Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

51 mobiilisovelluksen tilastoa, jotka räjäyttää mielesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 51 mobiilisovelluksen tilastoa, jotka räjäyttää mielesi

Jos olet seurannut Influencer Marketing Hubissa jakamiamme tilastoja, tiedät, että mobiilikäyttö on kasvussa. Meillä on entistä mukavampi käyttää matkapuhelimia netin selaamiseen, ostosten tekemiseen ja jopa ostosten tekemiseen. Entä mobiilisovellukset erityisesti? Käytämmekö puhelimia enimmäkseen verkkoselaimiin vai vievätkö sovellukset enemmän aikaa? Ja mihin mobiilipelaaminen mahtuu kuvaan?

Tässä on yli 50 hämmästyttävää mobiilisovelluksen tilastoa. Jatka lukemista saadaksesi selville, kuinka paljon aikaa ja rahaa käytämme ja mihin.


Mobiilisovellustilastot, jotka räjäyttävät mielesi:


51 Mobiilisovellustilastot

1. Älypuhelinten käyttäjiä on yli 6 miljardia

BuildFiren, joka on yksi tehokkaimmista iOS- ja Android-sovellusten valmistajista, jakamien tietojen mukaan maailmassa on yli 6,3 miljardia älypuhelinten käyttäjää. Lisäksi määrän odotetaan kasvavan tasaisesti ja saavuttaa noin 7,6 miljardia vuoteen 2027 mennessä.


2. Yhdysvaltain mobiilikäyttäjät tarkistavat puhelimensa satoja kertoja päivässä

Jos tunnet syyllisyyttä älypuhelintottumuksistasi, puhelinriippuvuutesi ei ehkä ole niin paha… WordPress-teeman Siteefyn jakamien mobiilitilastojen mukaan yhdysvaltalaiset mobiilikäyttäjät tarkistavat puhelimensa keskimäärin peräti 256 kertaa päivässä.


3. Kenia on johtava markkina-alue

Saattaa tulla yllätyksenä, mutta vuonna 2021 Kenia oli johtava maailmanmarkkina-alue, kun mobiilisovellusten latausten vuosittaista (yoY) kasvua käytettiin mittapuuna. Kenialaiset latasivat yli 60 % enemmän sovelluksia vuonna 2021 verrattuna edelliseen vuoteen. Toisella sijalla on Pakistan, jossa kasvua oli lähes kolmannes (27 %).


4. Vuonna 2021 ladattiin 230 miljardia mobiilisovellusta

Statistan jakamien tietojen mukaan vuonna 2021 käyttäjät latasivat laitteilleen massiiviset 230 miljardia mobiilisovellusta. Tämä maailmanlaajuisten mobiilisovellusten latausten määrä on kasvanut tasaisesti joka vuosi viimeisen viiden vuoden aikana. Paremman näkökulman vuoksi kasvu on kasvanut yli 63 % vuodesta 2016, jolloin sen arvioitiin olevan noin 140 miljardia.

Mobiilisovellusten latausten määrä


5. 2 miljoonaa uutta sovellusta ja peliä julkaistiin vuonna 2021

App Annien State of Mobile 2022 -raportissa jaetut tilastot paljastavat, että julkaisijat julkaisivat 2 miljoonaa uutta sovellusta ja peliä pelkästään vuonna 2021. Pelien osuus vuoden 2021 uusista julkaisuista oli vain 15 %. Google Playssa oli ylivoimaisesti uusimmat julkaisut kaikissa sovelluksissa ja peleissä (77 %).

Mobiilisovelluksen yleistilastot


6. TikTok oli ladatuin mobiilisovellus vuonna 2021

Yllätys, yllätys, TikTok oli mobiilisovellus, jota ladattiin eniten maailmassa vuonna 2021. Pelkästään vuonna 2021 sitä ladattiin yli 650 miljoonaa kertaa.

Toisella sijalla on Instagram 545 miljoonalla latauksella, kun taas Facebook on kolmannella 416 miljoonalla latauksella vuoden aikana.

