Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

50 älykästä tapaa mainostaa blogiasi (ja saada ilmaista liikennettä)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 50 älykästä tapaa mainostaa blogiasi (ja saada ilmaista liikennettä)

Sinä vain viimeistelet aivan uuden verkkosivuston ja olet innoissasi voidessanne jakaa sen maailman kanssa.

Kymmenien tuntien kovan työn jälkeen olet vihdoin valmis antamaan tulvaporttien avautua.

On vain yksi ongelma.

Sinä rakensit sen, eivätkä he tulleet.

Pian huomaat, että uuden verkkosivuston mainostaminen on todella vaikeaa, ja alat etsiä realistisia tapoja saada ilmaista liikennettä. Onneksi löydät tämän artikkelin ja ymmärrät, että ilmaisen liikenteen saaminen ei ole mahdotonta, sinun on vain tiedettävä, mistä etsiä.

Eräs asiantuntija sanoo, että Facebook on siellä, missä sinun tulee olla. Toinen vannoo, että Instagram on paikka saada ilmaista liikennettä. Et ole varma mitä tehdä, mutta tiedä, ettet voi omistaa aikaa niille kaikille.

Kelaa kaksi vuotta eteenpäin ja mietit, kuinka rakensit ensimmäisen kuusinumeroisen yrityksesi.

Muistat kuinka sait ensimmäisen tauon:

Pienen yrityksen ja erehdyksen jälkeen päädyit ilmaiseen liikennemenetelmään, joka toimi sinulle parhaiten. Teit kotitehtäväsi ja huomasit, että kohdeyleisösi oli helpompi tavoittaa tietyssä verkossa (etkä huomioinut sitä, mitä kaikki “asiantuntijat” käskivät tehdä).

Et antanut periksi viikon kuluttua, kun se ei ilmeisesti toiminut, ja näit prosessin läpi. Lopuksi sijoitit aikaasi ja vaivaasi hyvin muotoiltuun sosiaalisen median strategiaan ja viimeistelit sen.

Se kuulostaa joltain sekavalta sadulta, mutta sitä se ei ole. Se on myös täsmälleen sama kuin Jeff ja Ben tekivät Pinterestillä, ja sinäkin voit tehdä sen.

Valitse yksi menetelmä ja pysy siinä. Lisää sitten toinen. Lopulta monipuolistat liikenteen lähteitäsi ja eroat siitä yksittäisestä lähteestä, joka auttoi sinua kasvamaan.

Auttaaksemme sinua haussa olemme luoneet luettelon 50 ilmaisesta (ja maksullisesta) tavasta, joilla voit saada ilmaista liikennettä verkkosivustollesi tai blogiisi.

Kaksi perusvaihetta ennen kuin aloitat:

  • Luo blogi tai verkkosivusto, jos et ole vielä tehnyt sitä: Jotta voit mainostaa yritystäsi, sinulla on oltava tapa, jolla potentiaaliset asiakkaat voivat oppia yrityksesi sisällöstä helposti saatavilla olevassa muodossa. Blogin perustaminen on täydellinen tapa saavuttaa tämä.
  • Määrittele yrityksesi tavoite: Ennen kuin voit kohtuudella odottaa saavasi ilmaista liikennettä tässä artikkelissa luetelluilla tavoilla, sinun on määritettävä yrityksesi tavoite. Jos et pysty määrittelemään yrityksesi tarkoitusta, potentiaalinen asiakkaasi tai uskollinen lukijasi ei varmasti pysty siihen. Heidän on tiedettävä, mitä he voivat odottaa ja mitä he voivat odottaa yritykseltäsi.

Tarjoa arvoa vastineeksi ilmaisesta kohdistetusta verkkosivustoliikenteestä

Ensimmäinen sääntö ilmaisen liikenteen saamiseksi: luo lisäarvoa vierailijoille ja lukijoille.

