Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 ilmaista, ilman kirjautumista tarkistuslistan tekijää jakamiseen ja yhteistyöhön nopeasti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 ilmaista, ilman kirjautumista tarkistuslistan tekijää jakamiseen ja yhteistyöhön nopeasti

Toisin kuin työkaverit, joiden kanssa työskentelet päivittäin tai perhe ja asuntoverit, joiden kanssa elät sitä, joskus sinun on tehtävä ja jaettava luetteloita nopeasti ja helposti. Se auttaa erityisesti, jos sinun tai yhteistyökumppaneidesi ei tarvitse ladata mitään tai rekisteröidä tiliä. Parhaissa sovelluksissa ihmiset, joiden kanssa jaat, voivat muokata luetteloa. Joten tässä on kuusi tällaista ilmaista ja nopeaa online-luettelontekotyökalua.

1. Kwiklist (Web): Nopein tapa tehdä ja jakaa luettelo kenen tahansa kanssa

Kuten luvattiin, Kwiklist pyrkii tekemään luettelon mahdollisimman nopeasti ja jakamaan sen ihmisten kanssa. Sinun ei tarvitse rekisteröityä tai asentaa mitään, ja se toimii täydellisesti tietokoneen tai puhelimen näytöillä. Valitse vain lempinimi itsellesi, ja olet valmis aloittamaan luettelon luomisen.

Saat sen, mitä odotat tavalliselta luettelontekotyökalulta, eli lisäämällä kohteita tai tehtäviä toistensa alle ja lisäämällä alitehtäviä tai alikohteita minkä tahansa kohteen alle. Yllättäen voit lisätä useita rivejä mihin tahansa tehtävään tai osatehtävään, mikä antaa sinulle enemmän tilaa kuin useimmat muut luettelontekijät. Voit myös muuttaa järjestystä vetämällä ja pudottamalla. Kwiklist antaa sinulle myös tilaa lisätä muistiinpanoja luettelon yläosaan, ja siinä on kätevä “Tulosta”-painike, jolla saat muotoillun version tulostetta varten.

Kun tallennat ja jaat luettelosi, vastaanottajat voivat tarkastella ja muokata luetteloa reaaliajassa. Voit myös tallentaa luettelosi mallina käytettäväksi tulevien luetteloiden aloitusoppaana. Kwiklistillä on myös useita julkisia malleja, joita voit käyttää, kuten rantapäivä, aamurutiini, retkeily jne.

Perheellesi, asuntokavereillesi tai kenelle tahansa, jonka kanssa asut, haluat käyttää yhtä parhaista päivittäistavarakauppasovelluksista, jotta voit tallentaa suosikkisi, lisätä tuotteita matkan aikana ja seurata olemassa olevia varastojasi. Mutta jos sinun on jaettava päivittäistavaraostoslista jonkun muun kanssa, et halua pakottaa häntä lataamaan samaa sovellusta tai lataamaan suosikkiaan. Groceed on parempi vaihtoehto tällaisissa skenaarioissa.

🔥 Empfohlen:  Magento 2.4 | Kaikki uusimmasta Magento 2 -versiosta

Rekisteröimättä tiliä olet valmis aloittamaan uuden ostoslistan. Voit myös jakaa sen välittömästi muiden kanssa linkkinä tai pyytää heitä skannaamaan QR-koodin puhelimellasi tai kannettavallasi. Mukavuus ja nopeus tekevät siitä ihanteellisen, kun suunnittelet juhlia ystävien kanssa tai matkustat muiden kanssa ja yrität päättää, mitä hankit kotiruokaa varten.

Varsinainen lista on melko yksinkertainen. Lisää vain kohteita peräkkäin, ja voit muokata niitä lisätäksesi muistiinpanoja. Jos kirjaudut sisään Google-tilillä, voit myös tallentaa luettelosi, jolloin Groceed muistaa jopa aiemmin lisätyt kohteet ja ehdottaa niitä kirjoittaessasi.

Flask on ollut olemassa jo pitkään, ja se on yksi parhaista tuottavuuden parantamisesta ilman rekisteröitymistä. Vaikka voit teknisesti luoda minkä tahansa tyyppisiä luetteloita, se on ihanteellinen tehtäväluetteloiden tekemiseen, jotka voit jakaa kenen tahansa kanssa, ja he voivat lisätä tai muokata niitä.

