Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

59 uskomatonta yritystä, jotka maksavat ideoista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 59 uskomatonta yritystä, jotka maksavat ideoista

Worksafe Technologies

Tarjoamalla teknisesti tuettuja tuotteita ja palveluita he suojaavat liiketoimintaasi. He elävät avoimella innovaatiolla ja suosivat tyylikkäitä ja yksinkertaisia ​​ratkaisuja. Yritys on usein tekemisissä arkipäiväisten keksijöiden ja suunnittelijoiden kanssa, jotka ovat onnistuneet tunnistamaan ongelman, jota ei tällä hetkellä ratkaista tyydyttävästi. Worksafe Technologies työskentelee mieluummin ideoiden kanssa, joilla on jo todisteita onnistumisesta todellisten käyttäjien keskuudessa, eikä vain idean kanssa paperilla.

Easy Do -tuotteet

Brittiläinen tuotantoyhtiö, joka keskittyy ensisijaisesti kotitalouksien puhdistusaineisiin. Heillä on täysi kyky viedä tuote konseptista tuotantoon. Suurin osa heidän tuotannostaan ​​keskittyy ruiskuvaluun, mutta he ovat avoimia ideoille, jotka jäävät tämän areenan ulkopuolelle.

Tovolo

Laajan valikoiman innovatiivisia ja tyylikkäitä malleja tarjoava yritys ottaa aktiivisesti yhteyttä julkisiin ideoihin verkkosivuillaan. Suunnitteluideoiden luokkiin kuuluvat siivous, työkalut, ruoan valmistus, ulkoilu, pakaste ja juomat. Lähettäessäsi keksintöä tai suunnitteluehdotusta Tovololle sinun tulee varmistaa, että ideasi on julkaistu patenttinumerolla, muuten ehdotusta ei käsitellä.

BD

Tämä yritys on ollut johtava terveydenhuollon turvallisuuden ja teknologioiden alalla yli vuosisadan ajan ja toimii sellaisilla aloilla kuin diabeteksen hoito, lääkkeiden toimitusratkaisut, lääkejärjestelmät ja kirurgia. He ottavat vastaan ​​ideoita vain piirustusten ja kirjallisuuden muodossa, ja ne tulee lähettää postitse. Ideoiden käsittelyyn ja vastaamiseen kuluu yleensä 4–6 viikkoa.

3M

Tämä on valtava monikansallinen monialayritys ja tieteeseen perustuva teknologiayritys, joka on sitoutunut parantamaan elämää ja harjoittamaan liiketoimintaa oikealla tavalla. Heillä on suuri jalansija työntekijöiden turvallisuuden, kulutustavaroiden ja Yhdysvaltojen terveydenhuollon alalla. Voit lähettää ideasi suoraan heidän verkkosivuillaan, mutta en suosittele tätä menetelmää. Yritys hyväksyy ei-toivottuja ideoita, mutta omistaa ideasi automaattisesti lähetettyään – ehtojensa mukaisesti. Ota sen sijaan yhteyttä ja pyydä NDA:n allekirjoittamista ennen tietojen paljastamista.

kruunu

Crown, jonka pääkonttori on Philadelphiassa, Pennsylvaniassa, on yritys, joka valmistaa metallisia juoma- ja ruokatölkkejä, aerosolisäiliöitä, sulkimia ja korkkeja sekä erikoispakkauksia. Ne ovat johtava metallipakkausteknologian toimittaja ja niillä on toimintaa 47 maassa. Heillä on avoin innovaatioportaali, ja he ovat kiinnostuneita säilyvyyden pidentämisestä, paremmasta valmistuksesta, uusista pakkaustekniikoista ja kestävistä pakkauksista. Voit lähettää ideoita suoraan heidän verkkosivuillaan, ja he pyrkivät vastaamaan 30 päivän kuluessa materiaalin vastaanottamisesta.

Hillman Group

Aluksi kiinnitysyritys, nyt täydellinen laitteistoratkaisujen johtava toimittaja, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Väitetään yksinkertaistavansa laitteiston ostokokemusta ja alan johtavaa kodinrakennusalan ja paikallisten rautakauppiaiden parissa. Hillman Group hyödyntää mielellään ideoita, joita keksijät tuovat pöytään, varsinkin kun niiden taustalla on tietoa ja kokemusta.

