Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 helppoa tapaa saada ilmaisia ​​Amazon-lahjakortteja (jopa 150 dollaria)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 helppoa tapaa saada ilmaisia ​​Amazon-lahjakortteja (jopa 150 dollaria)

Tiesitkö, että on olemassa kymmeniä tapoja saada ilmaisia ​​Amazon-lahjakortteja?

Se saattaa kuulostaa huijaukselta, mutta sitä se ei ole. On monia tapoja saada ilmaisia ​​lahjakortteja myös monille muille jälleenmyyjille.

Yritykset tarjoavat usein näitä palkintoja kannustimena käyttäjille pienten tehtävien suorittamiseen. Voit esimerkiksi ansaita ilmaisia ​​lahjakortteja täyttämällä online-kyselyitä, pelaamalla pelejä tai jo tekemiäsi ostoksia varten. Vastineeksi nämä yritykset saavat tietoja kuluttajien käyttäytymisestä tai joissakin tapauksissa prosenttiosuuden tiettyjen jälleenmyyjien kanssa käyttämistäsi rahoista.

Joten vaikka sinun on vielä tehtävä jotain näiden ilmaisten Amazon-lahjakorttikoodien avaamiseksi, kaikki nämä tehtävät vaativat vain vähän aikaa ja vaivaa.

6 tapaa saada ilmaisia ​​Amazon-lahjakortteja

Helpoin tapa hankkia ilmaisia ​​Amazon-lahjakortteja on käyttää palveluita tai sovelluksia, jotka haluavat innostaa käyttäjiä digitaalisella valuutalla.

1. Osallistu maksettuihin kyselyihin

Et rikastu tekemällä maksulliset online-kyselyt – On olemassa paljon parempiakin tapoja ansaita rahaa verkossa – mutta voit käyttää niitä ansaitaksesi ilmaisia ​​Amazon-lahjakorttikoodeja vapaa-ajallasi, jos et löydä parempaa vaihtoehtoa. Jokaiselle alla olevalle sivustolle sinun on luotava ilmainen tili, jotta voit avata lahjakorttien lukituksen. Jotkut sivustot tarjoavat uusille jäsenille kirjautumisbonuksia, jotka voit vaihtaa Amazon-lahjakorttikoodeihin.

Täytä profiilisi kokonaan jokaisen käyttämäsi sivuston kohdalla ja vastaa kysymyksiin mahdollisimman tarkasti. Tällä tavalla pääset vastaamaan asiaankuuluviin kyselyihin ja käytät vähemmän aikaa kyselyä edeltäviin kysymyksiin vastaamiseen, jolloin sinut hylätään.

➡ Vaihda välilehtien välillä saadaksesi lisätietoja kustakin tutkimuspaikasta.

SwagbucksInboxDollariaKysely JunkieLifePointsOmat pisteetPalkinto Kapinallinen

Swagbucks on online-palkinto-ohjelma, jossa jäsenet ansaitsevat pisteitä suorittamalla maksullisia kyselyitä, katsomalla videoita, ostamalla verkkokauppoja, käyttämällä Swagbucks-hakukonetta, pelaamalla pelejä ja paljon muuta. Jokaisesta suorittamastasi tehtävästä ansaitset pisteitä, joita kutsutaan Swagbucksiksi tai SB:ksi.

Kun sinulla on 300 Swagbuckia, voit lunastaa ilmaisen 3 dollarin Amazon-lahjakortin – tai kerätä enemmän pisteitä lunastaaksesi suuremman nimellisarvon.

Swagbucks tarjoaa myös lahjakortteja Targetille, Starbucksille, Walmartille ja kymmenille muille suurille jälleenmyyjille sekä mahdollisuuden vaihtaa pisteesi PayPal-käteiseksi. He tarjoavat jopa 10 dollarin kirjautumisbonuksen kannustaakseen käyttäjiä lataamaan sovelluksensa ja käyttämään sivustoa.

Opi parhaiten (ja vähiten) maksavista ominaisuuksistamme Swagbucks arvostelu.

InboxDollaria Yhteistyökumppaneita brändien, kuten Target, Walmart ja Netflix, kanssa saadakseen palautetta kuluttajilta, jotka suorittavat lyhyitä tehtäviä, kuten verkkokyselyitä. Suurin osa sen kyselyistä kestää 3–25 minuuttia ja maksaa 0,50–5 dollaria. Jotkut maksavat kuitenkin yli 20 dollaria, jos vastaat etsimäänsä väestöryhmään.

