Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 korkeapalkkaista Google-työtä, joita voit tehdä kotoa käsin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 korkeapalkkaista Google-työtä, joita voit tehdä kotoa käsin

Maailman kahdeksan parhaan yrityksen joukossa ei ole ihme, miksi kaikki haluavat työskennellä Googlelle nykyään.

Pelkästään vuonna 2018 Google keräsi huikeat 136 miljardia dollaria.[1]

Kuvittele, että löydät verkosta Google-töitä, jotka maksavat vain muruen tuon piirakan pienimmästä palasta.

Vaikka se ei palkata etätyötä kaikkiin erittäin kysyttyihin tehtäviinsä, saattaa yllättyä, kun näet luettelon Googlen työpaikoista. Jos olet ahkera, nautit koodien murtamisesta ja olet valmis ottamaan kovan työn, tämä luettelo Googlen verkkotyöpaikoista on sinua varten.

Harkinnan arvoisia Google-työpaikkoja kotoa käsin

Ennen kuin sukellat seuraavaan Googlen työpaikkojen luetteloon, harkitse tätä: suoraan työskentely Google on samanlainen kuin mikä tahansa muu työ. Heräät aikaisin aamulla, nouset ylös sängystä ja ajat toimistoon kelloamaan. Älä kuitenkaan napsauta takaisin-painiketta vielä! Voit myös harkita todellisia Google-töitä kotoa käsin.

Toimiva Google ja toimiva Google ovat kaksi erillistä tapoja ansaita rahaa verkossa. Ensimmäisessä tehtävässä työskentelet W-2-työntekijänä, kun taas toisessa olet itsenäinen ammatinharjoittaja, riippumaton urakoitsija.

Nyt kun ymmärrät eron työn ja Googlen välillä, sukeltakaamme työmahdollisuuksiin!

Tämä ensimmäinen luettelo Googlen työpaikoista on sinulle, jos olet valmis työskentelemään itsenäisesti verrattuna työntekijään.

Vaikka Googlen toimistossa työskentely kuulostaa uskomattomalta ja maksaa usein hyvin, itsenäinen ammatinharjoittaja tarjoaa entistä suuremman tulopotentiaalin. Se ei kuitenkaan sovellu kaikille, joten ota jokainen mahdollisuus huomioon ennen sukellusta.

1. Bloggerin tuloutus AdSensen avulla

Yksi parhaista tavoista ansaita rahaa Googlen avulla on ansaita mainostuloja AdSensen avulla blogissa. Yhtenä maailman suurimmista mainosverkostoista AdSense näyttää laadukkaita mainoksia verkon joka kolkassa.

Kuinka paljon bloggaajat tienaavat?

Bloggaajat ansaitsevat 0–100 000+ dollaria kuukaudessa. Mutta muista, että upouudet bloggaajat aloittavat aina tyhjältä pöydältä. Saatat ansaita vain penniä ensimmäisen bloggauskuukautesi aikana. Itse asiassa voi kulua yli 6 kuukaudesta vuoteen, ennen kuin ansaitset yhtään tuloa.

Jos voit omistaa jonkin aikaa blogisi aloittamiseen oikealla tavalla, harkitse päivittäistä työtäsi pitempään, kun käynnistät ja kehität tulevaa blogia.

Jos haluat arvioida mahdollisia tuloja, harkitse blogia, DollarSproutia. Mainokset olivat vain pieni pala palapeliä, joka toi tulot nykyiselle tasolle. Joskus riittää ensimmäiset pienet palkat pitämään sinut motivoituneena, kun tiedät, että rahasta bloggaus todella toimii.

Blogin perustaminen ilman kokemusta on vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Itse asiassa 95% bloggaajista hyppää alukseen kauan ennen kuin saavat ensimmäisen merkittävän palkkansa. Tämän ei ole tarkoitus estää sinua bloggaamasta, vaan pikemminkin valmistaa sinua tulevaan työhön.

Jos olet ahkera ja halukas oppimaan muiden virheistä, olet jo pelin edellä.

🔥 Empfohlen:  10 taitoa, joita sijoittajat etsivät yrittäjältä | Kuinka tehdä vaikutuksen sijoittajaan?