Vaikka WhatsApp-tilastot paljastavat, että sovellusta on ladattu eniten, jos lasket yhteen lataukset viimeisten seitsemän vuoden ajalta, se on vasta neljänneksi ladatuin sovellus vuonna 2021 vain 400 miljoonalla latauskerralla.


7. WhatsApp on ylivoimaisesti suosituin viestintäsovellus

Vuoden 2022 alusta lähtien WhatsApp oli suosituin globaali mobiiliviestintäsovellus kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien mukaan. Statistan jakamat tiedot paljastavat, että huikeat 2 miljardia käyttäjää käyttää sovellusta kuukaudessa ja viettävät sovellukseen keskimäärin 18,6 tuntia kuukaudessa. Vuodesta 2014 lähtien se on ladattu noin 6 miljardia kertaa.

Toisella sijalla on WeChat, jolla on hieman yli 1,2 miljardia käyttäjää, kun taas Facebook Messenger saa pronssia vain 1 miljardilla käyttäjällä. Muilla valtavirran sosiaalisilla viestintäsovelluksilla, kuten Telegramilla ja Snapchatilla, on vain noin neljännes kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien määrästä WhatsAppilla.

Suuri osa WhatsAppin suosiosta voidaan liittää kustannuksiin ja se on halvempi vaihtoehto tekstiviestien välityksellä tapahtuvalle operoidulle tekstiviestille.


8. Sosiaalinen media ja viestintäsovellukset johtavat tietä

Kun erittelet vuoden 2021 10 eniten ladattua ei-pelaamiseen soveltuvaa mobiilisovellusta kategorioiden mukaan, huomaat, että 80 prosenttia niistä voidaan käyttää viestintään, olipa kyse sitten epävirallisesta sosiaalisessa mediassa tai muodollisemmin Zoomin kautta. Vain kahta tämän Top 10 -listan sovelluksista, Spotify ja CapCut, ei voida käyttää jonkinlaiseen viestintään. Ja voit väittää, että jopa musiikin suoratoistoon liittyy jonkinlainen viestintä, eikö niin?


9. Android-käyttäjät käyttävät yli 90 % mobiiliajastaan ​​sovelluksiin

Yli 90 % ajasta, jonka Android-käyttäjät ympäri maailmaa viettivät mobiililaitteillaan, käytettiin mobiilisovellusten käyttämiseen (ja pelaamiseen). Tämä tarkoittaa, että vain 7,5 % mobiiliajasta käytettiin verkkoselaimen käytössä.


10. Kuluttajat viettävät yli 4 tuntia päivässä sovelluksissa

Data.ai:n (aiemmin nimeltään App Annie) jakama mobiilidataa ja analytiikkaa koskeva raportti paljastaa, että kuluttajat käyttävät mobiilisovelluksia keskimäärin 4,2 tuntia päivässä. Tarkasteltaessa tätä lukua, se on kasvanut 30 prosenttia vain kahdessa vuodessa. Itse asiassa joillakin markkinoilla (Intiassa katsomme sinua) se kasvoi jopa 80 prosenttia.


11. 70 % sosiaalisissa sovelluksissa ja valokuva-/videosovelluksissa käytetystä ajasta

App Annie’s State of Mobile 2022 -raportin mukaan vuonna 2021 70 % mobiilissa käytetystä ajasta käytettiin sosiaalisten ja viestintäsovellusten (43 %) sekä valokuva- ja videosovellusten (25,4 %) avulla. Vain murto-osa ajasta käytettiin pelisovelluksiin (7,7 %) ja vielä vähemmän viihdesovelluksiin.


12. Brasilialaiset viettävät eniten aikaa sovellusten käytössä

Vuonna 2021 brasilialaiset mobiilikäyttäjät käyttivät eniten aikaa mobiilisovellusten käyttöön päivässä. He viettivät joka päivä noin 5,5 tuntia, mikä on noin 1 tunti ja 40 minuuttia enemmän kuin vuonna 2019. Indonesian mobiilikäyttäjät eivät kuitenkaan ole kaukana jäljessä. He viettävät päivittäin noin 5,25 tuntia vuorovaikutuksessa mobiilisovellusten kanssa.


