Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 näppärää tapaa hankkia ilmaisia ​​kaapeli-tv-kanavia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 näppärää tapaa hankkia ilmaisia ​​kaapeli-tv-kanavia

Jos haluat katkaista kaapelin ja katsoa televisiota ilmaiseksi, et ole yksin. Itse asiassa Yhdysvaltain kaapeliteollisuus menetti 410 000 tilaajaa pelkästään vuoden 2017 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Ihmiset haluavat selvästi säästää rahaa kaapelissa, mukaan lukien minä.

Maksettuani 144 dollaria kuukaudessa kaapelista ja internetistä viimeisen kahden vuoden ajan, päätin alkaa tutkia, kuinka saada ilmainen kaapelitelevisio, jos suinkin mahdollista. Vaikka halusin säästää rahaa laskussani, en ollut valmis luopumaan televisiosta kokonaan. Huomasin, että on olemassa useita online-suoratoistovaihtoehtoja, joiden avulla voin katsoa suosikkiohjelmiani ja pitää rahaa lompakossani samanaikaisesti.

Kuinka katsoa kaapelitelevisiota ilmaiseksi

Vaikka kaapeliyhtiöt yrittävät vakuuttaa sinut siitä, että niiden kallis hinnoittelu on paras tarjous, on olemassa monia laillisia vaihtoehtoja katsoa suoraa kaapelitelevisiota verkossa ilmaiseksi tai huomattavasti alennettuun hintaan.

1. Hanki HDTV-antenni

TV-antennit tekevät paluun suurella tavalla. Itse asiassa Parks Associatesin uusi tutkimus raportoi, että yhdysvaltalaisten laajakaistakäyttäjien osuus, jotka ovat ryhtyneet käyttämään digitaalisia antenneja kotonaan, on noussut 20 prosenttiin vuoden 2017 lopusta (2015 alun 16 prosentista).[1]

Nämä eivät myöskään ole TV-antennit, joita käytimme asentamaan ikkunan lähelle saadaksemme kunnollisen vastaanoton. Nämä ovat HDTV-antenneja, jotka tarkoittavat ylivoimaisia ​​lähetyssignaaleja ja paljon uusia paikallisia kanavia. Ja jos asut lähellä kaupunkia, HDTV-antenni voi vastaanottaa signaaleja jopa 109 kanavalta. Voit vierailla Antenni Web tarkistaaksesi kuinka monta kanavaa voit käyttää sijainnistasi ja minkä tyyppinen antenni tarjoaa sinulle optimaalisen vastaanoton.

Suunta- ja monisuuntainen (antennityypit)

Antenneja on kahta tyyppiä: Suunta- ja Omni-suuntaiset. Paras vaihtoehto riippuu sijainnistasi ja muista kodin asettamiseen liittyvistä tekijöistä.

Suunnatut antennit

Kuten termi viittaa, suunta-antennit on suunniteltu osoittamaan yhteen suuntaan. Suunta-antennin käyttö on parasta, kun:

  • Antennin ja solutornin välillä on selkeä näköyhteys.
  • Kun solutorni on liian kaukana monisuuntaiselle antennille.
  • Kun kaikki käytettävissä olevat solutornit sijaitsevat tiettyyn suuntaan.

Yleensä löytyy kunnollinen HD suunta-antenni Amazonissa alle 50 dollarilla.

Omni-suuntaiset antennit

Omni-suuntaiset antennit on toisaalta suunniteltu sieppaamaan signaaleja yhtä hyvin kaikkiin vaakasuuntiin. Nämä monisuuntaiset antennit ovat paras vaihtoehto, kun et voi tietää varmasti, mistä TV-signaali tulee.

Koska nämä antennit sieppaavat signaaleja kaksiulotteisessa geometrisessa tasossa, ne pystyvät ylläpitämään satelliittiyhteyttä, vaikka signaalit pomppaavat rakennuksista ja muista esineistä. He ovat hieman kalliimpia kuin suunta-antennitmutta silti hyvä arvo verrattuna kaapelin maksamiseen.