Hyde työkalut

Johtava erikoiskäsityökalujen valmistaja asunnonomistajille, kaupan ammattilaisille ja teollisuuskäyttäjille. Hyde on usein monien suosikkimerkki, ja nimi on synonyymi innovaatiolle. He rakastavat työskennellä keksijöiden kanssa, jotka ovat intohimoisia ideoihinsa, varsinkin kun heillä on tosielämän kokemusta niistä.

Bosch

Bosch on saksalainen monikansallinen teknologia- ja suunnitteluyritys, joka toimii kulutustavaroiden, liikkuvuuden, teknologian ja energian alalla. Tämä valtava yritys pyrkii jatkuvasti laajentamaan maailmanlaajuisesti tunnettujen mallien valikoimaansa yhteistyön ja yhteistyön avulla. Heillä on jopa oma innovaatioiden lähetysportaali, johon voit lähettää ideasi.

Kikkerland

Tämä yritys on ylpeä innovatiivisista ja ainutlaatuisista tuotteista, jotka on suunniteltu ratkaisemaan asiakkaidensa ongelmia. Kikkerland Design tarjoaa maailman suurimman kokoelman nerokkaita esineitä, joissa yhdistyvät muoto, toimivuus ja ilo. Heillä on verkkosivuillaan suora lähetysportaali ideoillesi, ja he maksavat jopa 5 % rojalteja valmistettaviksi valituista malleista.

Kuluttajatuotteet

Nämä yritykset keskittyvät pääasiassa kuluttajatuotteisiin, ja niihin kuuluu suuria monikansallisia yhtiöitä sekä pienempiä toimintoja.

Suunnitteluideoita

Tämä on tuotekehitys- ja tukkukauppayritys, joka “pelaa kovasti” luodakseen onnistuneesti täydellisen valikoiman toimivia, muodikas, kohtuuhintaisia ​​koti- ja toimistotarvikkeita suunnittelutietoiselle kuluttajalle. Heillä on oma suunnittelutiimi, mutta he ottavat mielellään vastaan ​​ulkopuolisia ehdotuksia. Design Ideas uskoo tiimityöhön luodakseen ja toimittaakseen upeita tuotteita kaikkien jaettavaksi.

Oxo

Keittiövälineiden, toimistotarvikkeiden ja taloustavaroiden valmistaja. Oxo uskoo, että aina on parempi tapa tehdä mitä tahansa. He käyttävät kaikki tilaisuudet parantaakseen tuotetta tai prosessia parantaakseen elämääsi. He etsivät aina seuraavaa loistavaa ideaa ja ovat valmiita käymään läpi jokaisen lähetyksen perusteellisesti löytääkseen sen.

Puutarhan lumikko

Yli 40 vuotta toiminut yritys, jolla on tuotteita kaikkiin nurmikon ja puutarhaprojektien tarpeisiin. Heidän ratkaisunsa ovat innovatiivisia, arvokkaita, helppokäyttöisiä ja kestäviä. Sivusto ilmoittaa, että he eivät tällä hetkellä ota vastaan ​​uusia ideoita, mutta näissä tilanteissa kannattaa silti ampua hyvin laadittu sähköposti. Jos ajatuksesi on selkeä, ainutlaatuinen ja ratkaisee ongelman, jämäkkä nousu saattaa saada jalkasi oven väliin.

🔥 Empfohlen:  33 parasta tapaa ansaita nopeasti rahaa yhdessä päivässä

Chef’s Planet

Chef’s Planetilla he ovat kokkeja aivan kuten sinä ja minä, ja he haluavat suunnitella tuotteita aktiivisen elämäntavan mukaan. Tutkitaan tapoja tehdä ruoanlaitosta helpompaa ja nautinnollisempaa kiireiselle perheelle. He haluavat, että sinulla on oikeat työkalut työhön. Keksijäystävällinen yritys, joka etsii aina uusia ideoita ja allekirjoittaa mielellään NDA-sopimuksia.