13. Android-käyttäjät viettävät YouTubessa yli kaksinkertaisen määrän aikaa kuin Instagramissa

Kun teet nopean vertailun sosiaalisen median sovelluksissa vietetystä ajasta, YouTube ottaa johtoaseman ja melko merkittävällä marginaalilla. Digital 2022: Global Overview -raportin tietojen mukaan Android-käyttäjät viettävät YouTube-sovelluksessa 23,7 tuntia kuukaudessa. Se on neljä tuntia enemmän kuin Facebookissa ja TikTokissa, viisi tuntia enemmän kuin WhatsAppissa ja yli 12 tuntia enemmän kuin Instagramissa.


14. Eteläkorealaiset viettävät eniten aikaa YouTubessa

Vaikka YouTube-mobiilisovelluksessa vietetään keskimäärin 23,7 tuntia kuukaudessa, Etelä-Korean Android-käyttäjät viettivät YouTubessa lähes yhtä paljon aikaa kuukaudessa kuin työntekijät tyypillisesti viettävät töissä viikossa. Toiseksi se on Intia, jonka keskimääräinen työaika on 29,6 tuntia kuukaudessa.

🔥 Empfohlen:  10 parasta sosiaalisen median sisällön luontityökalua: Avaa automaation voima

15. Turkkilaiset mobiilisovellusten käyttäjät viettävät eniten aikaa Instagramissa

Android-käyttäjät viettävät Instagramissa keskimäärin hieman yli 20 tuntia kuukaudessa. Tämän näkökulmasta voidaan todeta, että yhdysvaltalaiset mobiilisovellusten käyttäjät viettävät tällä sosiaalisen median sovelluksella vain noin 7,7 tuntia kuukaudessa, mikä on yllättävän vähemmän kuin maailmanlaajuisesti keskimäärin.


16. Yhdistyneen kuningaskunnan käyttäjät viettävät eniten aikaa TikTokissa

Vaikka TikTok on mobiilisovellus, joka tuottaa eniten latauksia, verrattuna muihin johtaviin sosiaalisen median sovelluksiin, käyttäjät eivät itse asiassa vietä eniten aikaa tämän sovelluksen parissa. Ehkä se johtuu siitä, että se on enimmäkseen lyhytmuotoisia videoita täyspitkien kappaleiden sijaan, jotka jaetaan YouTuben kaltaisella alustalla. Joka tapauksessa keskimääräinen TikTok-sovelluksessa käytetty aika on 19,6 tuntia kuukaudessa. Isossa-Britanniassa se on korkein (27,3 tuntia), jota seuraa tiiviisti Venäjä (26,3 tuntia).


17. Kuluttajien kulutus mobiilisovelluksiin on 170 miljardia dollaria

Kuluttajat eivät käytä vain paljon aikaa sovelluksiin, vaan myös rahaa. Maailmanlaajuinen kuluttajakulutus mobiilisovelluksiin kasvoi 33 miljardiin dollariin vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä, kun taas Digital 2022: Global Overview -raportissa koko vuodelle se arvioi 170 miljardia dollaria. Vielä vaikuttavamman summan tekee se, että se kasvoi yli 18 % yhdessä vuodessa.


18. Keskimääräinen sovelluskulutus on alle 30 dollaria puhelinta kohden

Digital 2022: Global Overview -raportin mukaan keskimääräinen sovelluskulutus älypuhelinta kohden vuonna 2021 oli 27,16 dollaria.

Google Play -tilastot


19. Google Playssa on eniten sovelluksia

Vuoden 2022 toisella neljänneksellä Google Play oli suurin sovelluskauppa saatavilla olevien sovellusten määrällä mitattuna. Yhteensä siinä on noin 3,5 miljoonaa sovellusta – kolmanneksen enemmän kuin Apple App Storessa, jossa on enemmän tai vähemmän 2,2 miljoonaa sovellusta.