Kun olet luonut uuden luettelon, jaa URL-osoite, jotta muut voivat käyttää sitä. Voit lisätä luetteloon vain yksittäisiä tehtäviä ilman mahdollisuutta lisätä alitehtäviä, mikä on pettymys. Flaskissa on kuitenkin joitain muita hienoja tuottavuusominaisuuksia tehtävälistoja varten. Voit lisätä määräpäiviä mille tahansa tehtävälle, voit kiinnittää tärkeimmät tehtävät luettelon alkuun merkitsemällä ne tähdellä ja voit lisätä värikoodattuja tunnisteita mihin tahansa tehtävään (tietysti sinun ja yhteistyökumppaneiden tulee tietää, mitä värit tarkoittavat).

Flask ei päivity reaaliajassa, kun yhteiskäyttäjäsi tekevät muutoksia, joten sinun on ehkä päivitettävä se muutaman kerran saadaksesi uusimmat muutokset. Sovelluksella on mahdollisuus rekisteröidä tili tallentaaksesi luettelosi myöhempää käyttöä varten.

4. Listo (Web): Kertakäyttöiset, Ei rekisteröitymistä, Yhteistyölistat

Jos olet huolissasi siitä, että jaetun yhteistyöluettelon sisältöä käytetään jossain yhteydessä sinua vastaan ​​myöhemmin, Listo on parempi vaihtoehto. Ei ole mahdollisuutta tallentaa luetteloita tai rekisteröityä tilille. Ja seitsemän päivän kuluttua kaikki luettelot poistetaan automaattisesti. Se on yksityisyyttä suojaava toimenpide, kuten monet muutkin itsetuhoavat sovellukset.

🔥 Empfohlen:  18 ilmaista tapaa ansaita 500 dollaria nopeasti päivässä, viikossa tai kuukaudessa

Listan laatija on yksinkertainen ja vakio. Sen avulla sinä ja yhteistyökumppanisi voit vain lisätä luetteloon kohteita ilman muita ominaisuuksia. Kohteet voidaan merkitä pois päältä, mikä ylittää ne automaattisesti, mutta pitää ne näkyvissä. Jos kohde poistetaan, se ei näy pääluettelossa, mutta näet sen “Poistetut kohteet” -kutistetussa luettelossa.

Linkkiluettelo on paikka, jossa kuka tahansa voi jakaa luettelon kirjanmerkeistä ja mielenkiintoisista URL-osoitteista nimettömästi. Kun luot uuden luettelon ja jaat sen mukautetun osoitteen, kuka tahansa, jolla on URL-osoite, voi lisätä siihen uuden linkin. Yhteistyökumppanit voivat myös vaihtaa teemaa ja järjestää luettelon uudelleen.

Sovelluksessa on tiheä näkymä (katso vain linkin osoite) ja avoin näkymä. Avoimessa näkymässä linkkiluettelo kaapii linkin sivun esikatsellakseen otsikon, otsikkokuvan ja mahdollisen kuvauksen tai metatiedot.

6. Chacy (Web): Yhteistyölistat Reddit-Like-äänestyksillä

Chacy on luettelontekotyökalu, joka auttaa sinua tekemään päätöksiä kohteiden jakamisen sijaan. Se sopii loistavasti ryhmäpäätösten tekemiseen, kuten elokuvan katsomiseen tai ravintolaan syömiseen, ja se on parempi kuin useat parhaat online-kyselysivustot, koska kuka tahansa voi lisätä tähän ehdotuksia.

Ennen kuin teet luettelon, sinun on lisättävä nimesi ja annettava luettelolle otsikko (yleensä kysymys). Siellä on kuvausruutu, jos haluat laajentaa muistiinpanoja yhteiskäyttäjillesi. Aloita sitten kohteiden lisääminen luetteloon peräkkäin. Jos ne eivät näy sivullasi, päivitä se, sillä sivusto voi joskus olla bugiinen. Jaa lopuksi linkkisi yhteistyökumppaneidesi kanssa.

Kaikkien, joilla on linkki, on myös lisättävä nimensä, ennen kuin he voivat käyttää sitä. Jokainen kohde sisältää plus- ja miinusäänestyspainikkeet. Tämä määrittää kohteen sijoituksen listalla, ja jokainen näkee myös, kuka äänesti sitä ylös tai alas. Yhteistyökumppanit voivat myös lisätä omia kohteitaan, ja luettelon alkuperäinen luoja äänestää kuten kaikki muutkin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita 40 dollaria nopeasti

Koska näitä listantekijöitä käytetään ihanteellisesti ilman rekisteröitymistä, niihin ei voi palata, jos linkki katoaa. Todennäköisesti monet yhteistyökumppaneistasi eivät myöskään ole tallentaneet sitä. Joten tee itsellesi palvelus ja luo kirjanmerkkikansio näille sivustoille ja aina kun luot uuden luettelon, lisää se kyseiseen kansioon. Koskaan ei tiedä milloin tarvitset sitä tulevaisuudessa.