Voit myös ansaita rahaa katsomalla videoita kuten lyhyiden elokuvien trailerit, pelien, kuten Solitaire ja Candy Jam, pelaaminen, verkko-ostokset, mainossähköpostien lukeminen ja ilmaisten kuponkien lunastaminen.

Lunasta palkintosi Amazon-lahjakortilla, prepaid-Visa-kortilla, hyväntekeväisyyslahjoituksella tai postitse. He tarjoavat tällä hetkellä ilmaisen 5 dollarin liittymisbonuksen uusille jäsenille.

Lue lisää kyselytulojesi kasvattamisesta sivuiltamme InboxDollars-arvostelu.

The Kysely Junkie yhteisöön kuuluu yli 10 miljoonaa jäsentä, jotka ansaitsevat Amazon-lahjakortteja ja vastaavia palkintoja verkkokyselyihin osallistumisesta. Toisin kuin jotkut kyselysivustot, jotka tarjoavat palkkioita erilaisista tehtävistä, tämä keskittyy vain kyselyihin.

Jokaiselle tutkimukselle annetaan pistearvo sekä arvioitu valmistumisaika. Kun olet kerännyt 1000 pistettä – 10 dollaria – voit kotiuttaa ja vastaanottaa Amazon-lahjakorttisi koodin välittömästi. Odotusaikaa ei ole. Amazonin lisäksi voit myös ansaita lahjakortteja paikkoihin, kuten Groupon, iTunes, Sephora ja Target, tai kotiuttaa PayPalin kautta.

Lue lisää sivuiltamme Survey Junkie -arvostelu.

Verkkokyselyt ovat tärkein tapa ansaita LifePoints. Voit kuitenkin osallistua myös miniäänesteihin ja tuotteen testaus kun mahdollisuuksia on tarjolla.

Tervetuliaisbonuksena saat 10 LifePoints-pistettä heti, kun luot ilmaisen tilin. Voit sitten lunastaa nämä pisteet mihin tahansa LifePoints-palkintoluettelossa, mukaan lukien ilmaiset Amazon-lahjakortit. Muita vaihtoehtoja ovat käteinen, lahjakortit muille jälleenmyyjille tai ravintoloille ja tavarat.

Lue lisää sivuiltamme LifePoints arvostelu.

Omat pisteet sen omistaa Prodege, LLC, sama yritys, joka omistaa Swagbucksin. Jäsenenä voit ansaita pisteitä katsomalla videoita, tekemällä ostoksia verkossa, ostamalla Grouponin ja vastaamalla kyselyihin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka korjata virheellinen vastaus vastaanotettu -virhe YouTubessa?

Tällä hetkellä MyPoints tarjoaa myös 10 dollarin kirjautumisbonuksen uusille jäsenille, ja voit vaihtaa bonuspisteesi ilmaiseen Amazon- tai Visa-lahjakorttiin.

Sen BonusMail-ohjelma palkitsee myös jäseniä, jotka kirjautuvat vastaanottamaan tarjouksia sähköpostitse. Usein voit ansaita pisteitä vain napsauttamalla sähköpostissa olevaa linkkiä ilman, että sinun tarvitsee tehdä ostoksia.

Voit sitten lunastaa pisteesi lahjakorteiksi Amazonille, Best Buylle tai toiselle suosikkijälleenmyyjälle tai kotiuttaa PayPalin kautta.

PalkintoRebel palkitsee käyttäjiä online-kyselyihin osallistumisesta, videoiden katsomisesta, haasteisiin osallistumisesta ja yksinkertaisten tehtävien suorittamisesta päivittäisten pisteiden saamiseksi. Yritys on maksanut yli 19 miljoonaa dollaria palkkioita sen perustamisesta vuonna 2007.

Sivusto tarjoaa yli 500 palkkiovaihtoehtoa, joista valita, mukaan lukien lahjakortit Amazonille, Walmartille, CVS:lle, Xbox Livelle, PayPal-käteiselle ja kymmenille muille. Voit myös vaihtaa pisteesi arpalippuihin osallistuaksesi suuriin rahapalkintoihin.