20. Amazon Appstoressa on lähes puoli miljoonaa sovellusta

Google Play ja Apple App Store saattavat olla synonyymejä sovellusten latauksille, mutta Android-laitteille on olemassa satoja vaihtoehtoisia sovelluskauppoja. Esimerkiksi Amazon Appstoressa on tällä hetkellä saatavilla lähes puoli miljoonaa sovellusta. Se saattaa olla johtava verkkokaupan toimittaja, mutta sovellusten latausten osalta sillä on vielä pitkä matka kuljettavanaan.


21. Google Playssa on yli miljoona julkaisijaa

Kun huomaat, että Google Playssa on enemmän sovelluksia kuin Applella, voit odottaa, että myös sovellusten julkaisijoita on enemmän, mikä pitää paikkansa. Google Play Statistics and Trends for 2022 -tietojen mukaan elokuun 2022 loppuun mennessä 1 061 994 sovellusjulkaisijaa on julkaissut sovelluksia Google Playssa.


22. Google Play saa yli 3 kertaa enemmän latauksia

Google Play -kaupassa ei ole vain paljon enemmän saatavilla olevia sovelluksia, vaan se tuottaa myös paljon enemmän latauksia kuin Apple App Storessa. Vertailu paljastaa, että vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla Google Playssa ladattiin yli 55 miljardia mobiilisovellusta ja pelejä maailmanlaajuisesti verrattuna Applen App Storen 15,9 miljardiin lataukseen. Apple App Storen osalta tämä on alhaisin vuoden 2019 vastaavan ajanjakson jälkeen.

Google Play vs Apple Store -lataukset


23. Apple App Storessa julkaistaan ​​vähemmän sovelluksia

Vaikka käytämme enemmän aikaa ja rahaa sovelluksiin, emme välttämättä saa enemmän valinnanvaraa. Vaikka mobiilisovellusten kasvu Apple App Storessa saattoi kasvaa hieman (3,5 %) vuoden 2022 toisella neljänneksellä, saatavilla olevien iOS-mobiilisovellusten määrä on laskenut peräti 20 % viime vuoden vastaavalta ajanjaksolta. Vuoden 2015 tasoon verrattuna saatavilla olevien mobiilisovellusten kasvu on myös huomattavasti pienempi.

Apple Store -tilastot


24. Apple App Storessa on ± 700 000 julkaisijaa

App Storen vuoden 2022 tilastojen ja trendien mukaan elokuun 2022 lopussa 723 064 sovellusjulkaisijaa on julkaissut sovelluksia Apple App Storessa.


25. Pelien jälkeen yrityssovelluksilla on suurin osuus

Vaikka sosiaalisia ja viestintäsovelluksia ladataan eniten, yritys on Applen App Storen suosituin sovelluskategoria (pelaamisen jälkeen). Statistan jakamat mobiilisovellustilastot paljastavat, että vuoden 2022 toisella neljänneksellä sen osuus oli 10,2 % (pelaamisen markkinaosuus 13,5 %). Kolmannella sijalla koulutussovellukset muodostavat 9,5 prosentin osuuden.


26. Suojaus on hieman tärkeämpää kuin ominaisuudet

Vuonna 2021 valmistunut globaalien mobiilikäyttäjien kysely paljasti, että suurimmalle osalle sovelluksen turvallisuus on tärkeämpää kuin sen tarjoamat ominaisuudet, mutta vain marginaalisesti. Itse asiassa vain 1 % arvostaa turvallisuutta enemmän. Joten voit yhtä hyvin kutsua sitä solmioksi. Lisäksi neljäsosa ei voinut valita näiden kahden välillä ja sanoi pitävänsä turvallisuutta ja ominaisuuksia yhtä tärkeitä.


