Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 asiantuntijavinkkiä pienyritysten SEO-strategiaan vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 asiantuntijavinkkiä pienyritysten SEO-strategiaan vuonna 2022

Oletko valmis pienyritysten hakukoneoptimointiin vuonna 2022?

Jos yrität edelleen muotoilla strategiaa, et ole yksin. Epävarmuus jatkuvista pandemiaan liittyvistä liiketoiminnan keskeytyksistä ja kuluttajakäyttäytymisen muutoksista pitää markkinoijat ja SEO-ammattilaiset varpaillaan.

Auttaaksemme pk-yrityksiä ja markkinoinnin ammattilaisia ​​kysyimme asiantuntijaverkostoltamme: “Mikä on paras hakukoneoptimointivinkkisi pk-yrityksille vuoden 2022 alkaessa?”

Yritysverkostoista asiakastarinoiden jakamiseen, tässä on parhaat vinkit pienyrityksille, jotka haluavat parantaa hakusijoituksiaan.

1. Napauta Emerging Search Trends

Jeff RiddallOneLocalin vanhempi tuotepäällikkö, neuvoo kaikkia yrityksiä keskittymään optimointiin ajankohtaisten tarkoitukseen perustuvien avainsanojen ryhmien ympärillä asiakkaan matkan jokaisessa vaiheessa, kun Google jatkaa algoritminsa ja kykynsä määrittää, mitä sisältöä hakijat todella etsivät.

“Pienyritysten tulisi etsiä avainsanamahdollisuuksia ja sisältöaukkoja, joissa ne voivat lisätä arvoa vastaamalla tiettyihin asiakkaidensa kysymyksiin”, hän sanoo.

Lisäksi Riddall neuvoo pieniä yrityksiä, jotka ottavat käyttöön verkkokaupan Shopifyn, Amazonin tai muiden vastaavien alustojen kautta, tiedostamaan, mikä on tarpeen tuotesivujensa optimoimiseksi näissä ympäristöissä ja sisällöstä, joka tarvitaan täydentämään ja tukemaan tuotteitaan.

”Modernissa SEOssa on kyse optimoidusta sisältömarkkinoinnista; ja ne, jotka pystyvät tarjoamaan asiakkailleen oikea-aikaista, osuvaa sisältöä ja vastauksia tuotteisiin liittyviin kysymyksiin, parantavat todennäköisesti näkyvyyttään haussa”, hän lisää.

2. Suunnittele sisältösi viisaasti

Clarentino AdukClarini Online Marketingin toimitusjohtaja, suosittelee, että paikalliset yritykset alkaisivat tuottaa sisältöä verkkosivuillaan säännöllisesti, elleivät he vielä tee niin.

“Heidän täytyy alkaa ajatella vähemmän paikallisena yrityksenä ja enemmän mediayhtiönä”, hän selittää.

SEO konsultti Anatoli Ulitovskyi sanoo: “SEO on pitkä peli, mutta nopeutta on mahdollista lisätä oikealla strategialla ja toteutuksella.”

“Siirry sisältöstrategiassasi syvälle eikä laajalle. Luo arvovaltaista sisältöä. Lokalisointi on avain löydettävyyden kannalta”, sanoo Sidharth IyerSEO johtaja, resulta.

Hän lisää: ”Ole oman markkinaraon ajatusjohtaja ja esittele asiantuntemustasi. Luottamussignaalit ovat tärkeitä hallitsemisen kannalta. Hanki nämä arvostelut, suosittelut ja alan tunnustus. Priorisoi saavutettavuus, osallistaminen ja käyttökokemus viestinnässäsi, myyntiprosessissasi ja asiakkaan matkassa.”

🔥 Empfohlen:  30 parasta WordPress-kumppaniteemaa vuonna 2023

Rebekah Conway, Sweet Digitalin sisältöjohtaja, suosittelee pienyrityksille kokonaisvaltaista lähestymistapaa.

“Linkitä sähköposti-, yhteisö-, PPC- ja sisältöstrategiasi yhteen parantaaksesi kattavuutta ja sitoutumista sekä mahdollisuuksia saavuttaa kampanjan tavoitteet”, hän sanoo.

3. Käytä oikeita avainsanoja

Shiva Kumar Vogalaboyina, Visaka Industries Limitedin vanhempi digitaalisen markkinoinnin analyytikko (PPC Expert) ehdottaa pienyrityksiä keskittymään pitkähäntäisiin avainsanoihin sisältöä luodessaan. Tämä strategia auttaa sinua ansaitsemaan enemmän esiteltyjä katkelmia, jotka tuovat runsaasti liikennettä verkkosivustollesi.