Joseph Joseph

Joka päivä käytettävien toiminnallisten tuotteiden suunnittelu- ja valmistusyritys. Niiden keittiövälinevalikoima on suunniteltu helpottamaan ruoanlaitto- ja ruoanvalmistustehtäviä. He ovat varmoja, että he voivat tarjota sinulle juuri sen tuotteen, jota olet etsinyt hallitaksesi minkä tahansa reseptin. He työskentelevät sekä ulkoisten suunnittelijoiden että talon sisällä.

Elinikäiset tuotemerkit

Johtava maailmanlaajuinen keittiövälineiden, ruokailuvälineiden ja muiden kodin tuotteiden toimittaja. He uskovat, että loistava idea voi tulla mistä tahansa, ja jokainen, jolla on ehdotus, ansaitsee tulla kuulluksi. Heillä on horjumaton sitoutuminen innovaatioihin ja he pyrkivät valmistamaan tuotteita, jotka helpottavat elämääsi.

Arkkitehtimerkit

Taloustavaroiden ja ruoanvalmistustuotteiden suunnittelijat arkkitehtuurin elementtejä hyödyntäen. Heidän luomuksissaan on kyse innovaatioista, väreistä ja hauskuudesta. He haluavat työskennellä eri keksijän kanssa joka vuosi ja ovat innokkaita kuulemaan uusia ideoita.

Hampton Direct

Joidenkin maailman menestyneimpien kuluttajatuotteiden markkinoijat. He keskittyvät kehittämään, markkinoimaan ja brändämään innovatiivisia tuotteita kotitalouksien ongelmiin. Jos Hampton Direct uskoo tuotteeseesi, he haluavat sijoittaa siihen 100 % saadakseen sen markkinoille nopeammin.

All Star Innovations

Yli 20 vuoden menestyksellä tämä yritys on vakiinnuttanut asemansa keksijöiden kumppanina. He ovat julkaisseet yli 300 tuotetta ja ovat tehneet yhteistyötä vähittäiskauppiaiden, kuten Amazonin, Walmartin ja Macey’sin, kanssa. He etsivät tällä hetkellä tuoteideoita yli 20 kategoriasta, mukaan lukien kauneus, autot, henkilökohtaiset hygieniatuotteet, älykäs koti, säilytysratkaisut sekä nurmikko ja puutarha. Heillä on 4-vaiheinen tuotteiden toimitusprosessi, joka on saatavilla suoraan heidän verkkosivustollaan.

Unilever

Maailmanlaajuinen yritys, joka myy nopeasti liikkuvia kulutustavaroita. Koska läpinäkyvyys on tärkeää yritykselle ja asiakkaalle, lista koti- ja hygieniatuotteissa käytettävistä ainesosista julkaistaan ​​heidän verkkosivuillaan – niiden tarkoituksena on elää kestävästi. Jos sinulla on uusi muotoilu tai teknologia, joka voi auttaa heitä kasvattamaan liiketoimintaansa, he ovat innokkaita työskentelemään kanssasi avoimen innovaation kautta.

Procter & Gamble

Monikansallinen kulutustavarayhtiö, jonka brändeihin miljoonat luottavat olohuoneissa, keittiöissä, kodinhoitohuoneissa ja kylpyhuoneissa – sukupolvelta toiselle. Procter ja Gamble uskovat, että yhteistyö nopeuttaa innovaatioita ja luottaa siihen, että suurimmat liikevoitot syntyvät yhteistyöstä.

Dormanin tuotteet

Dorman Products, jonka pääkonttori on Pennsylvaniassa, on ollut autojen jälkimarkkinaratkaisu vuodesta 1918 lähtien. Joten jos sinulla on keksintöidea autojen kunnossapidon alalla, tämä voisi olla sinulle sopiva yritys. Suosittelen tätä reittiä vain viimeisenä yrityksenä hyvällä idealla, koska Dorman maksaa jopa 500 dollarin käteishinnan onnistuneista lähetyksistä. Ja jos idea on todella hieno, voit ansaita paljon enemmän lisenssi- tai kumppanuussopimuksella.