27. Mobiilisovellusten tulot voivat nousta 935 miljardiin dollariin vuoteen 2023 mennessä

SerpWatchin jakamien tietojen mukaan mobiilisovelluksista sovelluksen sisäisistä ostoista ja maksullisista latauksista kertyneet tulot voivat nousta yli 935 miljardiin dollariin vuoteen 2023 mennessä. Vuodesta 2014 lähtien markkinat ovat kasvaneet merkittävästi, ja vuonna 2014 se oli “vain” 97,7 miljardia dollaria.

Mobiilisovellusten tulot


28. Yli 17 % maksaa mobiilisovelluksesta

Digital 2022: Global Overview -raportti paljastaa, että 17,4 prosenttia internetin käyttäjistä maksaa mobiilisovelluksesta kuukausittain. Tämän luvun näkökulmasta katsottuna lähes kolmasosa maksaa elokuva- tai TV-suoratoistopalvelusta joka kuukausi ja alle 10 % maksaa verkkolehden tilauksesta kuukausittain.


29. Maailmanlaajuisten mobiilipelisovellusten tulojen odotetaan ylittävän 100 miljardia dollaria vuonna 2022

Mobiilipelisovellusten globaalien tuottojen arvioidaan kasvavan tänä vuonna 103,5 miljardiin dollariin. Vaikka se on paljon rahaa, odotettu kasvu ei ole niin suuri verrattuna aikaisempiin vuosiin. Vuosina 2019–2020 se kasvoi 68,4 miljardista dollarista 86,9 miljardiin dollariin, ja vuoden 2021 lopussa se oli vain 100 miljardia dollaria (98,22 dollaria).

Kaiken kaikkiaan mobiilipelisovellukset ovat edelleen pelimarkkinoiden suurin tulonlähde. Sen osuus maailmanlaajuisesta pelisegmentistä on noin 45 prosenttia.


30. PUBG Mobile on aktiivisimpien käyttäjien mobiilipeli

Mobiilisovellusten sijoituksen mukaan aktiivisten kuukausittaisten käyttäjien keskimääräisen lukumäärän mukaan vuonna 2021, PUBG Mobile oli edelläkävijä. Toisella sijalla oli Roblox, kun taas Candy Crush Saga sai pronssia.

🔥 Empfohlen:  Miljardöörit, jotka hakeutuivat konkurssiin | Rikkoutuneita miljardöörejä

31. Garena Free Fire oli ladatuin pelisovellus vuonna 2021

Latausten määrässä Garena Free Fire oli App Annie -listan kärjessä. Toisella sijalla oli Subway Surfers, kun taas Roblox oli kolmas. Vaikka PUBG Mobilella saattaa olla kuukausittain eniten aktiivisia käyttäjiä, se ei latausten perusteella edes päässyt Top 5 -listalle.


32. 4X maaliskuun taistelun strategiapelit kaupallisimmillaan

Mitä tulee pelialalajeihin, 4X march-battle -strategiapelit, kuten Rise of Kingdoms, tuottivat eniten kulutusta vuonna 2021, yhteensä lähes 10 miljardilla dollarilla.


33. Tinder on maailman suosituin treffisovellus

Tässä ei ole mitään yllättävää – Tinder sijoittui vuoden 2021 suosituimmaksi treffisovellukseksi ympäri maailmaa sekä latausten että kulutuskulujen perusteella. Toisella sijalla oli Badoo latausten määrässä, kun taas Bumble sijoittui toiseksi kulutuskuluissa.


34. Kuluttajien menot treffisovelluksiin ovat lähes kaksinkertaistuneet vuodesta 2018

Kuluttajat käyttivät yli 4 miljardia dollaria deittailusovelluksiin vuonna 2021. Vielä vaikuttavampaa summasta tekee se, että se on kasvanut maailmanlaajuisesti lähes 100 % vuodesta 2018. Markkinat Yhdysvalloissa, Japanissa, Isossa-Britanniassa ja Kiinassa olivat tärkeimmät liikkeellepanevat voimat, ja Yhdysvalloissa ja Japanissa kulutuskulut kasvoivat yli 100 % viimeisen kolmen vuoden aikana.