1. Luo sähköpostilista

Tarjoa lukijoillesi arvokas osallistumisoikeus, jotta he haluavat rekisteröityä sähköpostiosoitteella ja saada mahtavan ilmaislahjan. Kun olet luonut sähköpostiluettelosi, voit lähettää heille sähköposteja ohjataksesi heidät verkkosivustosi artikkeleihin. Ole vain varovainen, ettet lähetä sähköpostilistaasi roskapostiksi vain sähköposteilla, jotka keskittyvät myyntiin. Haluat tarjota sähköpostilistallesi arvokasta sisältöä, joka auttaa heitä luomaan luottamuksen.

Aiheeseen liittyvä: Sähköpostilistan laatiminen bloggaajille (ja miksi se on niin tärkeää)

2. Luo mainosvideo

Kun ihmiset tuntevat olevansa yhteydessä yrityksen takana oleviin kasvoihin (tai kasvoihin), he luovat todennäköisemmin luottamussuhteen ja näytät uskottavammalta, jos videosi on luotu hyvin.

Video on tällä hetkellä yksi tehokkaimmista tavoista saada ilmaista liikennettä verkkosivustollesi, kun sosiaalisen median alustat painottavat valtavasti tätä kiinnostavaa sisältöä.

3. Tarjoa ilmaisia ​​neuvontapuheluita

Kukapa ei pidä ilmaisista tavaroista? Tämä on täydellinen tapa näyttää osaamisesi ja tarjota palveluitasi asiakkaille henkilökohtaisemmin.

4. Lainaa äänesi jatkuvaan keskusteluun

Käytä alustoja, kuten LinkedIn, Quora, Facebook-ryhmiä (kuten meidän), ja enemmän vakiinnuttuaksesi online-ilmapiirissä. Kommunikoi muiden kanssa, tarjoa apuasi (linkittämättä aina verkkosivustoosi, viesteihisi jne.) ja kehitä suhteita. Kehität luottamusta ja uskottavuutta ja voit tarjota palveluita, muodostaa yhteyden yhteistyöhön ja paljon muuta.

5. Kirjoita Q&A-viesti blogiisi tai verkkosivustollesi

Tämä on loistava vaihtoehto saada ilmaista liikennettä näyttämättä liian “myytyltä”. Vastaa yritystäsi koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin, jotta lukijasi löytävät kaikki tarvitsemansa vastaukset yhdestä helposti saatavilla olevasta paikasta.

6. Liity keskustelupalstoihin ja kohderyhmiin

Verkostoituminen on uskomattoman tärkeä osa liiketoiminnan kehittämistä nimesi julkistamiseksi, ja ryhmät ovat loistava tapa tehdä tämä.

7. Tee tilaamisesta tyhmä-helppoa lukijoillesi

Mikään ei ole pahempaa kuin löytää blogi, josta pidän ehdottomasti, enkä löydä tapaa tilata. Jos haluat toistuvaa ilmaista liikennettä blogiisi tai verkkosivustollesi, tee lukijoidesi (ja asiakkaidesi) tilaamisesta typerää-yksinkertaista. Näin he voivat pysyä ajan tasalla kaikista yrityksesi tapahtumista.

8. Kerro oma todistuksesi

Suhtaudu lukijoihisi ja asiakkaisiisi kertomalla heille tarinasi ja kuinka pääsit nykyiseen tilanteeseen. Miksi heidän pitäisi luottaa sinuun, kun kyse on yrityksestäsi? Miksi olet pätevä tai varustettu auttamaan heitä?

9. Vieraspostitus toimii edelleen

Vieraslähetys on fiksu tapa saada nimesi julkisuuteen ja kasvattaa yleisöäsi. Tämä on erityisen älykäs askel aloittaessasi, koska sillä on kolme hyvää tapaa lisätä blogisi liikennettä:

  1. Saat lisää viittausliikennettä lukijoilta, jotka napsauttavat linkkejä, jotka johtavat takaisin johonkin artikkeliisi (jos päätät käyttää itseäsi lähteenä).
  2. Sivustosi kasvattaa linkkipääomaa (linkin mehua) SEO:n näkökulmasta, jos linkkisi on linkki.
  3. Saat uskottavuutta / auktoriteettia lähettämällä viestejä muille arvovaltaisille sivustoille (sinust tulee tiedon lähde tietystä aiheesta).
🔥 Empfohlen:  7 tapaa parantaa paikallista hakukoneoptimointia ja houkutella uusia yrityksiä

10. Aloita podcast

Totuus on, että jotkut ihmiset eivät vain pidä lukemisesta. He kuuntelevat mieluummin 10 minuutin informatiivista podcastia kuin selailevat tuskallisesti tämän kaltaista 3 000 sanan artikkelia.