2. Hae Bingillä

Et saa penniäkään Googlen käyttämisestä oletushakukoneena, mutta sen kanssa Microsoft Rewards saat pisteitä jokaisesta Bingissä tekemästäsi hausta. Jos olet kuten me ja joudut etsimään useita asioita joka ikinen päivä, tämä lopulta laskee yhteen.

Näyttää siltä, ​​että voi kestää jonkin aikaa ansaita tarpeeksi pisteitä 5 dollarin Amazon-lahjakortin lunastamiseen, mutta jos aiot kuitenkin etsiä, saatat yhtä hyvin saada teknologiajätin kattamaan seuraavan kahvisi kustannukset.

3. Pelaa pelejä mobiililaitteellasi

Online-kyselyt eivät ole ainoa tapa ansaita Amazon-lahjakortteja; joidenkin sovellusten avulla voit ansaita palkintoja pelaamalla pelejä sen sijaan. Nämä sovellukset palkitsevat sinut pisteillä, jotka voit vaihtaa käteiseksi tai lahjakortteihin suosikkipaikkoihin.

MistplayAppNana

Mistplay (Vain Android) on pelaajille tarkoitettu uskollisuusalusta, jonka avulla voit ansaita palkintoja ja lunastaa lahjakortteja paikkoihin, kuten Amazon, iTunes ja videopelit. Voit ansaita näitä pisteitä tai niitä, joita se tarkoittaa yksiköiksi ja jalokiviksi, pelaamalla mobiilipelejä ja tekemällä pelin sisäisiä ostoksia.

Lahjakortin lunastamiseen tarvittava pistemäärä vaihtelee kauppiaittain.

Lähtökohta AppNana on palkita käyttäjiä sovellusten lataamisesta ja pienten tehtävien suorittamisesta. Pisteitä kutsutaan nimellä “nanas”, ja niitä voi ansaita esimerkiksi seuraavista:

  • Kirjautuminen joka päivä
  • Pelisovelluksen lataaminen ja tietyn tason saavuttaminen
  • Videoiden ja mainosten katselu
  • Sovelluksen lataaminen ja sen pitäminen auki tietyn ajan

Voit muuntaa nanasi lahjakorteiksi tai nostaa käteistä PayPalin kautta.

4. Käytä tiettyjä ostossovelluksia

Jos sinulla ei ole aikaa vastata kyselyihin tai pelata pelejä, voit saada ilmaisia ​​Amazon-lahjakortteja johonkin, jota jo teet – käyttämällä verkossa ostossovelluksia.

ShopkickRakutenHunajaPudotaMobee

Shopkick tarjoaa käyttäjille kahdeksan tapaa ansaita palkintoja, jotka tunnetaan myös “potkuina”.

Voit esimerkiksi ansaita automaattisesti potkuja, kun kävelet vain tiettyihin liikkeisiin, ja ansaita lisäpotkuja, kun skannaat tiettyjen tuotteiden viivakoodeja näissä kaupoissa.

Niin kauan kuin annat sovelluksen käyttää sijaintiasi – kuten antaisit kymmenien muiden sovellusten kanssa – se tallentaa automaattisesti, oletko ja milloin olet lähellä kelvollista kauppaa.

Lisäksi ansaitset potkuja aina, kun teet ostoksen linkitetyllä kortilla.

Bonus: Saat ilmaisia ​​1 250 potkua (arvo 5 dollaria), jos kirjaudut koodilla DOLLARIPROUT ja suorita myymäläskannaus 7 päivän sisällä sovelluksen asentamisesta.

Rakuten on verkkokauppaportaali, joka maksaa jopa 40 % cashbackia ostoksistasi. Vierailet ensin Rakuten-sivustolla, etsit jälleenmyyjää, jolta aiot ostaa, valitset kupongit, jotka haluat käyttää, ja napsautat “Osta nyt”. Jos teet ostoksen, lähetetty käteispalautustarjous talletetaan Rakuten-tilillesi.

Cashback-tarjousten saamisen helpottamiseksi, asenna Rakuten-selainlaajennus. Aina kun teet ostoksia sivustolla, joka tarjoaa cashbackia Rakutenin kautta, saat ponnahdusikkunan, joka muistuttaa sinua aktivoimaan tarjouksen ennen uloskirjautumista. Klikkaa muistutusta ja jatka ostoksia normaalisti.