35. Google Maps on ladatuin matkailusovellus

Matkailukategoriassa Google Maps on sovellus, joka loi eniten latauksia vuonna 2021 maailmanlaajuisesti sekä Yhdysvalloissa, Japanissa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa. Uber sai maailman toiseksi eniten latauksia, kun taas Waze oli kolmannella sijalla. Mielenkiintoista kyllä, useammat ihmiset ympäri maailmaa latasivat Booking.comin sovelluksen kuin Airbnb:n sovelluksen.


36. Travel Apps -sovellusten kysyntä elpyi

Matkailualan sovellusten lataukset elpyivät vuoden 2021 toisella puoliskolla. Ennen pandemiaa matkasovellusten lataukset olivat runsaat 2 miljardia ja samalla ajanjaksolla kaksi vuotta myöhemmin 1,95 miljardia.

Matkanjakosovellukset nauttivat erityisesti paljon parannuksista. Vaikka Uber ja Lyft eivät ehkä ole sovellukset, jotka kuluttajat ladasivat eniten vuonna 2021, kyytikysyntä on palannut normaalille tasolle ja joillakin alueilla jopa korkeampi.

Jotta saisit käsityksen sen suosiosta, pelkästään joulukuussa 2021 Uber-matkustajat käyttivät yli 210 miljoonaa käyttökertaa sovelluksessa. Itse asiassa Yhdysvalloissa Lyftin ratsastajien kysyntä ylittää tarjonnan, koska ratsastajat viettävät kolme istuntoa jokaista kuljettajaistuntoa kohden. Kysyntä ja tarjonta näyttää samalta myös Uberissa.


37. Suoratoistosovellukset ohittavat sosiaaliset sovellukset

Käyttäjien suoratoistosovelluksiin viettämä aika kasvoi yhdeksänkertaiseksi vain neljässä vuodessa. Vuonna 2018 käyttäjät käyttivät noin 33 miljardia tuntia näissä sovelluksissa. Nopeasti eteenpäin vuoteen 2021 ja se nousi pilviin yli 280 miljardiin tuntiin. Latausten määrä on kuitenkin laskenut. Vuonna 2020 latausta kirjattiin noin 1,5 miljardia, kun vuonna 2021 vain yli 1,1 miljardia.


38. Meditaatiosovellukset lisäävät kuluttajien kulutusta kuin kuntosovellukset

Calm oli vuonna 2021 maailmanlaajuisesti suosituin sovellus terveys- ja kuntoilukategorioissa kuluttajien kulutuksen mukaan. App Annien (nyt nimeltä data.ai) State of Mobile 2022 -raportissaan selvittämien lukujen mukaan se tuotti lähes 120 miljoonaa dollaria pelkästään vuonna 2021. Se on myös ladatuin meditaatiosovellus kahden vuoden ajan maailmanlaajuisesti.


39. Pandemia lisäsi ruoka- ja juomasovellusten käyttöä

Pandemia ajoi monet juomaan ja syömään enemmän, eikä meidän tarvinnut edes poistua sohvalta (silloin meille ei annettu paljon vapautta tehdä niin). Maailmanlaajuiset käyttäjät käyttivät 49 % enemmän istuntoja ruoka- ja juomasovelluksissa vuonna 2021. Ja vaikka saimme odottaa toimitustamme vuonna 2020, vuonna 2021 halumme nopeaan toimitukseen kasvoi, kun nopean toimitussovelluksen lataukset kasvoivat erittäin voimakkaasti.


40. Z-sukupolvi, joka todennäköisimmin käyttää kryptovaluuttakaupan sovelluksia

Verrattuna sukupolven X ja suuret ikäluokat, Z-sukupolven mobiilikäyttäjät ovat taipuvaisempia käyttämään kryptovaluuttakaupan sovelluksia ja vain internet-pankkeja. Fintech-yritys Greenlight oli kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien paras rahoitussovellus Yhdysvalloissa vuonna 2021 Z-sukupolven käyttäjien joukossa.