Voit tappaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla aloittamalla oman podcastin, joka käsittelee samaa sisältöä, jota jo julkaiset blogissasi tai verkkosivustossasi. Tavoitat entistä suuremman yleisön ja palvelet useita erityyppisiä oppijoita kerralla.

11. Luo Gravatar ja kommentoi suosittuja blogeja omalla kapeallasi

Gravatarin luominen on välttämätöntä kommunikoidaksesi muiden oman markkinaraon vaikuttajien kanssa. Verkostoitumisesta muiden kanssa ei ole juurikaan hyötyä, jos heillä ei ole aavistustakaan siitä, kuka olet tai minkä yrityksen takana seisot. Luomalla Gravatarin ihmiset voivat napsauttaa kuvaasi ja lukea kaiken blogistasi tai yrityksestäsi.

12. Kirjoita e-kirja

E-kirjan luominen on paitsi hyvä tapa täydentää tulojasi, myös antaa sinulle mahdollisuuden saada uskottavuutta, laajentaa yleisöäsi ja kehittää suhdetta elinikäisten asiakkaiden kanssa.

13. Luo ilmainen sähköpostikurssi vastineeksi tilauksesta

Olemme jo todenneet, että kaikki rakastavat ilmaista, joten miksi et luo sähköpostikurssia, joka tarjoaa arvokasta sisältöä, mutta saa myös lukijasi haluamaan lisää? Heidän tarvitsee vain rekisteröityä sähköpostillaan, ja saat uuden uskollisen lukijan/asiakkaan.

Käytä sosiaalisen median alustoja saadaksesi ilmaista liikennettä

Kokeiltu ja totta ilmaisista liikenteen lähteistä, sosiaalinen media on edelleen loistava tapa saada kohdistettua liikennettä verkkosivustosi sisältöön. Jatkuvasti kasvavasta kilpailukyvystään huolimatta ei ole parempaa paikkaa asiakkaiden tavoittamiseen kuin siellä, missä he viettävät useita tunteja vuorokaudestaan ​​– liimattuina sosiaalisiin verkostoihin.

14. Luo oma yrityksesi Facebook-sivu

Facebook-sivu on loistava paikka tavoittaa ihmisiä ja kasvattaa yleisöäsi/asiakaspohjaasi. Voit vastata kysymyksiin, julkaista mahtavaa sisältöä, tarjota ilmaisia ​​tarjouksia, helpottaa keskustelua, jakaa yrityksesi järjestämiä tapahtumia ja paljon muuta. Älä unohda liittyä oman markkinaraon Facebook-ryhmiin.

On tärkeää kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa muiden yritysten ja ihmisten kanssa oman markkinaraon sisällä. Mitä aktiivisempi olet sellaisten ihmisten joukossa, jotka ovat kiinnostuneita mainostamastasi tai myymästäsi sisällöstä, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on kasvattaa yleisöäsi, luoda uskottavuutta ja hyötyä ilmaisesta verkkosivuston liikenteestä.

15. Luo LinkedIn-profiili

LinkedIn-profiili on toinen loistava tapa saada lisää liikennettä verkkosivustollesi tai yrityksellesi. Varmista, että profiilissasi on avainsanoja hajallaan, jotta näyt useammin hauissa. Lisäksi LinkedIn on toinen loistava resurssi yrityksesi määrittelemiseen, jotta asiakkaasi tietävät, mistä yrityksesi on kyse, ja pääsevät helposti käsiksi heille hyödyllisiin tietoihin.

