viestissäsi

TikTokista on tulossa johtava alusta, jossa voit jakaa vinkkejä, temppuja ja arvioita tuotteistasi ja palveluistasi. Käytämme sitä, koska voimme muodostaa aidon yhteyden seuraajiin ja seurata näiden yhteyksien tuloksia paremmin.

TikTok antaa sinun olla erittäin strateginen yleisökohdistuksessa ja antaa pienemmille mainostajille ja sisällöntuottajille samat työkalut kuin suuremmille kuluttajille. Suurin vinkkimme yrityksille, jotka haluavat murtautua käyttämään TikTokia, on olla lyhyt ja ytimekäs viestissäsi.

2. Älä kuluta liikaa tuotantoon

Nuorempia väestöryhmiä korostavana alustana se on erinomainen tapa houkutella 16–24-vuotiaita tuotteeseesi tai palveluusi. Älä kuitenkaan odota välitöntä ROI:ta. Käytä sitä mieluummin toisena validointilähteenä asiakkaiden hankintasuppilossa.

Erityisesti pienyritysten tulisi hyödyntää musiikkia tehdäkseen TikTok-markkinointia onnistuneesti pienyrityksille. Älä kuitenkaan käytä suurta osaa markkinointibudjetistasi tuotantoon ennen kaikkea. Tehokkain TikTokin lähde ovat lo-fi-matkapuhelinvideot, jotka ovat yksinkertaisia, 15-30 sekuntia ja helposti ymmärrettäviä.

🔥 Empfohlen:  Laskun luominen – opas pienyrityksille

3. Ole ja näytä mukavalta

Olemme aloittaneet Tik Tokin käytön markkinoidaksemme liiketoimintaa ja neuvomme myös niitä, jotka haluavat tehdä samoin, varmistamaan, että heidän sisältönsä on viihdyttävää.

Sinun on jaettava videosi ja niistä on tykättävä, jotta ne tavoittavat edelleen enemmän ihmisiä. Jos näytät epämukavalta tai pakotetulta, sisältö ei toimi TikTokissa. TikTok on vähemmän hienostuneisuutta vaan enemmän persoonallisuutta.

4. Tee yhteistyötä pienempien vaikuttajien kanssa

TikTok on suuri peto, joka voi epäonnistua hyvin nopeasti yrityssisällön näkökulmasta. Kun mainostat TikTokissa, käytä vaikuttajia. Etsi pienempiä vaikuttajia ja tee yhteistyötä heidän kanssaan tuotteidesi mainostamiseksi.

B2C tekee parhaiten myydessään TikTokissa, B2B:tä on erittäin vaikea myydä alustalla, joka on omistettu pääasiassa Z-sukupolville ja nuoremmille milleniaaleille. Jos et ole kiinnostunut yhteistyöstä vaikuttajien kanssa, pidä kiinni joko huumoriin tai informaatioon keskittyvästä sisällöstä. Nämä ovat 2 genreä, jotka saavat parhaan sitoutumisen TikTokissa.

5. Julkaise “työ käynnissä” -videoita

Sisällön julkaiseminen, joka näyttää, kuinka valmistat myymiäsi tuotteita, voi merkittävästi lisätä bränditietoisuutta. Ihmiset rakastavat nähdä tuotteiden luomiseen liittyvää työtä.

Neuvomme aloittaa vain julkaisu TikTokissa olisi pysyä johdonmukaisena ja älä lannistu! Algoritmi pitää paremmin lyhyemmistä videoista. Älä ota sitä liian vakavasti ja yritä lähettää kerran päivässä tai joka toinen päivä! Ota yhteyttä yhteisöön, jossa olet, ja ole vuorovaikutuksessa seuraajiesi kanssa.

Onko TikTok-mainonta sen arvoista?

Sosiaalisen median alustat, kun ne ovat aikaisemmassa kehitysvaiheessa, ovat vähän kuin villi länsi. Säännöt eivät ole yhtä selkeät, ja yritykset voivat saada enemmän halvemmalla. Tietysti ajan myötä villi länsi kehittyy, ja alustalla on paljon enemmän jäsenneltyä, kodifioitua olemassaolo- ja markkinointitapaa.