41. Yli 20 % löytää uusia brändejä mobiilisovellusten kautta

Global 2022: Digital Overview -raportin tilastojen mukaan enemmän kuin yksi viidestä internetin käyttäjästä (21,5 %) löytää uusia brändejä, tuotteita tai palveluita mobiilisovelluksissa olevien mainosten kautta. Lisäksi se on myös yksi tärkeimmistä bränditutkimuksen kanavista, sillä 26,9 % internetin käyttäjistä käyttää mobiilisovelluksia tähän toimintoon.


42. Sovellukset muuntavat lisää tuotteen katsojia

Siteefyn jakamien mobiilisovellustilastojen mukaan mobiilisovellukset tuovat kolme kertaa enemmän tuotteen katsojia kuin mobiiliverkko. Suurin osa käyttäjistä kuitenkin suosii mobiilisivustoja sovellusten sijaan hintatutkimuksen suhteen.


43. Sovelluksen sisäisillä mainoksilla on korkeampi napsautussuhde

Sovelluksen sisäisten sovellusten napsautussuhde (CTR) on yli kaksinkertainen mobiililaitteiden verkkomainosten napsautussuhteeseen verrattuna. Siteefyn mukaan sovelluksen sisäisten mainosten keskimääräinen napsautussuhde on 0,56 % verrattuna vain 0,23 prosenttiin mobiilimainoksissa.


44. Lähes 12 % maksaa sovelluksen sisäisistä ostoksista

Global 2022: Digital Overview -raportin mukaan noin 11,8 % internetin käyttäjistä maksaa joka kuukausi sovelluksen sisäisistä ostoksista.


45. Merkkisovellukset lisäävät vuorovaikutusta kuin sponsoroidut sosiaalisen median viestit

Mitä tulee online-brändin vuorovaikutukseen, tutkimus viittaa siihen, että brändisovellukset voivat olla erittäin tehokas kanava. Laajassa maailmanlaajuisessa tutkimuksessa 17,8 % internetin käyttäjistä ilmoitti lataavansa tai käyttäneensä merkkisovelluksia. Jotta tätä prosenttiosuutta voitaisiin tarkastella paremmin, 20,9 % vastasi, että he ovat vuorovaikutuksessa jonkin tuotemerkin sähköpostin tai uutiskirjeen kanssa kuukausittain (ja tiedämme kuinka tehokkaita sähköpostiuutiskirjeet voivat olla).


46. ​​Vain 8 % B2B-markkinoijista käyttää mobiilisovelluksia sisällön jakeluun

Yrityssivusto on edelleen tärkein sisällön jakamisen lähde, vaikka mobiilisovellusten suosio on kasvanut vuosien varrella. Content Marketing Instituten (CMI) jakamat tilastot paljastavat, että verrattuna 90 %:iin B2B-markkinoijista, jotka ovat käyttäneet organisaationsa omaa verkkosivustoa sisällön jakamiseen, vain 8 % käytti mobiilisovellustaan.


47. Useimmat mobiilisovellukset ovat ilmaisia

Suurin osa sovelluksista voidaan ladata ilmaiseksi. Heinäkuussa 2022 97 % Google Playn sovelluksista oli ilmaisia, kun taas Apple App Storessa luku on hieman pienempi.

🔥 Empfohlen:  Toluna arvostelu | Onko se sen arvoista?

Lisäksi BuildFiren mukaan huikeat 98 % maailmanlaajuisista sovellustuloista tulee ilmaisista sovelluksista, ja voit esimerkiksi käyttää sovelluksen sisäisiä ostoksia rahan ansaitsemiseen (katso ansaintapotentiaalia tilastosta 44).

Maksullisille sovelluksille on kuitenkin edelleen markkinat (itse asiassa BuildFiren mukaan kuluttajat, jotka ovat ladanneet maksullisen sovelluksen, ovat taipuvaisempia sitoutumaan).