16. Luo Twitter-tili

Hashtagit ovat toinen loistava tapa löytää yrityksesi. Upota twiittejä (hashtageilla) suoraan blogikirjoituksiin käyttämällä laajennusta, kuten Sosiaalinen sodankäynti – ne ovat loistava tapa hajottaa pitkiä kappaleita, ja niitä voidaan myös käyttää korostamaan tiettyä lainausta tai kohtaa, jota yrität tehdä. Älä myöskään unohda varmistaa, että profiilissasi on linkki verkkosivustollesi, jotta saat ilmaista liikennettä myös sillä tavalla.

17. Luo Instagram-tili

Jos yritykselläsi on visuaalisesti houkuttelevaa sisältöä (kuten ruoka, muoti tai valokuvaus), Instagram on täydellinen työkalu yrityksesi mainostamiseen. Kauniit kuvat, jotka vangitsevat yleisösi ja mahdollisesti houkuttelevat heidät napsauttamaan enemmän viittauksia tuottavaan, myyntiin suuntautuneeseen sisältöön.

Varmista, että verkkosivustosi on listattu profiilissasi, koska se on suorin tapa seuraajasi pääsemään verkkosivustollesi Instagramista. Varmista myös, että yhteystietosi ovat myös helposti saatavilla. Jos valokuvaustaitosi ovat poikkeuksellisen hyvät ja sinulla on hyvä seuraaja, sponsorit ottavat luonnollisesti yhteyttä ja haluavat tehdä yhteistyötä.

18. Luo Pinterest-profiili

Pinterest on loistava tapa saada sisältösi satojen tuhansien ihmisten nähtäville maksamatta senttiäkään. Pinterest, “visuaalinen” hakukone, antaa käyttäjille mahdollisuuden selata kuvia ideoista tai tuotteista, jotka kiinnostavat heitä eniten.

Jos sinulla on suunnittelutaito ja pystyt luomaan visuaalisesti houkuttelevia kuvia, voit saada valtavia määriä ilmaista kohdistettua liikennettä ilman napsautuksia tai muuten näyttävän tyhmältä.

Jaa yrityksesi

Se kuulostaa itsestään selvältä, mutta yrityksesi jakaminen oikeissa paikoissa on taattu tapa saada lisää ilmaista liikennettä verkkosivustollesi.

19. Asenna jakopainikkeet blogiisi tai yrityksesi verkkosivustoon

Mikä voisi olla helpompaa kuin saada yleisösi mainostamaan yritystäsi puolestasi? Tämä voidaan tehdä yksinkertaisesti lisäämällä jakopainikkeita verkkosivustollesi käyttämällä laajennusta, kuten Sosiaalinen sodankäynti ja yksinkertaisesti pyytämällä lukijoitasi jakamaan sisältöä, jos sisällöstä oli heille hyötyä.

20. Luo ja jaa käyntikortteja

Käyntikortit ovat loistava tapa saada yrityksesi tiedot potentiaalisten asiakkaiden käsiin. Muista suunnitella käyntikorttisi tavalla, joka kiinnittää huomion, ja harkitse erityisen arvokkaan bonuksen tarjoamista asiakkaallesi.

21. Listaa yrityksesi

Google, Yelp, Yahoo, Bing, White Pages ja Manta ovat vain muutamia niistä monista paikoista, joissa voit listata yrityksesi, jotta ihmiset löytävät sinut helposti.

🔥 Empfohlen:  Tervetuloa The Work at Home Woman -sivustolle

22. Sähköposti

Ei ole koskaan huono idea poiketa ystävien ja perheen postilaatikoihin ilmaistaksesi innostusta yrityksestäsi, tarjotaksesi heille palveluita ja kysyäksesi, tietävätkö he ketään, joka voisi hyötyä yrityksestäsi. Kyse on verkostoitumisesta ja yhteyksistä.

23. Lähetä sähköpostia samankaltaisille yrityksille yhteistyömahdollisuuksista

Yhteistyö tai kumppanuus samankaltaisten yritysten kanssa voi olla loistava tilaisuus saada ilmaista kohdistettua verkkosivustoliikennettä. Voit mainostaa ristiin, tarjota erikoisalennuksia, kun asiakkaat tekevät tilauksen molemmilta yrityksiltä, ​​luoda yhdessä tuotteen tai järjestää kilpailun yhdessä.