Sisä- ja ulkoantennit (minne antenni asetetaan)

Varmistaaksesi, että vastaanotto-olosuhteet ovat aina erinomaiset, sinun on otettava huomioon myös antennin sijainti. Sellaisenaan sinun on päätettävä, käytätkö ulko- vai sisäantennia.

TV:n sisäantennit

Sisä-TV-antenni on pieni ja voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen, ja se voi olla paras vaihtoehto sinulle, jos asut lähellä TV-lähetystorneja, mieluiten 10 mailin säteellä. Ne ovat myös ihanteellisia, jos asut paikassa, jossa ulkoantennin asentaminen ei ole vaihtoehto.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ChatGPT muuttaa iGaming-alaa

Laadukkaat sisä-TV-antennit ovat erittäin edullisia. The AmazonBasics erittäin ohut antenniEsimerkiksi sillä on kunnollinen 50 mailin kantama ja se on erittäin edullinen. Voit asentaa sisä-TV-antennin vaivattomasti. Liitä vain antenni television Ant In -vastaanottimeen ja asenna vastaanotin läheiseen ikkunaan.

Ulkoilma-TV-antennit

Ulko-TV-antenni saattaa olla ihanteellinen, jos asut metsäisellä tai maaseudulla. Koska ulkoantennit asennetaan tyypillisesti kattojen päälle, ne eivät todennäköisesti kohtaa katemateriaalien, rakennusten ja seinien aiheuttamia signaaliesteitä.

Useimmat ihmiset ajattelevat, että ulkoilma-TV-antennit ovat kalliita. Päinvastoin, useimmat voidaan ostaa kohtuuhintaan. Voit saada sellaisen kanssa 80 mailin kantama alle 40 dollaria.

2. Rekisteröidy ilmaiseen videoiden suoratoistopalveluun

Jos etsit ilmaista kaapelitelevisiota, Internet tarjoaa runsaasti videon suoratoistopalveluita. Ne ovat myös DMCA-yhteensopivia, joten voit olla varma, että ne ovat täysin laillisia. Jotkut niistä ovat täysin ilmaisia, ja jotkin niistä eivät edes vaadi sinua rekisteröitymään tilille, mutta jotkut vaativat kirjautumisen, veloittaa pienen maksun tai joskus molempia.

Crackle TV

Jos pidät elokuvien ja TV-ohjelmien katselusta ilmaiseksi, anna Crackle TV yritys. Alun perin “Grouper”-niminen verkko nimettiin uudelleen Crackle TV:ksi sen jälkeen, kun Sony Entertainment osti yrityksen vuonna 2006.

Varoituksen sana: suoratoistopalvelu näyttää mainoksia sisällössä tietyin väliajoin. Vaikka se voi olla hieman ärsyttävää, se auttaa myös pitämään palvelun maksuttomana. Se ei ole vain tapa saada ilmaista televisiota, vaan Crackle tarjoaa myös paljon laadukasta ohjelmaa. Vaikka Crackle TV:n sisältö vaihtuu kuukausittain, TV-ohjelmista ja elokuvista ei ole pulaa.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video on videoiden suoratoistopalvelu, joka on saatavilla Amazon Prime -jäsenille. Jos et ole Amazon Prime -jäsen, voit silti saada Prime Video alle 10 dollarilla kuukaudessa.

Prime Video tarjoaa pääsyn tuhansiin elokuviin ja TV-ohjelmiin ilmaiseksi tai pientä maksua vastaan. Voit myös lisätä kaapelikanavia, kuten Showtime, halvemmalla kuin maksat kaapelipalveluntarjoajalta.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada Amazon Prime ilmaiseksi

Netflix

Netflix on yksi suosituimmista saatavilla olevista suoratoistopalveluista. Tähän mennessä miljardin dollarin palvelulla on yli 75 miljoonaa tilaajaa. Ja vaikka Netflix ei ole ilmainen, ohjelmointivaihtoehtojen korkea laatu ja määrä tekevät kustannuksista sen arvoisia.