Terävämpi kuva

Sharper Image on tuttu nimi, joka on erikoistunut kodin elektroniikkaan ja lifestyle-tuotteisiin. Yrityksellä on oma sähköpostiosoite tuoteideoiden jättämistä varten, ja se löytyy verkkosivuston asiakaspalvelusivulta.

Henkle

Tämä maailmanlaajuinen yritys toimii kolmella päätoimialalla, mukaan lukien liimateknologiat, kauneudenhoito ja pesula- ja kotihoito. Heillä on useita vaihtoehtoja innovaatiokumppanuuksien ja keksintöideoiden suhteen. varten startupeista, ne tarjoavat mentorointia ja korkean tason sijoituksia vastineeksi jopa 20 prosentin omistuksesta. Jos sinulla on jo patentti ideallesi, heillä on a lähetysportaali jossa he tutkivat ehdotuksesi.
Ja jos sinulla on innovatiivinen idea pesula- ja kotihoitoratkaisuista ilman patenttia, voit lähettää sen suoraan verkkosivustolla.

Jokari Kotiratkaisut

Hienoa Jokarissa on se, että he etsivät aktiivisesti seuraavaa suurta ideaa kodintarvikkeista. Yritys on perustamisestaan ​​lähtien muuttanut keksintöideoita myydyimmiksi tuotteiksi. Jokarin lähtökohtana on se, että etsitään upeita tuoteideoita ja lisensoidaan ne rojaltimaksuja vastaan. Näin he tekivät kaikkien aikojen ensimmäisellä tuotteellaan ja tekevät edelleen tätä päivää. Heillä on verkkosivustollaan oma hakuportaali keksijöille.

Lapset

Kukapa ei rakastaisi seuraavan suuren lasten lelun suunnittelua? Sen lisäksi, että voisit tienata järjettömän määrän käteistä, ajattele myös sitä iloa, jonka voit tuoda pienille munchkineille kaikkialla maailmassa! Tässä on joitain mahtavia yrityksiä, jotka maksavat ideoista lasten kapealla.

Pelaa tarkoituksella

Asiantuntijat aktiiviseen leikkiin tarkoitettujen tuotteiden mainostamiseen ja tiennäyttäjiin toiminnantäyteisessä viihteessä. Jos sinulla on alkuperäinen idea lähetettäväksi, Play with a Purpose saattaa olla kiinnostunut yhteistyöstä kanssasi sen toteuttamiseksi.

Luovat lapset

Tämän yrityksen tavoitteena on tuoda markkinoille ylivertaisia ​​tuotteita sitoutumalla innovaatioihin ja laatuvetoisiin leluihin. Keksijöitä rohkaistaan ​​lähettämään hakemuksensa sähköpostitse, joka tarkistetaan säännöllisesti, jotta löydettäisiin yritykselleen täydellisesti sopiva.

🔥 Empfohlen:  10 parasta pelialan aloittavaa yritystä Kiinassa

Hogwild

Innovatiivisten uutuustuotteiden toimittaja, joka on suunniteltu vanhemmille lapsille (yli 8-vuotiaille), jotka johtavat aikuisuuteen. Hog Wild etsii aina uusia ideoita ja etsii mielellään ulkopuolisia keksijöitä kaikilta elämänaloilta. He edistävät, että NDA:t allekirjoitetaan ja pannaan täytäntöön mielellään.

Thames & Kosmos

Vanhemmat ja opettajat pitävät sitä erittäin hyödyllisenä resurssina innostaa aktiivisesti tiede-innostusta Kosmos-tiedepakettien avulla. Vaihtelee pienistä yksittäisistä kokeellisista sarjoista valtaviin, huippuluokan sarjoihin, joissa on satoja kokeita. Ideat ovat tervetulleita keksijäyhteisöltä, ja sinua kannustetaan aktiivisesti ottamaan yhteyttä heidän verkkosivustonsa kautta, jossa heillä on paikka keksijöiden lähetyksille.

Hasbro

Hasbro Toy Company on monikansallinen monialayritys, joka haluaa herättää keksintösi henkiin. He ottavat vastaan ​​ideoita peleistä, leluista tai uudesta teknologiasta maailman parhaiden pelikokemusten luomiseksi.