Ulitovskyi on samaa mieltä ja lisää: ”Sisältö ja linkit ovat edelleen tärkeimmät sijoitustekijät. Joten näiden avainsanojen kattaminen auttaa saamaan sijoituspaikkoja nopeammin. Maksulliset työkalut tarjoavat hyvän työn löytää tällaisia ​​avainsanoja. Tarkista sitten manuaalisesti ja suodata pois epäolennaiset aiheet.”

”Viimeinen vaihe on prioriteettien valitseminen. Vähemmän, mutta laatu on silti avainasemassa”, hän korostaa.

Rod Loop ehdottaa, että kun lähetät Google-arvostelulinkkejä asiakkaillesi, sinun tulisi käyttää taustahakukyselyä yhdistääksesi brändisi pääavainsanaasi ja seurataksesi ilmoitusten lentämistä.

Lisäksi “Saat 100/100, kun sinulla on oikea avainsanan verkkotunnuksen URL-osoite. Alle kahdeksan muokkauksen tekeminen mille tahansa sivulle tekee hakukoneoptimoinnista helpompaa”, sanoo Anna Evans.

4. Ota yhteyttä alueesi yrityksiin

Svetlana Stankovic neuvoo, että pienten yritysten ei pitäisi kopioida suuria.

”Löydä oma markkinarakosi ja rakenna yhteyksiä alueesi muihin pienyrityksiin. Osallistu muiden kanssa tekemään jotain yhteisösi hyväksi. Olipa yritys kuinka pieni tahansa, aina löytyy ainutlaatuisia aiheita, joita käsitellään mielekkäällä tavalla”, hän selittää.

5. Jaa asiakkaiden tarinoita

Digitaalisen luonnonmukaisen kasvun konsultti Suhrud Potdar rohkaisee yrittäjiä kirjoittamaan lyhyitä tarinoita päivittäisestä vuorovaikutuksestaan ​​asiakkaiden kanssa missä tahansa liiketoiminnan vaiheessa, kyselyistä ja tuotteiden vertailusta varsinaiseen myyntiin tai jälkimyyntiin.

“Tee näistä tarinoista osa verkkosivustoasi käyttämällä perushakukoneoptimointia ja jaa ne sosiaalisessa mediassa. Niin yksinkertaiselta ja pieneltä askeleelta se aluksi kuulostaakin, se voi saada lisää ihmisiä brändillesi ja viedä sinut pitkälle”, hän lisää.

🔥 Empfohlen:  Käytätkö CSS3:a oikein?

Riddall suostuu ja käskee yrityksiä helpottamaan asiakkaita lisäämällä muistutuksia ja linkkejä Google-yritysprofiiliisi, Facebookiin tai muille asiaankuuluville arvostelusivuille.

Itse asiassa, Amanda LeemanAdept Marketingin SEO-päällikkö, sanoo, että Google-yritysprofiilisi voi olla tärkeämpi liidien luomisessa kuin verkkosivustosi.

“Varmista, että se on täytetty kokonaan. Varmista, että käytät avainsanoja yrityksesi kuvauksissa. Pyydä arvosteluja, äläkä unohda lisätä ja täyttää kaikki palvelut”, hän ehdottaa.

6. Ole kekseliäs

“Kaikki, mitä tarvitset sijoittumiseen Googlessa, on käytettävissäsi, kun teet strategisia Google-hakuja. Kaava on siinä, sanoo Brandy HarworthLocalAdzin omistaja.

Riddall suosittelee pienyrityksiä ja SEO-ammattilaisia ​​hyödyntämään työkaluja, jotka automatisoivat online-arvostelupyynnöt ja -hallinnan, sillä arvosteluilla on merkittävä vaikutus paikallishaun tai karttapaketin näkyvyyteen, mutta niiden hallinta voi viedä jonkin aikaa.

“Arviointipyynnöt voidaan käynnistää helposti tiettyjen asiakkaan toimien, kuten ostosten tai suoritettujen tapaamisten, perusteella.

Vastaavia ratkaisuja voidaan käyttää apuna arvosteluihin vastaamisessa, mikä on myös tärkeää yrityksen reagointikyvyn osoittamisen kannalta.

Lisääntyneen orgaanisen auktoriteetin ja näkyvyyden lisäksi online-arvostelujen saaminen ja niihin vastaaminen on yhä tärkeämpi liiketoiminnan kasvun ajuri”, hän selittää.

Ainoa varmaa vuonna 2022 on, että se tuo jatkuvaa epävarmuutta. Kuitenkin ne pienyritykset, jotka ovat virittyneet asiakkaiden ja etsijien tarpeisiin ja valmiita vastaamaan, saavat suurimmat voitot tänä vuonna.

Lisää resursseja: