Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 Instagram-markkinointivinkkiä bränditietoisuuden lisäämiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 Instagram-markkinointivinkkiä bränditietoisuuden lisäämiseen

Instagram on edistynyt merkittävästi perustamisensa jälkeen. Vain kymmenessä vuodessa se on kasvanut valtavasti ja ottanut käyttöön neliön muotoisen valokuvamuodon, jota yritykset ja yksityishenkilöt rakastavat.

Käytätkö tällä hetkellä Instagramia markkinointiin vai harkitsetko sitä vuonna 2023? Jos näin on, viimeisimmän kehityksen pysyminen ja tehokkaiden Instagram-markkinointistrategioiden ottaminen käyttöön ovat ratkaisevan tärkeitä ponnistelujesi onnistumisen kannalta. Näin laajan käyttäjäkunnan ansiosta on helppo tuntea itsensä ylikuormitukseksi ja eksykseksi alustalla. Instagram on loistava työkalu potentiaalisten asiakkaiden kanssakäymiseen, mutta johdonmukaisuus on ratkaisevan tärkeää tavoitteistasi riippumatta.

Tähän blogikirjoitukseen olemme koonneet joitain todistettuja ja tehokkaita Instagram-markkinointistrategioita, joiden avulla voit saada seuraajia, lisätä sitoutumista ja jopa kasvattaa myyntiä. Aloitetaan!

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Instagram-markkinointiin kuuluu alustan käyttäminen yleisösi laajentamiseen, liidien luomiseen ja myynnin kasvattamiseen. Kanssa huimat 2 miljardia aktiivista käyttäjääInstagram tarjoaa laajan potentiaalisen asiakaskunnan yrityksellesi.

Yksi Instagramin tärkeimmistä eduista on visuaalisen sisällön, kuten kuvien, grafiikan ja animaatioiden, painottaminen tekstin rinnalla. Tämä on erityisen hyödyllistä yrityksille, sillä visuaalista sisältöä sisältävät viestit saavat a huikeat 650 % enemmän sitoutumista kuin pelkät tekstiviestit.

Kiehtovien kuvien ja videoiden avulla Instagram antaa sinun olla vuorovaikutuksessa seuraajien kanssa. Tehokas Instagram-markkinointi menee kuitenkin paljon pidemmälle. Tässä on muutamia syitä, miksi Instagram-markkinointistrategioiden sisällyttäminen yrityksesi kasvuun on välttämätöntä:

 • Tehosta sitoutumista: Instagramissa on yksi niistä vahvimmat sitoutumisasteet sosiaalisen median alustojen joukossa. Tämä tarkoittaa, että jos suoritat oikein, voit nopeasti kerätä tykkäyksiä, seuraajia ja kommentteja.
 • Ostosmahdollisuudet: Voit myydä tuotteitasi suoraan Instagram-mainosten, ostosmainosten, tarinamainosten ja muiden kautta. Instagram tarjoaa erilaisia ​​tapoja myydä omasi tavarat, hyödyntäen sen laajaa käyttäjäkuntaa, ostosominaisuuksia ja erilaisia ​​mainosmuotoja. Vähintään 75% Instagramin käyttäjistä ovat ostaneet jotain alustalta. Instagram tarjoaa myös ostostyökaluja, kuten kauppavälilehden, tuotetunnisteet ja luettelot, live-ostokset ja Instagram-kassan tuotteiden mainostamiseksi.
 • Monipuolinen sisällöntuotanto: Instagramin avulla voit luoda laajan valikoiman sisältöä, kuten valokuvia, videoita, karuselleja, keloja ja tarinoita, mikä maksimoi sitoutumispotentiaalisi.
 • Ohjaa liikennettä verkkosivustollesi: Lisäämällä linkkejä Instagram-tarinoihisi ja biografiaasi voit helposti lisätä liikennettä verkkosivustollesi.
 • Pidä kilpailijoita silmällä: Instagramista on tullut monien yritysten keskipiste. Näin ollen voit seurata tarkasti kilpailijoitasi ja heidän strategioitaan.

6 tehokasta Instagram-markkinointistrategiaa, jotka sinun on tiedettävä

Auttaaksemme sinua viemään yrityksesi uudelle tasolle, olemme koonneet luettelon kuudesta parhaasta Instagram-markkinointistrategiasta.

#1. Aseta laadukas sisältö etusijalle

Ei ole yllätys, että korkealaatuinen sisältö on edelleen tehokkaan Instagramin kulmakivi markkinointistrategia. Viime vuosina brändit ovat siirtyneet pois liian hiottuista ja voimakkaasti suodatetuista sisällöistä aitouden hyväksi.