24. Jaa lentolehtisiä

Informatiivisten esitteiden lähettäminen ilmoitustauluille, kuljetusasemille, joissa ihmiset yleensä joutuvat odottamaan, tai ruokakaupoissa, jos tauluja on saatavilla, voi olla erittäin tehokas työkalu paikalliselle yritykselle.

Lentolehtisten jakaminen ohi käveleville ihmisille voi olla vieläkin tehokkaampaa, koska voit aloittaa keskustelun tai jopa vastata kysymyksiin, jos joku on kiinnostunut yrityksestäsi.

25. Jaa ilmaisia ​​toimistotarvikkeita

Kukapa ei rakasta ilmaisia ​​juttuja?

Luo kyniä, tarroja, muistilappuja ja muita pieniä esineitä, joissa on yrityksesi nimi, ja jaa niitä yritystapahtumissa, julkisissa kokoontumisissa tai pakattuna myymiisi fyysisiin tuotteisiin.

26. Mainosta Craigslistissa

Craigslist on loistava paikka listata palvelusi ja olla uusien asiakkaiden löytämä.

27. Mainosta Facebook-mainoksilla

Jos se on budjettisi rajoissa, Facebook-mainosten käyttäminen tai jopa sponsoroidun sisällön lähettäminen Instagramiin voi olla hyödyllistä yrityksellesi, jos mainoksesi on tehokas. Jotkut yritykset sopivat luonnollisesti paremmin Facebook-mainoksiin joten älä käytä niihin paljon rahaa ennen kuin olet selvittänyt, olivatko yrityksesi ja Facebook-mainokset koskaan hyvä avioliitto.

28. Mukauta yritystäsi kiitoskorteilla

Persoonallisuudessa on jotain maailmassa, jossa kommunikoimme jatkuvasti tekstin kautta näytön takana. Käsinkirjoitetun kiitoskortin tai -kirjeen kirjoittaminen voi tehdä ihmeitä asiakkaidesi voittamiseen.

29. Tee ylimääräinen mailia

Näytä asiakkaillesi, että välität heistä. Ota heihin yhteyttä, tarjoa eksklusiivinen alennus, kirjoita kiitoskortteja, tee mitä tahansa saadaksesi heidät ihastumaan ja saada heidät palaamaan takaisin hakemaan lisää.

30. Ryhdy sponsoriksi

Voit tarvittaessa sponsoroida lasten urheilujoukkuetta, paikallista hyväntekeväisyysjärjestöä tai jotain vastaavaa. Yrityksesi nimeäsi mainostetaan ja ansaitset mainetta yhteisössäsi.

31. SEO sivustosi

SEO tai hakukoneoptimointi kannattaa pitkällä aikavälillä. Sisällön luokittelu voi vaatia jonkin verran työtä, mutta kun teet niin, monet ihmiset löytävät verkkosivustosi.

32. Ohjaa liikennettä verkkosivustollesi StumbleUponin avulla

StumbleUpon on toinen tapa saada ilmaista liikennettä, jos ihmiset pitävät sisällöstäsi ja se jatkaa kiertämistä. Tee ensin tutkimus StumpleUponista, koska jos jaat omaa sisältöäsi liikaa, se ei voi auttaa sinua.

Asiakkaasi äänen käyttäminen voi olla erittäin tehokasta

Älä ujostele pyytäessäsi asiakkaitasi lähettämään liiketoimintasi haluamallasi tavalla, varsinkin jos tiedät, että heillä on ollut hyvä kokemus.

33. Pyydä tyytyväisiltä asiakkailta suosituksia

En tiedä teistä, mutta aina kun harkitsen ostoksen tekemistä, tarkistan aina ensin arvostelut.