48. iOS-sovelluksen keskihinta on alle 1 dollari

Jos päätät periä maksun sovelluksestasi, hinta ei ole paljon. Marraskuussa 2021 pelisovelluksen keskihinta oli vain 0,49 dollaria Apple App Storessa, kun taas sovelluksen keskihinta oli hieman korkeampi, 0,88 dollaria.

Apple Store -sovellusten keskihinnat


49. Useimmat Android-sovellukset maksavat myös alle 1 dollarin

Jos katsot alle 10 dollarin maksullisten sovellusten hintajakaumaa Google Play -kaupassa, huomaat, että se näyttää melko samanlaiselta kuin Applella. Heinäkuussa 2022 suurin osa sovelluksista (lähes 36 000 sovellusta) maksoi alle 1 dollarin. Lähes 30 000 sovellusta veloittaa 1–2 dollaria, kun taas alle 10 000 sovellusta yli 3 dollaria. Vain 2 332 sovellusta tässä hintaluokassa (0–10 dollaria) veloittaa 9–10 dollaria.


50. Yli puolet Android-sovelluksista on arvioitu

Jos olet todella säännöllinen lukijasi, tietäisit sosiaalisen todisteen voimasta. Google Play (ja Apple App Store) antavat käyttäjille mahdollisuuden arvioida sovelluksia. 42mattersin jakamien tietojen mukaan 53 % Google Playn sovelluksista on arvioitu, ja useimmat sovellukset ovat saaneet arvosanan välillä 4–4,5.


51. Alle puolet iOS-sovelluksista on arvioitu

Vaikka vähemmän sovelluksia Apple App Storessa on arvioitu, useammat sovellukset saivat viiden tähden arvosanan. 42mattersin jakaman sovellusten luokitushistogrammin mukaan lähes 250 000 sovellusta sai 5.

Asioiden päättäminen

Vaikka hyvin harvat B2B-markkinoijat käyttävät mobiilisovelluksia sisällön jakeluun, nämä tilastot osoittavat, että se voi olla erittäin lupaava markkinointimuoto. Ja jos et etsi kanavaa sisällön jakamiseen, miksi et luo omaa sovellusta? On olemassa useita erilaisia ​​sovelluksia, jotka ovat saaneet uskollisia tilaajia. Toimitussovelluksista meditaatiosovelluksiin, kun on aika taas hidastaa, löydät varmasti sitoutuneen kohdeyleisön mobiilisovelluksellesi.

Usein Kysytyt Kysymykset

Miten löydän sovellustilastot?

Löydät sovelluksesi tilastot Google Playsta avaamalla Play Console -sovelluksen ja valitsemalla sovelluksen. Napauta sitten datakorttia nähdäksesi lisätietoja.

Kuinka tarkistan matkapuhelintilastot?

Voit tarkistaa mobiilitilastot ja kuinka paljon aikaa käytät kussakin sovelluksessa avaamalla puhelimen asetukset ja siirtymällä kohtaan digitaalinen hyvinvointi ja lapsilukko. Kaavio näyttää puhelimesi käyttö- ja käyttöajan mobiilitilastot.

Kuinka voin seurata mobiilisovellusten käyttöä?

Jotta voit seurata mobiilisovellusten käyttöä, saatat joutua käyttämään ohjelmistoanalytiikkaa. Voit seurata mobiilisovellusten käyttöä työkalujen, kuten Matomon, ilmaisen ohjelmistoanalytiikkakehyksen avulla.

Mikä on mobiilisovellusten analyysi?

Mobiilisovellusanalytiikka määrittelee käytännön kerätä käyttäjien käyttäytymistietoja, analysoida mittareiden takana olevaa tarkoitusta ja käyttää dataa säilyttämisen, sitoutumisen ja konversioiden parantamiseen. Tämä kenttä keskittyy iOS- ja Android-analytiikkaan sekä mobiiliverkkoon.

Table of Contents