Perus hauskaa

Tunnistaa itsensä hauskanpidon luojiksi, lelujen tekijöiksi ja leikin asiantuntijoiksi. He haluavat työskennellä huippukeksijöiden kanssa, jotka voivat tuoda innovaatioita olemassa olevaan tuotevalikoimaansa. Lelutuotannon ja -jakelun johtajina he auttavat viemään ideasi uudelle tasolle.

Spin Master

Maailmanlaajuinen lelu- ja viihdeyritys, joka markkinoi kuluttajatuotteita lapsille ja luo ainutlaatuisia leikkielämyksiä. Spin Master on ylpeä voidessaan tuoda perheet yhteen leikkimisen ilon kautta. He ovat ylpeitä kumppanuuksistaan ​​ja yhteyksistään keksijöiden kanssa ympäri maailmaa ja ovat innokkaita rikkomaan rajoja ja tarjoamaan mahdollisuuksia lisäinnovaatioille.

Piristys

Tunnetaan laadukkaiden lelujen toimittamisesta kaiken ikäisille lapsille, jotka stimuloivat mielikuvitusta, aktiivisuutta ja fyysistä koordinaatiota. Zing haluaa kannustaa leikin kautta terveelliseen ja aktiiviseen elämäntapaan, ja se haluaa aina tehdä yhteistyötä keksijöiden kanssa uusien ja jännittävien tuotteiden luomiseksi.

Zuru

Maailman johtava leluyritys, joka pysyy uskollisena juurilleen ja uskoo samalla valmistautumiseen tulevaisuuteen. He antavat suuren osan menestyksestään “keksijäyhteisölle” ja ovat aina innokkaita löytämään seuraavan loistavan idean, joka auttaa muuttamaan siitä maailmanlaajuisen brändin.

Far Out Lelut

Nopeasti kasvava voima lelumarkkinoilla ja innokas lanseeraamaan jännittäviä uusia brändejä. Far Out Toys kutsuu aktiivisesti yksilöitä ja yrityksiä esittelemään konseptiaan. He uskovat voivansa olla loistavia kumppaneita, joilla on resursseja ja kontakteja luoda ja markkinoida ensiluokkaisia ​​tuotteita.

Fat Brain Lelut

Leluyritys, jonka tehtävänä on tarjota koulutus- ja oppimisleluja, jotka on valittu huolella inspiroimaan luovuutta. Yritys suunnittelee maailmanluokan leluja ja pelejä, jotka herättävät uteliaisuutta ja parantavat koko perheen leikkikokemusta. Fat Brain Toys on ylpeä vieraanvaraisuudestaan ​​ja laadukkaista tuotteistaan ​​– mikä todistaa, mitä kovalla työllä voidaan saavuttaa.

Wham-O

Leluyritys, jonka brändi on synonyymi leikille, hauskanpitolle ja urheilulle. Tarjoaa laajan valikoiman kuluttajatuotteita, jotka kiinnostavat kaikenikäisiä ihmisiä. Wham-O haluaa rohkaista uteliasta mieltä, joka näkee tavallista pidemmälle. He ovat innokkaita näkemään ideoita uusiin ja jännittäviin tuotteisiin. Avoimen hakumahdollisuuden ansiosta he odottavat innolla ulkopuolisten innovaatioiden arvioimista.

B3

Yritys, joka haluaa lisätä ulkoilua ja yhdistää ihmisiä hauskanpitoon. Bean Bag Bucketzin luojat haluavat auttaa sinua toteuttamaan ideasi. Jos sinulla on idea, joka sopii heidän näkemykseensä, he haluavat antaa sinulle mahdollisuuden nähdä muiden nauttivan tuotteestasi.

Lemmikit

Lemmikkimarkkinat ovat valtavat, 225 miljardia dollaria vuonna 2019, ja niiden odotetaan nousevan 358,62 miljardiin dollariin vuoteen 2027 mennessä. Ei ole ihme, että niin monet ihmiset houkuttelevat tätä alaa keksintöideoiden kanssa. Tässä on joitain huipputason yrityksiä, jotka maksavat ideoista ja voivat auttaa tuomaan luomuksesi henkiin.