Netflix tarjoaa ilmaisen 30 päivän kokeilujakson, joten sinulla on enemmän kuin tarpeeksi aikaa kokeilla suoratoistopalvelua. Kuten kaikki ilmaiset kokeilutarjoukset, voit peruuttaa milloin tahansa ennen kokeilujakson päättymistä, jos et ole tyytyväinen palveluun.

🔥 Empfohlen:  Miksi en voi lähettää uudelleen TikTokissa

Jos päätät tilata Netflixin ilmaisen kokeilujakson lopussa, voit valita kolmesta eri tilauksesta:

  • Perus: 8,99 dollarilla kuukaudessa voit suoratoistaa rajattomasti elokuvia ja TV-ohjelmia normaalitarkkuudella.
  • Vakio: Normaalilla sopimuksella voit suoratoistaa rajoittamattoman määrän sisältöä 12,99 dollarilla kuukaudessa. Suunnitelmassa on myös HD-videolaatu ja mahdollisuus katsoa kahdelta näytöltä kerralla.
  • Premium: 15,99 dollarilla kuukaudessa saat rajoittamattoman sisällön ja mahdollisuuden katsoa HD- ja Ultra HD -laatuisina. Voit myös katsella sisältöä neljältä näytöltä samanaikaisesti. Se toimii hyvin, jos haluat suunnitelman koko perheellesi.

Jopa kalleimmalla paketilla maksat vain murto-osan siitä, mitä maksat tavallisesta kaapelipaketista. Jos keksit tavan ansaita muutama taala kotoa käsin, voit maksaa Netflixistäsi uppoamatta tavalliseen kuukausibudjettiin.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada Netflix ilmaiseksi

3. Suoratoista kaapelitelevisiota verkossa itse ilmaiseksi

Jos maksat jo kuukausittain nopeasta internet-palvelusta, voit maksimoida tilauksesi suoratoistamalla kaapelitelevisiota Internetissä ilmaiseksi.

Käytä TV.com-sivustoa

Kuten sivuston nimikin kertoo, TV.com on televisio-ohjelmiin keskittyvä verkkosivusto. Se on hyvä paikka pysyä ajan tasalla suosikki-TV-ohjelmistasi ja viimeisimmistä uutisista.

Toinen hyvä syy pysyä paikallaan on verkkosivuston vankka tv-fanien yhteisö. Se ei ainoastaan ​​tarjoa kattavaa luetteloa nautittavista TV-ohjelmista, vaan voit myös keskustella suosikkiohjelmistasi muiden jäsenten kanssa.

Vieraile verkoston verkkosivuilla

Verkkosivustot, kuten FOX.com, ABC.com ja NBC.com, antavat sinun katsoa niiden ohjelmia samana päivänä, kun ne esitetään. Vaikka et näe heidän sisältöään livenä, se on silti paljon, koska se on ilmainen. Voit myös katsoa aiempien kausien jaksoja odottaessasi nykyistä jaksoa.

Käytä Classic Television Online -palvelua

Jos haluat katsoa televisioklassikoita maksamatta kuukausitilauksesta, siihen on vaihtoehto. Vieraile Klassinen televisio verkossa verkkosivustolla ja pääset käsiksi kattavaan luetteloon vanhoista televisio-ohjelmista. Tässä kokoelmassa on paljon nostalgiasi hemmottelua päiväshow-esityksistä parhaaseen katseluaikaan erikoistuneisiin ja ikimuistoisiin myöhäisillan haastatteluihin.

Osta Roku-laite

Roku on ollut monien suosikki suoratoistolaite jo vuosia ja monista hyvistä syistä. Älykkäillä ominaisuuksilla, erinomaisella käyttöliittymällä ja lukuisilla mahtavilla ominaisuuksilla Roku on mullistanut tavan, jolla nautimme elokuvista ja TV-ohjelmista mukavasti omassa kodissamme.

Kun yhdistät Roku-laitteesi televisioosi, voit nauttia aiemmista ja nykyisistä jaksoista eri verkoista ja kaapelikanavilla ilmaiseksi. 4K- ja HDR-tekniikan myötä Roku jatkaa johtaa suoratoistolaitteiden markkinoitasyrjäyttäen kilpailijat, kuten Apple TV:n, Amazonin Fire TV:n ja Chromecastin.