TikTok on keskellä tätä siirtymää.

Tämä tarkoittaa, että jotkut reitit voivat tarjota merkittävän sijoitetun pääoman tuottoprosentin, ja toiset voivat epäonnistua kokonaan. Se riippuu täysin yrityksestä ja siitä, miten se on olemassa alustalla. On olemassa reittejä, kuten perinteinen mainonta, joka sijoittaa mainoksia käyttäjien syötteisiin Instagramin tavoin. Nämä ovat hyviä alemman kanavan KPI-mittareille, joissa tarkoituksena on saada tiettyjä tuotteita ostamaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa kotitöillä

Joten jos valitset TikTok-mainonnan orgaanisen sosiaalisen median markkinoinnin lisäksi, se on täysin sen arvoista, kunhan sinulla on vähintään muutama sata dollaria markkinointibudjettia testattavaksi ja opittavaksi. Mainosten luova toteutus on ehkä enemmän kuin millään muulla alustalla äärimmäisen tärkeää, sillä nuoremmat sukupolvet ovat yhä taitavampia virittäytymään ja kutsumaan esiin brändejä, jotka toimivat (ja ovat) koskettamattomina.

Kuten kaikissa mainonta- ja markkinointipalveluissa, se tietysti auttaa palkkaamaan ulkopuolisen asiantuntijan suorittamaan alustalla, jos sinulla on siihen varaa. Jos ei, voit aloittaa yksinkertaisesti oppimalla lisää alustasta ja sen mahdollisuuksista. TikTok on hetkessä yhtä tärkeä markkinointikuluillesi kuin Facebook ja Instagram.

TikTok-markkinoinnin 3 kultaista sääntöä

TikTok tuo paljon mahdollisuuksia ja näkyvyyttä yrityksille, erityisesti B2C-yrityksille. Oikein tehtynä TikTok voi olla jopa julkaisualusta, jossa joku voi testata ideaa ja muodostaa yhteisön ennen kuin heillä on edes tarjottavaa.

Tässä on 3 vinkkiä TikTok-yrityksille:

1. Älä kiirehdi sitä

TikTok on uusi tapa kommunikoida, minkä vuoksi sinun tulee käyttää aikaa sen ymmärtämiseen ennen lähettämistä. Näkyvyyden saamiseksi sinun on mukautettava sisältöäsi. Vanhan markkinointivideon uudelleenkäyttö ei ehkä sovi. Vietä muutama tunti vain tarkkailemalla ja vierittämällä sivua puolestasi.

2. Se ei ole Instagram

Ihmiset haluavat viihdettä, “pikavoittoa”, pitääkseen hauskaa tai oppiakseen jotain. Esittely ei riitä, sinun on tuotava arvoa.

3. Seuraa trendiä

Pidä silmällä trendejä ja mukauta se itsellesi. Älä pelkää tanssia tai olla typerä, tämä on tilaisuutesi näyttää ihmispuolesi. Tee haasteita, käytä viraalisia kappaleita, mutta varmista, että TikTok omistaa oikeuden tai että se on vapaasti käytettävissä.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan TikTokin käyttö pienyrityksille on osoittautunut erittäin tehokkaaksi B2C-yrityksissä, joiden kohdeyleisö on Z- ja Y-sukupolvet. Joten jos sinulla on tanssiliikkeitä etkä välitä näyttää humoristisia puoliasi, tämä alusta on täydellinen sinulle.

🔥 Empfohlen:  Instagram-puhdistus johti kadonneisiin seuraajiin ja me rakastamme sitä

Sinun tulee kuitenkin ottaa huomioon, että TikTokin luonnollinen yksityisyyden ja turvallisuuden valvonta ja käytännöt ovat syy siihen, miksi monet yritykset ja maat ovat kieltäneet

Table of Contents