Rannikon lemmikkituotteet

Valmistaja, joka suunnittelee ja toimittaa lemmikkieläintuotteita erittäin korkeatasoisesti, jossa laatu on taattu. Jos sinusta tuntuu, että tuotteesi sopii hyvin Coastal Pet Productsille, he toivottavat tuoreita ja innovatiivisia ideoitasi harkittavaksi.

Upeita malleja

Laajan valikoiman ainutlaatuisia tuotteita kissoille ja koirille, joiden tuoreissa ja luovissa ideoissa näkyy yrityksen rakkaus eläimiin. Petrageous Designs etsii jatkuvasti uusia tuotteita ja kannustaa aktiivisesti uusia keksijöitä auttamaan laajentamaan horisonttiaan.

Kohta

Yritys, joka uskoo eettisiin tuotteisiin koirille ja kissoille, mukaan lukien lelut, astiat, jätehuoltotuotteet ja muut tarvikkeet. He ovat ylpeitä saadessaan tarjota lemmikeille ja heidän omistajilleen ehdottoman parasta. Spot tekee mielellään yhteistyötä tuotekehittäjien ja keksijöiden kanssa auttaakseen heitä toteuttamaan ideansa ja helpottamaan siirtymistä visiosta tuotantoon.

Hyper lemmikki

Alan johtava tuotemerkki palkituissa koiran leluissa, kaulapannoissa ja hihnassa. He ovat omistautuneet laajentamaan laajoja tuotelinjojaan ja rakastavat työskennellä keksijöiden kanssa auttaakseen tekemään heidän ideoistaan ​​markkinoitavia molempia osapuolia hyödyttäväksi.

Sekalaista

Kaikki ideasta maksavat yritykset eivät sovi mihinkään toimialaan. Joten täältä löydät luettelon yrityksistä, jotka tekevät yhteistyötä keksijöiden kanssa, mutta toimivat vähemmän kapealla alalla.

🔥 Empfohlen:  Roku ja Amazon sopivat, mikä ei muuta mitään

Planeettasuunnittelu

Tuotteita, jotka täydentävät intohimoa ulkoiluun ja upeaan kahviin! Sitoutunut laatuun – ranskalaiset puristimet ja juoma-astiat, jotka voit ottaa mukaan minne tahansa ja valmistaa kaikkialla. Suunnittelijat uudelleenkäytettävistä ja täytettäviä kapseleita, jotka tarjoavat optimaalisen kuiva-ainevaraston. Jos jaat heidän intohimonsa siellä, missä kahvi kohtaa ulkona, he mielellään kuulevat ideasi.

Idean ostaja

Mainosta itseäsi täydellisenä kumppanina tuoteideaasi lanseeraamiseen. Idea Buyer on yritys, jonka pääpaino on tehdä projektistasi bisnes. Jos sinut valitaan, sinulla on mahdollisuus olla mukana yhteisyrityksessä viedäksesi ideasi markkinoille.

Joseph Enterprises

Kaliforniassa vuonna 1981 perustettu Joseph Enterprises on vempainyritys, joka on kuuluisa Clapperista ja Chia Petistä. He rakastavat puhua keksijöiden kanssa.

Ekotuotteet

Vihreä yritys, joka valmistaa kestäviä kertakäyttötuotteita. Heidän haasteensa on, että ihmiset kaikkialla ajattelevat kertakäyttötuotteita uudelleen. Jos sinulla on luova konsepti, he etsivät uusia ideoita, jotka tuovat lisäarvoa yritykselle ja ympäristölle.

Ime UK

Suunnittelu- ja kehitysyritys, joka luo lahjatuotteita. Suck UK on ylpeä innovaatioista ja laadusta, joihin voit luottaa. He rakastavat saada ideoita suunnittelijoilta. Heidän filosofiansa on, että hyvästä ideasta voi tulla loistava tuote.