Se, mikä erottaa sinut muista, ovat suhteelliset ja suodattamattomat kuvat, jotka esittelevät tuotettasi, tiimiäsi tai toimistoasi. Aito sisältö, joka osoittaa todellisen itsesi ja ratkaisee ongelman, resonoi hyvin Instagramissa.

🔥 Empfohlen:  Jälleenmyyjän opas Poshmarkiin: vinkkejä myynnin lisäämiseen

Otetaan esim. General Electricin Instagram-tili. Huolimatta siitä, että GE:llä ei ole visuaalisesti niin houkuttelevia tuotteita kuin meikki tai vaatteet tai yhtä lumoavia kuin ajoneuvot tai lomat, GE on luonut kiehtovan sisältöyhdistelmän. Se sisältää motivoivia lainauksia, geometrisia kuvioita koneissa ja aitoja inhimillisiä tarinoita, jotka todistavat, että mikä tahansa tuotemerkki voi menestyä alustalla.

Ammattilaisten vinkkejä

Kun Instagram pyrkii kilpailemaan TikTokin kanssa, videosisältö hallitsee edelleen. Instagram-videoiden sitoutumisaste on kaksi kertaa korkeampi kuin kuvajulkaisujen. Käytä vuonna 2023 enemmän Instagram-videoita sekä Instagram Liveä ja Instagram Reelsiä. Voit parantaa videosisältöäsi käyttämällä tarpeisiisi sopivia videonmuokkausohjelmistotyökaluja.

Hashtagit voivat laajentaa tavoittavuuttasi merkittävästi ja houkutella uutta yleisöä. Käytä osuvia hashtageja, jotka vastaavat kohderyhmääsi. Parasta on, että voit luoda brändillesi räätälöityjä hashtageja. Asiakkaat seuraavat brändiäsi todennäköisemmin, jos he pitävät hashtagejasi tarttuvina ja osuvina.

Ota vihje Me työskentelemmejaettu toimistotilabrändi, joka käyttää houkuttelevia kuvia, mutta sisältää myös älykkäitä hashtageja mainostaakseen itseään Instagram-yritystilillään ja lisätäkseen näkyvyyttä.

 • Mainosta kulissien takana olevaa sisältöä

Bränditietoisuuden rakentaminen on ratkaisevan tärkeää, ja tiimisi tai ihmisten esittely sosiaalisessa mediassa lisää uskottavuutta yrityksellesi. Ota inspiraatiota Metropolitan Museum of Art, joka jakaa tarinoita tekijöistään. Niiden avulla yleisö voi arvostaa museossa esillä olevia taideteoksia ja oppia elämään ja tarinoihin niiden takana.

#2. Hyödynnä kelojen ja tarinoiden voima

Instagram-rullat ja tarinat ovat nopeasti tulleet yhdeksi suosituimmista ominaisuuksista maailmanlaajuisesti, kuten kertoo Google Trends.

Instagram-rullien avulla voit luoda ja muokata lyhytmuotoista, jopa 60 sekunnin pituista videosisältöä. Kelat voivat auttaa sinua lisäämään sitoutumista trendien lanseeraamisesta hauskojen ja informatiivisten tuoteleikkeiden jakamiseen.

Nike, monien muiden merkkien joukossa, on onnistunut hallitsemaan kelapelin. Yksi heidän suosituimmista keloistaan ​​on kerännyt vaikuttavat 11,5 miljoonaa katselukertaa. (Linkki alla)

Toisaalta, jos haluat olla yhteydessä seuraajiisi, Instagram-tarinat voivat olla uskomaton markkinointityökalu. Koska tarinat ovat näkyvissä vain 24 tuntia, katsojat saavat kiireellisen tunteen sisällöstäsi ennen kuin se katoaa.

Instagramissa voit kuitenkin tallentaa valitut tarinat kohokohtina, jotka eivät vanhene. Nämä kohokohdat voidaan esittää napsautettavina kuvakkeina profiilissasi, mikä tarjoaa seuraajille tavan päästä käsiksi tärkeisiin ja ikivihreisiin rehellisiin tarinoihin jopa ensimmäisen 24 tunnin jakson jälkeen.

Ammattilaisten vinkkejä

Varmista, että viestisi on selkeä ja ytimekäs ensimmäisten sekuntien aikana, jotta voit herättää katsojasi kiinnostuksen.

Emuloi brändisi omaleimaista tyyliä rullissasi ja tarinoissasi. Esimerkiksi, NASA käyttää kiehtovia avaruuskuvia, kuvia ainutlaatuisista laitteista ja päivityksiä avaruuslöytöistä saadakseen tieteenharrastajat mukaan. Brändisi voi esitellä uusia tuotteita, kulissien takana olevia hetkiä tai mielenkiintoisia faktoja, jotka liittyvät toimialaasi.