Käteismaksut suoritetaan neljännesvuosittain postitse tai tallettamalla PayPal-tilillesi. Voit käyttää käteistä Amazon-lahjakorttien ostamiseen tai ostaa Amazon-lahjakortteja Rakuten-portaalin kautta ja ansaita käteispalautuksia ostoksestasi.

Huomautus: Rakutenin nykyinen tarjous on ilmainen 30 dollarin tervetuliaisbonus käyttäjille, jotka ostavat vähintään 30 dollaria 90 päivän kuluessa rekisteröitymisestä.

Lisätietoja cashbackin saamisesta tällä sovelluksella on osoitteessa Rakuten arvostelu.

Hunaja on ilmainen selainlaajennus, joka säästää rahaa etsimällä ja käyttämällä automaattisesti parhaita kuponkeja, kun teet ostoksia verkossa.

🔥 Empfohlen:  Käytännön opas vaikuttajamarkkinointiin brändeille

Honey’s Droplist -ominaisuuden avulla voit myös seurata hintojen laskua vähittäiskaupoissa, kuten Overstock, Macy’s, Walmart ja Amazon. Aloita seuranta napsauttamalla selaimen laajennuskuvaketta ja kertomalla Honeylle, kuinka kauan haluat katsella hintaa – 30, 60 tai 90 päivää. Jos tuote putoaa tänä aikana, Honey lähettää sinulle sähköpostin ja ilmoittaa siitä.

Kupongeista säästämäsi rahan lisäksi ansaitset myös Honey Gold Rewards -palkintoja, kun teet ostoksia osallistuvilta verkkojälleenmyyjiltä. Tämä tarkoittaa käytännössä, että ansaitset pisteitä ostoksista, jotka voit myöhemmin muuntaa palkkioksi, kuten ilmaisiksi Amazon-lahjakorteiksi.

Lue lisää tästä rahaa säästävästä selainlaajennuksesta artikkelistamme Hunaja arvostelu.

Dropilla käyttäjät ansaitsevat palkintoja tekemällä ostoksia sovelluksen kautta tai linkitetyllä pankki- tai luottokortilla. Kun lataat ilmaisen sovelluksen, voit valita, mistä kaupoista haluat ansaita käteispalautuksia. Vaihtoehtoja ovat Starbucks, Target, Sephora ja muut suuret jälleenmyyjät.

Kun teet ostoksia jollakin valitsemistasi sivustoista, Drop palkitsee sinut pisteillä jokaisesta käytetystä dollarista. Saat myös 5 000 pistettä ensimmäisistä 10 kaverista, joille viittaat sovellukseen. Jokainen 1000 pistettä on 1 dollarin arvoinen. Kun saavutat 5 000 pistettä, voit lunastaa ilmaisen lahjakortin Amazonille, Uberille, Lululemonille, American Airlinesille ja muille.

Mobee on mysteeriostossovellus, joka antaa sinulle salaisia ​​tehtäviä suoritettaviksi paikallisissa myymälöissä.

Avaa kartta ja etsi salaisia ​​ostostehtäviä alueellasi. Valitse tehtäväsi, käy sitten kaupassa ja vastaa kokemuksistasi koskeviin kysymyksiin sovelluksessa. Mobee tarkistaa palautteesi ja hyväksyy tai hylkää sen 48 tunnin kuluessa.

Sovellus tarjoaa bonuspisteitä saavutuksista. Mitä enemmän tehtäviä suoritat, sitä lähempänä saavutuksen avaamista ja lisäpalkintojen keräämistä pääset.

Jokainen piste on noin yhden sentin arvoinen. Ilmaisen Amazon-lahjakortin ansaitsemiseen tarvitaan 2 500 pistettä, mutta PayPalin kautta nostamiseen tarvitaan 5 000 pistettä.

5. Lunasta päivittäistavarakaupan cashback

Vaikka et tekisi paljon ostoksia verkossa, voit saada ilmaisia ​​Amazon-lahjakortteja päivittäistavaraostoksesi näiden sovellusten avulla.

IbottaKuitti Hog

Ibotta alkoi nimellä a cashback-sovellus päivittäistavaroiden osalta, mutta se on laajentunut kattamaan muut jälleenmyyjät, kuten Walgreenin, Applen, BarkBoxin ja jopa Amazonin. Sinulla on useita vaihtoehtoja ansaita palkintoja Ibotan kanssa.