Asiakkaiden suosittelut voivat viedä yrityksesi pitkälle, jos asiakkaasi ovat tyytyväisiä. Varmista siis ensin, että palvelusi tai tuotteesi ovat laadukkaita, ja toiseksi pyydä tyytyväisiä asiakkaita antamaan palautetta vastineeksi jostain arvokkaasta. Ajattele alennusta toisesta tuotteesta, bonusta, ilmaista tms.

34. Anna käyntikortteja asiakkaille suosittelemaan sinua

Yhteyksillä on suuri merkitys yritysmaailmassa. Jos annat yhdelle henkilölle käyntikortteja ystävillesi ja he ohjaavat sinut vielä muutaman ystävän luo ja kierre jatkuu, sinulla on hetkessä valtava potentiaalisten asiakkaiden verkko.

35. Järjestä arvonta sosiaalisessa mediassa

Oletko koskaan osallistunut Instagram-arvontaan, jossa sinun on seurattava profiilisilmukkaa ja tägäättävä kommentteihin muutama ystävä?

Nämä lahjat toimivat, koska ihmiset haluavat voittaa hämmästyttävän palkinnon, joten he jatkavat silmukkaa, mikä vastineeksi tuottaa paljon uusia seuraajia arvonnan isännöiville ihmisille (ja mahdollisille uusille seuraajille, jotka on merkitty tunnisteella). Järjestämme toistuvaa arvontaa, joka auttaa saamaan ilmaista liikennettä ja joka on kullan arvoinen kohdistettujen sähköpostien keräämisessä.

36. Anna asiakkaille syy jakaa yrityksesi muiden kanssa

Kun ihmiset ovat aidosti tyytyväisiä ostamaansa palveluun tai tuotteeseen, he todennäköisesti haluavat jakaa sen ystävilleen. Tarjoa aina laadukasta sisältöä ja heimosi hoitaa loput.

Aktivoidu

Yksi parhaista tavoista saada ihmiset yrityksesi verkkosivustolle on päästä ulos yhteisöstäsi.

37. Järjestä juhlat

Kukapa ei rakastaisi hyviä juhlia?

Otetaan esimerkiksi MaryKay, kukoistava yritys, jonka myynti perustuu yksinomaan MaryKayn edustajaan, joka isännöi juhlia, joissa naiset voivat kokeilla meikki- ja ihotuotteita. Järjestä hauskat juhlat, joissa osallistujat voivat kokeilla tuotteita, saada tietoa palveluista, kerätä kuponkeja tai alennuskoodeja ja tietysti pitää hauskaa.

38. Tee palvelusi tai tuotteesi vapaaehtoiseksi

Tarjoa palveluitasi tai tuotteitasi paikalliselle organisaatiolle vastineeksi rehellisestä kokemuksesta.

39. Hanki ilmaista liikennettä hyödyntämällä paikallista mediaa

Etsi radiojuontajia, TV-juontajia, paikallisia aikakauslehtiä ja sanomalehtiä alueeltasi. Harvemmat käyttävät näitä medioita kuin koskaan ennen, joten tämä, ehkä ironista kyllä, lisää mahdollisuuksiasi todella saada kattavuutta.

40. Järjestä tapaaminen

Tapaamiset sopivat erinomaisesti verkostoitumiseen sekä henkilökohtaiseen yhteydenpitoon asiakkaiden tai potentiaalisten asiakkaiden kanssa paljon suhteellisemmalla tavalla.

41. Postita lentolehtisiä

Kulje kaupungissa ja jaa lentolehtisiä tai lähetä ne yleisiin paikkoihin, joissa ihmiset todennäköisimmin näkevät ne. Kerro ihmisille, mistä yrityksesi on kyse ja kuinka voit olla avuksi muille.

🔥 Empfohlen:  Miten korjaat naisten raudan puutteen?

42. Haastattele vaikuttajia omalla markkinaraollasi

Ihmiset rakastavat oppimista parhailta. Tee luettelo ja ota yhteyttä joihinkin markkinaraon suurimmista nimistä. Jopa yhden tai kahden ajatusjohtajan haastattelu areenallasi voi olla hyvä tapa tarjota poikkeuksellista arvoa lukijoillesi, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden hyödyntää ajatusjohtajan yleisöä.