Käytä tarroja näyttääksesi hashtageja, kuvauksia, sijaintitageja ja muita tietoja tarinojesi sitoutumisen ja löydettävyyden parantamiseksi.

Lisää toimintakehotus QR-koodilla, joka on luotu millä tahansa QR-koodin valmistaja tai hyperlinkkejä, jotka ohjaavat liikennettä verkkosivustollesi tai tietyille aloitussivuille. Tietyt QR-koodiratkaisut, kuten Beaconstac, antavat sinun luoda Instagram QR-koodit yhtä hyvin.

 • Hyödynnä Instagram Feed Pro
🔥 Empfohlen:  Kuvien optimointi Internetiä varten

Käytä työkaluja, kuten Instagram Feed Pro, ohjataksesi katsojia tarinoistasi verkkosivustollesi, mikä lisää näyttökertoja ja lisää liikennettä.

#3. Ajoitus on avainasemassa: Postaa strategisesti ja vältä liiallista lähettämistä

Jos haluat lisätä vuorovaikutusta Instagram-sisältösi kanssa, kiinnitä huomiota julkaisujesi ajoitukseen. Julkaisemalla strategisesti aikoina, jolloin yleisösi on aktiivisin, voit hyödyntää Instagramin algoritmia laajentaaksesi tavoittavuuttasi ja lisätäksesi sitoutumista.

Instagramin algoritmi priorisoi äskettäin lähetetyn sisällön ja painaa vanhemmat viestit alas. Tämä tarkoittaa, että kohdeyleisösi voivat nähdä sisältösi vain, jos he ovat verkossa postauksen aikana. Joten kuinka voit vastata tähän haasteeseen? Lue ammattilaisvinkkimme.

Ammattilaisten vinkkejä

Yksinkertainen tapa on julkaista viestejä klo 9–11, kun useimmat ihmiset käyttävät aktiivisesti Instagramia. Voit myös tavoitella ihanteellista Instagram-postitusikkunaa perjantaisin klo 10–11 ja keskiviikkoisin klo 11, koska nämä ajat lisäävät sitoutumista. Kokeile Instagramin uutta sovellusten ajoitusominaisuutta ajoittaaksesi julkaisusi 75 päivää etukäteen.

On tärkeää, ettet hukuta yleisöäsi liiallisilla viesteillä. Ylilähetys voi tuntua epätoivoiselta ja saattaa johtaa siihen, että käyttäjät lopettavat tilisi seuraamisen. Ammattimaiset markkinoijat käyttävät sosiaalisen median aikataulutyökalut suunnitella ja ajoittaa julkaisunsa, jolloin he voivat maksimoida sitoutumisen välttäen samalla liikapostittamisen sudenkuopat.

#4. Hyödynnä käyttäjien luomaa sisältöä (UGC)

Kun kyse on tehokkaista ja maksuttomista Instagramin tehostamisstrategioista, käyttäjien luoma sisältö (UGC) on valokeilassa.

Kannusta seuraajiasi ja yhteisöäsi jakamaan tuotteitasi sisältäviä kuvia tai videoita Instagramissa. Vaikka kaikki valokuvat eivät ole ammattitasoisia, mikään ei voita asiakkaiden kuvien ja tarinoiden aitoutta.

Hyvä esimerkki UGC:n hyödyntämisestä on Ryhtyä ammattilaiseksi. GoPron yritystili, jolla on yli 20 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, maksimoi synergian alustan ja sen mukautuvien videokameroiden välillä. Heidän rehunsa on täynnä asiakkaiden luomaa UGC:tä, joka herättää heidän tuotteet eloon todellisten kokemusten kautta.

Ammattilaisten vinkkejä

Kannusta seuraajiasi jakamaan sisältöä kanssasi ja merkitsemään brändisi viesteihinsä.

Seuraa hashtagin luoneen Red Bullin jalanjälkiä #antaa sinulle siivet, jota käytetään lähes 500 000 viestissä. Kehitä ainutlaatuinen hashtag, joka resonoi brändisi kanssa ja rohkaise seuraajiasi käyttämään sitä jakaessaan kokemuksiaan.

 • Jaa positiivisia asiakaskokemuksia uudelleen

Jos joku raivoaa brändistäsi, käytä uudelleen ja jaa hänen sisältönsä verkostoissasi.

 • Hyödynnä asiakkaiden arvioita

Jos olet kerännyt suosituksia tai asiakasarvosteluja, ota ne käyttöön! Jaa arvostelut myös muilla sosiaalisen median alustoilla tai parempien tulosten saamiseksi käytä niitä kuvan tai videon luomiseen, esim Kyyhkynen teki Instagram-mainoksessaan.