Ensin voit selata tarjouksia sovelluksessa. Kun löydät haluamasi, napsauta lisätäksesi sen tarjousluetteloosi. Saatat joutua suorittamaan yksinkertaisen toiminnon, kuten vastaamaan kyselyyn tai katsomaan videon. Lähetä kuitti ostosten päätyttyä ja Ibotta lisää palkinnot tilillesi 24 tunnin kuluessa.

Jos haluat mieluummin ohittaa kuitin skannauksen, linkitä kauppasi kanta-asiakaskortti ansaitaksesi palkinnot automaattisesti. Voit myös tehdä ostoksia verkossa tai Ibotta-sovelluksen kautta ansaitaksesi käteispalautuksia ostoksistasi.

Kun saavutat 20 dollaria, nosta PayPalin tai Venmon kautta tai vaihda tulosi ilmaiseen lahjakorttiin Amazonille, Targetille, Uberille tai jollekin muusta yli 300 osallistuvasta jälleenmyyjästä. Ja jos olet koskaan ollut kiinnostunut Amazon Prime -jäsenyyden saamisesta, Ibotta antaa sinulle 20 dollarin Amazon-lahjakortin, jos ostat jäsenyyden yrityksen kautta.

Lisätietoja cashbackin ansaitsemisesta tällä sovelluksella on täydellinen Ibotta arvostelu.

Käytä Kuitti Hog sovellus ottaaksesi kuvia ostokuitteistasi ja lähettääksesi ne palkintoja varten. Sillä ei ole väliä missä teet ostoksia tai mitä ostat, Receipt Hog vaihtaa ostotietosi toiseen kahdesta palkinnosta: kolikoilla tai kierroksilla.

Käytä kolikoita lunastaaksesi ilmaisia ​​Amazon-lahjakortteja, käteistä tai lehtitilauksia. Pyörityksillä voit pelata Hog Slots -pelejä saadaksesi mahdollisuuden voittaa lisää kolikoita. Voit myös suorittaa kyselyitä ansaitaksesi lisää kolikoita.

Receipt Hog tarjoaa rajoitetun määrän paikkoja, ja joskus liittymistä varten on jonotuslista. Voit ladata sovelluksen ja rekisteröityä saadaksesi ilmoituksen, kun ohjelma avautuu uudelleen.

6. Hanki ne suoraan Amazonista

Vaikka useimmat ihmiset ovat kuulleet kyselyiden tekemisestä verkossa palkkioiden saamiseksi ja tietävät käteispalautussovelluksista ilmaisten Amazon-lahjakorttien ansaitsemiseksi, helpoin tapa saada ne on suoraan lähteestä.

Lataa Amazon-lahjakortti uudelleen

Tällä hetkellä Amazonilla on makea sopimus: lataa olemassa oleva lahjakortti 100 dollarilla tai enemmän ja saat ilmaisen 10 dollarin bonuksen. Jos teet ostoksia Amazonissa säännöllisesti ja sinulla on 100 dollaria ladattavaksi tai ostettava lahjakortti, voi olla sen arvoista napata ilmaista rahaa.

🔥 Empfohlen:  Uutta versiossa 8: 3dcart Integroituu Australian zipPayn kanssa

Harkitse Amazon Visa Cardia

Jos cashback on sinun juttusi ja olet usein Amazon-ostoksia tekevä, saatat olla kiinnostunut Amazon Prime Rewards Visa Signature Card.

Saat ilmaisen 150 dollarin Amazon-lahjakortin heti hyväksynnän jälkeen. Jälkeenpäin tuplaa kaikki ostoksesi, niin saat 2 % takaisin ravintoloissa ja huoltoasemilla, 10 % takaisin valituista Prime-ostoksista ja 1 % takaisin kaikkialta muualta.

Vaihtele elektroniikkaa ja kirjoja

Jos sinulla on vanha älypuhelin tai tabletti, jota et enää käytä, saatat saada siitä maksun Amazonin Trade-In-ohjelma. Se ostaa älypuhelimia, tabletteja, pelikonsoleja, e-lukijoita ja kirjoja.