Aiheeseen liittyvä: Kannattavan blogin perustaminen (vaiheittainen opas aloittelijoille)

Kuinka ansaita rahaa AdSensen avulla blogissa

Rahan ansaitseminen AdSensen avulla on enemmän kuin mainosten lyömistä millä tahansa pysähtyneellä verkkosivustolla. Nykyään menestyneimmät mainostulojen ansaitsijat ovat bloggaajat ja sisältömarkkinoijat. Vaatii korkealaatuista ja johdonmukaista sisällöntuotantoa, jotta blogisi hyväksytään ja ansaitset rahaa AdSense-mainonnan avulla.

Kun sinut on hyväksytty AdSense-ohjelmaan, mainoksilla ansaitseminen on käytännössä passiivista tuloa. Muista kuitenkin, että kokopäivätyösi korvaamiseen riittävän korkean tulon saaminen voi kestää vuosia. Siksi on niin tärkeää monipuolistaa blogitulojasi muilla menetelmillä, kuten affiliate-markkinoinnilla ja tuotteiden luomisella.

Kun olet luonut blogisi, luot korkealaatuista sisältöä ja AdSense-mainokset näkyvät jokaisessa viestissä, tulosi alkavat kasvaa. On tärkeää oppia kaikki bloggaamisen osa-alueet, jotta sivutouristuksestasi tulee paljon tuottava yritys kotoa käsin.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saimme yli 1 500 dollaria kuukaudessa bloggaamisesta

2. YouTuber kaupallistaa AdSensen avulla

Blogin perustaminen ei ole ainoa Googlen työ, jonka avulla voit ansaita rahaa AdSensen avulla. YouTubella on myös mahdollisuus ansaita rahaa sisällölläsi näyttämällä mainoksia videoissa. Näin videoiden tekijät voivat ansaita rahaa AdSense-mainosten näyttökerroista ja napsautuksista.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita YouTubessa?

Mitä enemmän katselukertoja videosi keräävät, sitä enemmän rahaa voit ansaita YouTubessa. Esimerkiksi yksi luomasi video saattaa kerätä 34 katselukertaa kuukaudessa ja ansaita penniä, kun taas toinen kerää tuhansia katselukertoja kuukaudessa ja ansaitsee yli 100 $ kuukausittaisen jäännöstulon.

Menestyksesi YouTubessa riippuu videoiden esitys- ja editointitaidoista, aiheen suosiosta, kilpailusta sekä ajasta ja vaivasta, jonka voit sijoittaa. Vaikka näyttää siltä, ​​​​että tähtien on yhdenmukaistettava ansaitakseen rahaa YouTubessa, se ei välttämättä pidä paikkaansa.

Tarkasteltaessa asiaa voidaan todeta, että YouTuben eniten ansaitseva vuonna 2018 oli 7-vuotias poika, joka vietti päivänsä leluilla leikkien ja arvioiden niitä. Hänen vanhempiensa ja pienten kaksoissisarustensa avulla Ryanin tulot nousivat 22 miljoonaan dollariin.[2]

Vaikka ei ole aivan käytännöllistä verrata itseäsi YouTuben eniten ansaitseviin henkilöihin, tässä on pohdintaa, että kuka tahansa voi luoda videosisältöä, jota muut nauttivat.

Kuinka ansaita rahaa AdSensen avulla YouTubessa

Rahan ansaitseminen YouTubessa sinänsä on yksinkertainen käsite. Luo ja julkaise houkuttelevia videoita, merkitse videosi tunnisteilla, kuvaile niitä osuvilla avainsanoilla ja ota AdSense käyttöön, jotta voit ansaita rahaa mainosten klikkauksista. Tähän lopettaminen vaatii paljon suosittua videosisältöä ja katselukertoja tulojesi kasvattamiseksi.

Kuten bloggaamisessa, yrityskumppanuudet ja sidosyritysyhteydet auttavat sinua kasvattamaan tulojasi YouTubessa. Luotpa sitten videoita leluarvosteluista, tee-se-itse-projekteista, pelistriimistä tai uusimmasta julkkistyylistä, jokaiselle markkinarakolle löytyy yhteistyökumppaniohjelmia.