Katso YouTube-videoita

YouTubesta on kehittynyt maailman suurin online-videoalusta. Vuonna 2017 videon isännöintipalvelu uskalsi Internet-TV:n lanseerauksen YouTube TV:n. Palvelu voi olla uusi, mutta se on jo tehnyt suuren vaikutuksen vaikuttavan verkkopaketinsa ansiosta. YouTube TV:llä on jo yli 60 verkkoa, joten se on yksi niistä parhaat kaapelitelevisiovaihtoehdot.

🔥 Empfohlen:  7 suurta virhettä, joita B2B-yritykset tekevät siirtyessään verkkoon

Vaihtoehtoisia menetelmiä ilmaisen kaapelin vastaanottamiseen

4. Jaa videon suoratoistopalvelutili

Suoratoistosalasanojen jakaminen ystävien ja perheen kanssa tapahtuu jatkuvasti. Itse asiassa Reutersin viime vuonna tekemä kysely kertoi, että täysi viidesosa nuorista aikuisista jakoi suoratoistotunnuksensa. Joten pidetäänkö salasanojen jakamista “piratismina”? Valitettavasti ei ole selkeää vastausta. Jopa suoratoistoyrityksillä on erilainen kanta käytäntöön.

Netflixin toimitusjohtaja Reed Hastings sanoi vuonna 2016, että suoratoistotilien kirjautumistietojen jakaminen on sen suoratoistopalvelulle “kurssin arvoinen”.

Amazon Prime puolestaan ​​sanoo verkkosivuillaan, että “Amazon Household antaa sinun jakaa Amazon-etuja toisen aikuisen, teini-ikäisten ja lasten kanssa kotitaloudessasi.” “Teidän taloudessasi” on operatiivinen lause siellä, koska se jättää tilaa tulkinnalle.

Jos et ole varma, mitä haluat tehdä, luota harkintaasi. Mutta jos olet päättänyt jakaa salasanasi ystäväsi kanssa ja olet tunne syyllisyyttä siitä, älä.

5. Osta Tivo Roamion DVR-tallennuslaite

Jos haluat laitteen, joka yhdistää saumattomasti OTA (on-the-air) -katselun, -tallentamisen ja -suoratoiston yhdeksi siistiksi paketiksi, harkitse Tivo Roamio DVR -tallennuslaite. Se on jyrkkä kertaluonteinen hinta, mutta maksaa lopulta itsensä takaisin, jos pystyt luopumaan kaapelitilauksestasi.

Voit nauttia suosikkisuoratoistosovelluksistasi, kuten Netflixistä, Hulusta, Amazon Videosta ja muista, vaihtamatta tuloja jatkuvasti.

6. Neuvottele kaapelilaskusi

Kaapelilaskun neuvotteleminen ei johda ilmaisen television saamiseen, mutta se kannattaa silti yrittää, varsinkin jos käytät Trimin kaltaista palvelua.

Trimmata on ilmainen sovellus, joka voi selata kulutustottumuksiasi, löytää tilauksia, jotka sinun pitäisi todennäköisesti peruuttaa, ja jopa neuvotella kaapelilaskustasi. Jos et halua soittaa vuosittaista puhelua kaapeliyhtiöllesi neuvotellaksesi laskustasi, anna Trimille ehdottomasti mahdollisuus.

Selvitä, mikä ilmainen kaapeli-tv-menetelmä on paras kotitaloudellesi

Jos kaapelilaskun poistaminen tai pienentäminen on etusijalla, mutta et halua luopua televisiosta kokonaan, on olemassa vaihtoehtoja suosikkiohjelmien ja -elokuvien katseluun. Valitsemasi (tai ne) riippuu tekijöistä, kuten sijainnistasi, budjetistasi ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi.

Television pitäisi tarjota viihdettä ja rentoutumista, ei kuukausittaista stressiä kalliista laskusta.

Aiheeseen liittyvä: Miten ja missä katsella elokuvia verkossa ilmaiseksi

Table of Contents