Panssarin alla

Johtava urheiluvälineyritys, joka valmistaa jalkineita, urheilu- ja vapaa-ajan asuja. Heidän innovaationsa on rakennettu toimimaan. He työskentelevät mielellään tuotekehittäjien kanssa auttaakseen tuomaan pelin muuttavan innovaatiosi henkiin.

Kenraali Mills

Monikansallinen kuluttajaruokien valmistaja ja markkinoija. General Mills Worldwide Innovation -verkosto etsii aktiivisesti kumppaneita, jotka voivat auttaa toteuttamaan läpimurtoinnovaatioita.

Escalade

Urheiluvälineiden valmistaja ja jakelija. He etsivät tapoja tuoda uusia ideoita markkinoille ja tietävät, että kumppanuus on menestyksen perusta. He etsivät mahdollisuuksia edistää pitkän aikavälin kasvutavoitteitaan ja haluavat innovoijien jakaa ideoitaan heidän kanssaan.

SwimWays

Veden ystäville tarkoitettujen tuotteiden suunnittelijoita ihmisiä, jotka rakastavat vettä. Uudet tuoteideat ovat tärkeitä SwimWaysille. Monet heidän ideoistaan ​​ovat ulkopuolisten keksijöiden tai vain jonkun uuden idean esittämiä.

Rico

Yhden luukun urheilukauppa kaikelle, mitä fanit tarvitsevat erityisesti NFL:ssä, NBA:ssa, MLB:ssä ja NHL:ssä. Yritys on ansainnut maineen asiakkaidensa keskuudessa luottamuksesta ja rehellisyydestä. He ovat määrittäneet kriteerinsä uusille tuoteideoille ja lähetysprosessille – jos ehdotuksesi sopii, sinua pyydetään lähettämään se.

Nautilus Inc

Maailmanlaajuinen kuntoilulaitteiden markkinoija, kehittäjä ja valmistaja. Yritys on sitoutunut auttamaan ihmisiä saavuttamaan kuntotavoitteensa. Nautilus etsii ideoita ja innovatiivisia tapoja luoda tehokkaita ja laadukkaita kuntolaitteita.

Mustang Survival

He suunnittelevat, kehittävät ja valmistavat merenkulun turva- ja ilmastonsuojelutuotteita vapaa-ajan, ammatti- ja sotilasmarkkinoiden käyttäjille. He ajavat aina parhaita tuotteita, koska ne voivat merkitä eroa elämän ja kuoleman välillä. Jos sinulla on alkuperäinen keksintö, jonka uskot olevan osa Mustang-tuotteita ja -ratkaisuja, tarkista heidän uuden tuoteidean lähetysprosessi.

Omituinen

Keksintöyritys, joka auttaa keksijöitä kehitysprosessissa. Yrityksen verkkosivuilla ihmiset voivat myydä keksintöjään verkkokaupassa tai useissa vähittäiskaupoissa, mukaan lukien Home Depot ja Best Buy, joiden kanssa he ovat tehneet yhteistyötä. Jos päätät markkinoida tuotettasi Quirkyn kanssa, saat osan saadusta voitosta. Joka kuukausi Quirky poimii uusia ideoita, joista tulee uusia tuotteita.

Wilson

Wilson Sporting Goods Company on urheiluvälinevalmistaja lukemattomille urheilulajeille. Toukokuussa 2020 ilmoitettiin, että Wilsonista tuli NBA:n virallinen pallotoimittaja. Aina silmällä seuraavaa suurta peliä muuttavaa ideaa he saavat mielellään palautetta, jotka tarkistetaan säännöllisesti.

Coleman

Coleman valmistaa ulkoilutuotteita, kuten telttoja, katoksia, ilmapatjaa, uunia ja valaistusta – uusia luokkia tuodaan säännöllisesti markkinoille, jotka inspiroivat tutkimaan ulkoilmaa. He ovat kiinnostuneita kuulemaan ideoitasi ulkoilutuotteista, jotka sopivat yrityksen eetokseen.

Pro Performance Sports

Urheiluharjoittelutuotteiden valmistajat, joiden tehtävänä on tarjota urheilijoille mahdollisuuksia toteuttaa potentiaaliaan. He ovat kiinnostuneita kuulemaan ideoita, joiden uskot sopivan yritykselle.