🔥 Empfohlen:  Peliä muuttava tekoäly tee-se-itse-teollisuudelle: GPT-4 on tulossa

YouTube kysyy kaupallistamisaikomuksiasi jokaisen videon kohdalla, mikä saattaa vaikuttaa AdSense-tuloihisi. Testaa aina strategioitasi ja ole valmis etsimään keinoja, jotka tuottavat eniten rahaa.

Aiheeseen liittyvä: 25 online-työtä, jotka ovat laillisia, helppoja ja joustavia

3. Googlen hakukonearvioija

Hakukonearvioijaksi tuleminen on toinen tapa työskennellä Googlelle epäsuorasti. Appen tarjoaa työpaikkoja “korkeasti koulutetuille”, Yhdysvaltain englanninkielisille urakoitsijoille. Tiukat pätevyysvaatimukset ja näennäisesti suuri hakijoiden määrä Googlen hakukonearviointipaikat näyttävät olevan harvassa.

Mutta älä anna sen estää sinua sovelletaan tähän erittäin kysytty asema Appenin kanssa.

Kuinka paljon hakukoneiden arvioijat tienaavat?

Glassdoorin mukaan hakukoneiden arvioijat ansaitsevat peruspalkan 14 dollaria tunnissa.[3] Työajat ovat joustavia, mutta enintään 35 viikossa. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on tarpeeksi työtä, jotta voit työskennellä jatkuvasti 35 tuntia viikossa, vuotuinen enimmäistulopotentiaalisi on 25 480 dollaria.

Kuinka päästä alkuun

Hakukonearvioijana tehtäviisi kuuluu tiettyjen hakukehotteiden seuraaminen, tulosten analysointi ja palautteen antaminen siitä, kuinka hyvin suosituimmat verkkosivustot korreloivat alkuperäisen hakukyselyn kanssa.

Pähkinänkuoressa kerrot Googlen kyvystä tarjota ehdottoman parasta sisältöä 3,5 miljardin päivittäisen haun aikana. Tässä tehtävässä työskenteleminen lähes kokopäiväisesti vaatii uuvuttavaa, toistuvaa työtä. Mutta jos 14 dollaria tunnissa kattaa tulotarpeesi, se voi olla harkinnan arvoinen.

Aiheeseen liittyvä: 7 tiedonsyöttötyötä, joita voit ansaita kotoa käsin omalla aikataulullasi

Muut Google-paikat (sijaintikohtainen)

Google julistaa ylpeänä: “Oletpa suunnittelija, kirjailija, tutkija tai insinööri, etsimme aina lahjakkaita henkilöitä tiimiimme.” Jos et ole velvollinen työskentelemään kotoa käsin ja täytät vaaditut koulutus-/kokemusvaatimukset, yksi seuraavista nämä Google-työt saattaa olla sinulle sopivampi.

Muista, että näissä tehtävissä on työskentely toimistossa. Jos yrität jättää 9-5, sinun kannattaa pysähtyä tähän ja harkita uudelleen yllä olevia mahdollisuuksia.

Aiheeseen liittyvät: 10 online-liikeideaa, jotka kuka tahansa voi aloittaa (pienellä tai ilman kustannuksia)

Kuinka hakea Google-töitä verkossa

Jotta voit hakea töitä Googlelle, sinun on löydettävä työpaikka alueeltasi, oltava valmis muuttamaan, vertailla koulutustasi ja työkokemustasi vähimmäisvaatimuksiin ja lähetettävä hakemus Google Urat.

Huomaa, että Googlen työtarjoukset muuttuvat jatkuvasti, joten tarkista usein, jos etsit erityistä tilaisuutta osaamisalueeltasi.

4. Googlen kirjoitustyöt

Ehkä yksi helpoimmista Googlen tehtävistä, johon online-jättiläinen kirjoittaa, on paljon. Tarjolla on sekä luovia että teknisiä kirjoitustehtäviä.