Jos he ovat valmiita jakamaan artikkelisi, voit saada korkealaatuisen do-follow-linkin ja saada ilmaista liikennettä verkkosivustollesi, kun suorat viittaukset tulevat haastatteluviestiisi.

43. Jaa samanlaista sisältöä Pinterestissä, Facebookissa, Instagramissa ja Google+:ssa

Jakamalla samanlaista sisältöä markkinaraollesi, osoitat, että tuet kaikkia yrityksiä etkä vain mainosta itseäsi.

44. Listaa yrityksesi Yelpiin ja Google Mapsiin

Lisää kuvia yrityksestäsi ja kannusta tyytyväisiä asiakkaita jättämään arvostelu.

Palkinto

Tee “mitä hyötyä minulle” -tapahtumasta järjestämällä lahjan, tarjouksen tai muun erikoispalkinnon houkutellaksesi lisää käyttäjiä sivustollesi.

45. Tarjoa erikoisbonus tai alennus ensikertalaisille

Kiinnitä ensikertalaiset asiakkaat suurella tarjouksella tai bonuksella ja jatka ponnisteluja jopa ensimmäisen ostoksensa tai yrityksesi kanssa käymisen jälkeen näyttääksesi, että olet heille paras vaihtoehto.

46. ​​Tarjoa erikoistarjouksia palaaville asiakkaille

Älä unohda uskollisia palaavia asiakkaitasi, hekin ansaitsevat palkintoja.

47. Tarjoa suosituksia

Kiitä asiakkaita siitä, että he viittasivat muihin tarjoamalla alennuksia, ilmaistarjouksia tai mitä tahansa, mikä olisi heille arvokasta. Tämä on yksi tehokkaimmista tavoista saada ilmaista liikennettä, koska he ohjaavat muita käyttäjiä, joilla on korkea ostoaike, mikä tarkoittaa enemmän myyntiä sinulle.

48. Järjestä arvonta

Voit järjestää lahjan esimerkiksi saavuttaaksesi tietyn määrän seuraajia tai tilaajia, myydä tietyn määrän tuotteita, viettää vuosipäivää tai mitä tahansa, mikä on mielestäsi arvokasta juhlimaan ja palkitsemaan asiakkaitasi.

49. Luo arvokkaita ilmaislahjoja

Ihmiset eivät aio välittää ilmaiskappaleesta, joka ei ole heidän aikansa arvoinen. Luo ilmaislahjoja, jotka ovat niin arvokkaita, että voit myydä ne, mutta sen sijaan tarjoat niitä ilmaiseksi luodaksesi luotettavan ja uskottavan suhteen asiakkaidesi kanssa.

50. Tarjoa ilmaisia ​​näytteitä

Ilmainen näyte on loistava tapa ihmisille kokeilla tuotettasi ja nähdä, pitävätkö he siitä. Kun he huomaavat tekevänsä, he tulevat takaisin etsimään lisää.

Täydellisen strategian luominen ilmaisen liikenteen saamiseksi

Koska saatavilla on runsaasti tietoa, on melkein ylivoimaista yrittää valita kustannustehokkain ratkaisu markkinointitarpeisiisi. Kysymykset, kuten “miten monella tapaa minun pitäisi mainostaa yritystäni” ja “kuinka paljon aikaa minun pitäisi käyttää kuhunkin”, voivat olla pelottavia ja jättää sinut toivottomaksi.

On parempi löytää yksi tapa saada ilmaista liikennettä, joka toimii hyvin, kuin yrittää olla kymmenessä eri paikassa kerralla. Lakkaa levittämästä itseäsi niin ohueksi, ettei mikään niistä koskaan menesty.

Nyt kun olet löytänyt monia vaihtoehtoja liikenteen lisäämiseen, pohdi, mitkä niistä saattavat toimia sinulle parhaiten. Mene perässä, valloita se ja kokeile sitten käsiäsi toisessa, kunnes sinulla on työkalupakki onnistuneita strategioita yrityksesi mainostamiseksi.

Table of Contents