#5. Tee yhteistyötä vaikuttajien kanssa

Vaikuttajamarkkinointi houkuttelee edelleen yleisöä vuonna 2023. Aidon sisällön kysynnän kasvaessa brändien on tehtävä yhteistyötä vaikuttajien kanssa, jotka noudattavat hyvin arvojaan. Globaalilla vaikuttajamarkkinoilla on enemmän kuin kaksinkertaistui vuodesta 2019 16,4 miljardiin dollariin vuonna 2022.

🔥 Empfohlen:  7 tapaa käyttää sähköpostia orgaanisen liikenteen lisäämiseen

Ammattilaisten vinkkejä

Kun valitset Instagram-vaikuttajaa mainostamaan brändiäsi, ota huomioon julkkisten lisäksi myös henkilöt, jotka resonoivat jokapäiväisen Instagram-käyttäjän kanssa.

 • Etsi relevantteja vaikuttajia ja kehitä kampanja

Valitse vaikuttajia, jotka noudattavat brändisi arvoja ja joilla on samanlainen kohdeyleisö. Tee yhteistyötä heidän kanssaan luodaksesi kampanjan, joka esittelee tehokkaasti tuotettasi tai palveluasi.

 • Napauta nano- ja mikrovaikuttajien markkinoille

Jos työskentelet rajoitetulla budjetilla, harkitse yhteistyötä nano- ja mikrovaikuttajien kanssa, joilla voi olla muutama tuhat seuraajaa. Huolimatta pienemmästä seuraajasta, näillä vaikuttajilla on usein korkeampi sitoutumisaste, koska he voivat ylläpitää läheisempää yhteyttä yleisöönsä.

Esimerkiksi kenkäyritys Sperry keskitti markkinointipanostuksensa Instagramiin ja teki menestyksekkäästi yhteistyötä yli 100 mikrovaikuttajan kanssa edistääkseen heidän liiketoimintaansa. Tunnistamalla henkilöt, jotka jo julkaisivat korkealaatuista sisältöä brändistä, Sperry houkutteli heidät luomaan poikkeuksellista visuaalista sisältöä omille Instagram-tileilleen.

#6. Varmista, että käytät Instagram-mainoksia

Vaikka vahva Instagram-sisältöstrategia ja seuraajapohja on mahdollista kehittää orgaanisesti, sponsoroituihin mainoskampanjoihin sijoittaminen voi lisätä sitoutumista merkittävästi. Sponsoroitujen mainosten avulla voit kiinnittää huomion kiinnostavimpiin Instagram-kampanjoihisi kohdemarkkinoillasi käyttämällä työkaluja, kuten “sponsoroidut mainokset”.

Instagram tarjoaa samat vahvat kohdistusvaihtoehdot kuin Facebook, joten voit keskittyä asiakkaisiisi, jotka todennäköisimmin näkevät mainoksiasi ja konvertoivat. A digitaalisen markkinoinnin asiantuntija voi auttaa sinua käyttämään Insta-mainoksia taitavammin.

Ammattilaisten vinkkejä

 • Luo toimivia tekstityksiä

Kannusta asiakkaita seuraamaan sivuasi ja sitoutumaan siihen sisällyttämällä mainostekstiisi houkuttelevia toimintakehotuksia.

 • Seuraa ja optimoi kampanjoitasi

Seuraa mainostesi tehokkuutta. Kunkin mainoksen tietojen analysointi antaa arvokkaita oivalluksia ja auttaa sinua optimoimaan tulevia kampanjoita.

 • Korosta visuaalista ja videosisältöä

Visuaaliset ja videosisällöt toimivat yleensä hyvin Instagramissa. Käytä ominaisuuksia, kuten keloja, tarinoita ja videomainoksia, jotta voit esitellä tuotteitasi tai palveluitasi tehokkaasti.

 • Kerro tarina tuotteistasi

Kelat, tarinat ja videomainokset ovat loistavia alustoja tuotteesi toiminnan ja sen tarjoamien etujen esittelyyn. Ota inspiraatiota brändeistä, kuten Vessikenkäbrändi, joka tunnetaan tehokkaasta tarinankerronnasta videomainonnan avulla.

Key Takeaway

Vahvan brändiläsnäolon luominen Instagramissa on olennainen osa menestyvää sosiaalisen median markkinointistrategiaa. Instagram, vaikuttajien, markkinoijien ja yritysten omistajien perusalusta, tarjoaa runsaasti työkaluja ja koulutusresursseja, jotka auttavat brändejä laajentamaan tavoittavuuttaan.

Näiden kuuden parhaan Instagram-markkinointistrategian avulla vuodelle 2023 toivomme, että kehität älykkään, nautinnollisen ja onnistuneen Instagram-markkinointistrategian, joka auttaa sinua menestymään kilpailijoitasi joka käänteessä.

Käsikirjoitus: Maria Prakkat