Vaikka kirjallista BA/BS-tutkintoa suositellaan, alan kokemus riittää. Muista tarkistaa Google Careers saadaksesi lisää kirjoitustöitä ja -paikkoja.

asema Sijainti Koulutus/kokemusvaatimukset
Johtava luova kirjoittaja Shanghai, Kiina 8 vuoden kokemus luovasta kirjoittamisesta
Tekninen kirjoittaja, ohjelmistosuunnittelu Pittsburgh, PA, Yhdysvallat BA/BS tutkinto tai kokemusta
Tekninen kirjoittaja, työpaikan luotettavuussuunnittelu Zurich, Sveitsi BA/BS tutkinto tai kokemusta
Tekninen kirjoittaja, laitteistotoiminnot Dublin, Irlanti BA/BS tutkinto tai kokemusta
Tekninen kirjoittaja, korkeakoulututkinnon suorittanut Seattle, WA, Yhdysvallat BA/BS tutkinto tai kokemusta
🔥 Empfohlen:  Kuinka tekoälyhakukoneet voivat muuttaa verkkosivustoja

5. Googlen suunnittelutyöt

Google on ylpeä voidessaan tarjota markkinoiden intuitiivisimpia, käyttäjäystävällisimpiä ja kauneimpia tuotteita. Suunnittelutaustalla voit saada halutun paikan sen tiimissä.

asema Sijainti Koulutus/kokemusvaatimukset
Teollinen suunnittelija, laitteisto Mountain View, CA, USA Teollisen suunnittelun BA/BS tai kokemusta
UX-insinööri, suunnittelu (verkko) Mountain View, CA, USA BA/BS tietojenkäsittelytieteessä, HCI:ssä, suunnittelussa tai kokemusta
Vanhempi vuorovaikutussuunnittelija Mountain View, CA, USA BA/BS suunnittelussa, ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksessa, tietojenkäsittelytieteessä tai kokemusta
Vuorovaikutussuunnittelija, yrityssuunnittelu München, Saksa BA/BS suunnittelussa, ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksessa, tietojenkäsittelytieteessä tai kokemusta
UX-suunnittelupäällikkö New York, NY, Yhdysvallat 12 vuoden kokemus UX Designista ja 3 vuoden kokemus suunnittelutiimien johtamisesta

6. Googlen ohjelmistosuunnittelijan työpaikat

Googlen kasvava ohjelmistoinsinööritiimi voi olla oikea paikka sinulle, jos täytät vähimmäiskoulutuksen ja kokemuksen.

asema Sijainti Koulutus/kokemusvaatimukset
Ohjelmistoinsinööri Palo Alto, CA, Yhdysvallat Tietojenkäsittelytieteen BA/BS-tutkinto, vastaava tekninen koulutusala tai kokemus
Henkilökunnan ohjelmistosuunnittelija Sunnyvale, CA, Yhdysvallat Tietojenkäsittelytieteen BA/BS-tutkinto, vastaava tekninen koulutusala tai kokemus
Ohjelmistoinsinööri, työpaikan luotettavuusinsinööri Mountain View, CA, USA Tietojenkäsittelytieteen BA/BS-tutkinto tai vastaava tekninen ala, johon liittyy koodausta tai kokemusta
Ohjelmistotekniikan tekninen johtaja Bengaluru, Karnataka, Intia Tietojenkäsittelytieteen BA/BS-tutkinto, vastaava tekninen koulutusala tai kokemus
Ohjelmistoinsinööri, Full Stack Lead, Waze Tel Aviv-Yafo, Israel Kokemusta olio-ohjelmointikielestä Java, C++ tai Python

Googlen verkkotyöt kotoa: elämää muuttavat mahdollisuudet

Vaikka Googlen palveluksessa työskenteleminen voi valita kahdesta eri tavalla, valinta on viime kädessä sinun. Jos olet pätevä johonkin Googlen tehtävistä, sinusta pidetään varmasti hyvää huolta niin kauan kuin annat parhaansa.

Ei kuitenkaan ole mikään salaisuus, että yritys-Amerikka rajoittaa tuloja ja vapautta valtavasti, riippumatta työskentelysi yrityksen koosta.

Jos olet valmis luopumaan 9-5-toimistosta, harkitse blogin perustamista tai YouTube-kanavan avaamista. Vaikka et ala ansaita supernopeasti kummassakaan näistä Googleen liittyvistä töistä, sinulla on varmasti mahdollisuus rakentaa elämääsi muuttava yritys ja tulot kotoa käsin.