Sinun on lähetettävä tuotteesi arvioitavaksi, mutta toimitus on ilmainen. Jos ne hyväksytään, saat ilmaisia ​​Amazon-lahjakortteja tuotteen arvioituun arvoon. Jos ei, se lähettää tuotteet takaisin ja voit yrittää myy elektroniikkasi muualla.

Työskentele Amazonille

Jos etsit joustavaa sivuhuilaa, Amazonilla on ohjelma nimeltä Mekaaninen Turkki (tai MTurk), joka on pohjimmiltaan verkkotyön markkinapaikka.

Yritykset etsivät työntekijöitä suorittamaan verkkotehtäviä maksua vastaan, ja työntekijät löytävät verkkotöitä, jotka sopivat hyvin heidän taidoilleen ja kiinnostuksen kohteilleen. Tehtävät vaihtelevat, mutta ne voivat sisältää esimerkiksi tietojen syöttämistä, videoiden käsittelyä, kirjoitetun sisällön luomista, tietojen litterointia tai jopa kyselyiden suorittamista.

Voit vastaanottaa maksun Amazon-lahjakortin muodossa tai siirtää tulosi suoraan pankkitilillesi.

Liittyvät: 30 älykästä tapaa saada ilmaista rahaa

Kuinka löytää ilmainen Amazon-lahjakorttihuijaus

Aivan kuten sinulta voidaan huijata käteistä, Amazon-lahjakortit ovat myös alttiita petoksille. Jos joku ottaa sinuun yhteyttä ja sanoo, että sinulla on maksamaton velka tai olet velkaa veroja ja sinun on maksettava lahjakortilla, kyseessä on huijaus. Huijarit yrittävät jopa kertoa ihmisille voittaneensa rahaa, mutta heidän on maksettava maksuja Amazon-lahjakortilla ennen kuin he voivat saada käteistä.

Muita huijauksia, joista saatat kuulla, ovat väärennetyt luettelot tavaroista, joiden on myytävä nopeita elektronisia laitteita, jotka on hakkeroitu, perheenjäsen, jolla on hätätilanne, tai kaapeli-tv:n tai internetin kaltaisten palveluiden tarjoukset.

Jos joku ottaa sinuun yhteyttä ja käsketään maksamaan näistä Amazon-lahjakortilla, katkaise puhelu tai poista sähköposti. Ja jos se kuulostaa huijaukselta tai liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on sitä.

Lisäksi ole varovainen “ilmaisten Amazon-lahjakorttigeneraattorien” tyyppisten sivustojen suhteen. Tällaista generaattoria ei ole olemassa, ja kaikki näillä verkkosivustoilla näkemäsi kampanjat tai tarjoukset ovat huijausta. Useimmiten näet lupauksen Amazon-lahjakorttikoodien “luetteloista” vastineeksi yhteystiedoistasi, jotka sitten myydään muualla verkossa.

Aseta tulosi Autopilotille

On niin monia tapoja ansaita Amazon-lahjakortteja ilmaiseksi, on vaikea tietää, mistä aloittaa.

Hyvä paikka aloittaa on matalalla roikkuvilla hedelmillä: ansaita lahjakortteja jo tekemisistäsi. Monille se on shoppailua. Jos näin on sinun kohdallasi, Swagbucks, Rakuten ja Ibotta ovat kaikki loistavia vaihtoehtoja. Kun olet määrittänyt ilmaiset tilit, voit ansaita palkintoja jokaisella sivustolla automaattisesti.

Siirry seuraavaksi sinua eniten kiinnostaviin vaihtoehtoihin. Jos esimerkiksi pidät uusien pelien oppimisesta, sinun kannattaa tutustua sovellukseen, joka palkitsee sinut tällaisesta toiminnasta. Jos toisaalta haluat jakaa mielipiteesi ja vaikuttaa brändeihin, maksulliset verkkokyselyt voivat olla paras vaihtoehto.

Saatat huomata, että jotkin sovellukset eivät ole aikasi arvoisia, varsinkin jos niitä on enemmän oikeutettua sivutouhua voisi ansaita enemmän rahaa. Jos näin on, jätä se ja siirry seuraavaan. Jos kuitenkin haluat ansaita erityisesti Amazon-lahjakortteja, vaihtoehdoista ei ole pulaa.

Liittyvät: 16 laillista tapaa saada ilmaisia ​​lahjakortteja Applelta, Visalta ja muilta